7980
-
lonvard #7500 Na tessék, ilyen hírek jobban melengetik a lelkem, mint 100 darab Disco Landós fejlesztői videó. :) -
#7499 Chris Manchesterben van SQ42-t fejezik be. Meg nyitjak az uj studiot ugyanott. Meg voltak montrealban is. Ha koveted a feleseget Twitteren rendszeresen postol vele videokat. -
#7498 Ujra megkerdezem a szellemileg gyengebbek kedveert? Mikor probaltad ki utoljara?
Utoljára szerkesztette: Bucser, 2022.04.21. 16:18:02 -
JonasSandor #7497 Na hát az interstaller marines se fog megjelenni már soha. 2007 be mutattak belőle először valamit pc guruba láttam. Azt 13 be felkerült steamre azóta kussolnak róla, semmi helyzetjelentés, állítólag több mint 2 éve már hozzá se nyultak lassan 3. -
lonvard #7496 Hiányolom, hogy nincs a Chris Roberts. Miután a Citizenconon is csak felvételen mutatta magát, olyan feelingje van, minta kiszállt volna a projectből. Átadta másoknak, ő meg mittudomén mit csinál. Én azt imádtam, mikor a fejlesztők ökörködtek az Around the Verse és egyéb epizódokban, bemutatták a nagy fejlesztői csapatokat, és hitet adtak. Most meg hónapok sőt évek óta az van, hogy 4 pofa jelentkezik otthonról.
Persze ehhez tegyük hozzá, hogy más játékfejlesztési projecteknél sem látjuk a háttérmunkát, tehát így is többet mutatnak meg, mint kb. bármilyen más játék fejlesztéséből, csakhogy korábban nem így csinálták, és így ezzel most nem tudok mit kezdeni. Mi történt Chris Robertssel? Valami friss interjút, beszélgetést, bármit találni róla?
A játékban én mártír nyugalommal várom a stabil verziót. Nekem az egy gyilkos kombináció, hogy alapból szaggat (hardvert kell fejlesztenem, ok), nincs gyorsmentés, de cserébe bármikor széteshet, és ha sikerül valamit összeszednem játékon belül, azt a játék élesítésekor úgy is elszedik. :D Ez a csomag így együtt demotivál, plusz Chris Roberts meg nem terjeszti az igét, és most arra várok, hogy ez így mind összejöjjön, valamint a videokártya árak meg lejjebb menjenek. :)
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2022.04.17. 19:08:44 -
#7495 Áh, SC-nek hit piece sem kell, lévén a projekt egy lábon kihordott development hell.
Én régebben abban reménykedtem hogy a SQ42-t legalább valamikor kiadják, az jó lesz, a tized kész SC-vel meg úgy sz0pnak a multi fanok ahogy nekik épp jól esik. Na ez teljes kútba esett abban a pillanatban mikor valami olyan játszódott le a fejlesztőkben, hogy majd az SC MMO-részébe integrálják a kampányt, és az milyen jó lesz mindenkinek.
Aztán reménykedtem hogy mivel a Crysis motorja az alap, majd egy JOBB Dust 514-re számíthatunk amíg nem jön más. Sőt, Theaters of War majd jól Battlefield-et csinál belőle, egy full sci-fi Crysis Wars folytatást, aminek igen csak lenne helye most a piacon.
ToW mint tudjuk kifingott, de talán jobb is, mert a Star Marine direkt FPS motor ellenére is max a szintén kalandos sorsú Interstellar Marines csodához hasonlítható, erős egyes alá.
Marad az SC rész, ami továbbra is folyamatosan egy proof of concept demó, és valamilyen alfa változat készültségi szintje között limbózik. De ugye így csak parti játék, leszedálva társaságban lehet rendesen élvezni, mikor az zsinórban 5. átclippelés a falon, hajóval vagy anélkül, az egyenesen hangulatot javít, ahelyett hogy az ember az egér/joystick strapabíróságát tesztelné a falán. -
#7494 Pedig azóta került be pár olyan mechanika ami elég rendesen megváltoztatta a játékmenetet. -
#7493 "amiért cserébe kapsz majd egy példányt ha kész lesz"
A "ha"-n van a hangsúly...
Hihetetlen, de én sem követem már a "játékot", pedig volt hogy sokszor elindítottam az első kipróbált freefly óta is. Majd kicsit visszatértem, amikor megjelent a Microtech... de azóta fent sincs a gépemen, az Orison meg se mozgatott... -
#7492 nem vetted meg,támogattad őket,amiért cserébe kapsz majd egy példányt ha kész lesz -
radical #7491 Hihetetlen hogy közel 10 éve "vettem meg" ezt a játékot. -
JonasSandor #7490 Ha konzol akkor inkább a ps5 az exlúzívak miatt. -
mokuci74 #7489 Koszi mindenkinek a valaszt, a proci amugy i5 6600k 16 gb ddr4 rammal, 512 gb ssd a jatekoknak ; amikkel jatszok arra egyenlore fhd-ban high settingsel eleg, pl.: division 2, destiny 2...masik gepet nemcsak ezert, mas jatekert sem fogok venni, mikor 3-4 kilo egy vga....annyiert inkabb egy ps5/xsboxeriesx aztan jo napot -
JonasSandor #7488 Jaja elnézve a mai címeket 1060-nal már a 30 fps-seket karcolja egy ddr3-at kezelő procival. Ma már csoda ha valami még normálisan fut vele valami. Nagyon ráférne egy teljes setup váltás. -
#7487 Igazából ez a konfig már évekkel ezelőtt is belépőszintnek számított, most meg már annak az alja. Nem vagyok benne biztos, h render csere után ezen játszható lesz, de azt mondanám, hogy inkább akkor kellene majd megnéznie és nem most. Negyedévente van már freefly, szóval alaklom lesz még rá.
Ja és amúgy a legfontosabb amit sokan elfelejtenek: kötelező ssd-re telepíteni a játékot! Egy gyors m2-es ajánlott leginkább. -
#7486 Követem a fejlesztést évek óta, még a kalapozás elején vettem egy minimális (20 eurós volt talán) támogatói csomagot, csak azóta eltelt sok-sok év és már nem olyan sűrűn foglalkozok a fejleményekkel. De, Christ és a korábbi "commanderes" munkáit fiatalon imádtam, bízok benne, hogy egyszer majd ez is kész lesz...
Viszont a kérdező most akarja kipróbálni a jelenlegi állapotát a játéknak, így gondoltam válaszolok, ha már hasonló konfiggal próbáltam ki azt a játékot, amelyet azóta nem nagyon fejlesztettek a motorcsere miatt, vagyis talán mégis nevezhető relevánsnak :) (no offense) -
#7485 Igazából teljesen irreleváns az, hogyan fut jelenleg mivel a garbage dx11es enginet végre lecserélik saját gent12-re vulkan backenddel. A jelenlegi rendert pont ezért nem optimalizálják már, bár érezhetően jobban fut a játék amúgy mint 2 éve ;) -
#7484 Anno i5@4460 + 1060-tal probaltam 2-3 eve, akkor az jatszhatatlan volt, meg lebutitva is alig ment 20 fps fele. Azota lehet kapott nemi optimalizaciot es jobb, nem probaltam es a gepet is csereltem. De, sok jora ne szamits, megnezni es belenezni jo lesz, de ha megtetszik, gepet kell majd cserelned. -
#7483 Nem tértek még vissza a stúdiókba teljesen, nagyrészt még HOban tolják. A devek amúgy elég aktívak még mindig spectrumon, az isc+live meg megy. -
#7482 Elég necces, kérdés milyen az az i5? De ez még pont a határeset és az ajánlott konfig alja éppenhogy. -
mokuci74 #7481 Sziasztok,
Van valakinek tapasztalata arrol, hogy i5 + gtx1060 -on elfut-e a jatek, vagy diavetites van ? Csak mert potyara nem toltok le akkor 80gigat.
koszi -
lonvard #7480 Elengedték a kommunikációs részt, és ez engem eléggé idegesít. Leszarom a vészmadárkodó cikkeket, meg én sem szeretek károgni, tehát alapesetben szarnék bele, de az a jelenség meg izgat, hogy 2 éve még nagy műgonddal csinálták a kommunikációt, mindenféle műsoraik voltak, stúdióbejárás, citizenconos dzsembori, stb., amivel felépítették a bizalmat, és aztán ezt az egészet egy pillanat alatt elengedték, és most a Disco viszi a hátán az egészet, Hová tűnt a régi gárda? Senkit nem látok közülük évek óta, de még Christ se. Tehát most lehet fogni a covidra, de most már kvázi kijöttünk a covidból, most már lehetne stúdiómunka, vagy lehetne valami arra mutató jel, hogy bzmeg több százan toljuk a projectet, vagy legalább lenne magyarázat minderre. Hogy hová tűnt mindenki? Na most valószínű van is magyarázat, csak én azt nem olvastam. Biztos van néhány fejlesztői videó, amiben beszéltek ezekről a dolgokról, de én az egyszerű gamer csak annyit látok, hogy korábban gondoskodtak a kommunikációról, most meg fapados. Tudtok erről valamit?
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2022.02.15. 23:43:59 -
#7479 78GB a live release -
JonasSandor #7478 Mennyi helyet foglal jelenleg? 133 giga szabadom van az e meghajtón. -
#7477 Azon nem lehet segiteni, ha valaki meg ingyen sem akarja kiprobalni, amikor lehet egy sima hit piece-nek is hinni aminek az egyetlen celja hogy clickeket gyujtson. -
JonasSandor #7476 A főbb infókat úgyis közlik ha érdekes kerül bele. -
#7475 Ne erolkodj, felesleges, aki annak a gs ''cikknek'' nevezet valaminek hisz az meg is erdemli :D -
JonasSandor #7474 Ez kb olyan a szitu mint 13 decemberében volt a dayz ami szerintem mindent elmond. -
#7473 ezért mondom hogy próbáld ki. lehet hajókkal repkedni,bányászat,küldik sok minden van benne a mászkáláson kívül. nem mondom hogy jó ez igy hogy eddig csinálják. nem mondom hogy lehetne jobb. nekem is fogy a lelkesedésem minden évvel. de ingyen van. 3 nap. nem veszitessz semmit,max az időt amit rászánsz.
nekem alap csomagom van,aurorával. cél egy prospi vagy egy vulture ,majd kiderül ha bejön a salvage. de egyelőre még nem győztek meg hogy adjak 100 ercsit egy újabb hajóért. még nem
de mint mondtam itt az ingyenes teszt lehetősége,aztán legalább úgy tudod majd szidni hogy játszottál is vele,nem csak láttad videón :)
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2022.02.15. 17:05:42 -
JonasSandor #7472 Amit néztem, ott csak mászkálni lehetett semmi többet. -
#7471 itt az esély hogy megtudd igazad van e
-
JonasSandor #7470 Hát a cikk alapján még olyan mintha egy nagy 0 lenne. -
#7469 hétvégén free fly,ha valaki ingyen kipróbálná mire jutottak eddig. 17-20ig -
#7468 Hát ez az :D -
JonasSandor #7467 Ja a világ vége az már egyébként 2019 végén elkezdődött amúgy. -
Stormbird #7466 Az SC megjelenését talán csak a maják tudnák megjósolni.
Ha sikerülne is nekik, kb. annyira lenne pontos, mint amennyire a világ vége jóslatuk volt :D -
#7465 Egyel több vagy kevesebb fiók nem mindegy?
Steam, Epic, Ubi, Origin, EA, Rockstar, Blizzard, Frontier, Playstation, RSI. És akkor lehet, hogy mindet fel sem soroltam. Mellette még ott van a rengeteg egyéb weboldal és alkalmazás is.
A Frontier Elite:Dangerous-t hozzá lehetett linkelni steamhez, miután megjelent steamen. De csak azért várjak, hogy egyszer, talán megjelenjen ott? Nem, köszi. Instant vétel volt a játék számomra.
Az SC megjelenését talán csak a maják tudnák megjósolni. -
JonasSandor #7464 Hogy sok fiók kell, 1 játéké csinálni fiókot nem éri meg ha kijön másikra is valamikor. -
#7463 Mi ebben a dühítő?
Hogy más nem teszi rá a saját hasznát, amivel drágább lenne vagy, hogy olyan helyen nem tudod áfamentesen, olcsón megvenni, mint a g2a? -
JonasSandor #7462 Igen csak az a dühítő, hogy sehol nem lehet megvenni, csak a saját oldalukon. -
ToxiMaxi #7461 Köszönöm a választ!
Kb. félévente benézek ide megkérdezem mi a helyzet a játékkal. Asszem, akkor visszanézek majd olyan május-június magasságában :)
@Torzonborz
Köszi az infót!