7980
  • Torzonborz
    Te se tudod melyik tv-t nezed :D
  • AnuluWork #7579
    Űrhajó összeszerelés? És még csúszik két évet. :D
  • Caliph
    jól néz ki,bár lesz még munka rajta,
    ez az űrhajó építés nekem annyira nem jön be,hogy meglévő modulokat csatlakoztatsz meglévő csatlakozási pontokhoz,de ha a közösség által modolható lesz , akkor bizony szép kis hajókat lehet rittyenteni :D
    továbbá én igénylem az ettől nagyobb hajókat,mégha lassú is..nyilván játék élmény annyira nem biztos hogy adná ha egy csigalassú de ütős csatahóval kéne rohangálni ide oda,de én akkor is hiányolom a mai űrjátékokból a hatalmas dögöket :D
    akkorákat,amelynek a hangárajtaján a bemutatóban lévő hajó kifér :D

na mindegy ez az én álmom,figyelni fogom ez is hova jut :)
  • Torzonborz
    Ja, mondjuk bethesda csinalja szoval... :D :D
  • s1lkforrent
    Az "elkészült játék" részt majd nyugodtan kilophatják.
  • Torzonborz
    Ez egy single rpg, mit lopnanak ebbol? :D :D
  • AnuluWork #7574
    Csak ki ne akarjanak lopni Starfieldből opciókat, mert tényleg sosem készül majd el a SC.

(Űrhajó építés korrekt!)
    Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2022.06.12. 21:28:34
  • wollnerd #7573
    Már tárgytalan.
    Drake DefenseCon, Orison. Hangároktól jobbra.
  • wollnerd #7572
    Valamit nem értek! Honnan lehet bérelni az Invictus esemény (összes) hajóját az utolsó 2 napban?
    Mert ugye Orisonon ma helyi idő szerint 12, 15, 18 órakor is az Invictus liftek nem vezettek sehova (csak a lobby volt a válaszható opció)
    De aztán mintha wikiből azt olvastam (mert a hiv. FAQ-ből nem derült ki, de az is lehet vak vagyok) hogy a Tobin Explo Center-ben van a Microtech-en (is) lehet bérelni a hajókat egy kijelzőből. Viszont hiába láttam a Metroloop táblát hogy "The Commons via Tobin Explo Center", a vonat NEM megy oda, the commons után Aspire következik, majd a spaceport... (Pedig megnéztem a 2951-es eseményről szoló videót, ott oké, de itt...
  • RJoco
    Nem bántam, mert kevesebb volt a frissítés előtt, mint után.
    Azt már jobban bántam, hogy amit frissítés előtt csináltam, az már nem működött utána.
  • Paladin
    Nem kellett volna neki. Nálam maradt is amennyi volt.
  • RJoco
    3.17-nél nekem a pénz visszaállt.
  • Paladin
    Pénz se. Csak a consumables (lőszer, medpen, ilyesmi), ha nincs nagy wipe, mint fél éve. 4.0 előtt nem hiszem, hogy lenne megint.
  • RJoco
    A hajók ugyanúgy nem tűnnek el, mint a megvásárolt felszerelések?
    Csak a pénz áll vissza eredeti értékre a frissítésekkor?
  • wollnerd #7566
    Erről én is hallottam, csináltam is párat, de 300e aUEC-ről csak kb. 1.5 milla aUEC-re nőtt a pénzem.
    Akartam folytatni ma is, de nem lehet már. Nem örültem, mert úgy ítélem meg hogy hiába vannak jó lehetőségek (mining, bounty hunting, stb.) még mindig nem lehet igazán sok pénzt keresni. ezzel a AVEQ-vel lehetett volna, de ugyebár nem kockáztattam, mindig a teljes pénzem alig több mint egy negyedét tettem be a vételre, ráadásul a realizmus kedvéért még a visszarepülést is vállaltam.
    Kár érte, mert örültem volna hogy jóval gyorsabban tudok összeszedni 10-11 millát hogy meg tudjam venni és felszerelni az Oringin 600i-t.... A többi érdekelt hajókról nem is beszélve.
    Mert jelenleg nagyon meggondoltan kell vásárolni hajót/kat mivel még nem lehet eladni hogy visszakapjuk a vételár nagy részét...

Ja és sajnos már a korábban, május 5.-én posztolt pénzkeresési tipped sem működik már, (legalábbis 3x-szor se müködött) mert az őrök már nem halhatatlanok, meg tudják ölni az ellenséges alakok, úgy tűnik...

Most azon gondolkodom hogy feltornáztassam a pénzt a monitor pusztító küldikkel 2.5 milláig, majd vegyek prospit és a szükséges quant bányászatot megkönnyítő modulokat.
    Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2022.05.27. 13:23:21
  • Caliph
    ahogy irtam várható volt,két napja még ment,tegnap sok volt a munka örültem hogy hazaértem nem hogy még gépet kapcsoljak :D
    nekem a prospi megvan,van még fél millám felszerelni,aztán azzal majd tudok úgyis pénzt farmolni ha akarok
    várom már a roncsmentést is nagyon,meg a Vulturet,jelenleg ez meg a bányászat az amivel majd foglalkozni szeretnék élesben is.
  • Torzonborz
    Ezt mar javitottak :D
  • Caliph
    van a játékban jelenleg egy igen erős bug: pénzt lehet vele keresni amennyit nem szégyelsz. tegnap este kifarmoltam a hiányzó milliót a prospectorhoz,de többet nem szándékozom,maradjon egy kis játékélmény is :)

a mechanizmus egyszerűen: veszel egy cuccot amit máshol konkrétan dupla annyiért lehet eladni.
    fontos hogy mind a vétel előtt mind az eladás előtt rakd el a hajót storeba,mert hajlamos bebugolni
    és amúgyis egy csomó bug vagy player miatt bukhatod az egész szállítmányt és ezzel a pénzed,szóval mindenki saját felelősségre használja
    nem tudom mikor patchelik,tegnap este még ment

mechanika: elmész orisonra és free fly alkalmával bérelsz egy teherhajót,ha amúgy nincs. most rsi nap van még ma,szal egy Connie Taurus tökéletesen megteszi

elmész arcorp bolygó area 18 város. leszállsz,store ship,elmész a helyi kórházba , kérsz szobát beállítod ide a spawnt
    ezután elmész az admin terminálokhoz(nem a trading dev. div terminálok!!!) asszem trading and shipping console a neve.
    keresni kell egy úgynevezett Audio-visual equipment nevű cuccot és venni belőle amennyit akarsz.

ezután hajóba be,irány crusader-orison,landolás után store ship,irány az admin office a prividance platformon,elad örül a dupla pénznek.
    ezután backspace-el kinyirod magad,éledsz area 18ban igy megspórolod a visszarepülést,hajót lehivod ,kivárod amig vagy fizetsz expedite-t,lehivod,aztán berakod storeba és lehet megint feltölteni

tegnap még ment,de elég sokan csinálták ahogy láttam,volt hogy hiány is volt a cuccból,illetve ne az egész pénzed kockáztass,mert ha elpukkansz vagy szeró crashel könnyen bukhatod az egészet.

mindezek figyelembe vételével nem érdemes sok pénzt kihúzni,maradjon egy kis játékélmény is.

kb 25 perc egy ilyen kör ha minden jól megy
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2022.05.26. 11:16:56
  • Caliph
    yepp ez ekkora :)
    ma-holnap Anvil napok vannak,hívj le egy Carrack-ot,az méretesebb :)
    vagy irány Orison,és nézd meg a rombolót :)
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2022.05.21. 00:22:13
  • PiszkosFred
    Csak egy laza 40 percig keringtem az allomason, de megvan. Bar sokkal nagyobbra emlekeztem, ez mindig ilyen kicsi volt? :)

Jovo heten el kell kezdeni a szakirodalmakat olvasni, mert most mar jatszhato a dolog, csak en vagyok fogalmatlan.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2022.05.20. 23:37:49
  • PiszkosFred
    Fizettem erte, meg az elejen. "Enlisted Jun 20, 2014" :) Van egy hajom is, egy Aurora, elvileg a pledgehez jart anno. Egyszer mar megtalaltam evekkel ezelott, de annyira szaggatott, hogy hagytam a fenebe mostanaig.

Megmondom oszinten, teljesen veletlenul a kezembe akadt a Dark Star One cd tokja es ugy voltam vele, hogy az NMS-t Blighted expedicio utan maradok az urben es megnezem az SC-t, hatha ez a gep mar birja. Csak most meg queue van :)) Ilyen az en forman.
  • Torzonborz
    Nem csak te probalod ki ingye a jatekot most :D ;)
  • Paladin
    Free fly event van.
  • PiszkosFred
    Hja hogy sorban allas is van estenkent? Altalanos ez, vagy kifogtam egy dugig levo szervert? (38-as, barmit is jelentsen)
  • Torzonborz
    Hja csak itt van megoldas, reszben 3.17ben meg is csinaltak, entity streamingen javitottak igy a varoson kivul kevesebb entity toltodik be, ez meg eleg rendesen erzodik az fps-en. Uj render egy resze meg jon kovetkezo releaseben.
  • RJoco
    Köszi az infót!
    Valahogy volt egy olyan borzalmas sejtésem, hogy olyan lesz a gond, mint az X szériánál. Nem használja ki az összes magot és szálat.
  • Torzonborz
    A jelenlegi dx11es render, ami csere alatt van, max 2 cpu threadet tud hasznalni, ez bizonyos entity szam folott mar keves es nem tud eleg adatot szallitani a gpu-nak igy az nem fut max loadon. Valamint a jatek main threadjehez van kotve a render, igy ha ott gond van akkor az a renderre is kihatassal van. SCnel ezt jelenti a cpu limit. Az uj renderrel pont az a cel, hogy ne befolyasolja a main thread, valamint tudjon skalazodni es annyi cpu threadet hasznalni amennyit lehet.
    Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2022.05.19. 15:27:11
  • macleody
    De jó, egy hete sincs hogy letöröltem
  • RJoco
    Miben nyilvánul meg itt a CPU limites játék?
  • Caliph
    már irtam a választ,de jött egy teló,aztán befejeztem és küldtem,akkor láttam hogy már irtál,de nem volt kedvem kitörölni :D
    aztán beleszerkesztettem az ssd-t,hogy mégis legyen benne valami plusz info :D
  • Torzonborz
    Na ezzel igy szerintem rendben leszel, a 32 gb sysram is nagyon jo hogy van.
  • PiszkosFred
    Szerintem (/remelem) azzal nem lesz gond, i7@8700 + 32GB memoria
  • Torzonborz
    Az a vga siman eleg, kerdes milyen cpu-d van? Jelenleg meg cpu limites a jatek.
  • PiszkosFred
    #7545 #7544
    Koszi. Pont az ssd miatt kerdezem, de annyi helyem siman van tetriszezes nelkul is - azt hittem boven 150-200 felett jar mar, de 80gb az barati nagyon.

Most mar csak az accomat kell elokeresni, elvileg van rajta egy 30-40 euros kezdocsomagnyi tartalom, remelem megvan meg. Evek ota nem nyultam hozza, az 1060-asomat megette reggelire igy nem eroltettem, de most van egy 3060ti, azzal mar talan eldocog valamennyire.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2022.05.19. 11:03:28
  • Torzonborz
    lasd egyel lejjebb :D
    jah ssd az kotetlezo, nem opcionalis, hdd-re mazohizmus feltenni :D
  • Caliph
    sajnos nem tudom megmondani otthoni gépen van rajta,de ha nem felejtem el este fele megnézem
    honlapon 20 napja ,azaz a 3.17nél frissitették a minimum követelményeket,ott 80 gb ir
    és ugye illik ssd-re rakni
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2022.05.19. 10:35:14
  • Torzonborz
    85 Gbyte korul van most
  • PiszkosFred
    Meret szempontjabol mennyinel tart most a kliens?
  • Caliph
    Holnaptól free fly,azaz mindenki ingyenesen kipróbálhatja a játékot.
    20-21 : Anvil gépek
    22-23: Aegis Dynamics gépek
    24-25: Roberts Space Industries,Origins,Consolidated Outland és Argo Astronautics gépek
    26-27: Crusader Industries,Tumbril Land Systems,Musashi Industrial and Starflight Concern gépek
    28-29: Drake Interplanetery gépek
    30-31: Minden gyártó minden gépe ami az előző napokon volt

A gyártók kínálatának nagy része elérhető,de nem minden
    Továbbá egy Javelin romboló is bejárható az event fő helyszínén,Crusader gázóriás felhői között lebegő Orisonon.

itt a lehetőség hogy kipróbáljátok ingyen hol tart jelenleg a játék.

• Torzonborz
    Igazabol nem nagyon eri meg visszamenni a hulladhoz, max ha vmi ritka lootolt cucc volt nalad. Az fps gear olcso, gyorsan ossze lehet szedni ra a penzt vagy megcsinalsz egy bunkeres fps missiont es kibugazol magadnak rahedli cuccot a hullakbol meg a ladakbol.