8019
  • dimre
    Hajót jelenleg csak kemény valutáért tudsz vásárolni (támogatás nem vásárlás), ha majd megjelenik a játék akkor lehet in game venni hajókat.

Küldetések, versenyek végrehajtásáért honorálnak (UEC) pénzzel, amit a shopokban elkölthetsz ruhákra, fegyverekre ...
  • RJoco
    Úgy látszik, ezt a játékot csak VPN-en keresztül tudom játszani, másként nem kapcsolódik a szerverhez.

Hajót hol lehet venni és, hogy lehet pénzt gyűjteni?
    A fegyvereket és öltözetet megtaláltam, bár a pénz szerzési módot még nem ismerem.
  • RJoco
    Sziasztok!

Most kezdtem el ismerkedni a játékkal és első problémám mindjárt a kapcsolódás.
    Lejött a játék, a Launcher-ből el is indítom, majd kapok egy hibaüzenetet, hogy a szerverhez nem tudott kapcsolódni.
    Ez ebben a pillanatban normális? Esetleg valamilyen frissítés zajlik és azért? Vagy máshol keressem a hibát?
    Egyértelműen hol tudok olyan információkat kapni, mint az ütemezett leállások vagy a frissítések érkezése?
  • Diopapa
    Citizencon prezentáció
  • grebber
    GC 2017: tömény Star Citizen gameplay következik
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.08.24. 22:48:21
  • kistothka
    Elértük a 99 főt a HUNS-sal, vajon ki lesz a 100. :DDD ?
    https://robertsspaceindustries.com/orgs/HUNS/

Néhány érdekes infó az egy és kétszámjegyű felvettekről:
    -22000 dollár (azaz több mint 6milllió forint) a hajó összérték a klánban.
    -Ami 195 hajóból jön össze
    -Aurora MR a leggyakoribb típus, 27db van belőle
    (lassan nekiállunk az org használatra felajánlott, "felesleges" nagy hajókat kiosztani a majdani bétához, nálam még pl. üres a Banu MM kapitányi széke ;) ).

30,7 az átlagéletkor a klánban

Az első 100 fő toborzásához legeredményesebben hozzájárulók (ezt csak azért tettem ide, hogy villogjak :D ) :
    Kistoth 20 fő
    Anshin 6 fő
    CTF összeolvadás ( Shed és Dren-é az érdem, mint - akkor még másik oldali - tárgyaló feleké) 5 fő
    Nebula összeolvadás ( Eniral volt a tárgyaló fél részükről) 4 fő
    Volfram 2 fő
    cchmajlath 1 fő
    Mark.Vol 1 fő
  • Caliph
    a 3.0 frissítés,ami juni végén jelent volna meg és aug végére csúsztatták,ismét csúszik,szeptember van megjelölve jelen pillanatban
  • MerlinW
    Meg a 100 milliós marketing:) A lenti összegek fele majdnem minden esetbe a reklámra ment, tehát nem a fejlesztés költsége annyi amennyi.
  • Sith
    Nem akarok hülyeséget mondani de a SWTOR nál (legalábis az eredetinél, mert a kiegekkel nem tudom mi van) aszem pld az dobta meg nagyon a költségeket hogy minden npc-t le szinkronizáltak
  • Malibutomi
    Ezekbol raadasul csak az SWTOR MMO, de az sem olyan technikailag osszetett mint a SC.
  • grebber
    Merthogy?

Futottak még lista egy nem jegyzet fokára jó lehet.... Természetesen a listás játékok ELKÉSZÜLTEK!
  • Tirion
    150 millió dollár! édes Istenem!!!! ez már arcpirítóan pofátlan
  • MuldR
    A béta. :)
  • Tirion
    akkor már csak 4 év és kijön :D
  • Caliph
    a 151 millió dolláros mérföldkő átlépve

Utoljára szerkesztette: Caliph, 2017.06.03. 07:36:37
  • Bucser
    Jol felment az ara...

A bounty hunter packomat 2013 Februarban 50 dollarert vettem volt benne egy 300i+SQ42+SC+alpha/ Beta access meg 6 ho insurance meg az osszes digital download meg extra bounty hunter armor.
  • drop
    köszi akkor megveszem a kombinált csomagot
  • Gilmoor
    csomagok esetében legyetek körültekintőek, ha egy csomagban a tartalomnál nem szerepel a "Squadron 42 Digital Download", akkor az nem tartalmazza a single player letölthető tartalmat, tehát csak az online tartalom lesz elérhető megjelenés után, illetve megjelenésig kipróbálhatod a kész modulokat, mint star marine, arena vagy racing.

Tulajdonképpen ezt a csomagot érdemes megvásárolni:
    SC kombinált csomag online és single player tartalom egyben

kombinált csomag aurora helyett mustang hajóval
    Utoljára szerkesztette: Gilmoor, 2017.05.16. 16:57:02
  • drop
    köszönöm a választ
  • Gilmoor
    Regisztráció során, ha egy referal kóddal regisztrálsz,

akkor kapsz pár extra juttatást
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    New recruits can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC (United Earth Credits) which can be spent on the website for weapons, ship components or decorations for your Hangar. You can then check their status in your My Referrals section.

Utoljára szerkesztette: Gilmoor, 2017.05.16. 15:43:36
  • drop
    ez a kod mire lett volna jó?bocs kérdésért csaknem tudom illetve melyik csomagot érdemes megvenni?
  • Kazagor
    Köszönöm, regisztráltam.:)
  • Gilmoor
    Szia,

Itt egy kód még szűz :)

STAR-MVJ4-C46D

Utoljára szerkesztette: Gilmoor, 2017.05.15. 16:54:12
  • Kazagor
    Referral kódot tudna valaki adni? Előre is köszönöm.
  • Kata
    Köszönöm szépen mindenkinek, Torzonborztól kaptam egyet.
  • Bucser
    Az alairasomban van:)

Jo szorakozast, habar a netkod csapnivalo a nem arena fightokban
  • Running
    Kell még?
  • Kata
    Referral kódot tud adni valaki?
  • TokraFan
  • nibron
    az a paplan azért ott van.:)
  • TokraFan
    Ami ebben tetszik -ahogy az összes többi eddig látott izében-, az a nyilvánvaló kreativitás! Ez a hajó is nagyon jó, azzal a bányász lézerrel vagy mivel...Eszetlenül ütős!
  • Caliph
    eliteben is bányászkarierrel kezdtem :D
  • MerlinW
    Ez a szép, mikor adott egy játék amiben bárki lehetsz és te szakmunkásnak állsz:D
  • Caliph
    engem pont a mining része érdekelne,szal végre
  • TokraFan
    Ütős!
  • Caliph
  • Malibutomi
    Pff LOL most latom milyen lama pocskondiazas ment itt :)
    Az ilyeneken mar csak derulni tudok :)
  • Diopapa
    Jah, már 4 fajta hangár van..
  • TokraFan
    No ennek azért van története, ugyanis egyrészt sosem lett törölve semmi, másrészt az idézett részeket az a topikgazda írta be, aki eleinte teljes mellszélességgel védte a játékot, majd miután nagy nehezen leesett számára is, hogy nem trollkodásból szidta mindenki, hanem csak a -sajnálatos- tényeket írták le, végül évekkel ezelőtt lelépett, azóta se láttamt.

De nem szeretném itt azt a látszatot kelteni, mintha élvezném a trollkodást és főleg nem azt, mintha bajom lenne az SC-vel, egyelőre még maximal drukkolok nekik! Más kérdés, hogy elvakult sem vagyok, helyén kezelem a kérdést (kiemelve, hogy ez csak egy nyomorult game, nem is értem, miért vívnak itt egyesek élet-halál harcot miatta akár űberszuper, akár nem ).
    Már csak abban reménykedem, hogy legközelebb ha benézek a sok hsz. miatt, akkor az egy új video, vagy egyéb tartalom miatt generálódik...de engem mondjuk továbbra sem zavar, ha valaki leírja a csalódottságát. Áttekerem aztán kész. Addig, amíg nem személyeskedik és nem anyézik...Bár ha kell, annak is állok elébe!
  • Torzonborz
    Hmm X rebirth topikból:
    "Topikszabályzat:
    -A játékot (közismert státusza ellenére) flame elkerülése végett radikális hangon kritizálni tilos!
    -Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!"

Kérjünk ide is ilyet?
    Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2017.01.11. 17:20:47