10
-
Brati #10 Hát az RS is változó. Tavaly ugyanígy "száguldott" a letöltés, aztán idén Január végén visszavették 30 kb/s-ra. Gondolom azért, mert aki hozzászokott, az úgyis előfizet a Premium-ra, mert különben több órát várhat akár egy 300-400MB-os fájlnál is (jó üzleti modell :) ). Most pedig úgy néz ki, megint visszaáltak max sebességre, csak ki tudja megint meddig. Amúgy meg ha nem jó a RapidSahre ott a Zippyshare, Hulkshare, Gamefront, ezekről is max sebességel jön minden. -
martincpt #9 Nekem is volt egy csomó személyes fájlom megaupload-on. Ugyan semmim nem veszett el, de így aztán mehettem át mediafire-re. Viszont ami meglepő számomra, hogy rapidshare tűnik mostanság a legkorrektebb fájlmegosztónak. Nincs várakozás, 0 reklám és 1-2mb/s-es letöltési sebesség prémium nélkül. Nem tudom, hogy tartják fent magukat, de lehet átpártolok oda. -
gforce9 #8 Napi backup aztán annyi, mi mást tehetsz? Ez benne van a pakliban. Buta az a weblapüzemeltető aki ilyenre nem számít. -
#7 és ha weboldalad van?!.. hol tárolod.. ha tárhelyes céget lekapcsolják mert üzemeltetett torrent lapot is és egy helyne volt a te lapoddal szoptad az egészet.(tartalomra gondolok) -
#6 Ha igazán biztosra akarsz menni akkor 3 vagy 4 helyen tárolod(gép-külső HDD-DVD-cloud). Persze ha top secret fájlok akkor nem muszáj a cloud. -
culas25hc #5 Na ezért vagyok én még mindig olyan maradi, hogy inkább külső vinyón tárolom másodlagosan a fájljaim. Egyelőre nem érzem azt, hogy ez mostanában változni fog -
#4 Bezony, amolyan sokadik backup ként kell kezelni. -
Shid #3 Nah ezért nem szabad az adatainkat kizárólag a szerverekre bízni! -
Cat #2 Itthon is volt ilyen eset még évekkel ezelőtt. Elvitték a torrentszervert, rajta volt csomó céges honlap is, a szerveren egyébként semmi illegális nem volt. Azt hiszem azóta sem született még ítélet az ügyben, legalábbis én nem tudok róla. -
Gyuszopapa #1 A szart is kiperelném a hatóságokból minden egyes személyes legális fájl miatt mivel az magántulajdon.Azt hiszem be is zárhatnák őket mert nem tudnák miből kifizetni.Legközelebb meggondolná bárki is hogy ilyet tenne.