1725
-
G_ArchAngel #1525 lehet a visszaemlékezések miatt :)
na mindegy, szerintem nem Smoak sírköve volt az első rész végén, túlságosan közönségkedvenc és nincs másik geek, míg "harcosból" sok van, akik eleshetnek -
#1524 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!IMDB-n évad végéig szerepel a neve -
#1523 Mégis nagyságrendekkel jobb az évad, mint a Flash-é. -
#1522 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!és akkor már nem lesz többé felicity? -
G_ArchAngel #1521 Annyira, de annyira kiszámítható volt... -
#1520 volt folytatása is a dolognak (: -
#1519 Ezek után nem fogok rá szavazni. -
xido #1518 mit találtam,vagy csak nekem új? :)
-
G_ArchAngel #1517 Szerintem is, de Flash, Arrow, Supernatural, Grimm és ezek a könnyed szórakozás ligájában játszanak, nem kell elvárni tőlük, amit egy GoT, TWD, Vikings vagy Gotham nyújt, csak szórakozz... -
KaBuTo666 #1516 Ez mi volt? Szörnyű. -
#1515 Egyet értek. Tök felesleges az ilyen féle "dráma". Én beváltottam volna azt az egy milkát azért. :D -
spike0007 #1514 Sokkal jobb volt összességében a tavalyi crossovernél! :D Nagyon bejött! -
#1513 Egyiptomi résznél a CGI írtó gáz volt szerintem :D -
#1512 Jó volt a crossover, csak sajnos most megint lesz majd 1-2 részre való jajbékolás ,hogy nem mondtad el, nem bízol bennem így nem lehetek melletted "dráma". -
G_ArchAngel #1511 Uristen, ezek az effektek mar 10 evvel ezelott is kinosak lettek volna egy PC jatek introjaban :((( -
#1510 picike off
-
xido #1509 sleepy hollow minőséget vártál? :) -
#1508 Ennyire futja már csak, de még így is jobb, mint a Flash. -
#1507 Ez a lélekvisszahozás hát... -
spike0007 #1506 Jövő héten meg Constantine! :D -
spike0007 #1505 Az új rész... apám!!! Arrow is back baby!!! :D -
xido #1504 főleg azok után,hogy előzetesben is mutatták :)) -
G_ArchAngel #1503 Mekkora meglepetés! Sokkot kaptam... -
#1502 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Na ne visszahozzák Sárit? -
#1501 Számomra eddig kellemes csalódás volt ez a 2 rész, és az alapján amit eddig mutattak, ha nem szúrják el, jó kis évad lehet belőle. -
xido #1500 Mindenesetre jó volt a sejtésem,hogy továbbra is megjelenési sorrendben kell nézni..most már ha lesz crossover vagy utalás,azt a Flasben kezdik el..mint ahogy itt is említettek eseményt és nevet... -
#1499 Miért, 6 hónap alatt (gyanítom ez az évad vége fele lesz majd) még simán jöhet olyan karakter aki mindkét szériában szerepet kap. -
#1498 atya ég mi volt ez a vége? :D laza ugráls ehh
végéhez ez a hivatalos eddig
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Can you at least say whether or not it’s Felicity buried under the gravestone?
Mericle: We don’t necessarily know who it is now — we’re figuring out the plan for the season — but we want it, obviously, to have resonance. If it doesn’t mean something to the characters, it won’t mean anything to the audience either. -
#1497 Igazából más miatt nem lett volna jelenése Barry-nek imho, max még a Kanári. -
#1496 Tuti nem, csak azt szeretnék elérni, hogy azt higgye az ember, de lehet tévedek. -
G_ArchAngel #1495 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerinted Felicity sírjánál szomorkodik Oliver? -
#1494 Ennyire rossz lett a Flash évadnyitó? -
#1493 Hát mit ne mondja köröket vert az évadnyitó a Flash-re. -
Konyigery #1492 úgy nézki mint Dredd bíró és Magnetó szerecsen porontya :DD -
#1491 Digglenek az a sisak ultra gagyi. -
#1490 Jó kis előzetes a következő évadból. :) Aki nagyon érzékeny a spoilerekre, az ne nézze meg, mert találni benne dögivel. :D
-
Monoton #1489 EZ mi? :D
-
EnxTheOne #1488 Köszönöm szépen a válaszokat.
Elvileg a flash új része mindig egy nappal az arrow előtt volt.
Ugy terveztem hogy 1 ilyen 1 olyan, de egyben ledaráltam 6 flash részt. :D
-
Monoton #1487 katt -
#1486 Hát azért amikor pl. crossover rész van, akkor nem mindegy, hogy a Flash-t, vagy az Arrow-ot nézi meg előbb. :)
Én mindig a kiadási sorrendben nézem őket, könnyen megtudod nézni melyik részt mikor adták, és amelyik korábban játszódik, azt nézed meg előbb.