Arrow (CW)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lehet a visszaemlékezések miatt 😊

na mindegy, szerintem nem Smoak sírköve volt az első rész végén, túlságosan közönségkedvenc és nincs másik geek, míg "harcosból" sok van, akik eleshetnek

http://gaborszantai.co.uk/

Terawatt
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
IMDB-n évad végéig szerepel a neve

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Shep
Mégis nagyságrendekkel jobb az évad, mint a Flash-é.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

acsati
és akkor már nem lesz többé felicity?
Annyira, de annyira kiszámítható volt...

Shiwo

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Terawatt
Ezek után nem fogok rá szavazni. <#hehe>

mit találtam,vagy csak nekem új? 😊

Szerintem is, de Flash, Arrow, Supernatural, Grimm és ezek a könnyed szórakozás ligájában játszanak, nem kell elvárni tőlük, amit egy GoT, TWD, Vikings vagy Gotham nyújt, csak szórakozz...

Ez mi volt? Szörnyű.
Terawatt
Egyet értek. Tök felesleges az ilyen féle "dráma". Én beváltottam volna azt az egy milkát azért. 😄

Sokkal jobb volt összességében a tavalyi crossovernél! 😄 Nagyon bejött!

SzirmosSzisza
Egyiptomi résznél a CGI írtó gáz volt szerintem 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Shep
Jó volt a crossover, csak sajnos most megint lesz majd 1-2 részre való jajbékolás ,hogy nem mondtad el, nem bízol bennem így nem lehetek melletted "dráma".

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Uristen, ezek az effektek mar 10 evvel ezelott is kinosak lettek volna egy PC jatek introjaban 😞((

SzirmosSzisza
picike off

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

sleepy hollow minőséget vártál? 😊
Shep
Ennyire futja már csak, de még így is jobb, mint a Flash.

grebber
Ez a lélekvisszahozás hát...

Next PC upgrade: 2022

Jövő héten meg Constantine! 😄

Az új rész... apám!!! Arrow is back baby!!! 😄

főleg azok után,hogy előzetesben is mutatták 😊)
Mekkora meglepetés! Sokkot kaptam...<#idiota>

grebber
Na ne visszahozzák Sárit?

Next PC upgrade: 2022

Shep
Számomra eddig kellemes csalódás volt ez a 2 rész, és az alapján amit eddig mutattak, ha nem szúrják el, jó kis évad lehet belőle.

Mindenesetre jó volt a sejtésem,hogy továbbra is megjelenési sorrendben kell nézni..most már ha lesz crossover vagy utalás,azt a Flasben kezdik el..mint ahogy itt is említettek eseményt és nevet...
Shep
Miért, 6 hónap alatt (gyanítom ez az évad vége fele lesz majd) még simán jöhet olyan karakter aki mindkét szériában szerepet kap.

ToCsEk
atya ég mi volt ez a vége? 😄 laza ugráls ehh
végéhez ez a hivatalos eddig
Can you at least say whether or not it’s Felicity buried under the gravestone?

Mericle: We don’t necessarily know who it is now — we’re figuring out the plan for the season — but we want it, obviously, to have resonance. If it doesn’t mean something to the characters, it won’t mean anything to the audience either.

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

SzirmosSzisza
Igazából más miatt nem lett volna jelenése Barry-nek imho, max még a Kanári.

Shep
Tuti nem, csak azt szeretnék elérni, hogy azt higgye az ember, de lehet tévedek.

Szerinted Felicity sírjánál szomorkodik Oliver?

SzirmosSzisza
Ennyire rossz lett a Flash évadnyitó?

Shep
Hát mit ne mondja köröket vert az évadnyitó a Flash-re.

úgy nézki mint Dredd bíró és Magnetó szerecsen porontya 😄D
Shep
Digglenek az a sisak ultra gagyi.

MoRT2195
Jó kis előzetes a következő évadból. 😊 Aki nagyon érzékeny a spoilerekre, az ne nézze meg, mert találni benne dögivel. 😄

EZ mi? 😄

REAL MADRID

Köszönöm szépen a válaszokat.
Elvileg a flash új része mindig egy nappal az arrow előtt volt.
Ugy terveztem hogy 1 ilyen 1 olyan, de egyben ledaráltam 6 flash részt. 😄

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

REAL MADRID

MoRT2195
Hát azért amikor pl. crossover rész van, akkor nem mindegy, hogy a Flash-t, vagy az Arrow-ot nézi meg előbb. 😊

Én mindig a kiadási sorrendben nézem őket, könnyen megtudod nézni melyik részt mikor adták, és amelyik korábban játszódik, azt nézed meg előbb.
SzirmosSzisza
Nincsen semmi spoiler. Annyi van benne néha, hogy a Flash most nem ér rá, mert más dolga van, de sosincs konkrét spoiler.

hi,
mostanában szeretném elkezdeni a 3. évadot és a flasht.
Hogy érdemes nézni őket? Felváltva szeretném és érdekelne hogy az egyik sorozat nem lő le pár spoilert a másikból :S

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Irigyellek a problémáidért! 😉

SzirmosSzisza

RatBaG
mostanra bírtam rászánni magam, hogy az utolsó két részt végigszenvedjem...
nem bántam volna, ha ez lett volna a végső lezárás, akkor legalább kicsit se kéne filóznom, hogy nézzem-e a következő évadot.

Per Aspera Ad Inferi.

Shep
Már le is van tiltva 😞

Remélem ezt nem kapják le, az elözőt letiltották. 3:04-nél, Willa, rácsap egyet Emily seggére, jó hangja volt <#hehe>
Arrow Season 3 Bloopers and Gag Reel

Elvileg megváltozik a személyisége annak, akit újraélesztenek. Gondolom később jön majd elő Thea esetében is-
A másik a morális kérdés, Oliver meg szeret tépelődni. Szerintem mindenkinél van egy határ, amikor érzi, hogy nem kellene játszani az Élet törvényeivel.

MoRT2195
Amúgy ha Thea-t visszahozták a Lazarussal, és majd hamarosan Sara-t is, akkor miért nem csinálják ezt mindenkivel? Oliver helyében az lenne az első dolgom, hogy kiásom a szüleim, és Tommy csontvázát, azt beledobom a vízbe, majd újra együtt él a boldog család.
Arra meg kíváncsi vagyok, hogy Sara-t miért hozzák vissza. Merlin talán ezzel akar megbocsátást nyerni Thea-nál és Oliver-nél?