1725
-
piamania #1565 Stan Lee Marvel guru.Kötve hiszem, hogy DC-hez menne. -
#1564 jaaa
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
én azt valahogy nem is vettem Cameo-nak, pofáztak vele, tán még az adok-kapokban is benne volt, biztos összefutnak még majd vele.. és erős a gyanúm, hogy Ra's al Ghul-lal is össze fognak futni előbb-utóbb..
álejtős poén-cameo az lenne, ha valamelyik DC sorozatban / filmben is megjelenne pár másodpercre Stan Lee :D
Utoljára szerkesztette: Shiwo, 2016.02.02. 14:52:28 -
#1563 Ahogyan a TV-be egymás után jönnek. Jól írtad a sorrendet. -
hellboy4591 #1562 Sziasztok!
Lehet hogy már volt róla szó, de nem akarok visszaolvasni a spoilerek elkerülése végett. A kérdésem az lenne, hogy most elindult a Legends of Tomorrow és milyen sorrendben kell ezután nézni a három sorozatot? Flash utána Arrow majd ezután LoT mehet sorban? -
xido #1561 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Damien Darkh az 1975ös fegyvervásáron?:)
-
#1560 Az jó volt, meg maga a rész is egész viccesre sikerült és emiatt a drámai pillanat sem tudott igazán hatásos lenni. -
#1559 spoilerbe megírhatnád, mert nem rémlik ilyesmi -
xido #1558 Legends-ben volt egy olyan cameo váratlan helyen,amire felkaptam a fejem rendesen :) -
#1557 #murica -
#1556 Elég összeszedetlennek tűnt nekem ez a rész mind történetben mind párbeszédekben. -
#1555 Engem inkább az lepett meg, hogy pisztollyal járnak vacsorázni :) -
#1554 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ezen én is nagyot csodálkoztam, hogy mivan? Miért? :D "Jajj eltaláltak téged! " Ettől függetlenül jó kis rész volt. -
#1553 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!micsoda nyitójelent Diggle és felesége munkatársát elrabolják, furgonba rakják, Diggle felkapaszkodik a kocsira és Layla elkezdi lőni a kocsit pisztollyal :ASDASDASD -
#1552 Persze az várható volt, na de majd kiderül az évad végén. -
#1551 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Várható volt hogy nem felicici. Szerintem Speedy. Szerintem rá utalt a család alatt Damien. Ha már ereje volt fölötte akkor tuti ki fogja iktatni, hogy ne legyen gond belőle. -
#1550 Na vajon ki a halott? -
#1549 Kellett 10 másodperc mire nekem is leesett, hogy itt valami nagyon nincs rendben -
#1548 ehh fel sem tűnt sry -
#1547 Ez erősen topicot tévesztett. -
#1546 promo -
#1545 Végre szakállat fog növeszteni ahogy a képregényben. Szerencsétlen annyiszor megkapta már hogy ő a szemétláda, majd a végén ápolták a lelkét hogy jajj Ollie nehari. -
#1544 Arra vagyok kíváncsi, hogy vajon a 6. évadban (ha lesz) milyen múltbéli szálat, vagy mit akarnak mutatni. Mert ugye 5 évet volt "halott" és minden évadban 1 év telik el. Most már a 4. évnél járunk, még van 1 év a múltban, és aztán? :D -
#1543 Oh ebben igazad lehet, mert ezt a részlet nemfigyeltem/nem emlékeztem most rá. Nem tudom hogy ti hogy vagytok vele, de engem a múltbéli szálak engem mindig jobban érdekeltek. Arról a szigetről viszont ezután remélem leszállnak végre. Olyan mintha egy 4. halálcsillagot kapnánk már :)
Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2016.01.08. 22:44:08 -
#1542 Azt a képességet még a szigeten kapta, és valószínűleg ott is fogja elhasználni. Elvégre a képességgel egy tetkó is lett a hasánál, amit eddig soha nem láttunk, tehát biztos, hogy a múltba használja ezt el. -
#1541 Oliver is kapott valami erőt ami benne szunnyad és "majd tudni fogja hogy kell használni ha eljön az ideje". Én személy szerint egyre kevésbé vagyok arra vevő hogy slow motion 4en levernek bármit. ~ Raknának rá legalább egy 25% speedet, mert így semmi súlya nincs. Felicici meg túl fogja élni, hogy 2 résszel később hallgassuk a szájtépést, hogy Oliver miért nem mondta el blablablabla :) -
#1540 Miért nem tudjátok csak egyszerűen élvezni, ahelyett, hogy keresitek benne a hibákat? Én is így teszek. Illetve, akinek már tényleg nevetséges a sorozat, az ne nézze.
Az utolsó részről annyit, hogy valószínű Felicity meghalt, és az ő sírjánál volt Oliver az évadnyitóban is. Túl kiszámítható? Igen. Hiba felírva, továbbléphetünk. Sajnálnám, ha kiírnák a karaktert, de legalább végre egy merész húzás. Lehet Oliver most meg ismét gyilkológép lesz.
Darhk-ról meg nem tudom mit kombinálgattok. Láthattuk, hogy Thea-val szemben nincs ereje, sőt visszafele sül el a trükk, szóval az lesz a legyőzésének a kulcsa. Biztos majd megölelgetik egymást, és aki erősebben ölel, az nyer. :D Ja meg nyilván a családja is be lesz vonva a sztoriba, az is lehet egy gyenge pont, megfenyegethetik vele... de ez részemről is már kombinálgatás. Thea a kulcs, az a biztos. :) -
xido #1539 mint annak idején a stargate sg1 és atlantis között...crossover részeken kívül is néha bekerülhet 1-1 kikacsintás a másik sorozatbeli eseményekre és úgy sokkal viccesebb,ha érted..ráadásul ugye adásba kerülés szerint kell nézni,..ami azt hiszem fordult is arrow/flash tekintetében.. -
#1538 Hát kihagyható de szerintem jobban jársz ha megállsz és behozod az Arrow-s lemaradásodat, majd utána nézed a crossovert. -
Isti005 #1537 Hello!
Én az idei évadok közül egyelőre csak a Flash-re tudtam időt szánni. Ott most tartok a 2x08-nál, ami a crossover epizód volt. Úgy tudom, hogy annak az Arrowban van a folytatása. Akkor az ott is 2x08? Érdemes megnéznem?
Vagy kihagyható, ha csak Flash nézek és folytathatom a 2x09-nél?
Köszi! -
#1536 Hát az is komolytalan volt, mondom a szereplők gázsija sajnos az akciók és trükkök rovására megy, ezért nem jó túl sokáig húzni egy szériát, bár az Arrownál úgy igazán a 3. évadban kezdett ez el látszani a Flashnél meg már most, úgyhogy ott túl nagy csodára már nem kell számítani. -
#1535 Ez egy jó taktika elvileg :) Nem próbáltam, de az okosok azt mondják -
xido #1534 még mindig jobb volt,mint a Tomb raider 2-ben,mikor orrba vágta a cápát és az elpucolt :) -
#1533 akkor a cápás jelenet?? komolyan az eredeti cápás film minőségibb volt mint ahogy Oliver mögött jött a cápa. -
#1532 Constantine adott valami erőt Olivernek szerintem az lesz a kulcsa. -
#1531 Hát igen, az elég gyengére sikeredett de még mindig jobb volt, mint a Flashben Mardon repülése. -
#1530 Itt már csak zoom segíthet a Flashből.
Flash felajánlja majd hogy önként odaadja a powert neki cserébe szedje széjjel ezt a Démien Dark f***t!
Ez a baj ezekkel a sorozatokkal, hogy mindig van egy ultra power legyőzhetetlen valaki akit majd a végén olyan gyerekes módon fognak leverni, hogy öröm lesz nézni
Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.12.11. 15:24:08 -
G_ArchAngel #1529 Nekem a harc a végén. Annyira lassúak voltak a mozdulatok, hogy szinte láttam a gyakorlószőnyegeket alattuk. -
123xyz #1528 Azt egyébként más is észrevette, hogy mennyire pocsék volt a vágás ennél a résznél? Vagy csak nekem tűnt úgy? Néha olyan éles váltások voltak, hogy egyes mozdulatok nagyon hirtelen indultak, vagy az elejük lemaradt, pl. amikor
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Malcolm először megjelenik és Lance-t lenyomja az asztalra
Na ott nagyon nem volt folyamatos a mozgás, nem volt "smooth" a jelenet. És több ilyen is volt szerintem. Pedig eddig nem volt különösebb gondom ilyesmivel, de most rendkívül zavarónak találtam, miközben néztem ezt a részt. -
G_ArchAngel #1527 Mit? Az első rész hónapokkal ezelőtt volt, semmi konkrétum nincs benne csak feltételezés a jövővel kapcsolatban.
Utoljára szerkesztette: G_ArchAngel, 2015.12.10. 23:30:32 -
#1526 SPOILERBE