Nemzetbiztonsági kockázat a Huawei és a ZTE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
😊
往前看同志
Ja és teszik mindezt, forrás megjelölése nélkül! Fújjrossz
往前看同志
Ez nem igy mukodik. Te allitottal valamit, neked kell bizonyitani!
"miféle technológia kéne a kínaiaknak, ha már õk szállítanák?"
Milyen USA katonai technologiat szallit Kina? Forrassal!
ps: Skype, Facebook = Red Herring...
"viszont itt pont a technologiai hirszerzesrol volt szo" miféle technológia kéne a kínaiaknak, ha már õk szállítanák? 😄
Egyébként pl a skypeot az m$ szerveresíti (vagy már megtette) ezt be is jelentették, még hozzá azért fejlesztették vissza p2p-rõl, hogy az usa szervezetei által lehallgathatóvá váljon(ugye be is akarták tiltani a lehallgathatlanság miatt)... ami p2p-vel nem lehetséges.
facebook pedig köztudottan jó kis adatbánya fõleg az usa kormányzatnak.
tenorista (igen önmagam kezébe kerültem, szóval már késő). Az rpg-7 legyen veled!
Persze, nyilvan, hogy minden orszag folytat hirszerzo tevekenyseget, ezt senki sem vitatta, viszont itt pont a technologiai hirszerzesrol volt szo. Errol pedig Kina hires, szoval a kijelentesed, hogy "ezek inkább az usára jellemzõek", egy hatalmas baromsag volt! Ha nem, akkor tamaszd ala barmilyen forassal is ezt!
"Nincs kedvem keresgélni. Majd ha te bármit is alátámasztasz forrással."
Tolem senki sem kerte, hogy tamasszak ala barmit is. Toled igen... szoval mutass valamit vagy STFU!
"Te allitottal valamit, tamaszd is ala forassal!"
Nincs kedvem keresgélni. Majd ha te bármit is alátámasztasz forrással. Mindig másokon kéred ezt számon, de te soha sem támasztasz alá semmit amit állítasz.
Vedd fel az alufóliasisakot, kapcsold be az emp generátort, nehogy a gonosz kínaiak vagy a tenoristákok ellessék a titkaidat 😊
tenorista (igen önmagam kezébe kerültem, szóval már késő). Az rpg-7 legyen veled!
De, azok... vedd is fel szepen az alufolia sisakodat nehogy bajod essen! 😉
Erdekelne, hogy mi az rengeteg kinai katonai technologia, amire az USA olyan nagyon kivancsi lehetne... mondjal parat!
"#19 keress rá."
Te allitottal valamit, tamaszd is ala forassal!
#19 keress rá.
#19 ?
Az orszag kockazatossaga szempontjabol az osszereles kozel sem olyan veszelyes, mivel ott csak kesz alkaktreszeket latnak es semmi high-tech know-how nem kerul a kezukbe. Ezert emeltem ki az osszeszerelest es ezert nem veszelyes az Apple! Attol, hogy kinaiak szerelik ossze, attol meg az USA-ban tervezik a CPU-t es Del-Koreaban gyartjak le, Kinaban csak annyit latnak belole, amennyit egy boltban megvett peldanybol is lathatnanak.
Vagy talan azert, mert ok nem vegeznek olyan agressziv - gazdasagi es katonai - hirszerzo tevekenyseget mindenhol ahol csak tudnak...
Milyen fo komponenst gyartanak Kinaban az iPhonehoz?
\"Az élet egy elég szar játék, de a grafikája nagyon ott van.\"
Kijavitottam neked 😉
\"Az élet egy elég szar játék, de a grafikája nagyon ott van.\"
"A kínai ritkaföldfém export tilalom pedig kissé szopóágra tette az amerikai hadi ipart."
Hogyan tette szopoagra? Milyen fejleszteseket, beszerzeseket kellett a DOD-nek, elhalasztania, megszuntetnie?
"mégsem kéne mindent kikúrni külföldre olcsóért"
Az osszes USA hadiipari ceg az orszagon belul termel! NEM gyartanak semmit Kinaban! De ha te tudsz ilyenekrol, akkor lassunk egy listat rola!
"legalább rakéta vezérlést tudjanak gyártani saját alapanyagból,"
A vilag egyik legnagyobb REE banyaja Mountain Pass, CA teruleten talalhato, ahol mar meg is indult a termeles.
Kina annyit ert el ezzel az egesz akcioval, hogy szarert-hugyert kiarulta a keszletei egy reszet, mikozben tonkretette a banyak teljes kornyeket. Ahogy elkezdett kemenykedni, azonnal beinditottak a banyafejlesztest Ausztraliaban es az USA-ban... na ez a kinai "sikertortenet".
A kínai ritkaföldfém export tilalom pedig kissé szopóágra tette az amerikai hadi ipart. Akkor kezdtek kapcsolni usákiában páran, hogy lehet mégsem kéne mindent kikúrni külföldre olcsóért, hogy legalább rakéta vezérlést tudjanak gyártani saját alapanyagból, még ha környezetszennyezõ is annak kitermelése.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Ja, csavarokat... Kina sajat maganak keptelen egy normalis hajtomuvet gyartani.
"amerika nem birna támadni mert kina nem ad el neki alkatrészt a bombákhoz"
Meg szerencse, hogy odatetted a vegere a smiley-t, kulonbon itt sokan hulyenek neztek volna 😊
Akkor miert nem nyilvanitjak nemzetbiztonsagi kockazatnak az Ericcson-t vagy a Siemenst vagy a Nokiat?
Csúnya lenne azért egy usa-kina háború, amerika nem birna támadni mert kina nem ad el neki alkatrészt a bombákhoz hogy kinát bombázzák, kina meg összeomlana mert az usa nem vesz kinai alkatrészt a kinát bombázó bombákhoz 😊
A pénz a Kínánál van.
One Vision. One Purpose.
Nagyon helyesen, nekünk is ezt kellene tenni országos és EU szinten is.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Nekünk kockázat, az amcsiknak segítség a "tenorizmus elleni harczban". Mint ahogy az amcsik általi támadás az "felszabadító háború", az ellenük irányuló támadás meg "terrorizmus" 😄 Ez van a kínaiakkal is, az a bajuk az amcsiknak hogy esetleg õket megfigyelik, és nem õk figyelnek meg másokat.
De igazából csak ürügy, a saját piacaikat akarják védeni az amcsik.