254
Executive produced by JAY-Z
-
#94 letradelt a Miami Heat...rumour mill-t nézegettem szezon megkezdése előtt,és ott volt,hogy a Heat érdeklődik irántam,mert Allen bejelentette,hogy szezon végén visszavonul,nagyot néztem :O a meet with GM-nél kértem is azonnal a tradet,kiválasztottam a Heatet,utána rámentem a play next key game-re,és jött az üzenet a GM-től,hogy jó híre van,sikerült megegyeznie a Heattel,és már a Miami játékosa vagyok :D ugyanúgy sixth man vagyok a rotációban 30 perccel,az alap felállása a Heatnek Chalmers-James-Wade-Bosh-Camby,nem semmi csapatnak lettem a tagja,szezon végéig szól csak a szerződésem,nagyon jól kellesz tolnom,hogy kapjak papírt hosszútávra :D azzal mindenesetre nem lesz gond kinek szórjak alley-oop passzt -
#93 nem -
#92 hát kipróbáltam a játékot.. nem olyan rossz.. de még mindig van mit javítani..
pl most ha dobok egy kosarat, és utána mutatják az embert, akkor az ilyen szaggatós.. nektek nem? -
#91 panaszkodj róla a GM-nek. hátha elküldik -
#90 playoff 4. meccset is beleszámolva 9 key gamet toltam,azokon lazán leátlagoltam 15 pontot kb,csak sajnos Turner olyan jó,hogy nem sok esélyem van :/ gyengébb csapatba meg csak azért nem fogok elmenni,hogy starter legyek! A 76ers velem lesz nba champion,majd egyszer...:D -
twi452 #89 azért vannak egetverő hibák
celtics draftolt (hála égnek :)) és betörésnél jól leütöttek a palánk alatt és elterültem (szokás szerint) és ott fetrengtem vagy 5 mp-ig és Garnett csak úgy simán elsétált mellettem..:D
na ilyen a való életben nincs azért :) ha kell a padról is befutna felhúzni ha valamelyik csapattársa fekszik :D
pc-hez már a szorgalmas modderek dobálják ki a javított pályákat, játékosfejeket stb :) -
#88 Talán ha nem csak a kulcsmeccseket játszanád le,akkor már rég kezdő lehetnél :D -
#87 letoltam a 2. szezonomat is mycareerben,az alapszakasz utolsó pár meccsét kezdőként tolta le az emberem,mert az alap SG Evan Turner lesérült,de sajnos a playoffban megint az első kör jelentette a búcsút,a Heat söpréssel(4-0) ejtett ki minket :/ a 76ers kihasználta az opcióját,szóval még egy évre maradok a csapatnál,remélem ősszel összejön a starting five,és akkor beindul igazán a karrierem :) -
#86 a jobb analóggal cselez. -
#85 Az én joystickommal meg alig lehet irányítani. Mondjuk az előzőt se lehetett. Nem tudok cseleket satöbbi. -
#84 Milyen bugot találtam!!
Ha kosár után bedobás van, de a labda elgurulna és igy utána kell menni, akkor lehet lögdösni a labdát ha nekimegyünk. Ez még nem is nagyszám, de közben megy a jártékiő!! -
#83 Lehet: DD -
#82 My Career-t lehet kezdeni tört játékon? -
#81 Új kedvenc karakterem -
#80 csak én nem hallottam még eddig a klasszikus "we playing basketball"-t?? mindegyik részben bennevolt,hatalmas feelingje van játék közben :) -
#79 Na akkor ncore on most láttam az xp megoldást ha még érdekel valakit esetleg. Játékot letörlöd újrarakod ezt letöltöd http://rghost.net/40696511 a daemon toolsban csinálsz egy scsi meghajtót és majd abba mountolod a miniimage-et. Crack nem kell csak minden alkalommal be kell mountolni az image fájlt. Nekem működik tökéletesen. Remélem segítettem. -
#78 nem rosszak, de sztem 12-ben jobbak voltak -
#77 Kikúrt jók :D -
#76 zenék milyenek? -
#75 fuhh,Miami ellen nagyon megszenvedtem,1. szezonban nem kellett ellenük játszanom,de mostani szezonban beadta key game-nek,hát ez a Wade-James kettős megizzasztott keményen,61 pontig jutottak ketten,Wadet nekem kellett (volna) fogni,de rohadtul nem tudtam vele mit kezdeni :DDD úgy szivatott mintha egy nb2-es amatőr kosaras lenne a játékosom :DDDDD de azért nekemis összejutott 13 pont 5 asziszt 4 pattanó :) na meg 6 turnover... -
#74 billel tolom,ahogy az eddigi részeket is :) -
#73 ha nem játszottál a gamel billen akkor semmennyir e se nehéz :D -
#72 gondolom gamepaddal tolod. billel ne is próbáljam?:D szeretnék egy logitech padot szervázni, fifához és nbahoz..mennyire nehéz megtanulni, átszokni -
#71 játékmenetben jobb,grafika maradt(én nem vettem észre változást,ugyanolyan szép maxon),körités picit szebb,ötletesebb,érdemes leszedni/megvenni. -
#70 én már túlvagyok első szezonomon(csak key gameket toltam le,8 perces negyedekkel),SG a posztom,a 76ers-el alapszakaszban főcsoport 5. lettünk,playoffban sajnos az Atlanta megállított minket,4-1-el kiejtettek :S Természetesen maradtam a csapatban,hiszen már "sixth man" vagyok,29 percem van a rotációban. A csapat nagyon jó,igazi klasszis centerrel(Bynum) jó a lepattanózásunk,és Holiday irányitóként remek labdákat osztogat :) Sajnos vagy nem sajnos SG poszton a kezdő ember Evan Turner,aki a játékban is klasszis teljesitményre képes,nehéz lesz starterként beverekednem magam a posztjára,de hosszútávra tervezek ennél a csapatnál :) Amúgy első évem statjai: 21 perc/meccs 9.5 pont/meccs 2 asziszt/meccs 2 lepattanó/meccs.
Egy észrevétel,1 szezon után az a benyomásom,hogy a gép nem tradelget össze-vissza,inkább free agenteket igazolnak a kisebb csapatok,sikerült javítani ezt a dolgot a 12 után,ott 2 hónap után gyakorlatilag kicserélődtek a keretek -
#69 milyen a játék? sokat fejlődött a 12-höz képest? -
#68 cipős szerződést az 5. lejátszott meccs után lehet kötni -
#67 ja, mert nem tudtam belépni ide, ezért elkezdtem ott :P -
#66 Látom te kommentelgetsz nCoren is :D -
#65 majd szólok a bisztiboynak :DDD -
#64 aha ez több mint gyanús :D jobb lesz vigyázni -
#63 hopp, át is igazoltam a bucks-tól a bulls-ba :D -
#62 szrencsére vagy sajnos nem lehet XD
am azt irta hogy reméli elcsip a lakers elleni meccsen :DD -
#61 Bármit is írt ne válaszolj! -
#60 Amúgy 13 játékon vagyok túl -
#59 NEEEEE most irt nekem justin bieber -
#58 Jaaaa,én még csak a harmadik meccsemet tolom. -
#57 öööö hát :D
nemtom, sok. egyszer véletlenül a key game-re nyomtam és akkor átugrott vagy 10 meccset. de sztem a teljesitményt is nézi. -
#56 Hány meccs után kaptad? -
#55 jaja, én pont most kaptam cipőszerződést. mentem is a jordan-hez :P