NBA 2k13

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tormiee17
Rockets draftolt le sajnos...0-2 vel kezdtük a szezont,jöhetne valami cipõszerzõdés hogy ne az alap genetices fos legyen rajtam...edzõ folyamatosan dícsér meccs közben,ami elég jól esik 😄

Fókameister
Na ezt is jól "megaszondtam" Kár, hogy nem lehet szerkeszteni hozzászólást.

Fókameister
Én kérek elnézést de más okokból kifolyólag el volt/van durranva az agyam. Nem itt kell levezetni. Bocs még egyszer és lehet igazad de az még sajnos a közeljövõben még nem megoldható.

elitehun
nem lehet valahogy kikapcsolni az idióta becenevet? mert alapból tudja mondani a nevemet de rengetegszer csak a válaszott becenevet mondja, és idegesit...
bakkerman
a játék nem megy xp-n,ezt nem csak te írtad,ezt írták többen ncore-on is,meg külföldi fórumon. lehet lesz rá patch(sõt,tuti),de egyszerûbb lenne elkezdeni hassználni a win7-et,legfrisebb updatekkel álom oprendszer. nem akartalak támadni 😊

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bekapcsoltam my playerben hogy a cpu adja meg támadásoknál a figurákat de cseszik rá... vagyis egyedül bedobás szituációknál van figura rendes játékban csak mindenki freestyle-ozik 😄
pedig nem akarok irányítót csinálni csak azért, hogy rendesen játszunk és ne összevissza mint valami óvodáscsapat 😊

próbáljátok már ki ti is hátha csak én csesztem el valamit és "bebuggolt" nekem 😄
Fókameister
Kötve hiszem. <#vigyor0>

Tormiee17
Isten játék lett,nem lehet szavakba önteni,hogy mennyire jó

Egy kicsit túlreagáltad nem? <#whatever>
elitehun
pf, 12-ben elég volt a 40 is. csak azért mert most van vagy 45 és nem nagyon akar 😄
Fókameister
Biztos függ a magasságtól is de szerintem 70 körül biztos kell hogy legyen.

elitehun
senki nem tudja?
Fókameister
Az aláírásod után nem is csodálkozom az építõ jellegû válaszodon.

bakkerman
de van,2012-ben illene felrakni végre a win7-et

Tormiee17
Még nem...

elitehun
Minimum mennyi kell legyen a dunk hogy tudjak zsákolni? és ugyan úgy kell mint 12-ben? Csak mert most nem tudom megnézni.
gallardo
Értem, de még szeptember elején olvastam a fejlesztõk twitterén, hogy akár az elõzõ év playoffánál is lehet kezdeni, plusz látom is az opciót csak nem engedi beállkítani. Te az association módot próbáltad egyáltalán?

Fókameister
Xp re még mindig semmi megoldás? :S

Tormiee17
De az association az egyfajta "manager mod" ott nem fogsz egybõl Playoffnál kezdeni

gallardo
Miért? Az elején felajánlotta, hogy kezdhetek a playoffnáll is csak nem engedte állítani.

Tormiee17
Elvileg nem is lehet,nem ?

gallardo
valakinek sikerült offline association módban a playoff-nál kezdeni? nekem egyszerûen nem engedi.

Tormiee17
Esetleges hangproblémára valakinek nincs valamiféle megoldása?

bakkerman
jó a gém,tetszik ez a social újítás a mycareer módban,a 76ers-ben vagyok SG poszton,Lakers elleni meccs elõtt maga Kobe Bryant üzent nekem twitteren(szerintem azt akarja modellezni a 2ksports),hogy vigyázzak magamra,aztán nyertünk,és meccs után kaptam tõle még egy üzit,hogy gratulál,meg hogy rookie létemre jól mozogtam 😄 Ezek ilyen kis apró újítások,de élvezetessé teszik a játékot,eddig bejön a gém! Játékmenetben is fejlõdött,könnyebb rizikósabb passzokat adni nehezebb fokozaton is,tavaly hall of famen alig tudtam komolyabb aszisztokat tolni,mindig sok volt a turnoverem,idén már más a helyzet

Fókameister
Az a közeljövõben nem fog megtörténni.

elitehun
mások is mondták hogy nem megy nekik xp-n. feltették a win7-et és ment
Fókameister
Hivatalos rendszerigényében még szerepel az sp3-mas xp.

gallardo
Azt hiszem, hogy az xp-t már nem támogatja a játék.

Fókameister
Miért van az, hogy xp-n nem indul? Fekete képernyõ után hibaüzenet nélkül kilép.

én egy clone és mini image verzióval próbáltam ki
szabii98
a skidrow oldalán kintvan.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://www.skidrowgames.net/nba-2k13-reloaded.html

I met God. She's black

Krisztiam
nfohump-on miért nincs kint akkor?

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

szabii98
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
NBA 2K13-RELOADED

I met God. She's black

Krisztiam
még kint sincs..

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

kipróbáltam a "csúnya" verziót pc-n... hát kicsit újra kell tanulni az irányítást.. szerencsére megmaradt a "tréning tutorial" úgyhogy megtanít mindenre de azért valahogy meg is kéne jegyezni ugye 😄
The Protector
Hát igen.Az EA sport játékait csak a név meg a sok liszensz miatt preferálják.
Én anno az nba 2005-el kezdtem,akkor nem is hiszem h volt más.Akkor volt Carmelo Anthony a felkapott srác a Nugets-bõl.Csak a játék miatt vettem analógos gamepadot mert anélkül nem lehetett zsákolni.De a trükkös 1 palánkos része nagyon tetszett.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

amilyen videókat láttam róla nem is csodálom, hogy visszamondták 😄
The Protector
köszönöm szépen.ps3-on van már demo,ott próbálgatom.nagyon klafa kis game és idén konkurencia marad mivel EA-s NBA nem lesz😊

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

eddig sprintelés + dobással ment ebben az újban most tekertek egyet az irányításon

rohadtul várom már..xD
gallardo
itt sajnos még senki se játszik, mert a játék még meg se jelent😞

The Protector
valaki tudja esetleg h zsákolni hogyan kell?optionsban nincs külön dunk gomb.régen játszottam már kosaras gameval.lehet h új módszer van?

csak keményre vannak vasalva 😄
pxxl
valami erõtér van körülöttük, vagy simán lebeg a mez? csak mert egyik játékoshoz sem ér hozzá a felsõje o_O

All hail the double x!

sok arc nekem is nagyon gumiszerûen hat, meglátjuk milyen lesz majd PCn pénteken😄

every damn day

Krisztiam
jaa értem

gallardo
amerikában másodikán, itthon ötödikén.

Krisztiam
h-h kettõt? nem 5-én jelenik meg?

szabii98
Remélem nextgen konzolokkal itt is lesz egy engine javítás... már a tavalyi sem tetszett :/

I met God. She's black

Azért arra kíváncsi vagyok, hogy a 2k12-s képek moddolt pc-sek vagy az is alap xbox360 mint a a 2k13 😊 mert úgy azért nem túl fair a dolog 😄

rég játszottam már a 2k12-vel nem emlékszem, hogy tényleg ilyenek voltak vagy sem alapból 😄
elitehun
át nemtom, szerintem rondább. Vagy legalábbis sokkal elmosottabbnak tûnnek a szélek :S