NBA 2k13
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Origin: GaborIk_77 uplay: GaborIkHUN
Rondo olyan passzokat csinál néha h besza-behu..felmegy ziccerbe persze körülötte vagy 3 védõ erre a feje felett horoggal elküldi a labdát Garnett-nek középtávolira 😄
Õ az egyetlen akitõl nem lehet "elkérni" a labdát csak akkor passzol amikor úgy gondolja (nagyon helyesen), terry meg bradley simán odaadja ha kérem 😄
de ez a fránya rendes figurás játék bug néha nagyon zavar, remélem gyorsan javítják, mert a cpu simán olyan többzárásos figurákat játszat, hogy csak nézek
mi meg semmi komolyat csak olyan streetball feelingel nyomjuk elzárás-levállás az egyetlen stratégia 😄
pl most ha dobok egy kosarat, és utána mutatják az embert, akkor az ilyen szaggatós.. nektek nem?
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
celtics draftolt (hála égnek 😊) és betörésnél jól leütöttek a palánk alatt és elterültem (szokás szerint) és ott fetrengtem vagy 5 mp-ig és Garnett csak úgy simán elsétált mellettem..😄
na ilyen a való életben nincs azért 😊 ha kell a padról is befutna felhúzni ha valamelyik csapattársa fekszik 😄
pc-hez már a szorgalmas modderek dobálják ki a javított pályákat, játékosfejeket stb 😊
Ha kosár után bedobás van, de a labda elgurulna és igy utána kell menni, akkor lehet lögdösni a labdát ha nekimegyünk. Ez még nem is nagyszám, de közben megy a jártékiõ!!
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
I met God. She's black
Egy észrevétel,1 szezon után az a benyomásom,hogy a gép nem tradelget össze-vissza,inkább free agenteket igazolnak a kisebb csapatok,sikerült javítani ezt a dolgot a 12 után,ott 2 hónap után gyakorlatilag kicserélõdtek a keretek
nemtom, sok. egyszer véletlenül a key game-re nyomtam és akkor átugrott vagy 10 meccset. de sztem a teljesitményt is nézi.