NBA 2k13

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
engem annyira nem zavar,hogy nincsenek tudatos playek,annyira nem vagyok kosárlabdabuzi,hogy komolyan taktikázzak,ha nálam van a labda én igyekszek csinálni betöréseket utána kiosztásokat,palánk alá bejátszásokat,mást nem tudok,na meg dobálgatni a középtávolikat 😄

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Gabor77
Ez engem is rohadtul idegesít, hogy nem hív 1 játékot se a CPU.......

Origin: GaborIk_77 uplay: GaborIkHUN

én Bostonban nagyon szépen elvagyok 😄 szintén semmi pénzért sem mennék a heathez.. soha 😄

Rondo olyan passzokat csinál néha h besza-behu..felmegy ziccerbe persze körülötte vagy 3 védõ erre a feje felett horoggal elküldi a labdát Garnett-nek középtávolira 😄
Õ az egyetlen akitõl nem lehet "elkérni" a labdát csak akkor passzol amikor úgy gondolja (nagyon helyesen), terry meg bradley simán odaadja ha kérem 😄

de ez a fránya rendes figurás játék bug néha nagyon zavar, remélem gyorsan javítják, mert a cpu simán olyan többzárásos figurákat játszat, hogy csak nézek
mi meg semmi komolyat csak olyan streetball feelingel nyomjuk elzárás-levállás az egyetlen stratégia 😄
bakkerman
3 key game után decemberre én lettem a Miami Heat kezdõ SG-je! A Heat legendája,a 33 éves Dwyane Wade sixth man lett,és a padon találta magát <#pias> a "nagy" Lebron új játszótársat kapott,de hogy tõlem egy kurva aszisztot nem fog kapni,azis biztos,csinálja meg magának a pontjait <#eplus2>

bakkerman
ti milyen dobás beállítást használtok? user timing vagy real player % ? tavalyiban nagy különbség volt a kettõ között,idén nem tudom melyik a "jobb"

hungary27
Az miért van hogy beállítom a joystickom és a következõ meccsén újra be kell állítani?
elitehun
ajj mért csak 5 mecs után lehet tradelni? :S
elitehun
semmi pénzért nem mennék a heat-be XD
bakkerman
a myplayer utóda a mycareer,de pontosan mit takar ez a myplayer menüpont én se tudom,eredeti játék kell hozzá,hogy lehessen használni

Fókameister
Lehet hülye kérdés lett de nem baj. A myCarrer lett a myplayer utódja igaz? És akkor a myplayer az mi lenne? Az valami online mód?

bakkerman
letradelt a Miami Heat...rumour mill-t nézegettem szezon megkezdése elõtt,és ott volt,hogy a Heat érdeklõdik irántam,mert Allen bejelentette,hogy szezon végén visszavonul,nagyot néztem 😮 a meet with GM-nél kértem is azonnal a tradet,kiválasztottam a Heatet,utána rámentem a play next key game-re,és jött az üzenet a GM-tõl,hogy jó híre van,sikerült megegyeznie a Heattel,és már a Miami játékosa vagyok 😄 ugyanúgy sixth man vagyok a rotációban 30 perccel,az alap felállása a Heatnek Chalmers-James-Wade-Bosh-Camby,nem semmi csapatnak lettem a tagja,szezon végéig szól csak a szerzõdésem,nagyon jól kellesz tolnom,hogy kapjak papírt hosszútávra 😄 azzal mindenesetre nem lesz gond kinek szórjak alley-oop passzt <#zavart1><#eplus2>

elitehun
nem
Krisztiam
hát kipróbáltam a játékot.. nem olyan rossz.. de még mindig van mit javítani..
pl most ha dobok egy kosarat, és utána mutatják az embert, akkor az ilyen szaggatós.. nektek nem?

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

elitehun
panaszkodj róla a GM-nek. hátha elküldik <#eplus2>
bakkerman
playoff 4. meccset is beleszámolva 9 key gamet toltam,azokon lazán leátlagoltam 15 pontot kb,csak sajnos Turner olyan jó,hogy nem sok esélyem van :/ gyengébb csapatba meg csak azért nem fogok elmenni,hogy starter legyek! A 76ers velem lesz nba champion,majd egyszer...😄

azért vannak egetverõ hibák
celtics draftolt (hála égnek 😊) és betörésnél jól leütöttek a palánk alatt és elterültem (szokás szerint) és ott fetrengtem vagy 5 mp-ig és Garnett csak úgy simán elsétált mellettem..😄
na ilyen a való életben nincs azért 😊 ha kell a padról is befutna felhúzni ha valamelyik csapattársa fekszik 😄

pc-hez már a szorgalmas modderek dobálják ki a javított pályákat, játékosfejeket stb 😊
Tormiee17
Talán ha nem csak a kulcsmeccseket játszanád le,akkor már rég kezdõ lehetnél 😄

bakkerman
letoltam a 2. szezonomat is mycareerben,az alapszakasz utolsó pár meccsét kezdõként tolta le az emberem,mert az alap SG Evan Turner lesérült,de sajnos a playoffban megint az elsõ kör jelentette a búcsút,a Heat söpréssel(4-0) ejtett ki minket :/ a 76ers kihasználta az opcióját,szóval még egy évre maradok a csapatnál,remélem õsszel összejön a starting five,és akkor beindul igazán a karrierem 😊

elitehun
a jobb analóggal cselez.
hungary27
Az én joystickommal meg alig lehet irányítani. Mondjuk az elõzõt se lehetett. Nem tudok cseleket satöbbi.
elitehun
Milyen bugot találtam!!
Ha kosár után bedobás van, de a labda elgurulna és igy utána kell menni, akkor lehet lögdösni a labdát ha nekimegyünk. Ez még nem is nagyszám, de közben megy a jártékiõ!!
hungary27
Lehet: DD
hungary27
My Career-t lehet kezdeni tört játékon?
elitehun
bakkerman
csak én nem hallottam még eddig a klasszikus "we playing basketball"-t?? mindegyik részben bennevolt,hatalmas feelingje van játék közben 😊

Fókameister
Na akkor ncore on most láttam az xp megoldást ha még érdekel valakit esetleg. Játékot letörlöd újrarakod ezt letöltöd http://rghost.net/40696511 a daemon toolsban csinálsz egy scsi meghajtót és majd abba mountolod a miniimage-et. Crack nem kell csak minden alkalommal be kell mountolni az image fájlt. Nekem mûködik tökéletesen. Remélem segítettem.

elitehun
nem rosszak, de sztem 12-ben jobbak voltak
Tormiee17
Kikúrt jók 😄

Krisztiam
zenék milyenek?

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

bakkerman
fuhh,Miami ellen nagyon megszenvedtem,1. szezonban nem kellett ellenük játszanom,de mostani szezonban beadta key game-nek,hát ez a Wade-James kettõs megizzasztott keményen,61 pontig jutottak ketten,Wadet nekem kellett (volna) fogni,de rohadtul nem tudtam vele mit kezdeni 😄DD úgy szivatott mintha egy nb2-es amatõr kosaras lenne a játékosom 😄DDDD de azért nekemis összejutott 13 pont 5 asziszt 4 pattanó 😊 na meg 6 turnover...

bakkerman
billel tolom,ahogy az eddigi részeket is 😊

elitehun
ha nem játszottál a gamel billen akkor semmennyir e se nehéz 😄
szabii98
gondolom gamepaddal tolod. billel ne is próbáljam?😄 szeretnék egy logitech padot szervázni, fifához és nbahoz..mennyire nehéz megtanulni, átszokni

I met God. She's black

bakkerman
játékmenetben jobb,grafika maradt(én nem vettem észre változást,ugyanolyan szép maxon),körités picit szebb,ötletesebb,érdemes leszedni/megvenni.

bakkerman
én már túlvagyok elsõ szezonomon(csak key gameket toltam le,8 perces negyedekkel),SG a posztom,a 76ers-el alapszakaszban fõcsoport 5. lettünk,playoffban sajnos az Atlanta megállított minket,4-1-el kiejtettek :S Természetesen maradtam a csapatban,hiszen már "sixth man" vagyok,29 percem van a rotációban. A csapat nagyon jó,igazi klasszis centerrel(Bynum) jó a lepattanózásunk,és Holiday irányitóként remek labdákat osztogat 😊 Sajnos vagy nem sajnos SG poszton a kezdõ ember Evan Turner,aki a játékban is klasszis teljesitményre képes,nehéz lesz starterként beverekednem magam a posztjára,de hosszútávra tervezek ennél a csapatnál 😊 Amúgy elsõ évem statjai: 21 perc/meccs 9.5 pont/meccs 2 asziszt/meccs 2 lepattanó/meccs.

Egy észrevétel,1 szezon után az a benyomásom,hogy a gép nem tradelget össze-vissza,inkább free agenteket igazolnak a kisebb csapatok,sikerült javítani ezt a dolgot a 12 után,ott 2 hónap után gyakorlatilag kicserélõdtek a keretek

Krisztiam
milyen a játék? sokat fejlõdött a 12-höz képest?

bakkerman
cipõs szerzõdést az 5. lejátszott meccs után lehet kötni

elitehun
ja, mert nem tudtam belépni ide, ezért elkezdtem ott 😛
Tormiee17
Látom te kommentelgetsz nCoren is 😄

elitehun
majd szólok a bisztiboynak 😄DD
FrezeR
aha ez több mint gyanús 😄 jobb lesz vigyázni

elitehun
hopp, át is igazoltam a bucks-tól a bulls-ba 😄
elitehun
szrencsére vagy sajnos nem lehet XD
am azt irta hogy reméli elcsip a lakers elleni meccsen 😄D
FrezeR
Bármit is írt ne válaszolj! <#hehe>

elitehun
Amúgy 13 játékon vagyok túl
elitehun
NEEEEE most irt nekem justin bieber <#banplz>
Tormiee17
Jaaaa,én még csak a harmadik meccsemet tolom.

elitehun
öööö hát 😄
nemtom, sok. egyszer véletlenül a key game-re nyomtam és akkor átugrott vagy 10 meccset. de sztem a teljesitményt is nézi.
Tormiee17
Hány meccs után kaptad?

elitehun
jaja, én pont most kaptam cipõszerzõdést. mentem is a jordan-hez 😛