Last Resort (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Csak mert én is úgy kezdtem vele, hogy az elsõ 3 rész után félredobtam... aztán unalmamban elkezdtem nézni, és nem bírtam abbahagyni végül 😊
Last resort meg jól indult, kicsit elnyújtották a folytatást, majd összecsapták a lezárást... dehát ez várható volt a kasza után. Ettõl függetlenül az egyik legjobb sorozat volt.
Ez a Last Resort is azért tetszett mert tabukat döntött le, kár, hogy nem kapott esélyt a folytatásra.
Aztán ott van az a népszerû Breaking Bad. Elismerem, hogy érdekes sorozat de nekem már az alap sztori se tetszett, szóval nem az én világom. Spartacus szintén habár ha megerõltetném magam akkor talán nem 1 részt néznék meg belõle és megkedvelném. Van pár népszerû sorozat amit egyszerûen nem tudok megszeretni bár elismerem, hogy nem rosszak.
REAL MADRID
REAL MADRID
Hmm, õ is úgy tekint a sorozatra, mint egy minisorozatra 😊
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
A sorozat elsõ része nagyon jó lett, ígéretes jövõképpel. Azután eléggé ellaposodott számomra nem egyszer. A végén már csak azért néztem, hogy lássam mi lesz a vége, mert tudtam nem sokat kell még ezután szenvedni vele.
A záró epizód pedig a földhöz szegezett.
A francért nem tudtak végig csak akár fele-harmada olyan jó részeket csinálni, mint a záró rész.
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Remek sorozat volt és SZÉGYEN a világra, nézõkre nézve, hogy egy ilyen elgondolkodtató, komoly sorozat 13 részt él meg. Nem azért szerettem mert fekete vagy fehér volt, pont ellenkezõleg, egyik nemzet de még sokszor emberek se voltak szimplán jók vagy rosszak.
Zseniális sztori,tele fordulatokkal,jó színészi játék,érdekes téma. Jó lenne,ha egy másik csatornánál legalább valahogy tovább élne. Ryannek csak megvannak a papírjai,amibõl lehetne tovább dolgozni,meg vinni a sorozatot különbözõ bemutatókra,eladásra,szerintem. Európában biztos sikeres lenne,mert a 45 európai országból Románia kivételével azért mindenütt van gondolkodni tudó közönség,még ha dolgoznak is a kiirtásán (lásd például Maunika show...).
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
REAL MADRID
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ettõl pedig még inkább drámaibb a sorozat. Több kisebb-nagyobb döntés vagy esemény is van egy részben ami miatt komplex a sorozat, sok szálon fut, mindig több karakter fejlõdését láthatjuk és egy csomó döntésnél tényleg nem tudom, hogy mi lenne a helyes. Ez egy kiváló sorozat és az, hogy kaszát kapott, még 2. évadot se élt meg egyértelmûen arra utal, hogy mély morális és szellemi válságban van az amerikai társadalom, nem akarok károgni, de nem sok jót várok a jövõtõl, legalábbis kultúra szempontjából biztosan nem.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
"A Last Resort és a 666 Park Avenue készítõinek is volt ideje úgy alakítania a 13. részeket, hogy lezárást tartalmazzanak."
/sorozatjunkie/
REAL MADRID
Ennek kábelen lett volna a helye.
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"
Hát nem.
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Még 2. szériát nem néztem Homeland, ideje lesz pótolnom.
De azért lebombázni egy létesítményt, vagy 2 nuke-ot dobni az országra ... nem egy súlycsoport.
Az utóbbi über brutál durva.
Pláne a magyarázattal: megelõzõ nukleáris csapás, mert õk is le akartak minket nyjúkozni <#wilting>#wilting> ... a kis gondolatolvasók (meg se merem kérdezni, hogy mégis mivel ? <#eplus2>#eplus2>).
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Amúgy igen reális, kb ennyire tenne az átlag amcsi arra, hogy mást lenyúkoz az elnök.
Yo, Bitch!