Last Resort (ABC)

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Minél többet megnézel, annál jobban függõvé válsz 😊 Majd meglátod...
Narxis
Elsõ 2 részt. 😄 De akkor majd megnézek még 4-et.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Jól lezárták, minisorozatként megérte megnézni.
Hány részt láttál a breaking bad-bõl?
Csak mert én is úgy kezdtem vele, hogy az elsõ 3 rész után félredobtam... aztán unalmamban elkezdtem nézni, és nem bírtam abbahagyni végül 😊

Last resort meg jól indult, kicsit elnyújtották a folytatást, majd összecsapták a lezárást... dehát ez várható volt a kasza után. Ettõl függetlenül az egyik legjobb sorozat volt.
Narxis
Csak amit nézek. 😄 Am. ezért ennél árnyaltabb a kép. Pl. szeretem a Game of Thrones-t de azért fáj a szívem, hogy nincs egy LotR stílusú fantasy sorozat. Meg a Merlin is egy kicsit csalódás volt.

Ez a Last Resort is azért tetszett mert tabukat döntött le, kár, hogy nem kapott esélyt a folytatásra.

Aztán ott van az a népszerû Breaking Bad. Elismerem, hogy érdekes sorozat de nekem már az alap sztori se tetszett, szóval nem az én világom. Spartacus szintén habár ha megerõltetném magam akkor talán nem 1 részt néznék meg belõle és megkedvelném. Van pár népszerû sorozat amit egyszerûen nem tudok megszeretni bár elismerem, hogy nem rosszak.

Jó te minden sorozat topikba azt írod, hogy k*vajó rész volt 😄D

REAL MADRID

Narxis
Ha ez unalmas volt akkor bele se merek gondolni, hogy mi izgalmas nektek. Talán írtam valamelyiknél, hogy gyengébb rész lett, nem biztos de még az is átlagon felüli volt számomra. Egyszerûen lekötött az egész sorozat, minden részével.

Pontosan, nekem is ez a véleményem. Az elsõ 3 rész ami jó volt, utána erõltetett és unalmas lett. Én is már csak azért néztem végig, mert kíváncsi voltam a végkifejletre, ami nagyon jól sikerült.

REAL MADRID

stargatelost

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

stargatelost
Hú, hát igen csak meglepõdtem, hogy ennyire le tudták zárni az egészet. Én ilyenkor úgy fogom fel, hogy kaptunk egy fasza minisorozatot (lásd még The River, az is lezárt lett igazából). Kár, hogy az ABC beleerõltette a gyökérségeit. Bár azért arra kíváncsi lennék, hogy merre haladt volna a sztori, ha nem változtatják meg erre, hogy legyen befejezés.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mert azt azért nem hiszem, hogy a sub és Chaplin felrobbantása az eredeti tervek között szerepelt volna 😄

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Ez a befejezõ rész szenzációs lett.

A sorozat elsõ része nagyon jó lett, ígéretes jövõképpel. Azután eléggé ellaposodott számomra nem egyszer. A végén már csak azért néztem, hogy lássam mi lesz a vége, mert tudtam nem sokat kell még ezután szenvedni vele.

A záró epizód pedig a földhöz szegezett.
A francért nem tudtak végig csak akár fele-harmada olyan jó részeket csinálni, mint a záró rész.
cylonflatus
Hát vége... Mekkora baklövés volt kinyírni ezt a sorozatot. Ezt is...

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

Narxis
Ennek elég durva vége lett. Valahogy más kiutat nem is láttam már ebbõl Chaplinnek. A többiek viszont megleptek. Azért az még eszembe jutott, hogy azért se akarták, hogy folytatódjon a sorozat mert nemzetközi visszhangja lenne a késõbbiekben.

Remek sorozat volt és SZÉGYEN a világra, nézõkre nézve, hogy egy ilyen elgondolkodtató, komoly sorozat 13 részt él meg. Nem azért szerettem mert fekete vagy fehér volt, pont ellenkezõleg, egyik nemzet de még sokszor emberek se voltak szimplán jók vagy rosszak.

A legjobb sorozat amit láttam. Az amerikai pedig a világ leghülyébb,legbugyutább közönsége. "Érzelmileg megterheli õket"-szánalmasak.. Nézzenek inkább Ugly Bettit, az az õ szellemi szintjük. Shawn Ryan ismét nagyot alkotott. Az ABC pedig mehet a picsába,hogy elkaszálta a sorozatot,és az egybites hülye amerikai közönség is.
Zseniális sztori,tele fordulatokkal,jó színészi játék,érdekes téma. Jó lenne,ha egy másik csatornánál legalább valahogy tovább élne. Ryannek csak megvannak a papírjai,amibõl lehetne tovább dolgozni,meg vinni a sorozatot különbözõ bemutatókra,eladásra,szerintem. Európában biztos sikeres lenne,mert a 45 európai országból Románia kivételével azért mindenütt van gondolkodni tudó közönség,még ha dolgoznak is a kiirtásán (lásd például Maunika show...).

Narxis
Nagyon durva volt.

modellmaker
Fú mennyire felépített rész volt ez! <#ijedt> Meg mennyi feszültség!

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Szerintem ez lehetett az elsõ rész amit kasza hír után készítettek, mert nagyon sok minden lett belesûrítve. Vagy nem. 😄

REAL MADRID

Narxis
Na ez is egy jó rész volt, még 2 epizód lesz, garantált akcióorgazmus. 😄

ReszegKoldus
Bánhatják az amcsik a kaszát, itt volt most nekik való hõsködés 😊

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Narxis
Egyre inkább igazságtalannak érzem a kaszát, egy unalmas tárgyalásos részt vártam az elõzetes alapján de egy rohadt jó epizód lett megint és olyan dolgokat tesznek bele az írók amikre nem is gondoltam volna, pl.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
kiderült, hogy a tengerész csaj is erõszak áldozata volt

Ettõl pedig még inkább drámaibb a sorozat. Több kisebb-nagyobb döntés vagy esemény is van egy részben ami miatt komplex a sorozat, sok szálon fut, mindig több karakter fejlõdését láthatjuk és egy csomó döntésnél tényleg nem tudom, hogy mi lenne a helyes. Ez egy kiváló sorozat és az, hogy kaszát kapott, még 2. évadot se élt meg egyértelmûen arra utal, hogy mély morális és szellemi válságban van az amerikai társadalom, nem akarok károgni, de nem sok jót várok a jövõtõl, legalábbis kultúra szempontjából biztosan nem.

cylonflatus
A közeli jövõt nem látom, csak a távolit 😛

modellmaker
Megmondhatnád az eheti ötös lottó nyerõszámait is.... <#whatever>

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

cylonflatus
Csak az a baj, hogy ami szerintük lezárás, az nekünk nem biztos, hogy kielégítõ lesz. Lesz olyan szál, amit lezárnak, de nagyon sok dolog nyitva fog maradni szerintem.

Narxis
zsír

Legalább lesz lezárása.

"A Last Resort és a 666 Park Avenue készítõinek is volt ideje úgy alakítania a 13. részeket, hogy lezárást tartalmazzanak."
/sorozatjunkie/

REAL MADRID

Narxis
Ennyi.<#eljen>

stargatelost
Hogyne lett volna, minden sorozatot úgy terveznek, hogy sok évadig menjenek. Shawn Ryan (The Shield készítõje) meg biztos felvázolt még pár ütõs sztorit a következõ évadokra. Rohadtul nem lesz itt lezárva semmi, kár ilyennel áltatni magunkat.

Ennek kábelen lett volna a helye.

Még egy évadot elbírt volna.
Narxis
Én még egy 2. évadot el tudtam volna képzelni, talán 3. is ha belementek volna egy kis szigetes misztikumozásba.

Szerintem meg nem is volt hosszabbra tervezve... gondoljatok bele, ez nem egy olyan sorozat, amit a végtelenségig lehet húzni. Igy vagy úgy de rendezik a dolgot, és a maradék részek alatt szépen elvarrhatnak mindent.
13. részig megy még, nem valószínû h kapunk rendes lezárást se :S

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"

stargatelost
Bassza meg <#rinya><#rinya><#rinya> Hát ez hihetetlen már, a legjobb újoncot. Kurva ABC, mint tavasszal a River...

Narxis
Ez szemétség, pedig ez egy nagyon jó sorozat. Nehéz volt az amcsiknak megemészteni, hogy nincsenek egyértelmûen jók, mindenkinek volt hibája...nem fekete-fehér világ volt.

Kaszát kapott a sorozat, gondolom még az évad végig megy.

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"

Narxis
qss

Nyugi van te elmebeteg!
Narxis
Ez kurvajó rész volt!!!

modellmaker
😄

Narxis
Jaja, a pofozós jelenet nagyon jó volt. 😄

modellmaker
Remélem kinyírják végre a nigró csávót a szigetrõl, folyamat húzkodja a gyufákat. 😄

Narxis
Fúúúú ez aztán drámai rész volt, köv. rész viszont 100% akció lesz.

mrzed001
És rendelkezik Pakisztán ICBM technológiával, vagy olyan lopakodó géppel amivel legalább 1000 mérföldre meg tudná közelíteni az amerikai partokat ?
Hát nem.

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Narxis
Vigyázz me te is kaphatsz egy kis atomot.

modellmaker
Pakisztán atomhatalom. <#miaz>

mrzed001
Készítik fel az usa közvéleményt. A háború bizony biznic, õk meg nyakig benne vannak.

Még 2. szériát nem néztem Homeland, ideje lesz pótolnom.
De azért lebombázni egy létesítményt, vagy 2 nuke-ot dobni az országra ... nem egy súlycsoport.
Az utóbbi über brutál durva.
Pláne a magyarázattal: megelõzõ nukleáris csapás, mert õk is le akartak minket nyjúkozni <#wilting> ... a kis gondolatolvasók (meg se merem kérdezni, hogy mégis mivel ? <#eplus2>).

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

modellmaker
A Homelandben meg az van benne, hogy Izreal lebombázta az iráni nukleáris létesítményeket. Készülnek valamire. 😊

modellmaker
Jah a katonai szakmai része még nem is lenne gáz, de ebben pluszban még ott van a tengerész, meg a tengeralattjárós szakmai szöveg...

mrzed001
Azért nekem tetszett, ahogy a sorozatban úgy elõre megalkotta usa a nukleáris megelõzõ csapás fogalmát <#eplus2> (aha, biztos nem irán ellen kell ám)
Amúgy igen reális, kb ennyire tenne az átlag amcsi arra, hogy mást lenyúkoz az elnök.

ForzaInter
nem tudom.. unalmas volt számomra a 3. rész, végig azt néztem mikor lesz már vége, de lehet csak nem volt hozzá hangulatom😄

Yo, Bitch!

Narxis
Hülye amcsiknak érzelmileg megerõltetõ. Mi az, hogy a katonáik gondolkodnak és nem atombombáznak le egy másik országot? Mocskos hazaárulók!!!444444444

Oldal 1 / 2Következő →