83
 • ManoNegra
  #83
 • vumbi
  #82
  Hát srácok... én remélem, hogy a magyarság legeslegalját képviselitek! Ha az átlag magyar olyan mint ti, akkor hitványabb, széthúzóbb és roszindultúbb, de legfőképp haszontalanabb nép lett, mint bármelyik amelyet alább szidalmaztatok!
 • TARTYOM
  #81
  Bulvár yessssssssss
 • ManoNegra
  #80
  Lehet persze, ne általánosítsunk...
 • Merces
  #79
  különben ez messze van a flémeléstöl ird oda szépen hogy valójában mi nem tetszik..
 • Merces
  #78
  mi az cifu kényelmetlen a téma_?
 • Merces
  #77
  hát ez részigazság, van a bugrisok közt elég sok körmönfont gazember, továbbá a vezetést is túlzónak tartom,inkább élősködik rajta, és az anyaországi körmönfont gazemberek is elég bugrisok.......
 • Merces
  #76
  kifejtenéd ezt bővebben? ja a szaporodás részröl meg linket kérek
  sajnos a szaporodás alanyi jogon jár minden idiótának igy nekem is ....
  mellesleg nem tudod mi az az identitászavar, szerintem nézz utána
  na közben leesett aki nem tartozik egyetlen álltalad ismert csoporthoz se annak identitászavara van ,aranyos.....
 • lally
  #75
  Biztosan szeretnéd tudni ? -sőőőt:

  Készen is állsz rá szellemileg is, hogy megtudd;
  Miből, és hogyan is készült ez, az egyébként ízletes kolbász ?!

  -az a jó_paraszti nagymamám (a hatvanas évek közepén is)
  bő 2-3 évig, még mindig visszaköszönt a TV-bemondójának.
 • ManoNegra
  #74
  Ja, hogy ez kívánságműsor... Én ezzel kapcsolatban csak az igazat szeretném tudni, és azt hiszem nem vagyok egyedül.
 • doctore8
  #73
  "Nem azt tanultad, hogy halszagú görbelábú finnugor vagy?"
  Inkább vagyok halszagú, görbelábú finnugor, akiknek a nyelvrokonai nokiát gyártanak, Európa egyik legfejlettebb jóléti állama; mint egy olyané (kazakh), akiknek az elnöke egy kvázi-diktátor és akit állítása szerint az ufók visznek el és tkp. semmit nem mutattak fel.
 • doctore8
  #72
  Nehogy már ezt a bődületesen nagy baromságot terjeszd!

  "Kínában - példának okáért - egyre elfogadottabb az a nézet, mely szerint a mongolid (sárga) rassz jegyeit (kiugró arccsont, mandulavágású szem) a jávai előembertől (amely ugyanezen jegyeket hordozta) kapta örökségbe - ha nem is közvetlen leszármazással. FONTOS tudni hogy nem egyszerűen antropológiai vitákról van szó, hanem kőkemény politikáról."
  Ez egy baromság, amit a kínai politikai vezetés táplál! Dr. Alice Roberts az Íme az ember c. műsorban IS elemzésnek vetette alá ezt az állítást és megdőlt. Gyakorlatilag az ázsiai emberek DNS-ének elemzésével bizonyítást nyert a közös származás.

  "Ha bizonyítást nyerne hogy - teszem azt - a fekete rassz más fejlődési utat és előéletet járt be mint a kaukázusi (fehér) rassz, az alátámasztaná pl. a rabszolgaság (általam amúgy elítélt) intézményét. A tudósoknak ragaszkodniuk kell a jelen teóriához, azaz a teljesen közös származáshoz, mert jelen pillanatban úgy vélik egyedül ez vezet békés együttéléshez."
  Ez semmit sem igazolna! Szerintem, ha igaz lenne a felvetett teória, akkor sem erkölcsös dolog érző, gondolkodó, öntudattal rendelkező lényeket rabszolgasorba vetni, állat módjára kezelni.
 • lally
  #71
  Örülnék persze, ha legalább néhányan 1_kissé visszakanyarodnánk az eredeti, azaz a cirka: 40.000- 600.000 -éves ösi témánkhoz.

  Eléggé ciki, amint már a Szt.Bibliánk is megírta; hogyan is élhettük túl mindannyian, amint:
  Az_a_rohadt_szemét-paraszt Káin kaszt (az újabb írásmód szerinti "Klein" család),
  "laikus, sebészeti műtéttel" kasztrálta, a GMO-juhpásztori öcsikéjét, teljes nyájával együtt ?
 • ManoNegra
  #70
  Ott van pl a magyar, aki abban a tévhitben él hogy ő a nagy világhódító kegyetlen népírtó fehér faj-tól származik.

  Itt mégis mire gondolsz? Nem azt tanultad, hogy halszagú görbelábú finnugor vagy?
 • ManoNegra
  #69
  Valaki egyszer azt mondta, hogy a határon túliaknak az talán a szerencséjük, hogy őket csak bugrisok vezetik, de az anyaországiakat mérhetetlenül aljas, a velejükig gonosz, de okos és körmönfont emberek irányítják, és úgy visznek (direkt) romlásba...
 • lally
  #68
  Biztosan tudod, hogy E=mc^2 papánknak volt egy szédületesen nagykoponya matekos nője.
  -jónéhányan, zokszó nélkül, neki adták volna át helyette Nóbel Alfréd díját !
 • fecg21
  #67
  "Egy kutatás szerint"
  Na kb ennyit is ér a hsz-od, mint amennyit az a kutatás. Senki sem tud igazából semmit, csak találgat mindenki, alap kérdésekre se tudják a kutatók a válaszokat, erről ennyit. mindig jót mosolygok azon amikor "sztefen hóking" elfingja magát, és előáll egy emélettel, és rögvest mindenki azt veszi sztenderdnek, meg se merik kérdőjelezni-pedig ő is tévedhet, bármekkora koponya is legyen. A közel keleti országokban meg nagyon helyesen, és jól tanítanak Hitlerről-mivelhogy egyetlenegy zsidót sem öltek meg, csak meg akarták alázni őket, ami jól láthatóan sikerült is. A manipulatív nürnbergi pert meg inkább hagyjuk, fele se igaz. A hóllókoszt egy baromi nagy üzlet, és érdekes mód, egyre több a túlélő.......
  És igen, igazad van abban hogy ma modern kori rabszolgatartás folyik. Ebben egyet értünk.
 • lally
  #66
  Bocsika Gyerekek ! -van itt egy apróbb "tizedesvessző-/pont" helyesírási gondom.
  A 20-40 évvel ezelőtti rasszista eseményeket, véletlenül, nem a nyugati (nagyságrendre utaló) szám-stílusban "20.000-40.0000"_évvel datálták ?
 • SeriusLame
  #65
  Egy kutatás szerint a rasszizmus az alsó-középosztálybeli szegényekre jellemző leginkább, mert nekik már nem maradt más csak a "faji felsőbbrendűség" illúziója.

  Hsz-k alapján itt mindenki egy csóró betanított munkás :D

  Egyépként arra nem is gondoltok hogy a "fehér faj" is különböző rasszokra tagolódik, nem véletlenül van európának is 50 különböző országa.
  Ott van pl a magyar, aki abban a tévhitben él hogy ő a nagy világhódító kegyetlen népírtó fehér faj-tól származik.
  Megadják a magyar embernek ezt az illúziót, így elégedetten él, dolgozik aprópénzért, és közben még büszke is magára xD

  Más országokban, más fajok meg pontosan ugyanezt gondolják magukról, és a fehéreket nézik le. Az egész csak azon múlik mit tanítanak a buta kisgyereknek az iskolában. Pl A közelkeleti országokban a hivatalos tananyag szerint hitler nem írtott ki 1etlen zsidót se, csak kitoloncolta őket az országból. Elég nagy külömpség, és ez csak 1 példa volt.

  Itt meg azt tanítják hogy a fehéreket az ufók hozták a földre uralkodó népnek.

  A valóságban meg modern rabszolgák vagytok mindd, csak nem veszitek észre.
 • nlght
  #64
  így végigolvasva a kommenteket sztem súlyos identitászavarban szenvedsz, szóval én csak egy dolgot kérek tőled, ráadásul ezt már kértem tőled korábban is amikor rászabadultál az sg.hu-ra, remélem azóta is betartod: mindig legyen nálad gumi, ne szaporodj!
 • csimmasz
  #63
  Lehet, hogy olyan dolgot védek a Magyar emberekben amit csak oda képzelek?
  Az ilyen beszólásokon máskor nevetek, de most valahogy ...

  Remélem értelmes hsz is akad majd.
 • Merces
  #62
  áh egész európa titeke 'asz, mi már nem kellünk oda
 • adler30
  #61
  Nos gyerekek,ha ezt meguntátok,akkor gyertek mindannyian a Kálvin tér 7.-be.Ugyanis most vettem egy nagy adag vazelint,és a feleségemet már unom.
 • Merces
  #60
  ..nem lehet hazamenni nem vagyok magyar állampolgár, és nem is leszek köszönöm szépen........
 • csimmasz
  #59
  Ja igen a rasszizmus nem jó!
  Ezt sosem mondtam vagy gondoltam, de a miértet kell megszüntetni nem az egyént megbélyegezni hogy társadalom ellenes vagy kevesebb mint más, amíg a vezetés hagyja, vagy elősegíti az ezzel kapcsolatos egyenlőtlenségeket vagy igazságrtalanságokat addíg az emberek igen is rasszisták lesznek valamilyen szinten.
  Jópélda Olaszország ahol ez élesen megvan, az északiak utálják a délieket mert nemdolgoznak és tolvajok átvágják az embereket holott ez nem igaz az egész populációra, de amíg délen ez az arány sokkal magasabb addíg ez a nézet fentmarad.
  Arról már nem is beszélve, hogy délen az teljesen normális ha valakinek a kocsiján nincs biztosítás vagy az adó nincs befizetve rá, északon ugyan ezért hamar jön a bünti.
  Északon mérg drága az autópálya délen miért nincs díj rá?
  Lehetne estig folytatni.
  A menekültek akik hajókon érkeznek lakást és segélyt kapnak ahoz hogy ott éljenek, a munkanélküli olasznak elveszik a házát, kiszerint igazságos az , hogy a verejtékkel megszerzett pénzéből ami adót befizet abból olyan embereket etetnek és ruháznak akik még csak nem is ezen a földrészen születtek, és amikor te neked lenne szükséged a segítségre elküldenek , hogy sajnáljuk de neked már nem jut?
 • csimmasz
  #58
  Félreértés ne essék én sosem laktam a 8 ba de sokat jártam oda, ismerem az mi folyt ott régen és az minden csak nem kultúr emberekhez való viselkedés.
  Miért kell mindenkinek azonos jogokért harcolni ha a másik oldalon a kötelességek tekintetében megkülömböztetjük a másik rasszt, itt kezdődik az eghész nem pedig annál hogy valaki tolvaj cigányokat mond, amiért lassan börtön jár, de a lincselést meg lehet úszni ha a sértett fehér!

  Szóval a lényeg, hogy ez egy mesterségesen gerjesztett dolog, amig az emberek egymást utálják addig sem foglalkoznak a vezetőkkel.

  Te pedig könnyen beszélsz ha nem otthon élsz, hogy miért nem tesznek az otthoniak valamit.

  Mi a könyebb utat választottuk elmentünk a probléma elől, lehet hazamenni és tenni valamit ahelyett hogy másokra mutogatsz.
 • Oliwaw
  #57
  A Kandó-n arról ábrándoznak, hogy beindítsák a bölcsészmérnök képzést, hatalmas az érdeklődés Kínától Amerikán át, de te már beteljesítetted ezt az álmot. (Hi)
 • Merces
  #56
  és az hogyan igazolja a rasszizmus jóságát, hogy hagyjuk elburjázni az antiszociális viselkedést aztán meg sirunk miatta_?
  Nem kellett volna hagyni, nincs nevelés , nincs fegyelmezés mit vársz nemsokára a többség is ilyen barbár szintre sülyed mint a szomszédaid a nyóckerben
  mellesleg az én nevemben te ne kérj elnézést.....a magyarság most megosztottabb mint bármikor a történelem folyamán és erröl az „ anyaországiak ” tehetnek régen el kellett volna zavarniuk azt a tetves bandát akik politikai gumicsontnak használták a külföldön élő magyarságot, de ők inkább ráharaptak .....
  na ez pont az a viselkedés ami megfelel a liberálisrol alkotott annyira gyűlöt képnek...szánalom...
 • Merces
  #55
  én nem virágnyelven hülyézlek le benneteket (kivéve azt a néhány EMBERT akikkel magyarországon találkoztam) meg akinek nem inge ugyebár.......
  Szánalmas, megosztott, elvakult senkiházi népség az ami a magyarokbol maradt....
  nyisd ki a csipád és nézz körül,az első lépés a felismerés......
 • duke
  #54
  "Igen is jellemző a "modern", azaz a ma élő emberre, hogy szisztematikusan irtja a más rasszokat.
  Miért gondoljuk akkor, hogy 30000 éve szelídebbek, és "humánusabbak" voltak a homo sapiensek, és nem gyilkolászták a más rasszbelieket le, úgy mint pl. a II világháborúban is tették?"

  Szerintem a modern idokre jellemzo joleti nepirtas, rasszismus, vagyis hogy jelentektelen idiotasagok miatt olik egymast az emberek, akkoriban nem letezett.
  Az akkori idokben, az emberek orultek, ha lyuk van seggukon, se idejuk se energiajuk nem volt arra, hogy egymast uldozek gyilkolaszak, es okuk sem volt ra. Orultek ha telen nem fagytak meg, es ha rendkivuli kockazatok aran legyurtek egy mamumot. Estenkent elegedetten doltek hatra a barlangban, es azt gondoltak "fasza nap volt, ma sem evett meg a kardfogu".
  Nem hinnem, hogy az akkori emberekben letezett volna a rasszismus, eszukbe sem jutot, hogy ok masok vagy jobbak lenenek, barmilyen mas embernel, allatnal. Nem is letezett ez az ember allat kulonbseg tetel. Az osi hiedelmekbol vallasokbol, is, az derul ki, hogy az allatokat, is minimum magukkal egyenranguaknak gondoltak, vagy meg jobbnak. Szinte minden allat a bolhatol az elefantig, valamilyen istenseget testesitett meg.

  Szerintem a legnagyobb agresszio a kulonbozo csoportok kozott az lehetett, hogy elekerultek egymast, mint ahogy igyezkeztek elkerulni, mondjuk egy 2 tonnas orias medvet. (mar akkor is tudtak, a medve nem jatek)
 • Balintos
  #53
  Szerintem a káposztás cvekedlitől fakult ki az emberek bőre. (És ezzel most sikerült javítanom a kommentek átlagszínvonalán)
 • csimmasz
  #52
  Elnézést kérek a külföldön élő magyarok nevében, mi nem mind vagyunk ilyenek mint Yagami.
  Sajnos ez a 20. század adu ásza a gyökerek kezében hogy rasszizmussal dobálóznak.
  Kell egy kicsit a nyóckerben éldegélni kissebségek szomszédjaként, és akkor lehet úvölteni, hogy igenis a rasszizmus a rossz.

  Csak hozzáteszem a rasszizmus az amikor a fehért elküldik a segélyért folyamodók közül , hogy te nem kapsz, te menj el dolgozni.

  Vagy amikor a rendőrség a kissebséget nem meri kilakoltatni, nem feltétlen Magyarországról beszélek.


 • senki687
  #51
  Gratulálok. Akkor most úgy érzed, hogy kollektívan hülyézhetsz le mindenkit virágnyelven? Ezért kár volt iskolába járnod...
 • fecg21
  #50
  Na megszólalt a külföldiek csicskája.....majd akkor is így pofázz ha odakint ki telik a becsületed, és már nem kellesz a gazdáidnak. De ne is akarj majd ide visszajönni, szánalmas , okoskodó hülyegyerek.....
 • Fbn Lx
  #49
  ez most gigantikus méreteket öltő önirónia amit itt csinálsz, remélem érzed :DD
 • ManoNegra
  #48
  Csak nem a csőcselék morajlik? Micsoda mérhetetlen fájdalom...
 • ManoNegra
  #47
  Ezt a nemzetet nem volt nehéz kiismerni, már 15 évesen ment.

  Hát persze...
 • fityisztma
  #46
  Köszi.
 • HisF8
  #45
  "Ha bizonyítást nyerne hogy - teszem azt - a fekete rassz más fejlődési utat és előéletet járt be mint a kaukázusi (fehér) rassz"

  Ez bizonyítást nyert, ez egy tény. Körülbelül százezer éve váltak el ezek a csoportok, és csak a közelmúltban kezdtek el újraegyesülni. Azt is érdemes fejben tartani, hogy nem "a feketékből nőttek ki a fehérek", hanem volt egy közös ősük, amihez képes mindkét csoport megváltozott - persze eltérő mértékben. A feketék több synplesiomorph, míg a fehérek több synapomorph bélyeget tartalmaznak a közös őshöz képest, de nyilván a feketék között is vannak apomorfiák. Ha egy csoport alig tartalmaz apomorfiákat, és az ős, amivel sok a pleziomorfia nagyon régen élt, ráadásul a rokonság kihalt, akkor azt tekintjük maradványfajnak. De ez sem azt jelenti, hogy akkor azóta nem voltak változások. Minden élőlénycsoport pont ugyanúgy távolodik az őseitől az egymásra következő generációk során (persze az egyes fajok eltérő mértékben, hiszen nem mindegy milyen időközönként váltja egymást egy-egy generáció), de míg egyesek sok pleziomorfiát tartanak meg, addig mások elveszítik azokat, vagy sok apomorfiát "szednek össze". Tehát a feketék pont ugyanannyi generációra vannak a közös őstől, mint mi fehérek.

  "A tudósoknak ragaszkodniuk kell a jelen teóriához, azaz a teljesen közös származáshoz, mert jelen pillanatban úgy vélik egyedül ez vezet békés együttéléshez."

  A kutatók nem ragaszkodnak semmihez, főleg nem összeesküvés-elméletekhez. Egy kutató modelleket alkot, amivel megpróbálja lefedni a jelenségek, mérési eredmények, stb. minél nagyobb százalékát. Ráadásul ezeket a kladogramokat a bevitt adatok alapján szoftverek készítik el, elég nehéz lenne politikailag korrekt szoftvereket írni... Az adatok nagy része pedig nem más, mint az emberi genom PCR-el kierősített kis szakaszai, amelyek segítségével (különböző okokból) jól nyomon lehet követni leszármazási vonalakat. (Mellesleg minden élőlénynek ugyanígy készülnek a törzsfái, nincsenek humánspecifikus módszerek.)
 • HisF8
  #44
  Van egy természettudományos, és egy bölcsész diplomám (egyik sem tanári), tömegközlekedéssel járok, és egy laboratóriumban dolgozom.

  Nap, mint nap látom a mérhetetlen emberi sötétséget és szellemi (testi? hogy néz ki egy átlag magyar, mit sportol?) igénytelenséget. Nem tudom, mi egyebet kéne még megtapasztalnom a "valódi világból". (Mondjuk az én értelmezésemben valódi világ az, amit a kutatók feltárnak, nem meg az a szarság, ami mondjuk a metrón fogad.)