Nem a neandervölgyiektől örököltük a világos bőrt

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

radic
Na éppen ez a baj! Téged zavar, ha mások "cigányoznak, zsidóznak, fekáznak", miközben te elítélsz és lenézel egy egész nemzet. Különbnek érzed magad náluk? Csak mert pontosan ugyanolyan vagy, mint õk.

Olvasom ezt a "fórumot" (ajajj) már elég régóta. Ne hogy már ne tehessem meg, mert te azt mondod. Más egyéb értelmes mondat neked sem jutott eszedbe? Katasztrófák vagytok, komolyan...amúgy is csak rehegni szoktam azon, ami itt megy sg-n. Amit meg írtál a bevándorlónak nézés-rõl; jájdebutavagyistenem, ez jutott hirtelen eszembe. DE ha neked ez megfelel, nekem annál jobb...(meg se próbáld megfejteni ezt a mondatomat)
XD-mester 20 éves kiskölök barátom, hagyjál már ilyen idióta kérdésekkel. Volt értelme egyáltalán, annak amit leírtál? Inkább ezen gondolkodj...
Ezt a nemzetet nem volt nehéz kiismerni, már 15 évesen ment. Ami meg azóta lett belõle, még rosszabb. Nem kell egyetérteni, nem is azért írtam...a többi (hasonlóan idióta és értelmetlen komment) mellett ez sem különösebben érdekel. Cigányozzatok, zsidózzatok, fekázzatok amennyi csak jól esik...elõrébb nem kerül a "nemzet". Szóval maradjunk annyiban, hogy az ilyen "emberek" sokkal inkább majmok, mint akirõl ezt állítják. Amúgy jó lenne már feltenni az ilyen kérdéseket fejben; KI A LFASZT ÉRDEKEL, hogy neked nem tetszik egy szín? Na, de nincs nekem most se idõm, se energiám a magyar szájkarate-bajnokságban részt venni, meghagyom nektek ezt a szép hagyományt. Úgyis szeretitek ápolni...
További szép estét!
(nem neked szántam személyesen, csak a tiedre válaszoltam)
wraithLord
Ez egy kicsit bonyolultabb ennél.
A szélességi fok és a bõrszín közötti összefüggésnek az az alapja, hogy a szélességi fok növekedésével az UV sugárzás globálisan csökken...
/A sötét bõr (melanin pigmentanyag) megvédi a szervezetet az UV-fény folsav degradáló, és DNS károsító hatásától, viszont megakadályozza a D-vitamin termelõdést (mivel sok UV-t nyel el).../

De az UV sugárzás erõssége a helyi geológiai, geográfiai adottságoktól és az éghajlattól, idõjárástól is függ, nem csak a szélességi foktól.

Elég összetett dolog ez, a szélességi fok-bõrszín összefüggés csak nagy vonalakban igaz (de ehhez a témához ennyit elég tudni).
jó a videód. <#eljen>
"A bõr pigmentációja és az égövek között egyértelmû összefüggés van. Az északabbi területeken hosszú idõn át élõ populáció tagjai bõrpigmentációjuk elvesztésével is alkalmazkodnak az éghajlati körülményekhez"

Engem csak az érdekelne ha ez így van ahogy állítják akkor miért van más bõrszíne az ázsiainak meg az õshonos amerikai Indiának amelyik ugyan azon a szélességi fokon helyezkedik el mint az európai és mondjuk az egyenlítõ menti dél amerikai õshonos lakkosságnak miért nem fekete stb.
Szerintem van még mit kutatni.
Ha nem is szisztematikus, de folyamatos az lehetett esetleg?
A népirtással kapcsolatban csináltam egy kis videót pár napja:
Magyarország
Mondjuk józan paraszti ésszel nem túl nehéz belátni, hogy 30.000 éve kivitelezhetetlen lett volna egy szisztematikus népirtás...
Na, most én is mint laikus, hozzászólok a globint-hoz.
Igen is jellemzõ a "modern", azaz a ma élõ emberre, hogy szisztematikusan irtja a más rasszokat. Nem kell messze mennünk, egész népeket "irtottunk" már ki, úgy, hogy csak a régészeti leletek tanúsága szerint léteztek. Kedvenceim, a sumérok, de ez a viselkedés jellemzõ az amerikai kontinenstõl a csendes óceáni szigetvilágig mindenhol a mai emberre. Ahogy olvastam, nincs 200 éve, még éltek törzsek, amelyek meg is ették a legyõzötteket, a kínai írásban is, egészen az 1930-as évekig, a más rasszok jele mellett a vadállat írásjel is szerepelt, vagyis nem is vették emberszámba a más rasszbelieket. Miért gondoljuk akkor, hogy 30000 éve szelídebbek, és "humánusabbak" voltak a homo sapiensek, és nem gyilkolászták a más rasszbelieket le, úgy mint pl. a II világháborúban is tették?
NEXUS6
Úgy hallottam a neandereknek elég nagy volt az orruk, is. Meg õk adták a legtöbb nóbeldíjast abban az idõben, mert sokkal nagyobb volt az agyköbcentijük.

Sajnos szerintem bennem nem sok neander van, sokkal több kun, meg székely, azok meg nem 28 ezer éve léteznek, hanem sokkal korábban jöttek a szíriuszról!

<#hehe>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

"Ha valamihez nem értesz, jobb ha csöndben maradsz."

Merméris?
1. Mindenkinél van még okosabb, aki még többet tud a témáról.
2. globint többször is leírta, hogy nem ért hozzá, nem játszotta az agyát, hogy mindent tud, leírta a gondolatait, ennyi. Nehogy már te mondd meg, hogy ki írhat ide, meg ki nem.
3. A válaszod második részébõl lehetett új információt tanulni. Ha nincs a "buta" hozzászólás, akkor ez a válasz se keletkezett volna.
wraithLord
Szerintem a legvalószínûbb, hogy a Homo sapiens sapiens át is vette a Neandervölgyiektõl, és azzal párhuzamosan nála is kialakult ugyanaz a gén mégegyszer. Végtelen sok példa van ilyesfajta parallel genetikai folyamatokra a törzsfejlõdésben.

Hasonló környezet hasonló jellegû nyomása hasonló változást okoz. Pláne, ha ugyanarról a fajról van szó (a Neandervölgyi embert újabban a Homo sapiens egyik alfajának rendszerezik - Homo sapiens neanderthalensis -; de a genus így is, úgy is ugyanaz).

Ma pedig valamilyen okból kifolyólag a parallel kialakult gén dominál az európai H. sapiens sapiensben, nem pedig a Neandervölgyitõl örökölt, ez az oka az eredménynek is.
Persze ez csak egy ötlet.

-----
#9 Yagami: Nem magyarok, csak szimplán degeneráltak... Olyan mindenhol van. Ahol többen vannak, ott arányosan több...
Ha valamihez nem értesz, jobb ha csöndben maradsz.

Neandervölgyiekkel a keveredés nem Európában, hanem a mai Izrael területén történt. A legtöbb neandervölgyi gént hordozó populáció Ázsiában van. A neandervölgyiekkel nem igazolt, hogy bármiféle "háborút" is vívott volna a modern ember, egyáltalán, honnan ez az ostoba szemlélet, hogy ha egy faj kiszorít egy másikat, akkor az direkt vérengzés által valósul meg... ilyenre baromira nincs példa a természetben.
globint
Ahogy olvasom a cikket, azért nekem, mint amatõrnek van egy cseppet ellentmondó véleményem:
1./ ha a beözönlõ "európaiak" irtották ki a neander-völgyieket, az nem ment egyik napról a másikra, lévén, hogy még az elején alig voltak, aztán a neandervölgyiek még ugyan voltak, de már csak õk voltak alig-alig, tehát eltarthatott a dolog mondjuk akár 40-60e évig is.
2./ közben meg a nõket szépen "asszimilálták", megszerezve ezzel a fehér színt, ami több elõnyt is nyújtott.
3./ ott a legfehérebbek az emberek, ahol a legtöbb neander-völgyit találták, és a leghidegebb volt.
Tehát szerintem "elszedhettük" a neander-völgyiektõl a fehér bõrszínt az asszonyaikon keresztül, miközben magát a fajt fizikailag is, meg genetikailag is kiirtottuk, lenyomtuk.
Nem értek hozzá, de ez így nekem valahogy olyan összeállt a dolognak tûnik, ahogy leírtam.

http://www.tradeximp.com/

DrFantastikus
az hogy tuul nagy lett a pofajuk a szinesek'nek mostanaba ! ! !<#gun>

INTEL QX-6850, ASUS P5K3 Premium with 2Gb DDR3 memo.1333Mhz_oc.1600Mhz, 4xRaptorX in Raid0, ENERMAX GALAXY 1000W DXX, ASUS EN8800 Ultra 768 Mb, Zalman RESERATOR XT water_cooler, Samsung_27\'_LCD.

MIBAJOD VAN A TÖRPÖKKEL???????!!!!!!!!!

Pontosabban 6016 éves lesz október 23.-án. 😊

Na latom, megint sikerult temanal maradnotok.

radic
Még szerencse, hogy te vagy olyan felvilágosult, hogy néhány komment alapján véleményezni tudsz egy egész nemzetet.

Nem tudom mirol beszelnek. Koztudott, hogy a Fold 6000 eves...
És hova mentél, leigáztad õket?
Nagyon kurvajó lehet ott neked, hogy ide kell járnod, egy magyar fórumba, magadat gyõzködnöd, hogy neked ott milyen jó.

Nem ízlik a mosogatás, meg a szar aljadék bevándorlónak nézés, mi?

te mondd csak, youtube kommenteket láttál már? 😊 biztos azokat is mind magyarok írják XD
Én is azt nézem, hogy a magyar "ember" (igen, így idézõjelben) megint hozza a szintet...de jó is, hogy eltakarodtam abból az országból (nektek, kedves kis lokálpatriótáim, "ebbõl az országból") További szép napot.
jesszusom mi lesz itt éjszakára O_o kóla popcorn?

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

DrFantastikus
igazad van , erre nem gondoltam . . .<#merges2><#merges2><#csodalk>

INTEL QX-6850, ASUS P5K3 Premium with 2Gb DDR3 memo.1333Mhz_oc.1600Mhz, 4xRaptorX in Raid0, ENERMAX GALAXY 1000W DXX, ASUS EN8800 Ultra 768 Mb, Zalman RESERATOR XT water_cooler, Samsung_27\'_LCD.

Ezt gondold át még egyszer.
Kiken fogunk uralkodni ha nem lesz itt senki más?
DrFantastikus
<#taps><#taps><#taps><#taps><#puszi><#puszi><#puszi>

DrFantastikus
ugyhogy mi , Europa-i feherek NEMESEK vagyunk ! ! !

a tobbi budos szines osember meg huzzon innen a francba ! ! ! ! ! ! !
<#violent><#gun><#duhos2><#duhos2><#gunyos1><#gunyos1><#action>

Francokat. A fehér embert az idegenek fejlesztették ki, és hozták le a földre hogy uralkodjon a többi emberfej felett.
DrFantastikus
vagyis ciganyok ?? <#gunyos1><#gunyos1><#gun><#gunyos1><#gun><#gun><#mf2><#mf2>

AAA dehogy ! ! !

Mind niggerek vagyunk! Csak van aki fehérnek látszik. 😛

← ElőzőOldal 2 / 2