98
  • Komolytalan
    XP-t ki lehetett kapcsolni, és értelmes időn belül bebootolt, Win7-et csak hibernálni lehet, ha ezt felül akarjuk múlni. Win7 elment HDD-vel, Win8-nál hasonló sebességet csak SSD-vel lehet elérni.
    Csodák nincsenek - az M$ oprendszerek folyamatosan lassulnak (Vista nem oprendszer, az csak egy prebeta Win7).
  • DrFantastikus
    azert azt te is dudod hogy a SSD nem 'recseg'.

nezd csak hogy hasit a 8-as : http://imageshack.us/photo/my-images/211/screenshot17v.png

persze a csempes dizajn az okadek ,, ez biztos ! ! !
  • DrFantastikus
    majdnem igazad van , de peldaul a SSD -k kezelese ! ...

a 8-as itt is jobb mint az Xp ,
    jaa es a driverek.
  • inkvisitor
    Életkor?
    Ez a legfiatalabb.

Processzor igény?
    Ennek a legnagyobb :D

Patchek száma?
    Erre jött ki eddig a legkevesebb...
  • Anomaly
    Tehát vagy nagyképűségből vagy pénzért. Hát ez nem sok. Fejlesztői szempontból egy katasztrófa. Ha nem lenne IE boldogan jönnék be a munkahelyemre, de sajnos van és minden egyes weboldalnál amit megkapok szenvedés IE-re optimaliználni. Nem vagyok nagyképű és nem fizetnek ezért. Megvan rá az okom, hogy miért gyűlölöm. Majd ha 5 éven keresztül mindennap ezzel kell dolgoznod rájössz, hogy egy nagy rakás sz*r. Próbálok minél több embert meggyőzni arról, hogy ne használjanak IE-t csak ha nagyon muszáj. Sajnos van egy két olyan hivatali honlap ami csak IE-vel megy, bár fel nem tudom fogni hogy miért. Remélem előbb utóbb leszoknak róla az emberek, bár ennek kevés esélye van sajnos.
  • bakvarnyu
    Én még csak egy hete álltam át windows 7-re.
  • ugh
    "Túl korán érkezik a Windows 8?"
    Csak ne reggel 7 elott mert akkor tenyleg buko.
  • Nos
    Azt hiszem nálam még jó sokáig elketyeg a win 7. Nem akarom szidni a win 8-at, biztos jó lesz, de egyelőre feleslegesnek érzem, olyan ez, mint az Iphone 5. Az Applenek és a Microsoftnak is ki kell erőltetni valamit, hogy megmaradjanak a bevételek. Nem hibáztatom ezért őket, semmit sem kötelező megvenni.
  • Zoliz
    Nem tetszik a Metro felület, pazarló, de legalább nyugati..
  • senki687
    Neked mennyit fizetnek azért, hogy nyilvánosan köpködd az ie-t? Felhasználói szemmel semmivel sem rosszabb, mint a többi. Pl. én rendszeresen használom a chrome-ot, a firefox-ot és az ie-t. Egyik sem tökéletes, de jó mindhárom. Aki köpködi valamelyiket, az szerintem csak nagyképűségből vagy pénzért teszi.
  • senki687
    Miért éri meg lejáratni az M$-t ilyen hülyeséggel, amikor nincs is vetélytársa operációs rendszereben? Lehet, hogy tényleg hibás, de teljesen hihetetlen, hogy egy dolgozó szivárogtatja ki. Amihez nem adja a nevét, azért pénzt sem fog kapni a hírért, de kockáztatja vele az állását. Nonszensz.
  • Anomaly
    IE alatt azért nem működnek a dolgok mert egy rakás sz*r. Neked meg gratulálok, hogy azt használod.
  • Ravkin
    Nekem inkább az a problémám hogy a google folyamatosan félre optimalizálja a youtubot, így kénytelen vagyok a google cromot használni, mert ie alatt nem működnek a dolgok (amik eddig működtek). Így ha engem kérdeztek ie10 miatt eleve túl későn jön a win8.