Black Desert Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Minimálisan class függő is amúgy, pl warrior nem kap annyi AP-t pajzsból, de több DP-je van.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Még csak 55ös vagyok, de szerintem ez nem számít AP/DP esetben. Duo grunilom van, és egy TRI blade.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.11.30. 20:30:56
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Utoljára szerkesztette: Mirayse, 2016.11.30. 20:26:44
Veni, Vidi, Vici
48 Screenshot Runners-Up (Top 5 Staff-Picked Screenshots for Each Month)
2,500 Pearls
Sealed Combat Book (7 Days)
Blessing of Kamasylve (7 Days)
The title "Seasonal Sensation"
Veni, Vidi, Vici
#3383: még nincs, majd látni fogod szerintem a ranglistán, elvileg top 5 lesz majd PvE pontban.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Nincs ezzel semmi baj!Senki se vegye magára.Én alkalmatlan vagyok erre!Sajnos 😊
Veni, Vidi, Vici
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2016.11.30. 13:27:24
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2016.11.30. 13:08:47
Miért is alakultunk?Kiket is várunk?
Egy teljesen szabály és korlát mentes guildet szeretnénk létrehozni ahol a szórakozás és a "fun"-ból való játék az elsődleges.Ahol segítséget adunk és kapunk egymástól.Ahol mindenki egyenlő és a rangok csak jelképesek.Ahova olyanok is feljárhatnak akik nem mindennapi játékosok!Tudom most sok emberben felmerül hogy minek egy 20. guildet megalapítani de ha jobban megnézitek mit láttok?
A RAR és a NoPara kezdeményezése hogy alakítsunk 2 erős guildet teljesen rendben van és remek ötlet.De kizárólag azoknak való akik oda is tudják tenni magukat,akik rendszeresen feljárnak napi szinten több órát.Akiknek viszont rendszertelen az életvitelük aligha fognak majd itt megfelelni.Hosszútávon szinte biztos hogy nem.Akadnak alternatívák,más guildek,de tapasztalatból írom hogy hiába vagy benne egy 50-60fős guildbe,ha teljesen különböznek az emberek mint napi játékidőben,mint szintben,gear-ben.Ez máris kibukik egy node war alkalmával.Sok feszültséggel jár hogy nem mindenki ugyanannyit tesz le az asztalra...Ezért szeretnénk létrehozni egy kis létszámú 15-20-25 fős guildet ahol nincsenek nagyravágyó terveink...egyszerűen csak játszani szeretnénk pusztán szórakozásból. Remélem nem voltam túlzottan fárasztó! 😄 Ha benne lennél egy ilyen csapatban írj nyugodtan.Szerver összevonás után majd ingame is persze. 😊
Nem lehet így rakosgatni a páncélokat a saját altjaidra?
Egyik ismeros is doa fog menni es remelhetoleg Vicodine is.
Veni, Vidi, Vici
Veni, Vidi, Vici
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ja, blackstone biztos nem lesz tőbb, épp ellenkezőleg. Jön még egy rakás boss armor a többi szeverről, aki él és mozog az ezeket fogja upgradelni. Ahhoz meg kell bőven a failstack. Ha csak nem lesz megint blackstone event, marad a jelenlegi hiány.
Utoljára szerkesztette: MaskimXul, 2016.11.29. 20:28:49
Boss Armor Set 1 silverért? 😄
Miért ne?! Ez várható holnap sokak által, plusz amiből sok van (pl. black stone) árcsökkenés. 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Azon rugóznak többen a fórumon, hogy ez most minek számít majd. Sokan temetik a játékot. 😊 Az árak viszont nagyon le fognak menni.
tl;dr: szerda 20:00-tól másnap 9-ig nem lesz szerver
A 3 órás reset pedig nem garantált. 3 óránként van rá x% esély, hogy resetel. Lehet megkérni havert/guildtársat aki másik csatin van, hogy ha annyi az idő akkor figyelje a chatet és szóljon, ha resetel. Onnantól már csak reménykedni kell, hogy 10 perc várakozási idő alatt más nem tölti fel a limitet.
Vicodine!Nállam ugyanez a helyzet csak én az Imperial crafting delivery nyakára járok és van úgy hogy fél napig nem resetel pedig 3 óránként kellene......néha a chanel váltás megoldja de ez se mindig megoldás mert ugyanúgy próbálgatja más is.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Mindent próbáltam már. Ma 8 - 10-szer próbáltam petet és vagy 10-12-szer value pakkot, egyszer sem sikerült.
Ha nyomkodom az egérgombot mint a veszett, ha kicsit "kivárok", akkor is fail.
Valami itt nem kerek, az ziher.
Eddig az nyert, aki a leggyorsabb volt, most meg mindenkinek van esélye, a rendszer kisorsolja a nyertest.
Aki eddig scriptet használt vagy alacsony volt a pingje/gyors az ujja, annak most cumi van.
#3353: őő, pont az új rendszerben nem ér semmit a szkript, mert fixen ott maradt a cucc 10-20 másodpercig és nem tűnik el instant
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2016.11.29. 09:49:30
#3353 Hat azt ugy jo, ha megbeszeled valakivel, hirdetsz, hogy vennel, es akkor a csavoval osszehozzatok hogy nagy eselyel te vehesd meg. Erdemes kora reggeli idoben, vagy amikor kevesebben vannak, mert csucsidoben kb masodpercenkent 5000 kattintast kap a value pack..😄D
Jelenleg a reset 13:00, 16:00, 19:00, 22:00, 01:00, 04:00, 07:00, 10:00 órakor történhet.
Ilyenkor ki is írja system message-be, hogy imperial traders started recieving, vagy ilyesmi.
Ez minden channelen egyedi, tehát lehet, hogy az egyiken resetel a másikon meg nem.
Valamint több imperial trader van, nem csak egy. Érdemes más városban is megnézni, vagy channelt váltani ha a tiéden nem resetelt.
Nem tudom, hogy Valencia mekkora, hogy nagyobb-e, de ez a város nem kicsi. Heidel egy kis tünemény volt, de Calpheon bődületesen nagynak tűnik.
Sosem figyeltem, de itt feltűnt. A 0/valamekkora szám, az mit jelent ha kijelölöm a várost? Küldik? Rendelkezésre álló létesítmények?