Black Desert Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SzirmosSzisza
Yup, 200 AP fölött már jónak számítasz, ha meg ilyen vagy, akkor te vagy az Isten 😄

Minimálisan class függő is amúgy, pl warrior nem kap annyi AP-t pajzsból, de több DP-je van.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

AnuluWork
Mivel lehet felvinni 200 fölé az APt?

Még csak 55ös vagyok, de szerintem ez nem számít AP/DP esetben. Duo grunilom van, és egy TRI blade.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.11.30. 20:30:56

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Bár én Ranger vagyok de én átlagosnak mondom magam a tapasztalatok alapján.(Én ~ 180/240) A "jobbak" úgy 220/280nál járnak.
Utoljára szerkesztette: Mirayse, 2016.11.30. 20:26:44
Ugyanugy, ahogy a szegenyre is mondjak, hogy "a szegenyt meg az ag is huzza", ugyanugy rad is mondhato, "tengerbe vizet"...Mer mindig azok kapnak mindent akiknek semmi szukseguk mar semmire😄 te, faszorru😄
Yep benne vagyok a 48-ban igy megfogom kapni ezeket.

Veni, Vidi, Vici

AnuluWork
Maehwa

AnuluWork
Nyerted? 😄

En is csinaltam kepeket 😄
Na csak megerte fotokat csinalni 😄

48 Screenshot Runners-Up (Top 5 Staff-Picked Screenshots for Each Month)
2,500 Pearls
Sealed Combat Book (7 Days)
Blessing of Kamasylve (7 Days)
The title "Seasonal Sensation"

Veni, Vidi, Vici

Milyen kaszt?
AnuluWork
Sietek haza, hogy még kihúzzam a maradék 1 Lara itemet, és beváltsam merge előtt. Eltelt másfél óra, nézem: Hát nem kivették sunyiban!? Reggel még volt. Na brávó! 😄

AnuluWork
143 AP 217 DP milyen szintnek számít? Sok, kevés, átlagos?

SzirmosSzisza
Én 1 hónapja csak afk horgászok és december végéig csak ennyit is tervezek (meg néha a napi/reliceket letolni), meglássuk mi lesz majd.

#3383: még nincs, majd látni fogod szerintem a ranglistán, elvileg top 5 lesz majd PvE pontban.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Nincs is ezzel semmi probléma,De melyik az a Guild ami eltűri hogy heti pár órát legyél fent? 😄 szerintem a legesleges leg casual-abb guild sem 😄 Ezt jól leírtam 😄 Sajnos ilyen ez a hajszolt élet.... viszont olykor tényleg jó lenne csapatban játszani.Scrollozni,szintezni vagy csak egyszerűen ökörködni.Egyszerűen nem tudom megengedni magamnak hogy túlzottan belemerüljek a game-be és szerintem vannak így még páran.Azért valjuk be,fogadott már úgy egy guild hogy ááá itt tényleg nincs semmi kötelezettséged....közben meg azért napi 1-2 GQ-re menj el legalább heti 1 node-ra gyere már el...jajj craftolj már a guild házba heti ennyit...De mikor?A munkahelyemen a targoncán? 😄

Nincs ezzel semmi baj!Senki se vegye magára.Én alkalmatlan vagyok erre!Sajnos 😊
Lehet mar tudni, hogy mi lesz a nevuk es a main server majd? 😛

Veni, Vidi, Vici

SzirmosSzisza
Hát te tudod, én úgy tudom, hogy az egyesülés úgy lesz, hogy lesz az aktív PvP guild aki jár node warozni, meg a PvE/kicsi guild aki nem, de ugyanúgy egy TS-en lesz mindenki, ugyanannak a közösségnek a részeként. De a kis guildnek is megvan az előnye, bár a node war elvileg az endgame, a több órányi grind és enchant szenvedés végcélja 😄
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2016.11.30. 13:27:24

Ismerem a felhozatalt.Sőt túl sok mindenre is van rálátásom.A Pirates Of Hell rég nem kis számú guild és általában 2-3 node-juk van szval nem erre vágyom 😄 ha 3 napig nem tudok felmenni alapból kilőve,viszont nem mindig előnyös solo-ba játszani bizonyos okokból.
SzirmosSzisza
A NoPara marad a casual guild, ha jól tudom, ahova nem nagyon van felvételi korlát (most is van egy csomó új ott). Illetve van a PiratesOfHell nevű magyar klán is, az pont olyan alacsony fős amire te vágysz.
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2016.11.30. 13:08:47

A Sons Of Anarchy nevű újonnan alakult guild tagfelvételt hirdet!

Miért is alakultunk?Kiket is várunk?

Egy teljesen szabály és korlát mentes guildet szeretnénk létrehozni ahol a szórakozás és a "fun"-ból való játék az elsődleges.Ahol segítséget adunk és kapunk egymástól.Ahol mindenki egyenlő és a rangok csak jelképesek.Ahova olyanok is feljárhatnak akik nem mindennapi játékosok!Tudom most sok emberben felmerül hogy minek egy 20. guildet megalapítani de ha jobban megnézitek mit láttok?
A RAR és a NoPara kezdeményezése hogy alakítsunk 2 erős guildet teljesen rendben van és remek ötlet.De kizárólag azoknak való akik oda is tudják tenni magukat,akik rendszeresen feljárnak napi szinten több órát.Akiknek viszont rendszertelen az életvitelük aligha fognak majd itt megfelelni.Hosszútávon szinte biztos hogy nem.Akadnak alternatívák,más guildek,de tapasztalatból írom hogy hiába vagy benne egy 50-60fős guildbe,ha teljesen különböznek az emberek mint napi játékidőben,mint szintben,gear-ben.Ez máris kibukik egy node war alkalmával.Sok feszültséggel jár hogy nem mindenki ugyanannyit tesz le az asztalra...Ezért szeretnénk létrehozni egy kis létszámú 15-20-25 fős guildet ahol nincsenek nagyravágyó terveink...egyszerűen csak játszani szeretnénk pusztán szórakozásból. Remélem nem voltam túlzottan fárasztó! 😄 Ha benne lennél egy ilyen csapatban írj nyugodtan.Szerver összevonás után majd ingame is persze. 😊
SzirmosSzisza
De lehet, szerintem félrenéztél valamit.

Ezt nem teljesen vágom.Amit beraktam azt ugyanúgy szedtem ki semmi sem változott.
Este 20:00tól írja nálunk.Globálisan 19:00.
AnuluWork
Fordult már elő valakivel, hogy egy black stoneokkal upgradelt páncélt berakott a raktárba, aztán kivette másik kari, felrakta magára, és mire kapcsoltam, már csak egy sima páncél lett belőle? (Full Grunil set, +15ös).

Nem lehet így rakosgatni a páncélokat a saját altjaidra?

Akkor most nem délelőtt 10-től lesz a leállás? Ltom, hogy mi van odaírva 😉 csak nem szeretnék ráfaragni ezzel a home szerver dologgal...
Remeleme hamar meglesz a nevuk 😛
Egyik ismeros is doa fog menni es remelhetoleg Vicodine is.

Veni, Vidi, Vici

IbUnT - Ich bin Ungar, nicht Touristen
HUNaDESZNYO
SzirmosSzisza
Még nincs neki, nem tudom mit terveznek, remélem valami értelmes lesz és nem HunPower vagy ilyesmi 😄

Valaki tudja mi lesz a nagy Magyar guild neve majd? 😛

Veni, Vidi, Vici

MaskimXul
Ha követjük koreát mint eddig, akkor ilyen lesz:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ja, blackstone biztos nem lesz tőbb, épp ellenkezőleg. Jön még egy rakás boss armor a többi szeverről, aki él és mozog az ezeket fogja upgradelni. Ahhoz meg kell bőven a failstack. Ha csak nem lesz megint blackstone event, marad a jelenlegi hiány.
Utoljára szerkesztette: MaskimXul, 2016.11.29. 20:28:49
SzirmosSzisza
Black stone csökkenés nem hiszem, hogy lesz, nálunk konkrétan üres a marketplace napok óta. Gondolom amúgy sima event lesz megint, de tuti nem lesz boss armor a végén.

AnuluWork
"New World Celebration Discount Event"? 😊

Boss Armor Set 1 silverért? 😄

Miért ne?! Ez várható holnap sokak által, plusz amiből sok van (pl. black stone) árcsökkenés. 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Azon rugóznak többen a fórumon, hogy ez most minek számít majd. Sokan temetik a játékot. 😊 Az árak viszont nagyon le fognak menni.

SzirmosSzisza
https://www.blackdesertonline.com/news/view/274

tl;dr: szerda 20:00-tól másnap 9-ig nem lesz szerver

Igen ez egy jó megoldásnak tűnik!De a galádok akik szintén erre várnak általában feltöltik 😄
MaskimXul
Azt tudtátok, hogy nem csak Heidelben van imperial crafting npc? 😊
A 3 órás reset pedig nem garantált. 3 óránként van rá x% esély, hogy resetel. Lehet megkérni havert/guildtársat aki másik csatin van, hogy ha annyi az idő akkor figyelje a chatet és szóljon, ha resetel. Onnantól már csak reménykedni kell, hogy 10 perc várakozási idő alatt más nem tölti fel a limitet.
SzirmosSzisza
Népszerűbb cuccokat, pl a teásat ritkán lehet eladni, a róka véresből nekem általában siker 20-30-at eladni ha próbálkozok.

Én órákat ott töltök a market előtt de ugyanúgy nem tudok venni VP-ot 😄 napi szinten megvan a 10 próbálkozás.De amúgy más itemnél is ez van.Memory fragmentet jó ha elcsípek pár darabot(1-2-3) a több százból naponta.

Vicodine!Nállam ugyanez a helyzet csak én az Imperial crafting delivery nyakára járok és van úgy hogy fél napig nem resetel pedig 3 óránként kellene......néha a chanel váltás megoldja de ez se mindig megoldás mert ugyanúgy próbálgatja más is.
LeonSilver
nem tudom, de mióta ez van én sem tudtam venni semmit.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Lehet, hogy ez az elmélet, de a gyakorlat tuti nem ez.
Mindent próbáltam már. Ma 8 - 10-szer próbáltam petet és vagy 10-12-szer value pakkot, egyszer sem sikerült.
Ha nyomkodom az egérgombot mint a veszett, ha kicsit "kivárok", akkor is fail.
Valami itt nem kerek, az ziher.
Eddig nekem sem volt problemam, most szopatott csak igy meg, amugy masik chanelt nem neztem, de ez akkor is erdekes h "beragadt" az npc resetje😄
MaskimXul
Ahogy Cat mondja, az új rendszer pont a scriptereket szopatja meg.
Eddig az nyert, aki a leggyorsabb volt, most meg mindenkinek van esélye, a rendszer kisorsolja a nyertest.
Aki eddig scriptet használt vagy alacsony volt a pingje/gyors az ujja, annak most cumi van.
SzirmosSzisza
Másik channelt próbáltad? Nekem még sose volt ezzel baj, pedig minden reggel adogatom el a halakat a sealekért.

#3353: őő, pont az új rendszerben nem ér semmit a szkript, mert fixen ott maradt a cucc 10-20 másodpercig és nem tűnik el instant
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2016.11.29. 09:49:30

En is ugy tudtam, h 3 orankent, ehhez kepest akkor egy npc mellett dekkolni reggel 8tol 5ig akkor jo vagyok😄 Jo mondjuk nem unatkoztam mert mast csinaltam a gepen, de folyamat neztem parpercenkent es sosem tudtam leadni...Amikor letudtam regebben, akkor a kiiras utan meg fel oraval is lazan lelehetett adni, foleg reggeli idoben, akkor meg tovabb is, de most mintha nem akarna resetelodni. Amiota bekerult az npc, azota nagyon sokat adtam le, volt, hogy ugye a reset miatt varnom kellett, de mindig sikerult, de ez a 9 oras tema nem vagom mi volt...chanelt nem valtottam, de akkor is na.:😄

#3353 Hat azt ugy jo, ha megbeszeled valakivel, hirdetsz, hogy vennel, es akkor a csavoval osszehozzatok hogy nagy eselyel te vehesd meg. Erdemes kora reggeli idoben, vagy amikor kevesebben vannak, mert csucsidoben kb masodpercenkent 5000 kattintast kap a value pack..😄D
MaskimXul
Három óránként resetelhet a trader npc. Természetesen ez is random, nem garantált.
Jelenleg a reset 13:00, 16:00, 19:00, 22:00, 01:00, 04:00, 07:00, 10:00 órakor történhet.
Ilyenkor ki is írja system message-be, hogy imperial traders started recieving, vagy ilyesmi.
Ez minden channelen egyedi, tehát lehet, hogy az egyiken resetel a másikon meg nem.
Valamint több imperial trader van, nem csak egy. Érdemes más városban is megnézni, vagy channelt váltani ha a tiéden nem resetelt.
Nekem meg azzal van tele a tököm, hogy mióta ez az "új" módi van az aukciós házban a pearlért kapható cuccoknál, azóta az ég világon semmit sem tudtam venni. Se ruhát, se petet se semmit. És már kurvára elegem van belőle. Value pakkot ha nem próbáltam venni vagy százötven-kétszázszor, akkor egyszer sem. És azért mielőtt ez bejött tudtam. 100%, hogy valami szkriptet használnak a paréjok, ami ott klikkelget nekik vagy nem tudom, de nem tiszta az hótziher.
Ezzel a kocsog fishinges imperial traderrel nagyon kivagyok, ez most bugos, vagy megvaltoztattak az idotartamot hogy mikortol ures ujra vagy nem ertem, de az, hogy 9!!!!!! oran keresztul nem tudtom leadni nala a halakat ez mar vicc. Regebben parorankent kiurult az ember aztan lehetett megint leadni, de most ez nem megy. Tegnap 9 oran keresztul, max 2-3 percenkent raneztem az npcre, es nem tudtam leadni, most mar masodik oraja figyelem, de semmi. Semmi mast nem csinalok mar egy napja ebben a szarban, mint figyelem a geci npc mikor vesz ujrta halakat....
Ha valakinek szüksége van 7napos próba kódra írjon nyugodtan!
SzirmosSzisza
Hehe, szép város. Ha nincs elég CP-d akkor ajánlott ezt elkezdeni csinálni, hogy tudjál munkásokat dolgoztatni/gyártani cuccokat.

MaskimXul
A 0/x azt mutatja, hogy az adott városban mennyi contribution pontod van befektetve jelenleg / mennyit lehet összesen, ha minden épületet megvennél.
AnuluWork
Tegnap jutottam el küldiileg Calpheonba (nem siettem). Nos, nem kicsi ... 😊

Nem tudom, hogy Valencia mekkora, hogy nagyobb-e, de ez a város nem kicsi. Heidel egy kis tünemény volt, de Calpheon bődületesen nagynak tűnik.

Sosem figyeltem, de itt feltűnt. A 0/valamekkora szám, az mit jelent ha kijelölöm a várost? Küldik? Rendelkezésre álló létesítmények?