7782
Hivatalos honlap – Magyar oldal – Térkép – Hasznos leírások (angolul) – Felszerelés tervező – Képességek
-
Bolhaslo #7462 Szezonosra át tudnám tenni? Mondjuk már késő szezonost kezdeni most. -
#7461 Ha jól tudom az egyedül arra jó, hogy Naru geart felhúzd aztán beváltsd Tuvalara, szóval, ha nincs seasonös karid akkor felesleges ja. -
Bolhaslo #7460 Helló! A beginner black stone-t kidobhatom normál karakterről, normál szerverről? Már olyan súlya van, hogy semmit nem tudok csinálni miatta. Vagy valamire fel tudom használni nem szezonális alapon? -
#7459 Nézz youtube-on videókat az egyes karikról, aztán döntsd el, hogy melyik tetszik. -
#7458 Nem nagyon van a játékban olyan, hogy tank. Guardiant esetleg megnézheted, Ő tankosabb, mint a többi, de csak mert új class :D -
Timakrisz #7457 Sziasztok, mit javasolnátok solo tanknak ? BDO-t nem ismerem, de WOWban 10+ év main tank-olkási tapasztalatom van :) ott első sorban DK/Druid/Paladinnal tankoltam.
-
#7456 Értem. -
#7455 Normálon is lehet, csak értelme nem biztos, hogy van. A szezon végén lehet "vizsgázni", és akkor átkonvertálódik normál karakterre. A mostani szezonban úgy volt, hogy normál szeróra is beugorhattál a szezon karival, csak akkor nem kaptad meg a bónuszokat, nem esett olyan gear, stb. -
#7454 Hashashint csak Seasonon lehet most kreálni. Le volt értékelve slot, múlt héten vettem egyet. De lesz ez a lehetőség normál szerveren is, nem csak Seasonon, ugye? -
#7453 Szerintem az felejtős, inkább PEN Dim + c10 caphra a dead god miatt. -
#7452 detto ugyanez. a 4 év alatt a fő karimnak semmit nem encsiztem... és nem is fogok. Most épp 1 tet blackstar armorral szemezek:) -
#7451 Ékszerből én is csak venni vagyok hajlandó. Majd, ha lesz rá pénzem :D -
#7450 Én inkább veszem a dolgokat, bár lassan csak PEN ékszerek maradnak, az picit drága lesz már :D -
#7449 Én úgy veszem észre, hogy vannak jó napok, meg rossz napok enhance-ra. Nem tudom mi alapján dől el. Úgy szoktam kipróbálni, hogy enhace-olom párszor 14-es reblath kesztyűmet (erre van egy fix karim, ő nem gyűjt fs-t). Ha sikerül, akkor irány a pap csajszi, vissza 14-re, és újból próbálkozom. Ha megint sikerül, akkor jó napom van, és bepróbálkozom a valódi cuccal. Nemrég két +3-as silver embroided cuccot húztam fel egyszerre. -
#7448 POTBsban csináltak egyesek olyat, hogy mielőtt leléptek, minden nagy hajót bevittek port battlebe. Leszarták. Szerintem 60fsel a penog is valahogy így készülhet. :D Ha összejön, marad, ha nem, csaó. :D -
#7447 itt? bahh :D Sokszor már azon is agyaltam (volt aki pen ogért csinált 60 fsel) hogy kb semmit nem számít. 50-50%od van, vagy bejön vagy nem :D -
#7446 Elég könnyű PEN fs-eket lehetne csinálni :)
Arra érdemes még figyelni, hogy elvileg accounthoz van kötve és nem karakterhez. -
#7445 Az már nyilván túl egyszerű lenne :D
Szóval kicseréli. -
#7444 ..és ha 1 másik, olyan karin akarom kivenni amin van fs, gondolom nem hozzáadja, hanem kicseréli... :) Mert ha hozzáadná, túl egyszerű lenne az élet...
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2020.08.03. 07:05:02 -
#7443 Értem. Köszi. Nézem, hogy loyalért is lehet venni.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2020.08.02. 10:32:34 -
#7442 Olyan mint egy Blacksmith's book, ami mindig nálad van. Ráadásul az összes karidnál, és ingyenes. Ugye a küldi teljesítése után kapsz egyet, az enhance ablak alján levő nyíllal tudod kinyitni, ott van egy kör, az a gyűjtő. Rákattintasz, és az aktuális FS-ed átkerül ebbe a gyűjtőbe, a karin pedig nulla lesz. Ha még egyszer rákattintasz, akkor visszacserélődik. Ha van benne valami, akkor azt egy másik karival fel tudod venni. -
#7441 Ennek a működését elmagyarázná valaki?
"Naderr's Parchment" -
Burgernemham #7440 Köszi szépen a gyors választ! Akkor nyugodtan elkezdem építeni a hajómat. -
#7439 Ezt mindenki megkapja (megkapta), arra való, hogy megtanít enhance-olni, és extract-olni, illetve egy rövid időre jobb fegyód van így, mint amid eddig volt.
Viszont pár hete megszüntették ezt a küldit, mert teljesen átvariálták, hogy a kezdő területeken milyen ajándék cumót dobál hozzád. Azért nem tudod felvenni. Nem maradtál le semmiről.
Ha nagyon érdekel olvasd el a 3 héttel ezelőtti patch notes-t. (vagy a két héttel ezelőttit?) -
Burgernemham #7438 Sziasztok!
A következő volna a problémám. A Basteer weapon. De ahogy elolvastam a külföldi fórumokon, sok másnak is. A Desire for power quest adná ezt az itemet, amit encantolni kellene. Nekem ez az item hiányzik, sehol nem találom. Sok másnak is volt problémája vele, vagy ab ovo hiányzott, vagy törölték véletlenül. Azt javasolták nekik, hogy töröljék a questet, és vegyék fel újra, megoldódik. Töröltem én is, de nem tudom újra felvenni. Na, az volna kérdésem, hogy amint látom, ez egy cast specifikus küldetéssorozat része. Ha nem tudom befejezni, az befolyásolja az 56. szint után felvehető awakening quest sorozatot? Egyáltalán felvehetem, ha nem teljesítem az említettet? Ha nem, akkor inkább hagyom az egészet. Még most. -
Elderblood #7437 Rendben köszi az infokat akkor facebookon próbálkozok! -
#7436 Ha van Facebookod érdemes ide belépni és végigbogarászni a guild hírdetéseket, Hungarian_Arrow, ha jól tudom várja a kezdőket, de van most elég sok kisebb guild is. -
Burgernemham #7435 Akkor képzelj el engem! Összesen két hetet játszottam vagy három éve. Most meg lett egy ötvenes karim a semmiből szinte. Írtam a supportnak. Szerintük náluk nincs gond. Mondták játsszak nyugodtan. :D Azt sem tudom, hogy ki-kivel, mi-merre ebben a "nagy" univerzumban. -
Elderblood #7434 Sziasztok! Nagyon rég nem játszottam a játékkal több mint 1 év kimaradt beléptem és kb elvesztem a rengeteg gomb közt. Létezik segítőkész magyar guild vagy kisebb csapat ahol valaki segítene újra belerázódni? Egyik karim neve family: IElderbloodI kari név: ICirillaI van több karim is de ő volt a craftos azt se tudom igazából melyiket húzzam tovább mi most a jó class szóval ebben is kéne tanács segitség! -
Burgernemham #7433 "Black Desert Online is available for free in the next two weeks to anyone who previously played our 7-day trail or who has created an account. Reach Level 50 and earn a free gamepass."
Jó, akkor értem. De azt még most sem, hogy lett ötvenes a karakter. -
Burgernemham #7432 Köszi! Persze, csinálok inkább újat. Valószínű akármikor letilthatják azt. Valami hiba lehet az. -
#7431 Passz, szerintem nyugodtan csinálj egy újat, vagy írj a supportnak mi a helyzet. -
#7430 Hát ez érdekes... én sem tudom a választ. -
Burgernemham #7429 Viszont azt írja nem lett megvéve a játék. (persze, hogy nem lett) Miért engedett belépni, hogy lett ötvenes a karakter? Nem értem. -
Burgernemham #7428 Üdv! Valaki segítsen nekem! Annak idején kipróbáltam a játékot trial módban, két hétig. Annyira nem vágott földhöz, ezért nem vettem meg. És amúgy is inkább wowoztam. Most látom ezt a level 50 up, két hét alatt eseményt, mondom kipróbálom ezzel a régi accounttal, hátha engedi nem nulláról indulva is, mivel azon egy level 38-as karakter volt. Na kérem! Beléptem, erre azt írja, hogy standard a karakterem és ötvenes szintű. Soha semmilyen eseményre nem reagáltam, kupont, kódot nem adtam hozzá. Steam-ről sem lett kihalászva, amikor ingyenes volt. És ha ki is lett volna, attól nem lenne ötvenes a karakter. Volt valamilyen ajándékozás amiről nem tudok? -
#7427 -
mikromanus #7426 Veszettül nem. Ez egy sima catch up server. Nem "igazi" seasonal szerver a diablos vagy bármely más játékos szóhasználatban. Nem az a célod, hogy jót versenyezz a többi megszállottal aki azonos időben nulláról indít és megmutasd te vagy a legnagyobb kocka a placcon, hanem épp ellenkezőleg. Ez a "nyomi és lusti vagyok kifarmolni" bizonyítvány. Azoknak jó akik most indulnak és kb ahhoz is lusták, hogy megvárják míg betölt a játék. Arra van becélozva, hogy hamar gyorsan nagyot fejlődj karakter szintbe és valami nem bis de nem is rossz geart felszedj amire bezár a bazár és visszaterelnek a cápák közé az éles "szerverre". Nem annyira RNG, így nagyobb a célközönség (balek) akit beetethetnek ezzel a gamble szarsággal. -
#7425 Nem tudom figyelted-e, de az ilyen nyitások nem random baromságok :) Igenis meghatározott % van mindenre. A Cron-ra, Memo frag-re nagy százalék, a valóban értékes dolgokra kis százalék. Én ennek megfelelő hozzáállással nyitok mindent.
Szóval, nem azért adja a Kakao, hogy jobban járj :) -
#7424 Nagyon kevesen nyitnak olyat, nekem eddig 3-szor volt szerencsém, egyszer PRI Ogre riftből, 2k cron, meg 5k pearl. De nyílván ezzel se megy sokra az ember, ha pl 20 PEN fail-nél jár. -
#7423 Az a gáz, hogy bár új játékos nem vagyok, de most ha összeszámolom ami idén és tavaly a kinyitott ládákból, szir-szar nyitható baromságokból összejött, akkor elszomorodom. Életben nem nyitottam ki TET valamit SE semmiből. Holmi faxom mount skill change, meg pár hülye mára nyomott áron értékesíthető, és még azon is százezerszámra álló dolog jött ki belőlük. Ha volt olyan, ahol ogre lehetőség volt, ott is a legszarabb, ezer számra állót dobott a kerék. Ameddig esélyem sincs értelmes dolgot kipörgetni a random baromság miatt, addig egy ilyen nem dob fel, pedig ált szoktam venni slotot, felhúzom rá legalább 56ig az új karaktert, de ez most kimarad.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2020.06.05. 12:50:38