Black Desert Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SzirmosSzisza
Ninja/kuno elég jó soloban, illetve most az új class a Guardian is szokás szerint erős lett.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Rég ólálkodtam a játék körül. Milyen PvP cast(ok) menő(k) mostanában casual, emiatt inkább magányos játékosnak, aki nem tud elszakadni így sem az MMO RGP világától? Régen Wizardom volt, de akkor még valamelyik, a játék elején indult nagy klánban voltam. Sajnos nem emlékszem már a nevére. Nem játszottam sokat anno sem.
Maxtreme
..és az sem a "megszokott. "
Érdemes kivenni inkább a másikakból valamelyiket.

Carmang
Hát most csak 1.

AnuluWork
Azt tudom, de a Florinos volt napi 2 tojás, ez 1. 😞

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Ha jól értem most ez Veliában van.

https://www.blackdesertonline.com/news/view/3785
AnuluWork
Figyuzzatok! Most én nem találom, vagy idén nincs Florinos tojáskeresős event?

Emlekhorizon guild vár mindenkit aki szeret szórakozni, kérésünk a jelentkezők felé légy minél aktivabb és használj discordot guild eventekkor! Elérhetőség: Dzseridian#4185 discord, Dzseridian family név ingame, vagy hagy üzenetet a guild üzenőfalán.
Carmang
A Manos cuccok, illetve a riding crop bevezetése óta próbálta valaki, hogy mennyire érdemes négyes fogattal, vagy szólóban trénelni a lovat? Melyikkel gyorsabb?

AnuluWork
Most néztem, ma már nem kérte. 😊

Carmang
Vagy bicikliket -.-

AnuluWork
Nocsak, átmentünk debilbe? Jelölgessem a lépcsőket bejelentkezéskor?

SzirmosSzisza
Külön van a kettő sajnos. Kb minden class használható amúgy, egyedül talán a Shai necces, mert az inkább support.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Még egy olyasmi érdekelne, hogy ha steam-en is beszerezném a játékot akkor ugyanezzel a "sima" BDO-s accot ott is fogom tudni használni?

https://www.twitch.tv/sp1gu

Üdv! Már vagy másfél éve biztos nem néztem rá a játékra, viszont most újra kedvet kaptam egy kis grindhez. Utoljára még a Valkűrrel toltam elég sokat, tetszett is a dolog, jelen állásban ez a kaszt még mindig megállja a helyét? Esetleg nerfeltek valami olyat rajta / vagy erősítettek?
De lehet kipróbálnék egy új kasztot is, mert ugye igazából nagyon gyorsan fel lehet jutni 55-ös szintig ahonnan "beindul az élet".
Soceress-t nézegettem, ez is úgy látom egy ilyen hibrid melee/ranged keverék akar lenni... Vagy van más ajánlatotok? Ha lehet ranged kaszt.
Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2020.03.05. 12:08:18

https://www.twitch.tv/sp1gu

Pingyóka
A megoldás "fullscreen window"-ról át kellett váltani "fullscreen"-re és megjelent a seed inventory 😊
SzirmosSzisza
Őőő fura, egy ilyen ablaknak kéne feljönnie. Nem lehet, hogy kell valami quest hozzá? Vagy üres az inventory vagy nem tudom?

Pingyóka
már legalább 20 alkalommal leraktam-felvettem,különböző helyeken
AnuluWork
Vedd fel, rakd le újra! Mármint a kerítést.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2020.03.03. 20:25:44

Pingyóka
Sziasztok, A Harvesting wheat küldetésbe akadtam el. Lerakom a Fence-t,és hiába van nálam többféle seed is (a küldetéses is) amikor belépek R-el a kertbe nem tudok lerakni seed-et csak a kamera forgatás döntés van meg.Fel vagyok szerelkezve Hoe-val és pickaxeval is,de nincs változás.
Utoljára szerkesztette: Pingyóka, 2020.03.03. 19:32:43
AnuluWork
Az új attendance rewardok! Egész jók.

Carmang
Nincs semmilyen korlátozás az alapjátékban (starter pack), inkább a többi ad extra dolgokat. Nézd meg itt:
https://www.blackdesertonline.com/buynow

Az akciónak viszont vége.

SzirmosSzisza
Most megkapod a teljes játékot, nincs semmi limit.

Ha lehet még 1 kérdésem.Mit takar az alap játék,milyen korlátozások vannak és gondolom itt nincs idő limit mint a trial verzioba.ugy emlékszem 7 nap volt
Köszi a választ.Most néztem hogy a hivatalos honlaprol is le lehet tölteni.Megprobálom ott is hátha
A loader/kezdő kliens felület alapértelmezetten indításkor lezárul. Ettől még a BDO el szokott indulni. Steameset nem ismerem. Esetleg add hozzá a víruskeresődben a BDO telepítési mappáját kivételként! Némelyik játék induláskor a karanténba kerül, vagy blokkolja az Avast/víruskereső.

Sziasztok.Ma megnéztem a stem fiókomat és megkaptam a bdo.Letöltötem minden oké de mikor rákatintok a playre kidob.Játékfájlok épségének elenörzése is megvolt de semmi.Esetleg valakinek valami ötlete?2már ujra telepitetem a játékot.
Ja,én is így jártam,de most választottam másik email címet,és azt elfogadta.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

SzirmosSzisza
Tötlsd le a honlapról, Steamen sajnos külön akkount van.

shaba23
Sziasztok.
Anno regeltem a játékba, csak kimaradt. Most beszereztem steam-en, telepítettem, de ahogy indítanám, csak regisztráció van, belépés nincs, így viszont foglalt az email cím..
Kinlódok a névválasztással a karakterszerkesztőben,már minden eszembe jutott,de úgylátszik másnak is,mert mindegyik foglalt volt,még a legobszcénabbak is.DDDD

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

SzirmosSzisza
EU-n belül 15 percenként tudsz váltani a csatornák között (bár asszem már ezeket hívják szervernek).

Bármikor átmehetsz egyik szerverről a másikra, ha jól emlékszem.
Sziasztok, ha most kezdenék játszani, van olyan, hogy "ajánlott szerver" ahol lehetőleg van jelentősebb magyar közeg?
Carmang
Steam-en az alapjáték márc. 2-ig ingyen beszerezhető!

Szerk.: nem csak Steam-en, a hivatalos oldalon is ingyenes a Starter Pack. A többin pedig jelentős kedvezmény van.
Utoljára szerkesztette: Carmang, 2020.02.27. 18:07:09

Carmang
Szerintem wolrd Boss-ra Ranger, vagy a Wizard a jó, duo grunillal. Ez amúgy grindeléshez is elég neked egyelőre. Arra viszont nagyon jó a Musa, ha nem a legjobb.

Nahát, egy aktív magyar fórum. Akkor ezt most elkezdem követni... <#vigyor> Meg bombázni a jobbnál jobb kérdéseket.
Hamarosan meglépem az 56-ot (Musa), milyen settet javasoltok grindeléshez? Illetve melyik set lenne a legjobb, hogy elkezdhessek world boss fightokra járkálni? Most egy +6-os Heve set van rajtam, nem valami bicós. Pénzem kb. 400 millió ezüst, szóval nem gond ha a beugró itemekből 1-2-t meg kell vegyek <#boxer> Buildeket már találtam neten a BDOFoundryn, meg a BiS itemek listáját, de az elég messze van még, még az 1 db is 😄
Utoljára szerkesztette: toty1ka, 2020.02.26. 16:12:04

Steam: toty1ka # RIG: ▪ Intel® Core™ i5-6600k ▪ ASUS DUAL GTX 1060 3GB ▪ Crucial 16GB DDR4 2166MHz ▪ Crucial MX500 500GB M.2

AnuluWork
Köszi

SzirmosSzisza
Aha, jobb felső sarokban a 2 gomb közül az egyik az (másik a menüt rakja jobb/bal oldalra).

AnuluWork
Köszi. Jól eldugtak mindent.

Vissza lehet a régi menüt állítani?

SzirmosSzisza
Jobb felső sarokban van 2 gomb a tetején a menünek. Illetve a kikapcsoló gomb a karakter váltás. Nekem a nemrég használt cuccok miatt jobban tetszik, de az escape - escape nehezebb vele sajna.

AnuluWork
Én phasz rányotam az új menüre, hogy meg akarom nézni, és most:
1. nem tudom visszaállítani a régit
2. nem tudom hol van az opció amivel karaktert lehet váltani

Halál szar és kusza lett, van mód a cserére?

Carmang
Ja, csak aztán itasd a goblinokat ész nélkül, nehogy kifáradjanak 😊

AnuluWork
Köszi.

SzirmosSzisza
Elvileg kövi patchben berakják az NPC-t is meg stackelni is fog a régiekkel.

AnuluWork
Képesek voltak a golden seal of panto részt is elqurni? Nem lehet beváltani? A régieket nem számolja, ha maradt, semmire se jó, max. 100k darabáron eladod. Ez mekkora baromság, főleg úgy, hogy 9 maradt ... 😄
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2020.02.23. 13:40:28

SzirmosSzisza
Elvileg számít, gyakorlatilag a goblin annyival gyorsabb, hogy megéri mindenhova őket rakni.

Carmang
Nálam teljesen változó, hogy mikor, hányszor dob ki.

Más:
Számít, hogy a jómunkásnpc-nek mekkora a szerencséje, ha node-on dolgozik? Van erről konkrét tapasztalat, hogy egy ember több trace-t szed össze a luck miatt, mint pl egy óriás? (azt most hagyjuk, hogy az ember gyorsabb, és emiatt eleve többet szed össze)

Nem igazán volt DC. Ma egyszer, de elég sok órát voltam afk alchemy craftban, meg tray-ra küldve, vagy alt-tabolva. Egy az kb semmiség.
A profilban mutatja az össz időt. Ha van napi idő, akkor esetleg a karakterváltó/channel váltó felületen logolja a karaktereknél játékból (Esc-disconnect). Vagy nincs ilyen...
AnuluWork
Igen, DC is van elég ..., de vagy DC, vagy kivág 15 perc után.

A napi játékban töltött időt nem tudjátok, hogy most hol írja ki? Mindig variálják, de csak az összidőt találom, a napit nem.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2020.02.22. 16:52:03