7782
  • SzirmosSzisza
    De, itt látod mit lehet mivel. (tippre hiányzik neked egy node és azért nem tudod)
  • igor1
    Mindenkinek üdvözletem!
    Kérek szépen segítséget.
    Oliviát nem lehet összekötni más várossal?
  • Burgernemham
    Köszi, akkor gyűjtögetem az enchant köveket.
  • SzirmosSzisza
    Szerintem cron stonet ne használj el season gearre, van még időd bőven felhúzni. Amúgy eventekből szokott esni, riftekből, illetve marketen tudsz preorderelni costume-öt és azt be lehet olvasztani (úgy csak 1 millió/db, kovácsnál 2).
  • Burgernemham
    Helló! Kezdtem szezon karaktert. Úgy látom, hogy kevés lesz a cron stone a Tuvala pen-hez. A Dark Rift-en kívül van még módja gyűjteni? Vagy ne is folytassam feleslegesen, mert nem fogom tudni enchant-olni, becserélni cirka 2-300 darabbal a geart?
  • SzirmosSzisza
    végre kiesik, erre pont akkor a preorder is átmegy :D
  • AnuluWork #7496
    Viszont sokadikra mindig változtatok egy kicsit, és egyre jobb lesz. De 101101 játéknál azért kicsit unom mindig mindig újra beállítani ... :D
  • LeonSilver
    Elhiszem, hogy törli. És igen, én sem értem miért nincs ilyen fícsör. Newm hiszem, hogy olyan qrva bonyolult lenne megcsinálni..
  • AnuluWork #7494
    Elvileg nem kellene, de törli. Komolyan nem értem amúgy, hogy miért nincs egy load save lehetőség a filtereknél ...
  • LeonSilver
    Hát, nem tudom. Onnan telepítem én is és nekem nem törli.
  • AnuluWork #7492
    Nvidia Geforce Experienceből installálom expresszel. És törli. :(
    De ezt csak 3-4 update óta, úgy november elejétől.
  • LeonSilver
    Nos.
    Ha expressz telepítést választasz a letöltés után, akkor nem törli a beállításokat.
    Ha egyedi telepítést és azon belül tiszta telepítést, akkor töröl minden beállítást, elmentett profilokat.
  • AnuluWork #7490
    OFF:
    Mostanában, amikor kijön egy ÚJ NVIDIA driver és felrakom, utána törli a beállított game filtereket az update (ALT+Z). Legalábbis utána nem látom. Most nem mennék bele, hogy miért nem lehet a NVIDIA Game Filternél load save részt betenni, de nincs erre valami házi vagy nem házi fix, hogy ismét lehessen látni a korábbi game filter beállításokat?
    ON:
  • Carmang
    Bal klikk: téged teleportál a hajóra.
    Jobb klikk: a hajót teleportálja alád. Más ojjektummal eközben nem ütközhet, ez káoszos kikötőben probléma lehet (Velia) .
  • bjoee
    Köszi sikerült.
  • SzirmosSzisza
    Picit arrébb úszol és rányomsz a hajó ikonjára bal felül, elvileg ilyenkor odateleportálja. Ha téged teleportál a hajóra ússz picit távolabb.
    Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2021.01.03. 13:00:37
  • bjoee
    Hi segitség kellene .Beakadt a shipboat egy sziklaba a vilagvégén .Semelyik irányba nem mozdul akárhogy probálom ,az automata se tudja kihozni . Mit lehet csinalni ilyenkor ? (A hajos küldeteseket csinalom egyik szigetröl a masikra küldenek.)
  • AnuluWork #7485
    Nem tudom mit csináltak a múlt heti patchel, de nekem folyamatosan nem hajlandó betölteni normálisan. Már a sokadik repairt dobom rá, de csak nem tudok belépni.
  • mikromanus
    Egész jó lett volna, csak valami lazygyerek belebeszél :)

Itt a kommentálatlan :
    https://www.youtube.com/watch?v=g7SUenNZOoI&ab_channel=IGN
    Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2020.12.13. 20:34:39
  • Carmang
    Crimson Desert:
    https://www.youtube.com/watch?v=pasTsaw0GrE
  • Carmang
    Ahogy írják a postban "részletek később". Szóval várunk.
  • SzirmosSzisza
    Kétlem, hogy sokáig tárolnák, de remélhetőleg nem lesz nálunk baszakodás mint az oroszoknál volt. Mindkettő koreai cég szal csak nem csesznek ki egymással (meg velünk...)
  • mikromanus
    Ez akkor gond esetleg ha február 24-én a KakaoMeme köszöni szépen és töröl minden megmaradt adatot. Ha később bármikor indíthatnak a meglévő KakaoMeme accountok transzfert, akkor csak kényelmetlenség.
  • SzirmosSzisza
    Igen bukja, kvázi kérvényezni kell, mert maga a cég nem adhatja el az adatadat csak úgy egy másiknak. Kíváncsi leszek, ha PA szabad kezet kap felettünk mennyire szalad meg a p2w (bár már nem nagyon van hova).
  • mikromanus
    2021.02.24-én a KakaoMeme nem lesz többé kiadó/terjesztő. Onnan kezdve a Peral Abyss fogja üzemeltetni szolgáltatást. Ha jól értem lesz valami character transfer és aki nem igényli (inactive account) annak vesznek az adatai. (vagy nem tudom pontosan mit is értenek az opt-in process alatt, de elég visszatetsző ha nem automatikus az adatátvitel. Ha valaki nem lép be és nem "utasít" a transzferra, akkor bukja az accountját???)

https://community.blackdesertonline.com/index.php?threads/transfer-of-service.529300/

https://blackdesert.zendesk.com/hc/en-us/articles/360016203938-Transfer-of-Service-FAQ
  • Carmang
    Nekem konkréten megfagy a játék több másodpercre bizonyos kariknál.
  • mikromanus
    Néha újraindul a videókártyám, de ezt letudtam annak, hogy nem elégséges a hűtés esetleg (por, pókhálók, vagy csak túltoltam a grafikát. Ja, meg a fránya haszontalan blur effektek miatt).
    Ez a mostani "lassulás" nem játék közben, hanem a betöltéskor szokott megesni. Nem frissül le a 120 munkás befejezett melója 1-2 másodperc alatt, hanem percek kellenek hozzá, nem lehet a játék "Objektumaival "interakcióba lépni, az első "R" után már az ESC se hozza be a menüt, stb. 2-3 perc után jó lesz többnyire, de néha jön a DC.
  • Carmang
    Nekem hónapok óta csinál ilyet, hogy kariváltásnál megáll a kép másodpercekre. Mondhatni általános. Néhány guild társamnál is.
  • mikromanus
    Valami nyűgje viszont van. Induláskor rohadt lassan töltenek be a "feladatok" (befejezett worker feladatok, interakció az NPC-kel vagy a tárgyakkal inaktív, stb). Néha jó, néha nem. Karakterváltásnál is képes volt elszaródni. hagytam is a rákba. Olyan mint amikor elfogyott a mobilnetemen az adatforgalom és betárcsázós net sebességen akarta betölteni azt a pár megabyte adatot (aztán időtúllépéssel szétkapcsolt ha sok játékos volta környéken pl). Elég fos.

Annak ellenére ilyen, hogy vesztett egy hét (vagy a patch) óta 2k aktív játékost. Ezek egy része gondolom a mostani hálózati hibák miatt tűnhetett el, másrészt mert véget ért az AFK "event". . Ha viszont ez a normál csökkenés, akkor fél éven belül elfogy a játék...
  • TeeKillah
    Most néztem, semmi probléma. Csont nélkül indult. Milyen karid van?
  • Carmang
    Én nem frissítettem drivert.
  • AnuluWork #7471
    A tegnapi NVIDIA patch óta nem hajlandó elindulni ez a szar. Más belefutott ilyenbe? Kiválasztom a karaktert, majd kivág desktopra ..., nem kezdi el tölteni.
  • Kancsalborz
    Ó, az fasza. Akkor kényelmesen meglesz.
    Köszönöm szépen az infót.
  • SzirmosSzisza
    Csak szaladj végig a fő küldetéssorozaton, most nem akarok hülyeséget mondani, de szerintem az 50 az NAGYON max 8 óra.
  • Kancsalborz
    Tehát esténkénti 2-3-4-órás játékkal esélyes ?
    Bocs már hogy "szőrözök" ezen, csak mint mondtam "alkalmi player" lennék...XD
  • savior666
    Siman teljesitheto.
  • Kancsalborz
    És mennyire reális egy karaktert 2-hét alatt lvl50-re szintezni ?
    Mint tök laikus kérdezem, aki csak látta valamikor a játékot és tetszett is neki, de nem annyira hogy megvegye, azóta meg el is felejtette hogy van, meg egyébként is csak egy alkalmi MMO-játékos... :)
    Mert ha nem valami 2-ik munka gindfeszt ezt megcsinálni, akkor nekifekszem hogy a könyvtárba kerüljön, annyit megérne...
  • Carmang
    Mostantól 2 hétig ingyenes a játék, ha szintezel egy karit 50-re, akkor meg is tarthatod ingyen a játékot.
    Vagy valami ilyesmi nem olvastam el a hírt, mivel már meg van a játék. Akit érdekel nézzen utána.
  • Bolhaslo
    Ok. Köszi!
  • Carmang
    Egy létező karit nem tudsz szezonosra átkonvertálni.