Black Desert Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Arra érdemes még figyelni, hogy elvileg accounthoz van kötve és nem karakterhez.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2020.08.03. 07:05:02
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2020.08.02. 10:32:34
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
"Naderr's Parchment"
Viszont pár hete megszüntették ezt a küldit, mert teljesen átvariálták, hogy a kezdő területeken milyen ajándék cumót dobál hozzád. Azért nem tudod felvenni. Nem maradtál le semmiről.
Ha nagyon érdekel olvasd el a 3 héttel ezelőtti patch notes-t. (vagy a két héttel ezelőttit?)
A következő volna a problémám. A Basteer weapon. De ahogy elolvastam a külföldi fórumokon, sok másnak is. A Desire for power quest adná ezt az itemet, amit encantolni kellene. Nekem ez az item hiányzik, sehol nem találom. Sok másnak is volt problémája vele, vagy ab ovo hiányzott, vagy törölték véletlenül. Azt javasolták nekik, hogy töröljék a questet, és vegyék fel újra, megoldódik. Töröltem én is, de nem tudom újra felvenni. Na, az volna kérdésem, hogy amint látom, ez egy cast specifikus küldetéssorozat része. Ha nem tudom befejezni, az befolyásolja az 56. szint után felvehető awakening quest sorozatot? Egyáltalán felvehetem, ha nem teljesítem az említettet? Ha nem, akkor inkább hagyom az egészet. Még most.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Jó, akkor értem. De azt még most sem, hogy lett ötvenes a karakter.
Szóval, nem azért adja a Kakao, hogy jobban járj :)
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2020.06.05. 12:50:38
kb az egyetlen ok amiért megéri, mert kapsz pen capotia fülest/gyűrűt a rendes karakteredre (TET ékszernek felel meg, szóval vagy eladod vagy yolozhatod PEN-re ami most van)
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2020.06.04. 09:34:56
Az nem egyértelmű hogy működik, de azt hiszem közös a marketplace, contibution és knowledge pont is a teljes accounton. De ha nem így lenne akkor se egy tiszta kezdés csak a versengés kedvéért. Sima gyökér felzárkóztató osztály a lustábbaknak megspékelve egy rakat pénzköltési lehetőséggel.
Van saját quest sora is amire jó jutalmakat lehet feloldani. Ha fizetsz "subscriptiont" akkor a teljesítéskor még kapsz p2w jutalmakat is. Hát, kösz nem. Nem nagyon fogott meg. Akkor már inkább az Archeage a fizetős új szerverrel. Az nem ilyen sunyi nagy büdös semmi nagy kamu szavak mögött.
Éppen vmit dolgozott afkben a figurám, és jött a szerdai patch. Azóta FOLYAMATOSAN windowsba vág vissza ha STre megyek.
Néztem a fórumokat, de nem találtam erről bejegyzést. De nem hinném, hogy szerdáig jó volt, patch óta meg csak nálam ezt csinálja.
A remastered beállításnak mi a gépigénye?
Kb 1 éve nem játszottam. Van azóta valami újitás?
Musa most a legjobb pve-re?
BDOHOME
Jelentkezz és csatlakozz akár most!
Elvárás: légy aktív és ne légy rest discordot használni!
Kezdő és tapasztalt játékosokat egyaránt szívesen fogadjuk.
Amit kínálunk: fejlődőképes guild, jó hangulat, segítség a játékhoz, ha szükséges.
Elérhetőség : Dzseridian#4185 discordon vagy Dzserdian névre irjatok rá. Ugyan az a karakter és family nevem is.