7782
  • SzirmosSzisza
    Ez új játékosoknak éri meg, eleve ingyen TET ékszer maraha jó, illetve az armorok is átjönnek (kis módosítással).
  • Carmang
    Én nem vágok bele, pont azért amit leírtál. Nem látom értelmét. Ez inkább olyan beállítottságú embereknek jó, akik 6millió órát képesek a Diablo ladder-be ölni, csak azért, mert... csak.
  • SzirmosSzisza
    Ha jól rémlik van külön speckó item azon a szerveren amit tudsz hordani. https://www.reddit.com/r/blackdesertonline/comments/gsl5vz/seasonal_character_infoama/ itt szépen leírják

kb az egyetlen ok amiért megéri, mert kapsz pen capotia fülest/gyűrűt a rendes karakteredre (TET ékszernek felel meg, szóval vagy eladod vagy yolozhatod PEN-re ami most van)
  • AnuluWork #7419
    Az a bajom, hogy tök jó amit leírnak, papíron, de új szerveren fejleszteni valamit amire jelenleg totál nincs szükségem, se időm, csak mert lehet pár szart átváltani, csencselni, meg pár dolog egyszerűbben megy? Valaki belevág? Még a kreálásért is szarok járnak ... Akkor inkább a TLOU2re cseszem el az időm ...
    Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2020.06.04. 09:34:56
  • mikromanus
    A "season" sima catch up channel extra szabályokkal. Egy második Olvia channel verzió. Egy karaktered lehet, speckó gear fejleszthető kisebb véletlen upgrade eséllyel ami kb egy szinttel rosszabb mint a mostani boss gear-ek értékben. De emellett van cash shop az összes fos p2w-nel, egy boss armor darabot átvihetsz erre a szerverre a season alatt, használhatod az összes life skill gearedet (manos setedet például), a peteket és a lovakat.

Az nem egyértelmű hogy működik, de azt hiszem közös a marketplace, contibution és knowledge pont is a teljes accounton. De ha nem így lenne akkor se egy tiszta kezdés csak a versengés kedvéért. Sima gyökér felzárkóztató osztály a lustábbaknak megspékelve egy rakat pénzköltési lehetőséggel.

Van saját quest sora is amire jó jutalmakat lehet feloldani. Ha fizetsz "subscriptiont" akkor a teljesítéskor még kapsz p2w jutalmakat is. Hát, kösz nem. Nem nagyon fogott meg. Akkor már inkább az Archeage a fizetős új szerverrel. Az nem ilyen sunyi nagy büdös semmi nagy kamu szavak mögött.
  • AnuluWork #7417
    Érdemes venni slotot a Season miatt?
  • AnuluWork #7416
    Van ehhez a játékhoz még magyar oldal? Régen volt, de nem emlékszem már a linkre.
  • mikromanus
    Portalanítsd a géped, nehogy túlfőzze a videókártyát! Ellenőrizd, hogy windowed borderlessben van-e és ha átváltasz, akkor nyomd le simán tray-be! Az kevesebb erőforrást eszik ilyenkor. A full screen meg fos alapból is.
  • AnuluWork #7414
    Már minden volt. Új NVidia driver is kijött, frissítettem azt is. :(
  • Carmang
    Próbálj meg egy repair-t a lanucherből.
  • AnuluWork #7412
    Mi a tököt csináltak ezzel a játékkal ismét? Olyan bug jött elő, hogy csak nézek.

Éppen vmit dolgozott afkben a figurám, és jött a szerdai patch. Azóta FOLYAMATOSAN windowsba vág vissza ha STre megyek.
    Néztem a fórumokat, de nem találtam erről bejegyzést. De nem hinném, hogy szerdáig jó volt, patch óta meg csak nálam ezt csinálja.
  • AnuluWork #7411
    A videokártyád jó legyen. Nekem egy GF980anon (4GB) anno sima ügy volt. 8 éves i7em volt, 16GB RAMal és egy 980al remekül futott.
  • savior666
    Hello.
    A remastered beállításnak mi a gépigénye?
  • SzirmosSzisza
    Legtöbb class egész jó már PvE-re, Guardian meg Archer mondjuk szinte mindnél jobb, de az utóbbi elég papír.
  • Carmang
    Számos újítás van, nem is kicsi, szóval vesd bele magad a játékba. Musa még mindig jó PvE-re, azt olvastam, hogy Guardian is.
  • savior666
    Helló.
    Kb 1 éve nem játszottam. Van azóta valami újitás?
    Musa most a legjobb pve-re?
  • AnuluWork #7406
    Van valakinek pen manos craftsman ruhája, mellé jó magas processing értékkel? (Mondjuk 2000) Mit lehet choppal kihozni mondjuk sima timberből plank és plywood tekintetében?
  • lammaer
    Kupon kód, azt mondják 50 darab Artisan Memoryt ad... (én azt se tudom mi az, nem jutottam nagyon messzire a BDOban :) )

BDOHOME
  • Carmang
    Hát engem most meglepett, mert azonnal leállt hibás működés miatt (vagy mit írt), de utána rögtön újraindítottam, az rendben volt, már bent is vagyok a játékban.
  • SzirmosSzisza
    Aha, pont most léptem be.
  • AnuluWork #7402
    Nektek elindul a launcher?
  • Carmang
    Ez mindig így van :)
  • AnuluWork #7400
    Kivették ezt a sok hülye grafikai hülyeséget az évforduló okán, és ismét értelmesen fut a game. :)
  • Terrana
    Az EmlékHorizont tagfelvételt hirdet!
    Jelentkezz és csatlakozz akár most!
    Elvárás: légy aktív és ne légy rest discordot használni!
    Kezdő és tapasztalt játékosokat egyaránt szívesen fogadjuk.
    Amit kínálunk: fejlődőképes guild, jó hangulat, segítség a játékhoz, ha szükséges.
    Elérhetőség : Dzseridian#4185 discordon vagy Dzserdian névre irjatok rá. Ugyan az a karakter és family nevem is.
  • Bolhaslo
    Köszi! Akkor megpróbálom az új classt. Most tengernyi időm lesz.
  • SzirmosSzisza
    Ninja/kuno elég jó soloban, illetve most az új class a Guardian is szokás szerint erős lett.
  • Bolhaslo
    Rég ólálkodtam a játék körül. Milyen PvP cast(ok) menő(k) mostanában casual, emiatt inkább magányos játékosnak, aki nem tud elszakadni így sem az MMO RGP világától? Régen Wizardom volt, de akkor még valamelyik, a játék elején indult nagy klánban voltam. Sajnos nem emlékszem már a nevére. Nem játszottam sokat anno sem.
  • Maxtreme
    ..és az sem a "megszokott. "
    Érdemes kivenni inkább a másikakból valamelyiket.
  • Carmang
    Hát most csak 1.
  • AnuluWork #7393
    Azt tudom, de a Florinos volt napi 2 tojás, ez 1. :(
  • mikromanus
    Ha jól értem most ez Veliában van.

https://www.blackdesertonline.com/news/view/3785
  • AnuluWork #7391
    Figyuzzatok! Most én nem találom, vagy idén nincs Florinos tojáskeresős event?
  • Terrana
    Emlekhorizon guild vár mindenkit aki szeret szórakozni, kérésünk a jelentkezők felé légy minél aktivabb és használj discordot guild eventekkor! Elérhetőség: Dzseridian#4185 discord, Dzseridian family név ingame, vagy hagy üzenetet a guild üzenőfalán.
  • Carmang
    A Manos cuccok, illetve a riding crop bevezetése óta próbálta valaki, hogy mennyire érdemes négyes fogattal, vagy szólóban trénelni a lovat? Melyikkel gyorsabb?
  • AnuluWork #7388
    Most néztem, ma már nem kérte. :)
  • Carmang
    Vagy bicikliket -.-
  • AnuluWork #7386
    Nocsak, átmentünk debilbe? Jelölgessem a lépcsőket bejelentkezéskor?
  • SzirmosSzisza
    Külön van a kettő sajnos. Kb minden class használható amúgy, egyedül talán a Shai necces, mert az inkább support.
  • undY1ng #7384
    Még egy olyasmi érdekelne, hogy ha steam-en is beszerezném a játékot akkor ugyanezzel a "sima" BDO-s accot ott is fogom tudni használni?
  • undY1ng #7383
    Üdv! Már vagy másfél éve biztos nem néztem rá a játékra, viszont most újra kedvet kaptam egy kis grindhez. Utoljára még a Valkűrrel toltam elég sokat, tetszett is a dolog, jelen állásban ez a kaszt még mindig megállja a helyét? Esetleg nerfeltek valami olyat rajta / vagy erősítettek?
    De lehet kipróbálnék egy új kasztot is, mert ugye igazából nagyon gyorsan fel lehet jutni 55-ös szintig ahonnan "beindul az élet".
    Soceress-t nézegettem, ez is úgy látom egy ilyen hibrid melee/ranged keverék akar lenni... Vagy van más ajánlatotok? Ha lehet ranged kaszt.
    Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2020.03.05. 12:08:18