Black Desert Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MaskimXul
Háborgás helyett ha olvasnál, mindenki jobban járna.
Örülök, hogy neked megoldotta. Komolyan, minden irónia nélkül.
De kérlek, engedd meg nekem, hogy fizető felhasználóként háborogjak.

Egyébként meg elmehetnek a jó büdös francba.
Az összes hülye melósnak kereshetem megint a helyet, ahol dolgoztak 😄 Nem beszélve arról, hogy a kvikslotokat miért kellett kiüríteni.... nem értem.
Köszönöm!
https://blackdesert.zendesk.com/hc/en-us/articles/214273505-Patching-issues-Stuck-at-48-or-corrupted-files
SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Na és melyek azok?
Azt bírom hogy a sok panaszkodó hozzászólástól ami a hivatalos fórumon megy nem veszi észre az ember a segítőkész hozzászólásokat.Levan írva melyek azok a file-ok amik a hibát okozzák,azokat törölni kell és újra repair.Nekem megoldotta.
Biztos fasza, de egyelőre a peccs sem települ bakker 😄 Azért ez egy katasztrófa, amit ezek csinálnak.
Az vigasztal, hogy nem csak engem szopat ez a fos.
SzirmosSzisza
http://forum.blackdesertonline.com/index.php?/topic/121726-patch-notes-december-1st/ ez még nem volt

Az új event elég fasza, utolsó napon fixen dob valami jót, előtte pár nappal megy nagy eséllyel. Lehet nem is kell Crescentet farmolni, csak várni a dobozra 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Az korrekt 😄 utoljára twitteren azt írták hogy dolgoznak a hibán.
SzirmosSzisza

A szerver megy, csak épp a patch telepítése nem. Nálam is ugyanaz a hiba, mint lentebb többen jelezték.

WoW: Ejbenjaro#2740, BDO: Ejbenjaro, TESO: #raqured13, Uplay: RESO-Ejbenjaro

MaskimXul
Már dél óta megy a szerver.
Mindenkinek ezt csinálja.Én addig el sem indítom még nem adják ki hivatalosan hogy megy a szerver.
Nekem sikeresen szétkúrta a peccs a gémet. ~60%-ig elmegy majd közli, hogy korrupt fájlt talált, indítsam újra és majd megjavítja. Aztán 1 óra alatt ellenőriz, majd elindul a peccselés és 60%-nál megint korrupt.
11:00 UTC .. Így lenne ötösöm a lottón 😄
LeonSilver
Én sem sietek már sehová. Nem érdekel, hogy "húúú, én aztán a legtutibb cuccban vagyok" meg az ilyenek.
Élvezem a játékot, oszt' jó napot. Az összes karit ki akarom próbálni, használom őket amíg tetszik ha meg megunom, akkor előveszek egy másikat és megyek azzal. 😄

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

AnuluWork
+5 accuracy az sok vagy kevés? Egyáltalán nálatok miből mi-mennyi van a maineteknek?

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

AnuluWork
Én az SWG óta nem játszottam értelmes MMOval (ott mindent elértem amit lehet) pedig sok fajta MMOt kipróbáltam. A GW2 anno elsőre bejött, de aztán már nem. Nem sokkal rá pedig belebuzultam a War Thunderbe, ahol mindent kifarmoltam égen és földön, de hanyagolom, mert a tököm tele lett azzal, hogy elit gépet csináltam, és mindig belebasztak uoda egy-egy új modult, amit húzhattál ki 50-80kxpért újból és újból, csak más néven.

Itt anno még én indítottam a másik accommal a BDO topikot, nagyon rá voltam izgulva megjelenés előtt, aztán nagyon sok meló jött össze, meg a rohadt Division is kijött márciusban. Aztán augusztus környékén belevágtam, azóta nagy a rákattanás, de megfogadtam, hogy sehová se sietek, mert nem éri meg. 😊
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.12.01. 06:38:49

AnuluWork
Pont a vége felé voltál 57nek. 😊

AnuluWork
Most, hogy ez a többszerveres kollektív 5 órás baromkodás véget ért, megyek tovább a küldikkel. De még csak most jutottam el Calpheonba, nem sietek. A lényeg, hogy a sivatagban van.

A Maehwa nálam úgy van beállítva, hogy minden ütéssel gyógyítja mindkét csíkját, és baromi gyorsan töltődik mindene duo grunilban is (ATTSP5, CRIT5 megvan). Igazából a kard 103+at sebez, efelett már csak livertok vannak amit láttam, secondaryval fel tudom vinni a sebzését 169re. Egyelőre ez lesz a max. ma este. De szép lassan gyűjtögetek, így kiskövek és idegeskedés helyett silverből veszem meg a fegyókat, a régiket meg eladom.

Iszonyat sok nép lesz délelőttől a szervereken. Néztem a fegyvereket, cuccokat, Jordine oké volt, egész feltöltöttnek tűnt patch előtt, talán Alustin is eljutott ide a végére, de a 3. szerver (most nem ugrik be a neve) nem volt nagy valami.

Én a bétában kezdtem el az l2-t és hosszú éveket toltam offon majd pedig a free szervereken.
Aztán az ég világon minden szart kipróbáltam a retkes WoW-tól kezdve amit csak el lehet képzelni mindent.
Ez az első olyan, ami igazán tetszik.
SzirmosSzisza
10 eurót lazán megér, de majd a 7 napos trial után eldöntöd! (imho jobban megéri nagyobb csomagot venni, de a kicsi is okés)

Úgy olvastam, hogy a "régi" lineage kedvelőinek alapból tetszeni fog a játék? Én imádtam és ha már csak egy nagyon pici L2 van benne, akkor számomra nyert ügy.

https://www.twitch.tv/sp1gu

SzirmosSzisza
Elvileg Koreában ennél is jobb, azt még mi se kaptuk meg.

#3414: hát eléggé változó, általában a bal oldali nem main spotot szoktam vinni, ott általában békében vagyok, ha meg PvP van, akkor kb minden class elver (nincs nálam poti általában, meg ha rámugranak és nem tudok healni, majd válaszolni akkor kampec), kivéve, ha nagyon rossz a gearjük pl ilyen vagy ilyen, ezek ellen fun volt 😄

MaskimXul
Fogan szerintem csak úgy éri meg, ha kibéreled a legközelebbi villát. Ha nem, akkor bazárba kell mindig visszamászkálni javítani meg cuccokat tárolni, az meg elég körülményes. Gahazban az a jó, hogy ott nincs sivatagi debuff és csak egy köpésre van Shakatutól. Bár ott is lehet villát bérelni ami még közelebb is van.
Akkor pont rosszkor. 😄

Pár héttel ezelőtt kipróbáltam mind a 3at,akkor Fogan tűnt a legjobbnak.De megnézem majd újra.Köszi a tippet.
Igen 😊 egész éjszakás karbantartás van.
MaskimXul
http://www.somethinglovely.net/bdo/

Gahaz = Gahaz Bandit's Lair
Naga = Desert Naga Temple
Fogan = Tittium Valley

Nem ismerem a Maehwát, de 143/217 lehet, hogy kevés Gahazra. Foganokhoz talán elég, de ott vigyázni kell az 5 emberes elitekkel, azok szétszednek pillanatok alatt. A gahaz eliteket le lehet szólózni, legalább is wizarddal nem volt túl nehéz, de nem is érte meg 😊
Utoljára szerkesztette: MaskimXul, 2016.11.30. 22:56:23
Most aktiváltam a 7 napos trialt, de weboldaljukon account résznél: INTERNAL SERVER ERROR. Gondolom valami karbantartás féle..

AnuluWork
Ők hol vannak?

MaskimXul
Már változtattak Valencián. Gahaz az új Sausan, de fogan meg naga is elég jó xp-t ad.
Valahogy Sausanba mindig bajba kerülök.Előbb-utóbb tuti belém kötnek.A kalózokhoz viszont nincs kedvem elmászni mindig,nah meg időm se.Bár gyakorlatilag teljesen mindegy hova megy az ember 57nél,alaphangon minden 0,001-et ad.A kérdés milyen gyorsan szerzed azt meg.
AnuluWork
Én 55 vagyok, de nem kell sok az 56hoz, bár nem erre fekszem rá egy ideje, hanem a fun részre, meg a küldikre. 7 napos szarjaim vannak, plusz a napinövelő, meg milk, meg egy costume, és Serendia Shrineban kb. 0,012% ami egy human pap ellen esik jelenleg. Gondolom 56-57 között ez per2, 57-58 között per2/2 kb. De a trollok is elég jó Xpt adnak, ezen meg is lepődtem. Extra XP nélkül is L55ön adtak 0,011%ot, sőt, jobbnak, értelmesebbnek tűnt a drop is, még egy nem felturbózott node esetében is (semmi energyt sem tettem bele). Sose értettem miért nem grindelnek a Shrineben? Aztán rámpoppolt Kzarka. 😊

Először nem tudtam mi ez, de amikor rájöttem, hogy egyedül nem megy, el akartam menni, erre megjelenet 110+ player. Na, utána nem mentem el onnan, bár nem tudom mi a szokás, mit szokott dobni, sok mindent nekem nem dobott. Szóval ez érdekes volt. A bossoknak nem is olvastam utána, jó így felfedezni a játékot.

Nemrég ugyanezt eljátszotta a Troll World Boss. Az lepett meg azzal kapcsolatban, hogy Alustinon senki sem ütötte, csak én voltam a közelben.

SzirmosSzisza
Én 58-ig Sausan, aztán ott megálltam. 59-re vagy kalózok lesznek vagy ha addig változtatnak Valencián akkor az.

57nél ad 1ezredet alaphangon.56nál nem tudom.Én 56ról 57re a foganoknál fejlődtem inkább Valencia déli részén.

Most sajnos időhiány miatt meg is ragadtam 57nél.Ti amúgy hol fejlődtök?
AnuluWork
Egy kérdés. A pirateoknál 1 npc mennyi ezred% XPt ad L56 után?

AnuluWork
1x beszélgettünk róla, hogy mennyi mani jön a játékban. Én próbálgattam ezt a fejlesztgetést, hogy kövek, kövek, kövek, sok fail, stb. Ár/érték alapon, nagyon úgy számolom, hogy könnyebb összefarmolni több milliárdot egy év alatt, mint tetet csinálni a legjobb cuccokból. 😊 A Pen szerintem elérhetetlen, legalábbis boss cuccoknál én már nem is tudom mi és mennyi kellene hozzá.

Úgy számolom, hogy akinek családja, munkája van, kb. heti 75-80 millát dobhat össze, tehát egy év alatt cirka 4 milliárd silver akár össze is jöhet. Az három és fél boss armor darabka. Két év alatt megvan minden fegyó és armor, és már csak a kiegészítőkre kell egy harmadik, és kész is vagy. 😊
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.11.30. 21:56:51

Sokra mentem azzal a marék szaros kristállyal, ha kábé tizedét vagy annyit sem ért, mint az, ami betört.
Nem beszélve arról, hogy a cuccok kraftolásához valót sem volt egy fáklyás menet összeszedni, legyártani.
SzirmosSzisza
Nekem a Bheg végre meglett TRI, "szerencsére" mással nem kellett foglalkozni akkor (kzarka meg steel dagger már nyár óta TRI-n van), most így, hogy hirtelen jött a másik 3 nekem is sok, se black stone armor nincs, se memory, se kő (bár most gyűjtögettem, szal 300 blackstone, 200 memory, meg kemény 18 kavics van, de nem hiszem h elég lesz). A nagyobb baj, hogy az AP-t kéne 200-ra feltornázni végre (190-en vok most), de vagy duplán nagy mák kéne hozzá (ogre ring drop + PRI) vagy hosszú grind és megint csak mák Crescenteknél (2xDUO gyűrű adna összesen +8 AP-t) és akkor a fülesekhez még hozzá se nyúltam ... (bár a Blue Coralt lehet megpróbálom TRI-re, úgyis esett egy csomó cront stone most :s)

Egyszeru, nem kell szenvedni vele, en megelegszem a kisebb gearrel is azt a tobbit lefosom, foleg utolag, csak amikor ott vagyok es encsizek, akkor szoktam kiegni😄

Zarache87 #3404 Mondtam en, hogy faszorru vagy😄D

NiceScream #3402 A regi L2 rendszere az ezerszer jobb volt, ott legalabb cryso jott, de itt ha betorik, meg annyi se😄 Marpedig az ekszereknek van egy olyan jo tulajdonsaguk, h szeretnek torni itten:F
MaskimXul
Soha nem fogják újragondolni, ez az enchant szenvedés adja a játékban a legtöbb tartalmat, és ez biztosítja, hogy évekig lehessen vele játszani. Arról nem is beszélve, hogy pl. egy ilyen full tet gear mennyi pénzt hoz nekik. Nálunk csak artisan's memory van, de koreában lehet venni failstacket is. Ilyen 280AP-ban tuti benne van egy pár havi fizetés.
Erre épül a játék. Grindolj vakulásig aztán tedd föl az összes pénzed a rulettre, hátha nyersz jobb cuccot. Közben néha 1-2 óra pvp is a látszat kedvéért, hogy legyen valami cél amiért érdemes geart fejleszteni.

Online kaszinó ez az egész amire mmo bőrt húztak. Aki még ezt nem fogta fel, arra durva meglepetések várnak a jövőben.
Eddig csak 9 value packot vettem amibol meg 9 hatra van igy igen is szuksegem van azokta most 😛

Veni, Vidi, Vici

Hasonló cipőben járok én is hónapokig nyomtam a pénzgyűjtést.Most hogy meglett az össze boss armor és kzarka fegyó lenulláztam magam totál. Pedig még nem értem a végére hogy mindegyik minimum TRI legyen. 😊
Nem tudom mit szóltál volna az L2 régi rendszeréhez, amikor ha fail volt az enchant, akkor egyszerűen tört a cucc és lett egy rakás szaros kristályod. A különböző scrollok, amik miatt nem tört csak leesett a cuccról a plusz, az csak sokkal később jött.
Az a Tet füles ad 2x15ap-t.A TET nyaklánc 30ap-t.Az a nouver dagger is ami nálunk még nincs bent bőven többet ad mint a mostaniak és akkor még számoljuk hozzá a többit.Magában a PEN kzarka is iszonyat sok ap.
4-es ekszerek, istenem, mi makk kell ahhoz aaa...Mondjuk azt meg kell hagyni, jo jatek ez a BDO, de az encsizes az egy nagy rakas kakkedli, ekkora fasz encsi rendszert meg sehol sem lattam😄D Nemregen lett meg a full boss szettem, es elkezdtem oket encsizni, kb majdnem le is toroltem olyan 20szor az egesszet, tonna alapanyag meg love ment ra, szopok az idiota fail stack buzizassal, ami a vilag legnagyobb faszsaga, es akkor sem jon ossze, es visszatorik stb...Remelem egyszer azert ezt meg ujra fogjak gondolni, mert nem hinnem ,hogy egy amugy ilyen fasza jatekban ezt nem veszik eszre. Most kb 2 honapig csak azert fogok ujra farmolni, hogy megint legyen annyi cuccom, hogy erdemes legyen belekezdenem encsizni, es akkor meg az ekszereket el sem kezdtem, na ott vegem lesz😄
AnuluWork
De mi sokszorozza meg ezt az értéket? Main 110+, secondary 40+, páncél főleg ugye DPt ad, mondjuk 280. Egy-két kiegészítő APra, de akkorát azok még TET ékszerek se adnak, legalábbis ha összeadom ez a 280 hogy jöhet neki ki?

Ez már Űber gear 😄 mi munka lehet ebben ahhh 😄 még a Tet armorok oké,de a pen fegyó és a tet ékszerek....Durva.