Black Desert Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De kérlek, engedd meg nekem, hogy fizető felhasználóként háborogjak.
Egyébként meg elmehetnek a jó büdös francba.
Az összes hülye melósnak kereshetem megint a helyet, ahol dolgoztak 😄 Nem beszélve arról, hogy a kvikslotokat miért kellett kiüríteni.... nem értem.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Az vigasztal, hogy nem csak engem szopat ez a fos.
Az új event elég fasza, utolsó napon fixen dob valami jót, előtte pár nappal megy nagy eséllyel. Lehet nem is kell Crescentet farmolni, csak várni a dobozra 😄
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
WoW: Ejbenjaro#2740, BDO: Ejbenjaro, TESO: #raqured13, Uplay: RESO-Ejbenjaro
Élvezem a játékot, oszt' jó napot. Az összes karit ki akarom próbálni, használom őket amíg tetszik ha meg megunom, akkor előveszek egy másikat és megyek azzal. 😄
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Itt anno még én indítottam a másik accommal a BDO topikot, nagyon rá voltam izgulva megjelenés előtt, aztán nagyon sok meló jött össze, meg a rohadt Division is kijött márciusban. Aztán augusztus környékén belevágtam, azóta nagy a rákattanás, de megfogadtam, hogy sehová se sietek, mert nem éri meg. 😊
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.12.01. 06:38:49
A Maehwa nálam úgy van beállítva, hogy minden ütéssel gyógyítja mindkét csíkját, és baromi gyorsan töltődik mindene duo grunilban is (ATTSP5, CRIT5 megvan). Igazából a kard 103+at sebez, efelett már csak livertok vannak amit láttam, secondaryval fel tudom vinni a sebzését 169re. Egyelőre ez lesz a max. ma este. De szép lassan gyűjtögetek, így kiskövek és idegeskedés helyett silverből veszem meg a fegyókat, a régiket meg eladom.
Iszonyat sok nép lesz délelőttől a szervereken. Néztem a fegyvereket, cuccokat, Jordine oké volt, egész feltöltöttnek tűnt patch előtt, talán Alustin is eljutott ide a végére, de a 3. szerver (most nem ugrik be a neve) nem volt nagy valami.
Aztán az ég világon minden szart kipróbáltam a retkes WoW-tól kezdve amit csak el lehet képzelni mindent.
Ez az első olyan, ami igazán tetszik.
https://www.twitch.tv/sp1gu
#3414: hát eléggé változó, általában a bal oldali nem main spotot szoktam vinni, ott általában békében vagyok, ha meg PvP van, akkor kb minden class elver (nincs nálam poti általában, meg ha rámugranak és nem tudok healni, majd válaszolni akkor kampec), kivéve, ha nagyon rossz a gearjük pl ilyen vagy ilyen, ezek ellen fun volt 😄
Gahaz = Gahaz Bandit's Lair
Naga = Desert Naga Temple
Fogan = Tittium Valley
Nem ismerem a Maehwát, de 143/217 lehet, hogy kevés Gahazra. Foganokhoz talán elég, de ott vigyázni kell az 5 emberes elitekkel, azok szétszednek pillanatok alatt. A gahaz eliteket le lehet szólózni, legalább is wizarddal nem volt túl nehéz, de nem is érte meg 😊
Utoljára szerkesztette: MaskimXul, 2016.11.30. 22:56:23
Először nem tudtam mi ez, de amikor rájöttem, hogy egyedül nem megy, el akartam menni, erre megjelenet 110+ player. Na, utána nem mentem el onnan, bár nem tudom mi a szokás, mit szokott dobni, sok mindent nekem nem dobott. Szóval ez érdekes volt. A bossoknak nem is olvastam utána, jó így felfedezni a játékot.
Nemrég ugyanezt eljátszotta a Troll World Boss. Az lepett meg azzal kapcsolatban, hogy Alustinon senki sem ütötte, csak én voltam a közelben.
Most sajnos időhiány miatt meg is ragadtam 57nél.Ti amúgy hol fejlődtök?
Úgy számolom, hogy akinek családja, munkája van, kb. heti 75-80 millát dobhat össze, tehát egy év alatt cirka 4 milliárd silver akár össze is jöhet. Az három és fél boss armor darabka. Két év alatt megvan minden fegyó és armor, és már csak a kiegészítőkre kell egy harmadik, és kész is vagy. 😊
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.11.30. 21:56:51
Nem beszélve arról, hogy a cuccok kraftolásához valót sem volt egy fáklyás menet összeszedni, legyártani.
Zarache87 #3404 Mondtam en, hogy faszorru vagy😄D
NiceScream #3402 A regi L2 rendszere az ezerszer jobb volt, ott legalabb cryso jott, de itt ha betorik, meg annyi se😄 Marpedig az ekszereknek van egy olyan jo tulajdonsaguk, h szeretnek torni itten:F
Erre épül a játék. Grindolj vakulásig aztán tedd föl az összes pénzed a rulettre, hátha nyersz jobb cuccot. Közben néha 1-2 óra pvp is a látszat kedvéért, hogy legyen valami cél amiért érdemes geart fejleszteni.
Online kaszinó ez az egész amire mmo bőrt húztak. Aki még ezt nem fogta fel, arra durva meglepetések várnak a jövőben.
Veni, Vidi, Vici