Black Desert Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AnuluWork
Azok elég gyorsan kifáradnak. 😞

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

SzirmosSzisza
Elvileg a node szint nem számít semmit, ha sok kell használj goblinokat.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Értem, köszönöm a válaszokat 😊 Most vagyok Pro 1 azért kérdeztem a calpheont hogy szöszöljek e vele
AnuluWork
Hogy többet termeljen a node azonos szintű munkással, ott elég az adott lehetőséget a noden belül (pl. wheat) felfuttatni, vagy magát a farmot is fel kell vinni magasabb szintre?

SzirmosSzisza
Dobhatná fordítva is a kék/pirosakat 😄 (pont a piros füles és a kék gyűrű ér többet)

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

AnuluWork
A botnál figyeld, hogy használni is tudd! Némelyik szinthez kötött.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.12.29. 11:38:47

MaskimXul
Fishing ability-re +2-es silver embroidered fishing clothes ad kettőt, meg 2 jön guild buffból is.
Ha maxolni akarod, akkor van cash shopos kosztüm ami ad még egy pontot.
Balenos meal is ad kettőt, de azt másfél óránként nyomogatni kell.

Folyóban szoktam pecázni. Olyan helyen lógatok, ahol azt írja ki, hogy; resources: abundant.
AnuluWork
A Corrupt Crystal esetében 30 nem 100000 silvert ért? Vagy csak én keverem valamivel? Mindig 23000 silvert adtak 30 darabért? 😊

A fishing abilityt mivel tudom feljebb tornázni?mert a fishing ruha nemsokat dobott 😊 és merre érdemes legjobban pecázni, avagy te merre lógatsz? 😊 köszi
Végre nem fagyik le 5 percenként. Ja és megy szépen az optimális ratyi beállítások után majdnem közepesen.. Remélem nem lesz havazás 😄 Astalavista santa event jövőre 😄
Utoljára szerkesztette: huntamas, 2016.12.29. 00:49:06
MaskimXul
A calpheon bot csak arra jó, hogy nagyobb halakat tudsz vele fogni. Viszont a hal méretének sehol nincs jelentősége az egész játékban.
Köszönöm a kimerítő választ 😊 akkor a calpheon bot nem túl jó?
MaskimXul
Az ideális bot sok mindentől függ. Nekem pl. egy +8 balenos van. Abundant pecahely, t3 pingvin, prof5 fishing, lvl4 fishing ability.
Így 7-8 óra afk után marad 3-4 inventory slot a 80-ból, meg pár durability a boton.
Ha a bot +9 lenne, akkor már kéne vennem még inventory bővítést, hogy ki tudjam használni.
Ugyanez +7 epheria bottal: kb15 slot és 30 dura marad.

Ez a két bot érdekes csak afk pecázásra.
Ha csak egy éjszakára kell, akkor balenos bot és jó nagy inventory. Ha hoszabb időre, akkor epheria.

Szerintetek melyik repairolható pecabot a legjobb afk pecára? Olvasgattam sokat de nemigazán kaptam választ, hátha ti tapasztaltabbak vagytok ebben 😊 calpheon, balenos stb
7 napig ingyen játszható a BDO, hajrá! https://www.blackdesertonline.com/tryforfree_typeA2

AnuluWork
Valami bugos a horgászatnál. Skilled 4 88%ról Skilled 5 11%ra ugrottam fel egy harmincas, sima horgászbottal. Előtte kínszenvedés volt 1-1% is. Más tapasztalt hasonlót?

AnuluWork
Milyen puccos kis ikonon kerültek a térképre, hogy milyen mob van az adott helyeken. 😄

EDT: És most tapasztalom, hogy milyen nagy ez a térkép! 😄
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.12.28. 18:36:35

AnuluWork
Elqurtam akkor, hogy mikor dolgozzak két ünnep között. Sajnos, a keddet választottam. 😄

SzirmosSzisza
Mindig szerdán van. (és mindig reggel 10-től)

Nem.
Szerdán van
AnuluWork
Nem tegnap kellett volna patchelniük? Mármint heti szinten nem kedden szoktak?

Nekem lejött, de... a tököm ki van velük.
Reggel fél négykor elmentem gályázni, gondoltam mire hazaérek végeznek a szarakodással.
4 után értem haza, erre.... fakk
AnuluWork
Már megint miért tölt le 1,6 gigát? Egész nap álltak, erre bumm ...

EDT: És már megint megáll a letöltés!
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.12.28. 17:27:13

AnuluWork
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

<#bohoc>

Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.12.28. 17:08:15

Maxtreme
aham azt láttam már, csak fogalmam sem volt hogy mi a tosz az. 😊

Asszem akkor nem erőltetem ezt a dolgot, könnyebben lesz farmból és eladásból pénz mint ebből.
Így is hogy nem foglalkoztam a játék ezen részével, pár nap alatt összejött kb 25-30 milla. Ami kezdőként szerintem annyira nem rossz. 😊

Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2016.12.28. 14:36:20

SzirmosSzisza
Odamész bármilyen ház ajtajához, megnyomod a gombot amit ír és ott lesz a ranglista. Nem csak fizetős cuccal lehet növelni a pontokat, csak azokkal értelemszerűen egyszerűbb.

AnuluWork
Nem fontos a fizetős, a pont a lényeg. Azt viszont fizetős nélkül elérni ...

Irtó durva házak vannak. 😊 Nézd meg pl. Heidelben felfelé a szökőkúthoz legközelebb esőt a kis erkéllyel! (Heidel 4-2 azt hiszem). 😊

Maxtreme
Nagyon szépen köszönöm ismét az infókat. <#worship>

szerk: Ezt a ház szint dolgot hogy kell elképzelni? A saját rezidenciámat tele kell szórni fizetős bútorokkal és úgy fog emelkedni a rangja?
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2016.12.28. 14:26:12

AnuluWork
Szerverleállás idejére 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Tök jól megdizájnolták Heidelt.

A város alapból is nagyon jól néz ki, de van pár dolog, ami nagyon megdobja az egészet.

Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.12.28. 13:54:06

AnuluWork
48k-s volt a legdurvább ház amit láttam eddig. Vannak nagyobb értékűek is? Mert van pár barom, aki egy kis lyukba bevág 1212121213124221 4-6 pontos cuccot, és mindenki happy. 😊

SzirmosSzisza
Bankot csak akkor tudsz használni, ha rank 1-es házad van bármelyik városban (ez merge óta eléggé pay2win, szal felejtős).

A gyűrű azért ér annyit, mert, ha enchantolod, akkor ad +2 AP-t, szerintem az elején többre mész, ha eladod és veszel inkább jobb fegyót az árából.
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2016.12.28. 13:38:01

AnuluWork
Gyűrű
Gondolom, ebből elég jó kis gyűrűt lehet kihozni. Én egyelőre - mivel mások írták, hogy failnél konyec - nem foglalkozom gyűrűkkel, de aki gazdag, az akár csinálhat belőle egy jó kis gyűrűt is. Kettő is kell belőle. 😊

Arany kapcsán kell hozzá az, amit ír aranyrúdból, és ha jól tudom - de mivel ezt sem csináltam, csak amit olvastam -, hogy elég jó/(vagy neked kell a legjobb?) házadnak kell lennie a városban, hogy legyen értelme? De mivel egyelőre csak a hiány piros, szerintem csak aranyrúd kell neki abból a fajtából, amit ír.

Veliát nem tudom mi a helyzet, Heidelben 40k+os házak vannak. Ami azért elég brutál, nagyon sok RL manit öltek bele. El se tudom képzelni, hogy Heidelbergtől Keletre, a legpopulárisabb városkákban milyen házak lehetnek! 😊

Maxtreme
Ismét én 😞 (legalább kicsit pörög a topik)

Elkezdtem kicsit foglalkozni a kereskedelemmel.
Velia-ba vettem munkásokat, szállást, gyárakat.

Viszont, ez miért? Mit rontok el?

Miféle összetevő kell neki? Nem értem.

Másik.
Szereztem egy elég drága gyűrűt, és nem tudom érdemes e lecserélnem arra amit használok jelenleg (ugyebár a jelenleginél él a set effekt)

Attól függetlenül hogy elég drágán mérik marketen, semmiféle különleges statja nincs. Vagy ez ilyen státusz szimbólum mert ritka? 😊 Akkor viszont eladom.

De jo...
SzirmosSzisza
Az az armor preordes cucc volt szerintem, meglévő csomagokt meg nem lehet sajna upgradelni.

Most nezem, hogy a jatek explorer's package valtozata 25 euro csak, amiben van 2 value pack(meg amik alapbol jarnak melle) is, ami onmagaban kerulne ennyibe, de van meg melle pet is, meg 8 slot expansion ill noel costum set amik ertelmesek. Am az lenne a kerdesem, hogy ezt a regi accomra ratudnam upgradelni valahogy? Illetve nem latom sehol a nagyobb csomagban azt az armort ami regen benne volt, mert az az egyik legjobban kinezo ruci mai napig, de akkor ahhoz h lehet most hozzajutni??
Hát ezt sajnálattal hallom :/ azért nagyon szépen köszönöm 😊
SzirmosSzisza
Grade 2 kékre rakja, grade 3 sárgára rakhatja, az ultimate fixen sárgára rakja, de awakening fegyónál a zöldet nem lehet.

Akkor ez a grade 2 es reform stone mire jó?
SzirmosSzisza
Nem lehet, a kék fegyvert kell húzni (amit ugye jóval drágább javítani).

És hogyan kékítem be legegyszerűbben?
SzirmosSzisza
Awa fegyónál csak a kéket lehet sárgítani, sima fegyónál lehet a zöldet is.

Rendben, akkor egy másik kérdés 😊 Ugyebár vannak ezek a drága ultimate reform stonek, namost a kék gruniljaimat minden gond nélkül felsárgítottam velük, és most hogy kaptam egy fegyverre valót mondom rádobom a zöld awakening fegyómra, de nem engedi. Egyenesen nemlehet zöldről ultimatera rakni, avagy más a probléma? :/
Maxtreme
Aha köszi, ez elkerülte valahogy a figyelmem 😊

Maxtreme
Srácok (ismét jövök a baromságaimmal 😊 )
Ezzel a smal sword fragment-tel mit lehet kezdeni? (gondolom összerakni, csak hogy?) Van belőle 3 is.

SzirmosSzisza
Hát passz, én kb fél éve horgásztam normálisan, utána mindig Altinova hotspot volt és helyben adtam el, mostanában meg Heidel alatt szoktam. Catcintos/MsLux néven vagyok, de általában csak horgászok, bár most be kéne húzni a 60-at awakening miatt 😄

Nem, mert bar helyet valtottam, de a node bekotest "vittem" magammal, es az uj helyre is fullosan bekotottem. Ma viszont, mivel az uj hely sokkal szarabb volt, mint a regi, visszakoltoztettem a pecahelyet, es az osszes bekotest az eredetire allitottam be, tobb soron atneztem, az osszes bekotes fullra meg van, kizart, hogy kihagytam valamit mert fel eve ott pecaztam ezzel a bekotessel. En arra gondoltam, hogy valami miatt lehet szerevroldali "keses", hogy nem veszi be azonnal a valtoztatast vagy nem tudom, nem ertek hozza😄 Amugy neked mi a neved ingame? Gyere mar arenaba a witcheddel megengedem h megverj😄
SzirmosSzisza
Nekem akkor volt ilyen mikor nem volt összekötve a 2 node (ahol eladtam és ahol kifogtam a halat). Nem lehet, hogy pont átcsúszott a hal a határon és olyan helyről jött ami nincs meg?

Fasz kivan mar ezzel a bugos fossal, masodik napja nem kapok rendes penzt a halakert, most is leadtam vagy 15 olyat, aminek darabja 80k+, meg melle meg egy csomo kis szart, es osszesen kaptam 112kt ertuk. Masnak nincsen ilyen baja mostansag? 2 napja meg rendesen adta a 250%os +t, de most alig ad alamizsnat
SzirmosSzisza
Ha sikerült akkor viszont jóság van, pl a videó végén a TET Ogre Ring 35 AP-t ad.
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2016.12.26. 14:08:05