Black Desert Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Engem az bosszant fel, amikor teszem azt egy órája vagyok egy adott helyen, jön valami prosztó és miközben a mobokkal vagyok elfoglalva levág. És az hagyján (persze nem tetszik) ha nekiáll ott farmolni, de néhányszor voltram már úgy is, hogy simán továbbment. csupán azért vágott le, mert volt annyira "bátor"... Ne ze gennyes dolog. Szerintem.
És természetesen nem kell egyetértni vele, de tiszteljük már annyira egymást, hogy mindenkinek meglehet a saját véleménye. <- ezt konkrétan nem neked írtam, úgy általánosságban gondolok erre
Utoljára szerkesztette: NiceScream, 2016.12.31. 14:02:33
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Más.
Nem is tudtam, hogy named npck néha befoghatók munkaerőnek. 😊
Még egy kérdés: Ki az a Sanya aki ennyire kemény? 😄
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Életem első valamit érő hala...
No ebből kéne még nagyon sok ! 😊 (akkor hamarabb összejönne a kiszemelt 150 millás íjra a kess <#idiota>#idiota> )
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
#3884 Tudomanyos teny, hogy az emberek tulnyomo tobbsege hulye, ezen nem vitazik senki, hiszen eleg csak azt nezni, milyen iranyba halad a vilag...De meg is, sok koztuk a normalis, emberi ertekeket felmutato intelligens leny is, tehat nem 100%-ban hulyek. Ugyanigy a jatekokban is, vannak a "hulyek", akik nem tudnak elvonatkoztatni, es vannak az "ertelmesebbek", akik igen. Leginkabb a fiatalabb, magukat 100 %-ig belelo emberekre vonatkozik az, amit irtal, vagy amire hivatkozol. En 35 eves vagyok, teljesen mas beallitottsaggal elem at a jatekot, mint egy "tini", abszolut elvonatkoztatok, es sokan masok is.
Altalaban ezek a pscichologiai kutatasok korant sem annyira eletszeruek, mint sem tudomanyosak, a ketto nem fugg ossze. Amugy meg, az en jellememet megiteled par mondatbol, elmondod, milyen beallitottsagu vagyok, de sajna nem nyert egyik reszet sem talaltad el😄 (sok barat az eletben, rendes parkapcsolat,sikeres penzugyi resz stb stb..) Egyszeruen csak szeretek funolni, es neked is leirom, a pknak nem az a lenyege, hogy a kisebbet, gyengebbet esely nelkul leszedjuk, semmi de semmi koze ehhez, eleve rossz iranybol kozelitik itt meg paran a pk kerdeset, nem latnak tovabb a "kinyirom a kicsit" fogalmatol, es olyan jatekkal jatszanak, aminek nem is ismerik a hajtomotorjat(legalabb is a kommentekbol ez derul ki).
Az meg, hogy le bunko parasztozol valakit, aki azert jatszik egy jatekkal, mert olyan amilyen, es az egyik lenyeges reszen nem haborodom fel, az mar szegenysegi bitonyitvany kiallitasaval egyenlo reszedrol. Itelkezel, tudomanyos baromsagokra hivatkozol, kozben nem latod a fatol az erdot mr zseni. De ilyen pk ellenes huszarok, akik a valo eletre valo athajlitassal probalnak teret nyerni "igazuknak", mindig is voltak-lesznek, de egyetlen ertelmes ember sem veszi komolyan, annak ellenere, hogy egy bizonyos retegre valoban igazak...
rt
Az meg a másik, hogy mikor rádflagel akkor nem látja, hogy milyen geared van, de ha tényleg sokkal erősebb felesleges visszamenni.
Ezt elfogadva a való élet párhuzam kifejezetten megállja a helyét. Annyi a különbség, hogy a virtuális világban az antiszociális viselkedés (mint a tiéd is) következményei enyhék. Ezért az antiszociálisan viselkedők reakciói idővel egyre szélsőségesebbek, és ez a fajta reakció kihat a való életükre is. Szintén kutatások foglalkoztak a témával, és kimutatták, hogy az ilyen emberek elszigetelődnek szociálisan a valóságban, mert az antiszociális viselkedésforma a valóságban nem működik, ezért ott sikertelenül működnek. Ezért egyre inkább a virtuális kapcsolattartásra térnek át, ahol elkerülhetik a viselkedésük következményeit.
Egy másik kutatási ág kifejezetten a pvp játékosok lelki világát kutatja, és kimutatta, hogy a többségük alapvetően feldolgozatlan frusztrációkat próbál levezetni, csak sajnos ezek a játékok éppen a frusztrációt növelik. A pvp klánok felépítése és működése hosszú távon megegyezik az USA területén rossz szociális környezetben kialakuló működő bűnszervezetekével. (a kutatások ezen a területen mind ott készültek, főleg katonai finanszírozással)
Végezetül nem személyeskedek. Nem írtam olyat, hogy egy bunkó paraszt vagy, pedig gondoltam rá. Ha ilyet írnék, az személyeskedés lenne, ezért nem is teszem.
Hasonlóan ajánlom, hogy esetleg ezt a pk stílust próbáld ki egy küzdősport edzőteremben. Meglepődsz majd, mennyien nem osztják a véleményedet az "igazságos", "normális" és "általános" harc szabályairól. Csak ott fájni is fog.
A pvp egy teljesen normális dolog, ezeknek a játékoknak a sava-borsa.
A pk és különösen az a pk, amikor nyilvánvalóan nem tudsz a támadóval foglalkozni, mert legyepálnak a monszták, nos az egy gyáva megmozdulás, ahol éppen ezt a helyzetet használja ki a támadó.
Féreg egy dolog, mint annyi más az életben 😊
Az meg egy alapvető dolog, hogy tiszteletben tartjuk a másik véleményét még akkor is, ha nem értünk vele egyet.
amnesia ruleZ..
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Nem egyezik a véleményünk és ha te ezen felbaszod magad az a te problémád, megjegyzem felesleges és ártalmas 😉
Valóban, kívülről nem lehet látni, de azért feltételezheted, hogy ha mondjuk egy kari a Giant Warriorokat rugdossa, az nem 55+-os.
És ha rutinos vagy, márpedig az vagy, akkor abból is leszűrhetsz valamicskét, hogy egy ilyent mennyi idő alatt vág le az ember.
Természetesen ezeket nem kell figyelembe venni, nyugodtan lehet pékázni. Azt viszont, hogy én ezt szeretem vagy nem engedelmeddel majd Én eldöntöm.
Én nem pékázok le senki csak azért, hogy hárommal több mobot tudjak leverni 2 perc alatt. De ez meg az én szoc problémám, mint mondtam nem vagyunk egyformák.
Miért játszok ilyen játékkal? Egyszerű. Mert így tartja úri kedvem. :p
Utoljára szerkesztette: Vicodine, 2016.12.31. 09:43:46
Tudod ez valaholy olyan, mint a nagypofájú szarok amikor kukát döntögetnek, vagy amikor a pirézek öten zaklatnak egyvalakit.
PK-t akarsz? Menj oda egy nálad 4-5 szinttel nagyobb karihoz és ess neki. Akkor azt mondom van vér a pucádban. De - már ne is haragudj - egy nyilvánvalóan gyengébbnek nekiesni, háát.. gyávaság és féregség. Szerintem. Bár ha iskolásként óvodásokkal keménykedtél, akkor megértem. Egyébként pedig annyira nem érdekel ha lepékáznak. Soha az életben ne legyen nagyobb öröme. "Felkelek" és csinálom tovább a dolgomat 😉 Csak azért ne érezze már magát kurva nagy májernek az, aki féreg módjára csak egy kisebbel mer kekeckedni.
Ja. És még valami, amit néhányszor azért már leírtam 😉 Elmondanám, hogy open bétán kezdtem az L2-t, 9 hónapot nyomtam a fizetősön (IC klánban, ha ez mond neked valamit..), aztán a free szervereken jó néhány évet. HA jártál volna az amnesia fórumon, ami abban az időben az egyik, ha nem A legjelentősebb l2 fórum volt, akkor tudnád.
Utoljára szerkesztette: Vicodine, 2016.12.31. 09:09:27
Én is a wizááááárdot viszem tovább, mert nekem is jobban bejön összességében.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Köszi! 😊
Egyébként más játékosok az embert bizonyos zónákban simán ki tudják nyírni, vagy csak akkor kéne hogy működjön ha duelben vannak?
Kinyírtam egyedül egy ilyen imp boss-t, erre 2 percre rá valaki úgy leultizott hogy csak pislogtam.
Mondjuk nem tudom mi értelme van, hogy mit kap érte, a cuccaim nem tudja elvenni szal..
Nekem 56-os mind a kettő szóval nem nagyon nagyok, és úgy érzem (persze lehet csak beképzelem magamnak), hogy a wiz ugyan abban a cuccban erősebb, mint a wiccs.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.12.31. 01:45:45
Utána ad egy piros gömböt, amiben van valami, pl. black stone, de értelmes cuccot én még nem kaptam ezekből.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.12.31. 01:42:14
A Cron kastélyos az a napi tekercs, érdemes a Giathot kivenn inkább (most nem tudom milyen néven van, de igazából bármelyikkel jobban jársz mint a Red Nose-zal 😄)
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2016.12.30. 22:22:38
The destination can be seen from afar.
Igen azt tudom, onnan kaptam. A Cron Kastélynál kell radikálisan csökkenteni érte a népességszámot... 😊
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2016.12.30. 21:35:45
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2016.12.30. 21:18:16
Már csináltam pár ilyesmi boss gyilkolászást, de azokhoz mindig tartozott 1 adott misszió, illetve 1 sárga pont ahol meg lehetett őket idézni.
Nos most ilyen egyikhez sincs.
Van valaki, aki kipróbálta az awakened wiccset is és a wizardot is?
Veni, Vidi, Vici
Veni, Vidi, Vici
Minel nagyobb a kifogott hal annal tobb xp-t ad.
A tengeren vannak igazan nagy halak amik maris jobb xp-t adnak 😛
A tobb xp jobb a fishingnek illetve a totemnek is.
Veni, Vidi, Vici