Black Desert Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AnuluWork
Nem úgy értem, hanem ahol lóg. 😊

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

SzirmosSzisza
Odamész a nodehoz, jobb klikk rá és odavezet. Amúgy itt.
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2017.01.02. 21:01:04

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

AnuluWork
Ez a Charles nevű node manager hogy hol lóg! 😄

Maxtreme
Köszi srácok, akkor hagyom a búsba.
aham, Yuria-t használok jelenleg is (10-es) és hát ez helyett kéne kicsit jobb 😊
Kzarka-t láttam fent tegnap is és ma is, egyik sima alap volt, a másik asszem fullos, valami 900+ milláért.. 😊
Állítólag egyébként a Koreai verzióba elég durva buff-oot kapott.

SzirmosSzisza
Minimálisan több az accuracy, illetve attack/casting speedet ad és nem critet.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Kzarkának mi értelme egyébként? Ugyanaz a statja teljes mértékben mint a livertoé még a + effect is ugyanaz.
SzirmosSzisza
Több AP és több accuracy is, Yuriaból max egy 15-öset vegyél, hogy legyen mivel pénzt farmolni Livertora.

MaskimXul
Szerintem nem érdemes.
Már egy livertót is elég nehéz lesz eladni ha majd váltasz kzarkára, a yuria meg senkinek sem kell.
Maxtreme
Srácok érdemes ezzel foglalkozni, vagy a TRI Liverto annyival jobb mint amennyivel drágább (+100 milla)

SzirmosSzisza
Csinálgasd a fő szálat aztán majd valamikor eljutsz oda.

MaskimXul
Igen.
Maxtreme
uhh az mire összejön. Örökkévalóság. De jah, meggondolandó amúgy.

Srácok.
A set effekt akkor is érvényesül, ha mondjuk a grunil set 3 darabja PRI egy pedig DUO?
<#eljen>
Srácok, azt a küldit, amikor hadakoznom kell a black spirittel mikor s hol kapom? Mert már csak dailyeim vannak meg tekercsek, de olyan küldim még nemvolt :/
MaskimXul
Ezért talán érdemes inkább egy Tri-re spórolni.
Maxtreme
hát ez igazán nagyszerű hír. <#idiota>

SzirmosSzisza
15-ig sima black stone, felette meg sharp/hard kell, illetve, ha TRI-re próbálkozás nem sikerül akkor a fegyó visszaesik esik PRI-re.

Maxtreme
Egyébként ha ezt a jövőben még tovább szeretném húzni (és hát szeretném) ugyanúgy a black stone-okra lesz szükségem, vagy ide már valami speckó dolog kell?

Hasonlóan állok jómagam is 😊
AnuluWork
56,293
152/217

Maxtreme
Igen igen az a terv.

Ezt akarom majd megvenni, csak még kéne olyan 30 milla 😄

SzirmosSzisza
http://www.somethinglovely.net/bdo/#node/1091 itt válaszd ki, hogy Epheria vagy Veila és nézd meg melyikek kellenek.

SzirmosSzisza
Ezeket érdemes pénzre váltani, illetve próbálj meg farmolni jó sok pénzt és vegyél egy Livertot! (ha lehet +15, PRI, DUO, TRI környékén mert szívás felhúzni 😄)
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2017.01.01. 13:19:42

LeonSilver
Valós időben.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

hogy számolják a 7 napos próbát?.első indítás után valós időben,vagy játékban eltöltött idő?
Maxtreme
nem egészen 1 óra alatt:

1 Kalis boxot is nyitottam belőle, de ahogy elnézem nem érdemes, mert ha pénz kell olyat úgy sem fog adni amit nagyon jól el lehet adni.

No kérem.
Ma reggel a kalaúzok szigetén farmolgatott egy valkyrie és egy kuno, partyban.
Én mellettük rongyoltam el, és ahelyett, hogy lemészároltak volna könnyedén - behívtak a partyba.
Egy jó órát toltuk együtt 😊

Egyébként aki ezt a hajókázást kitalálta - így, ebben a formában... menjen a.. oda. 😄
Próbáltam a szigetek nodejait valahogy hozzákötni a szárazföldhöz, de mindíg prev node van újabb kis szigettel <#falbav>
BUÉK srácok.
Hogy állsz jelenleg? 😊 szint + gearre gondolok (csak azért hogy mondod hogy nem sietsz)
Maxtreme
ja hogy ezeket így lehet összerakni.. aha..
Én az összeset eladtam <#idiota> (pedig volt olyan hogy horgászás alkalmával esett 3-4db is)
Na nem baj, a fegyó fontosabb, (a mostanimmal sokáig nem jutok, max 50-es ellent lehet vele viszonylag kényelmesen ölni) lassan összejön rá a keret.

SzirmosSzisza
Városban tudod csak beváltani arany rudakra, de ott van raktár is szal nem sok értelme van.

AnuluWork
A küldikkel nem tudom, hogy hogyan állsz, de ha össze-vissza haladsz, a szintet próbálod felvinni, akkor a te szinteden a Rhutumok, Manshak pl. dobálják az ancient relic kristályokat (ezeket az óriások is), fegyókat, és a mansháktól szervált corrupt kristályból is jól lehet keresni ha odaszállítod a western gpbe (30ért 23kt, és kb. 3k jön egy óra alatt, csak ugye oda kell vinni, ami nem 1xű). Manit Heideltől nyugatra lévő területeken talán a shrineokban dobálnak leginkább a népek, meg a Cron Castleben (a Cron után én pl. a déli Kzarkás Shrinet felvittem 10esre, ott 690-990 között dobnak a papok, meg fegyót, bstonet, stb., az szerintem nem rossz.) Nem tudom merrefelé ölsz éppen, de az említett részeken nem rossz a loot, bár én túlzottan megtervezek mindent, lassabban is fejlődök, de sehová sem rohanok, viszont mani az van, meg cuccos. A piros Aban vagyok valahol az alján úgy, hogy már rakat pénzt költöttem el bútorra, cuccokra, egyéb hülyeségekre. Ha a raktárakat és a kpt nézem, szeptember óta nyomom komolyabban, hétvégenként legalább 1 napot fullban, és hétköznap kereskedés és horgászás.

Egy kérdés: nem lehet achemyvel a silvert rudakba rakni? Annyira, de annyira ez húzza le az embert sokszor (minő probléma, ugye? 😄), hogy néha már kaparom a falat. 😊

Maxtreme
Ja hogy úgy.. Hát akkor még itt elleszek darabig az 52-vel. 😊

SzirmosSzisza
Az kezdőknek van (most vette a játékot vagy 30 napig nem lépett be), 58.99-ig lehet ott lenni, utána nincs XP.

Maxtreme
Egyébként az első 2 szerver állandó 100% xp boost-os, vagy csak az event illetve az ünnepek ideje alatt?

LeonSilver
Én úgy gondolom, hogy kakaóék kicsit átestek a ló másik felére ezzel a fejlődéssel.
Lv55-ig secperc alatt el lehet jutni. 55-ről 56-ig már kicsit lassabb, de még mindig nem vészes. Utána viszont... az ember az életét megunja, mire egy-egy szintet elvergődik.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Az igen 😄 lehet januártól énis akkor ellátogatok mert mostanság csak peca volt meg a pénzgyüjtés 😊 Elkéne már mozdulni erről a fránya 56 ról 😊
Maxtreme
<#worship>

SzirmosSzisza
Picit fura, mert csomó pénz coinokból jön amiket be kell váltani. Amíg kint voltam jött 30 millió ezüst, 800 bronz érme, 1100 arany és 560 ezüst (3-5-10k az áruk), illetve ha jól rémlik kb 22k bandana (ez 47 millió beváltva). Ezen felül még volt drop is az kb ennyi + kétszer ennyi gyűrű még, meg esett még 2-3 piros meg pár kék füles is. A probléma az, hogy nem nagyon számoltam mennyi időt voltam kint, de kb 1.2 millió ezüst jött össze 1 óra alatt, szóval legyen 25 óra az szép kerek. Most, ha ezt így összegzem, akkor 30+47+22 meg legyen még 8 millió a sok gyűrű meg 15 a füles, akkor összejött kb 122 milla.

Ami problémás a cuccal, hogy az érméket tradelni kell, szal be kell kötni a nodeot + elvinni messzire (számolásnál simán dupla annyit számoltam, de szerintem nagyobb a szorzó, ha távolra viszi az ember), illetve mint mondtam nem számoltam rendesen mennyit grindeltem, illetve voltam pár órát partyban is és az onnan jövő pénzt se számoltam bele. Megpróbálom majd mostantól jobban számon tartani, hogy mennyit vagyok pontosan és akkor pontosabb számok lesznek, mert így ez az 5 millió/óra kevésnek tűnik 😄

#3904: fishing boat a leggyorsabb, de úgyis auto path lesz, mert uncsi, ott meg kb mindegy, hogy 15 vagy 20 perc. Úgy érdemes menni, hogy a hajódra felrakod a lovad (beállsz mellé és fütyülsz a hajóról) a lovad, illetve viszel még 3 hajót inventoryban és a lóba rakod a bandanakat (ezt dobják a kalózok) az érméket meg a 3 hajóba (mindegyik érmének 1 hajó).

MaskimXul
Jelenleg ez a leggyorsabb hajó a játékban.
Annál az evezősnél talán még úszni is gyorsabb 😊
SzirmosSzisza
lvl 50-től tudsz pk-zni alt+c kombóval, miután megnyomod pk módba válasz (lesz ilyen logó a neved mellett), ilyenkor tudsz támadni bárkit aki 50 felett van (régebben 45 volt az alsó határ, ezt megemelték már 50-re).

Maxtreme
Egyébként visszatérve erre a pvp dologra..
Hogy tud megtámadni az adott emberke pl mob gyilkolászás közben?
Mert ugyebár ha én belelövök egy enemy kupac közepébe, és közte van 1 player is, a játékos nem sérül.

Úúúúú... a nagy vitában tök elfelejtettem a lényeget 😄

Ott az a kalóz sziget. Oké, hogy hajóval kell átruccanni, de... milyennel? Direkt gyártottam egy ilyen evezős csónakot. Hát mit mondjak? Tetű gyökkkettő, olyan lassú....
Hát ez az... tűz és jég lenne jó csöcsökkel 😄 😄
SzirmosSzisza
A végén tolnak arénán kívül is párat, azok közül pl mindet a Witch nyeri (rég néztem a videót, lehet rosszul emlékszem már 😄)

Szerintem, ha valaki vacillál döntse el, hogy csöcsök+villám+föld vagy tűz+jég tetszik-e neki jobban.

"Nyugi van, nehogy mar ennyire belelje valaki magat egy szaros jatekba😄D" <#eljen> Ennyi!
Amugy meg a lentebb levo vitahoz annyit fuznek igy zarszonak aztan befejeztem, hogy ez egy MMO. Mint olyan, nem solo game, de ha valaki meg is kocsogozik, le kiscsicskazik egy masik valakit, aki soloban leverte, ne haborodjon fel, csinaljon ptt, ptben amugy is jobb az exp is meg a drop is, es ha jonnek a helyfoglalo vagy funolo pksok, akkor nem lesz problema...Ha pedig az enemy is ptben van, akkor akar egy jo kis pvp is kialakulhat😊 Elismerem, nekem is vannak rossz napjaim, amikor racsapok az asztalra hasonlo szituban, de csak a gearem miatt, hogy tudom, siman leverhettem volna ha van gearem, vagy legalabb is szoros pvp lett volna. Nyugi van, nehogy mar ennyire belelje valaki magat egy szaros jatekba😄D
Hat azert nem annyira siman...A witchel aki tolja, nagyon jol tolja, sok videoja van, meg a haverja is twichre sok videot feltoltott, ahol "gyakorolgatnak", es bar a "haverja" nem annyira ugyes, de ez a srac elegge ott van, es azert joparszor el is veri a wizardot. Ez a srac kommentben azt mondja, szerinte ha 1v1-et nezzuk, kicsit erosebb a wiz, de mint latjuk, azert verheto...Jo, nyilvan egy ugyanolyan ugyes ninjat vagy kunot vagy warrit mar nem verne be, de a ket mage kozt nagyon kicsi a kulonbseg, tenyleg csak tudas vagy gear ami dont majd
Én meg még kalóz szigeten nemjártam, ezért kérdeztem, mert mostanság kezd gahaz is elég zsúfolt lenni,és kb minden fél órában hadakoznom kell valakivel, mint sausannal is 😊. Mondjuk én élvezem a pvp s összecsapásokat, csak sok potit meg időmet vesztegeti a fejlődés meg nem halad 😊 amúgy a loot milyen a kalózoknál, elfogadható?