Black Desert Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2017.01.02. 21:01:04
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
aham, Yuria-t használok jelenleg is (10-es) és hát ez helyett kéne kicsit jobb 😊
Kzarka-t láttam fent tegnap is és ma is, egyik sima alap volt, a másik asszem fullos, valami 900+ milláért.. 😊
Állítólag egyébként a Koreai verzióba elég durva buff-oot kapott.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Már egy livertót is elég nehéz lesz eladni ha majd váltasz kzarkára, a yuria meg senkinek sem kell.

A set effekt akkor is érvényesül, ha mondjuk a grunil set 3 darabja PRI egy pedig DUO?
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2017.01.01. 13:19:42
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
1 Kalis boxot is nyitottam belőle, de ahogy elnézem nem érdemes, mert ha pénz kell olyat úgy sem fog adni amit nagyon jól el lehet adni.
Ma reggel a kalaúzok szigetén farmolgatott egy valkyrie és egy kuno, partyban.
Én mellettük rongyoltam el, és ahelyett, hogy lemészároltak volna könnyedén - behívtak a partyba.
Egy jó órát toltuk együtt 😊
Egyébként aki ezt a hajókázást kitalálta - így, ebben a formában... menjen a.. oda. 😄
Próbáltam a szigetek nodejait valahogy hozzákötni a szárazföldhöz, de mindíg prev node van újabb kis szigettel <#falbav>#falbav>
Én az összeset eladtam <#idiota>#idiota> (pedig volt olyan hogy horgászás alkalmával esett 3-4db is)
Na nem baj, a fegyó fontosabb, (a mostanimmal sokáig nem jutok, max 50-es ellent lehet vele viszonylag kényelmesen ölni) lassan összejön rá a keret.
Egy kérdés: nem lehet achemyvel a silvert rudakba rakni? Annyira, de annyira ez húzza le az embert sokszor (minő probléma, ugye? 😄), hogy néha már kaparom a falat. 😊
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Lv55-ig secperc alatt el lehet jutni. 55-ről 56-ig már kicsit lassabb, de még mindig nem vészes. Utána viszont... az ember az életét megunja, mire egy-egy szintet elvergődik.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ami problémás a cuccal, hogy az érméket tradelni kell, szal be kell kötni a nodeot + elvinni messzire (számolásnál simán dupla annyit számoltam, de szerintem nagyobb a szorzó, ha távolra viszi az ember), illetve mint mondtam nem számoltam rendesen mennyit grindeltem, illetve voltam pár órát partyban is és az onnan jövő pénzt se számoltam bele. Megpróbálom majd mostantól jobban számon tartani, hogy mennyit vagyok pontosan és akkor pontosabb számok lesznek, mert így ez az 5 millió/óra kevésnek tűnik 😄
#3904: fishing boat a leggyorsabb, de úgyis auto path lesz, mert uncsi, ott meg kb mindegy, hogy 15 vagy 20 perc. Úgy érdemes menni, hogy a hajódra felrakod a lovad (beállsz mellé és fütyülsz a hajóról) a lovad, illetve viszel még 3 hajót inventoryban és a lóba rakod a bandanakat (ezt dobják a kalózok) az érméket meg a 3 hajóba (mindegyik érmének 1 hajó).
Annál az evezősnél talán még úszni is gyorsabb 😊
Hogy tud megtámadni az adott emberke pl mob gyilkolászás közben?
Mert ugyebár ha én belelövök egy enemy kupac közepébe, és közte van 1 player is, a játékos nem sérül.
Ott az a kalóz sziget. Oké, hogy hajóval kell átruccanni, de... milyennel? Direkt gyártottam egy ilyen evezős csónakot. Hát mit mondjak? Tetű gyökkkettő, olyan lassú....
Szerintem, ha valaki vacillál döntse el, hogy csöcsök+villám+föld vagy tűz+jég tetszik-e neki jobban.