Black Desert Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
A value packet amint először vennem kell azt pedig majd felfogom havidíjnak, és kész. Nem kell ezt túlragozni. A WThez évekig prémiumot vettem, más MMOhoz pedig havidíjat fizettem. Van ez így, ha az ember egy játékot szeret játszani még akkor is, ha volna más lehetőség.
Én nem tudom milyen volt a p2w-nek beírt korszak előtt, de a mostanival sincs semmi bajom. Ameddig egy mmo engem magához láncol, addig felőlem azt csinálnak vele, amit akarnak, és általában azt is szoktak vele csinálni, amit akarnak. 😊 (A sokak szerint) az NGEvel megölt SWGt is bezárásának napjáig toltam, annak ellenére, hogy a többség otthagyta az NGE után nem sokkal. Aztán bezárták (havidíjas volt), hogy annak a stupid SWTORnak ágyazzanak meg, ami nekem 4 hónap után kifújt, pedig elég nagy SW fan voltam.
Én örülök minden jó MMO próbálkozásnak, a grindet leszarom (a WT után engem már nem szomorít el holmi grind). Egyelőre nem érdekel a szint, mert ennél tk. L56 után egy grindfest minden egyes %. Csak azért, hogy most 57-58-59-60-61 stb legyen, nem vonz a grind. Végre egy játék amiben elég sok mindent lehet csinálni, van hangulata, és képes volt arra, amire nagyon kevés progi eddig: dobtam mellett olyanokat, amelyeket alapesetben biztosan toltam volna ezerrel. A gyerekeim imádják, tetszik nekik a környezet, tehát van utánpótlás, ha én abba is hagynám. 😊
A RL cashért vásárolt itemek kapcsán annyit tennék hozzá, hogy lehet, hogy ha valaki többezret rákölt, és lesz neki azonnal minden, amit csak MEGVEHET, de hogy az enhance, a grind ugyanaz marad számára is, az tuti. Lehet, hogy hamarabb fog full boss armorban, és a legjobb fegyókkal rohangálni, de attól még neki is el kell jutnia L60ig, majd azon is túl, mert ha a grind meg kifog rajta, mert minek grindeljen, ha mindent meg tud venni rl cashért, akkor meg hiába a cuccos az inventoryban, ha nem sokkal utána abbahagyja. Ha pedig nem, nos, akkor hajrá, ő lesz a szerver legjobban felgearelt embere, aki a játékra költött, ööö, mennyit is? Nos nézzük:
Egy TET boss fegyó: 1,2 milliárd (PEN boss fegyót még sosem láttam)
Egy set grunil PEN armor: (4x530000000=2,1 milliárd)
Egy set boss PEN armort én még nem láttam a bazárban soha, a csúcs eddig a TET volt, 1x!, melynek összege egyben 4,2 milliárd silver volt, vagyis darabonként több, mint 1 milliárd.
Egy TET secondary: 1,2 milliárd (PEN secondary fegyót nem láttam soha fent)
Awakening: 700 millió a TET fegyó.
A kiegészítők között PEN értelmes darab szerintem soha nem szerepelt a marketen.
TET kiegészítők közül egy-egy a legjobbak közül, 2,5 milliárd, vagyis ha volna, x6=15 milliárd.
És akkor kész is a karakter, de ilyet összerakni szinte kizárt (kellene hozzá, ööö, 22,3 millárd minimum, vagy mondjuk, hogy úgy 25 milliárd, ha te csak megveszed a piacról, nem pedig lekraftolod. Ha kraftolod, a minimális ár hasonló még ha ingyen is jön a cucc hozzá, de ahhoz, hogy mindent te gyárts le, és a piacról csak a nyersanyagot vedd, kell kb. 30 milliárd silver úgy is. Ehhez cirka 1200 outfitet kellene venned és ezeket 25 millásával eladnod (de legyen csak 1150 outfit).
100 eurónyi pearlből kb. 4 outfit vásárolható fullos áron, leértékeléskor max. 5. Számoljunk 5 outfittel. Az úgy 230x100 euró értékű pearl. Az 23000 euró. Aki kb. 23000 eurót költ erre a játékra, hogy maxra felgearelje magát, az meg is érdemli.
És utána még ki is kell gyúrnia a karit, vennie jó pár ezer dollár értékben idegnyugtatót, hogy ha ő gyártja, a faileket túlélje, és máris van egy jó karija.
Plusz az apró ...
És ahogy az MMOkat ismerem, ahogy valaki eléri a "maxot", máris kijön egy újabb patch, ami után már nem az emberünk szerszáma lesz a legnagyobb, hanem lehet újból próbálkozni kb. ugyanennyiért. 😊
Ha valamit elszámoltam, sorry! 😄
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2017.01.06. 21:20:44
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
mikromanus: reszben igazad van, de az o szempontjukat is nezni kell, hogy kell valami olyan, amivel penzt tudnak kimasszirozni a jatekosokbol, es egy hasznos pet pl egy jo opcio. De ha nem az lenne, akkor mas, mert kell valami, azzal, hogy egyszer kifizettek a jatekot, meg nem lesz fentarthato. En szemely szerint a havidijat reszesitenem elonyben, ott nincsen reklamacio(de sajna a sok hulye miatt ez mar kihalofelben van). Itt a value pack nem egy agyrohaszto dolog, elotte is megvoltunk nelkule...(de persze jobb, ha van😊 ) Epeszu ember barmilyen jatekba is belekezd, ne is szamoljon arra, hogy egy tripla A kategoriat keves penzel meglehet uszni, ha rendesen akar jatszani. Lehet itt ossze vissza beszelni, hogy nem ezt igertek(bar elejetol kezdve igy mukodott minden, a p2w az itt nem p2w), lehet szidni oket, hogy mikor mit csinaltak szarul, de azt meg senki sem mondta el, hogy az o helyukben ki hogyan preselte volna ki a lovet a playerekbol. Aki meg egy ilyen jellegu jatektol elvarja azt, hogy egyszeri befizetessel evekig fullos szolgaltatasban reszesuljon, arra van egy szo mifelenk: ingyenelo.
Ez pedig nem egy BDO sajatossag, nagyobb osszegben mernek fogadni, hogy a kozeljovoben kijovo jobb MMOk is hosszutavon hasonlo modszerekkel veszik majd be a penzt, es aki szorakozni akar, annak szanni kell ra, akinek nincsen ra penze, az ne jatszon hasonloval, hanem keressen olcsobb szorakozast, vagy fogadja el, hogy bizonyos dolgokat csak penzert tud rendesen ingame elvezni.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
"Megölte ez a valós pénzes item eladósdi nagyon a "Játszhatóságot"" ez így nettó hülyeség, sokan örülnek, hogy tudnak petet/kosztümöt venni. Nem ezért lesznek lemaradva, aki napi 10 órát grindel úgyis TET-ben lesz.
A pvp erősen megsinylette a július hatodikai híreket és az utána jövő infostopot.
Bár ti tudjátok. Lehet jobb mint kezdetben volt.
Amugy meg ingame mindenki azert sir, hogy miert nem vesznek meg tobbet a shopbol es raknak brokerba, hogy masok is meg tudjak venni a shopos cuccokat..😄 Szova ez is ketoldalu, de mivel elkepesztoen lebutitva lehet csak ingame manit szerezni real manibol, ezert nem is foglalkoznak vele, nagyon elenyeszo mennyiseg kerul be brokerba, a jatekosletszamhoz kepest legalabb is olyan, mint ha nem is lenne. Persze vannak mai napig fogyatekkal elok (itt-ott elszorva, de legtobben mar belattak, hogy hamis a baba), akik ezt p2w-nek nevezik.
Szerintem meggazdagodott volna belőlem a Xanax gyár.... 😄
Lenne még ma 2 "dobásom" erre azt írja hogy az event véget ért.
Pontosan ez a lényege az enchant rendszernek, ha életed végéig farmolsz valószínűleg akkor sem lesz soha full pen cuccod.
Egyrészt koreaiak szeretik a szerencsejátékot, másrészt meg így nem kell bonyolult és érdekes rendszert kitalálni, csak bedobják a rulettet és mehet évekig a grind -> enchant - > fail -> grind körforgás.
A tet szett meg szerintem azoknak elérhető cél, akik napi 10 órákat grindolnak megállás nélkül és elbasznak havi pár milliárd silvert enchantra. Ha esetleg van munkád és még akár családod is, akkor tri-nél több nehezen fog összejönni.
Mondjuk van egy ogre ringed és szeretnél pri-t, akkor veszel két másikat és azt próbálod.
Ha nem sikerül akkor csak pénzt buktál, nem ap/dp-t. Ha sikerül akkor hordod a prit és legközelebb a simából próbálsz duót csinálni.
A másik megoldás, hogy gyűjtesz pénzt szép türelmesen és megveszed a más szerencsések által enchantolt cuccokat. Lehet, hogy drágábbnak tűnik így de megúszol egy csomó stresszt vele.
Elyos oldal 😊
MSI z170m I i7 6700 I DDR 4 Corsair 16Gb 3200 I Gigabyte Gtx1070 8Gb I SPCC SSD 256Gb I Chieftec 700W I 1Tb WesternDigital HDD
Am a pvp miatt érdekel minket a dolog. Pár napon bellűl felkeresünk benneteket, most kezdünk csak.
Huncutka az a Személy aki az Aionban és a Terrában is volt (terra nem biztos) Mert akkor ismerem Régen The Last Standos voltamam (Aion -Kaguura névvel ellátva)
MSI z170m I i7 6700 I DDR 4 Corsair 16Gb 3200 I Gigabyte Gtx1070 8Gb I SPCC SSD 256Gb I Chieftec 700W I 1Tb WesternDigital HDD
Sokfelé nézelődtem, de nem találtam értelmes (magyar) leírást a PvP és a mindenki által p2w felálláshoz.
Valaki elmagyarázhatná mi ,hogyan megy itt.
Barátaimmal szívesen játszanánk. u.i.: Megylik az úgynevezett "Magyar szerver"?
Semmi közben megvan a válasz, mert megjött a mél' a játékba.. kissé késve ugyan.. 😄
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2017.01.03. 10:05:20