Black Desert Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha nyomsz egy esc-et, akkor a sok bizbasz között találsz egy olyant, hogy Escape...
AnuluWork
Beragadtam egy kőbe. Se ki, se be. Tk. belaggoltam egy kő alá.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Teljesen feleslegesen ..szatd el a térképet bajtársam!
AnuluWork
Egyébként nem tudom mi van ma. A kalózokat (60as) simán csépeltem, de a Soldier's graveben lévőket szinte meg se tudtam sebezni. Roppant értelmes szintezés ...

AnuluWork
Bementem valami faxom barlangba, és a lag töltés után benyomott valami kibaxott sziklába. Mozdulni se tudtam. Ha nincs térképem, akkor cseszhetném a mai napom ...

Ez az effekt kemény 500 ezrembe került.

VEGYÉK MÁR KI EZT A BUTA EVENTET! Esik a hó, de a játék nem játszható. Nem ad napi cuccost, amit összerakhatsz, semmit, csak a rohadt lag, meg minden szar a sebesség nyomására.

Csupán ennyit kell visszamásznom a lovamért, csak mert ez a buta játék benyomott egy barlangban a szikla alá amikor lag után visszatöltött ...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2017.01.09. 14:41:14

Azert irtam,h lehet h csak 8😊 De ptben nem is lesz nalad item, akkor nem abbol jon a mani, hanem a drop megy brokerba, te meg csak kiveszed a zset vagesz...Ptben nagyon jo a drop
AnuluWork
Plusz a kiesett idő, míg távol vagy a kontinenstől a hajózás miatt! (Utóbbi legyen 20 perc, ha ott ülsz mellette, ha nem, jóval több, mert az automód elvisz a fenébe 😞 .)

SzirmosSzisza
Nekem most 50 perc alatt jött össze 1500 bandana meg 1.5 milla, az 4.5 kb, legyen 6 milla 1 órára, a coinokból 4 meg nem fog összejönni 😄

Amúgy partyban bőven rosszabb a loot szerintem, legalábbis ott nekem mindig később telik be az inventory.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

AnuluWork
Kalóz
1x jártam ott.
Bandanából 40ért kapsz 85ezret. Ha nem beváltod, hanem eladod, akkor meg kapsz 40ért 68ezret (1700/darab).
Egyéb coinok 3k-10k között.
Mani alig. Legalábbis bekötés nélkül. Nem lettem kőgazdag, ráadásul távol is van. 😊 Nem mondom, ha lennének nagy hajók ja, de előtte elég strapás odamenni. Amennyi időt oda és visszamész, azt máshol szerintem röhögve kihozod, és még időd se vesztesz és gép előtt se kell lenned, hogy ne auto jöjjön haza a hajó.

Heideltől Nyugatra járok. Ezen a vonalon ez a helyzet:
Kzarka Shrine (Heidel alatt)
Yuria cuccok vagy páncéldarabka (gruniltól a talisig) minden 5 percben minimum egy darab, egy 10es node esetében ez 30/óra + a balackstoneok. Ehhez jön még kb. 600-950 mani/marharépa (10es node)

Mansha
Corrupt kristályokx min. 4 darab/marharépa, yuria ill. az alatti fegyók/5 perc 30 corrupt ér 23kt. De hullik, mint a szar, és amellett más is esik, ami ugyanúgy százasával beváltható (alap node, sőt be sincs kötve)

Witch Temető
Corrupt kristályok min 2/marharépa, yuria ill. az alatti fegyók/5 perc, viszont háromnegyed óránként esik egy 6 milla körüli Witch Amu. (alap node)

Ma megyek át Heideltől Keletre. Kíváncsi leszek! 😄
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2017.01.09. 10:34:30

Hat olyan felorankent uritek kb, akkor szokott olyan 3 milla koruli bevaltasom lenni, de ehhez meg hozza jon a sok coin, amik szinten sok mani. Most lehet 8 csak, de jo akkor is. Ptben meg meg ezerszer jobb, ha egy 3fos pt fullra uriti a main spotot, akkor meg aztan van am habzsi-dozsi, mire visszahajozik az ember nem gyozi az eladott cuccokbol befolyo manit beszippantani a whba😄
SzirmosSzisza
Tuti? Mert már csak max 1 bandanat dobálnak a kalózok és így nem nagyon jön ki annyi.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Penz annyira nem jo?😄D Ezzel vitatkoznek azert...Orankent a 10 millat kilehet szedni onnan ugy, hogy akkor itemdrop nem volt
AnuluWork
Na jó, de te nyilván nem 151/217ben mászkálsz. 😊

A 3 hajót és a lovat nem értem. Fel lehet tenni a hajóra a lovat? Egyszerre több hajóval mehetsz?

Az armor pedig az Atanis lesz úgy néz ki.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2017.01.09. 06:43:59

SzirmosSzisza
57-58-tól ki lehet már menni, nekem 58-on kb így ment. Pénz annyira nem jó, az xp viszont nagyon jön. Érdemes 3 hajót + lovat kivinni és akkor el tudod táronli a 3 fajta érmét + bandanat.

#4032 itt és itt nézelődj.

AnuluWork
Ez melyik outfit a berserkeren?

AnuluWork
Próbáltak elkapni, de most kivételesen nem akartam megdögleni csak úgy, ugyanis fogalmam se volt, hogy hol lesz a hajóm és hová teleportál engem, ha esetleg nem spécin élednék fel. Sőt egy hajósbanda - mentem vissza Veliaba - elkezdett üldözni, hogy takarodjak a halaik mellől, és mivel eszem ágában sem volt halászni a tengeren, mentem is. 😊

Megj. találtam a questline kapcsán egy jó spotot, a kutya nem grindelt ott, érdekes is volt a sziget zsúfoltsága után. Majd később elmegyek oda, de egyelőre akkor sok értelme nincs. Nem grindelődöm, a küldiket viszem szép sorban. Heideltől Keletre már csak az amitys baromságok vannak, a két Keplenből való.

XP és bevétel miatt nyomták sokan. Jó gearrel megy az szépen alacsonyabb szinten is. 60 meg pláne nem követelmény. Csak mivel ilyen kiemelt hely, így néha van egy kis csetepaté a farmolás közben. (Pvp/PK)
AnuluWork
Van bármi értelme a kalóz szigetnek L60 előtt, ha megvan a main questline odaillő része? Rengeteg node van, ez a hajózás viszont kínzóan szar. Nem erőltetem, ha nincs ott semmi, csak pár quest, ha majd L60 leszek és 1 csapás 1 kalóz.

AnuluWork
Közben megtaláltam ... Áh b

AnuluWork
Ennél a questnél pontosan mit kell csinálni?

Whc Coy Pirates Became Stronger?

Megöltem a három manust, de ezt a Shillyt nem találom ...

a zárójeles az Archeage-re vonatkozott. Van új szerver, aztán 4-8 óra sorbanállás volt. Felnyomták a befogadóképességet 600%-ra, aztán azóta be lehet ugyan lépni, de a nagyobb waroknál erősen "megzavarodik" a program szerver oldalon. nem igazán a kis helyen 500 ember sűrűségre van az Archeage optimalizálva. Mindenesetre egy sűrűbb esemény után minden lagos, szarul működik és fura dolgokat produkál. Szerver restart után jó, de a napi restart azért ciki. 😊
SzirmosSzisza
Én anno 1 hónappal később kezdtem, így nem tudom előtte milyen volt, illetve emiatt örültem is, hogy tolják a node warokat, mert nem maradok le gearben. Engem igazából egyedül a Ghilie zavar, mint p2w, az, hogy valaki azért van TET-ben, mert napi 10 órát játszik vagy azért mert heti 5 kosztümöt elad annyira nem izgat.

Amúgy 3 szervert vontak össze, EU/NA továbbra is külön van 😊

Hát ja. Az 56 az kemény. Szégyeltem is hogy 4 hónap után lett csak meg. A többiek már nagyon csúnyán néztek rám a csapatban. 😄
Amúgy valahol szeptember elején hagytam a rákba az egészet. Azóta se lett több PvP lehetőség gondolom. A játék tetszett, csak a kiadó a pofánkba szellentett. Ennyi. Van akinek tetszik a levegő és idővel azért tisztult a szmog gondolom. A mostani pórnép meg már ehhez van idomítva. 5-10 ojróé' nem fognak pattogni. A játék tényleg jó, csak veszettül nem érte meg többet adni az alapnál (főleg nem a 100 eurón felül még 30-50-et). Legalábbis a júliusi "bővítésnél" így éreztem, de addig simán úgy éreztem, hogy megérte, tehát ez lehet picit elfogult. Inkább úgy mondanám, hogy ennek a terjesztőnek egy ganyi fillért nem adnék ezután.
Persze ha ezekkel a keretekkel most indulna a játék vagy egy új szerver lehet simán bepöccentenék rá még pár eurót. Minden csak attól függ "Mire szerződsz le", azaz mit vársz a játéktól. Az archeage se a kiadótól jó, vagy a koreai modelltől. Egyszerűen nincsenek feléjük minimális elvárásaim se, így nehéz meglepni. (azért néha sikerül mmeglepniük nekik is. A "6 szervernyit játékosállományt próbáljunk egy szerverre besűríteni, azt' furamód nem megy, de azért vergődünk és tagadunk, de nem indítunk +1 szervert" azért már tőlük is muris/túlzás)
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2017.01.08. 20:50:49
AnuluWork
Köszi a választ.

SzirmosSzisza
Passz, hétvége, túl sok játékos van sajnos.

AnuluWork
Mi van ezzel a játékkal meging? Horgászom, és levág. Megcsinálta ma már 1x, 2x, baromi unalmas.

SzirmosSzisza
Várjál, te 3 hónapja nem játszol és úgy osztod az észt?😄

Amúgy kiadó meg nem csesz szét mindent, hanem azt adja ki amit Koreából kap, ami ugyan gáz, de attól még ez van. Az meg, hogy te nem tudsz mit csinálni a te problémád, nálunk klánban van olyan aki start óta játszik és csak 56-os, mégse unta még meg, mindenkinek más jön be.

Nem ertetted az atmenetet a szovegemben, nem ugy ertettem, hogy kesz volt, mert egy mmo sosincsen keszen, soha nem lehet ra azt mondani, hogy elkeszult, hanem arra utaltam, hogy minden mmot kb hasonlo tartalommal adnak ki az elejen, ne spirazd tul😄 Nekem is mai napig sok dolog szurja a szememet a jatekban, (masnak lehet eppen az a nyero benne..) hianyoznak dolgok, stb stb.., de osszessegeben meg elvagyok vele, foleg hogy mar lassan jo lesz a gearem pvpre😊
Az egyik pakkban armor van bent csak, a nagyobban egyedi fegyver design is (amit feljebb külön is meg lehet venni 900 peralért). Az armor önmagában is adja az effektet/full set bonust. EZt a kamuköpenyt nem tudod megvenni játékpénzért, vagy eladni a játékban. EZ a névrejtő girnyóseggfejség, ami elrejti a névmezőt városon kívül (így nem látod ki az aki közelít). Node war és siege-ekben szürke/semleges jelölésűként megjelenik és nem vérvörös+mélyebb kékben mint más célpontok.

Lótenyésztés/szintezéshez. Haladnia kell a lónak, hogy fejlődjön. Ha jól emlékszek a "szakma" viszont ló szintlépésenként fejlődik. T5-7 szintűeknél lassabban fejlődsz, mert kevesebb az upgrade pont. A Top1 gyerek jó eséllyel sok kis lovat szintezett fel, hasznéált minden PÉNZES buffot, ami csak "convenience és nem p2w, mert nem ad előnyt a +30 vagy 45% life skill XP". Azt ennyi.
+Hogy mivel tudnának pénzt kipréselni belőlünk ha nem a petekkel? Ki a f*szt érdekel? Ha b2p-ként adták el p2w itemek nélkül és ezzel akartak elkülönülni a versenytársaktül, akkor pofa súlyba nekik és adagolják a nem előnyt adaó tartalmat. Costume, meg házcsicsázó szarokat, meg az ilyen alap súly és helynövelőket. Pár hónap után úgyis megtürt súly leszel a szemükben. Ha vettél petet ha nem. Ha az alapok megvannak, akkor te már nem vagy célpont, mert már nem lesz mit venned érdemben. Jöjjenek az újak. 5-10 ojróé ócsón. Azt majd fizetnek 50-60ojrót a "nem p2w" elemekre vagy nyomatják a rabszolgamunkát a régieknek vagy a pénzeseknek hogy meglegyenek az "alapok" 😄

Maxteme: nem az számít hogy van -e ennél is alább, hanem mit adnak el. Az újak már kész tények elé kerültek, de akikELŐRE bedobtak a közösbe nekik 50-100 eurót hogy ezek NE legyenek bent és aztán költöttek még 50-200 ojrót, hogy támogassák ezt a rendszert (meg mer' olyan cukik a rucik), azoknak ez erős hátbaszúrásvolt. Mert a reklámjuk erős eleme volt, hogy nem nyomatják azt a szart amit más MMO terjhesztők nálunk. Azt' de.
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2017.01.08. 13:22:33
Jaja. Nagyon kész volt, csak akadozott picit. Például a PvP CÉLOK hiányoztak belőle és (terv szerint) is csak a területi nagy tömeges PvP került bele. 3-3,5 hónap után. Most komolyan: ki az a PvP játékos, aki ennyi ideig marad? Sejtheted, hogy mi maradt. Mondjuk ha időben érkezik minden, akkor sanyarú sorsunk lehetett volna "forever casualként". 😊
A GvG és "open world PvP" vicc kategória. És nem azért voltam/vagyok kiakadva, mert nem szeret(t)em a játékot, hanem mert a kiadó szétcseszte a francba agy nélkül. De mint írtam késett a fejlesztés rész is. 3-4 nap alatt felnyomta a gyorsabb rész a "maximumra" az itemeit aztán nézett ki a fejéből nagy boci szemekkel, hogy akkor most mit kellene ezzel a játékkal kezdeni. Nekifeküdtél egy-egy szakmának, hogy majd jó előnyt szerzel mer' hamar profi leszel, erre szó nélkül megszűntetik az egyetlen komolyabb korlátozó tényezőt. Nosza, most azt' minden energia nélkül is teremtődik. Kösz.
A kasztok közt állítólag balance van, de valahogy nekem nem úgy tűnt amikor két heti csúszásokkal rakták bele kasztonként az awakeninget. Wizard decemberben 3-4 hónappal az elsők után? Ja, persze. Sanszos hogy addig építem a többiek egóját.
A p2w elemek csak a hab voltak a tortán. Az alapok belefértek az előfizetői csomagba és tényleg akartam, hogy ez működjön. Nem kell T3-4 pet, elég az alap, vagy egyszer fejlesztett, az energiaregenerációs p2w ágy se gond, hisz belefér az ingyégyöngybe. A costume már határeset volt, mert játékban nem szerezhető arra a slotra JÁTÉKKAl item. Arejtőköpenyek úgy ahogy vooltak "Fos p2w" kategória. Nem tudom mi a fenének rakták be egyáltalán. Aztán jól "Megoldották" hogy háborúkban nem számít. Csak amikor 50-100 emberke nyüzsög körülötted és valaki "semleges"színben becsatlakozik valahol 101-ként, akinek vörösnek kellene lennie mint minden más célpontnak, akkor ezt kétségbe vonnám.
Az item eladhatóság volt az utolsó előtti csepp. Ha a keménymag maradt volna, akkor talán maradok, de úgy hogy sok haver lelépett, így már megingott a szép izmos Stockholm szindróma. A wizard awakening decemberben hírnél már csak legyintettem és hagytam az egészet a fenébe. Ha már minimum háromszor kicsesztek veled, akkor azért nem vagy olyan lelkes. EZ ilyen. Ha jó a játék, akkor sok sikert! Nekem jó volt, szép volt, elég volt. Megvan minden, így visszanézhetek időnként, de ez csak amolyan nézelődés lesz.
AnuluWork
Nem ez a bajom. Anno azt írtátok, hogy azért, hogy nőjön az érték, ahhoz távolságot kell megtenni. A gyereknek a training NO1 ott van, tehát trainingel, de lehet bug, hogy nekimegy a falnak, és ettől még nő az trainingje?

Ha simán szaladgálsz (auto loop-al), akkor a Training alatt található "Breath" nő.
Ha a hátadra veszel egy ládát (vagy mi a rák az, lehet kraftolni), akkor pedig a Strength növekszik.
SzirmosSzisza
Costume-öt nem lehet eladni, csak outfitet, ha jól rémlik. Amúgy kattints rá és mutatja mit tud.

#4012: gondolom beakadt a lova, azért van ott, sajna szoktak ilyet, ha rosszul fordulnak.

AnuluWork
Nem arról volt amúgy szó, hogy ennek nincs értelme? Nem halad a ló, így nem számítja be a traininbe (ugyanez súllyal, meg más hülyeséggel, vagyis konkrétan menni kell). Ennek ellenére a tag NO1 (volt, most már csak NO2) trainingben. 😊

Sokszor szoktam látni, hogy valaki megy előre pár métert vagy fut, vagy cipel, és vissza. Az valami trükk, vagy valami más?
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2017.01.07. 21:41:42

AnuluWork
A ninjánál (és a féri karaktereknél) kétfajta színárnyalatot is mutat. Van jelentősége?

AnuluWork
Mi a különbség a bekarikázott setek között?

Nem látom sehol, hogy ezek most olyan kosztümök, mint amelyeket ingame lehet venni, csak már átalakítás után (bár azok nem színezhetőek), vagy ezek outfit alapú kosztümök, színezhetőek, 4 (vagy több) darabkából állnak, és külön lehet hordani az armort, stb.?

Borzasztó az a madárálarc, fel nem venném soha, bár a ruha tök korrekt. (A canape cuccokat pl. lehet külön hordani.) Ezeket? A színezhetőség is érdekelne, már aki használta őket.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2017.01.07. 21:15:48

AnuluWork
De ezt most minek kell? 😊 Olyan jól elvan ez a játék repülő lovak nélkül is. 😄

😄
Hát.. nem fogok beledőlni a kardomba ha nem lesz ilyenem, oszt' annyi.
Hat ez igy ebben a formaban szinte lehetetlenne teszi a megszerzeset😄D En meg azt hittem, hogy majd egyszerubb lesz megszerezni, mert questbol jon majd, lofaszt😄
Nem rosszabbak-jobbak. Van egy reteg, akiknek az tetszik, ha mindent meglehet venni real maniert. Van egy reteg, akinek az tetszik, ha jatekon belul ingame maniert barmit meg tud venni, amit mas megvett real maniert(ezt nevezik ugy p2wnek, mivel az elozo reteg real manibol csinal jatekbeli penzt, de jelen esetben olyan korlatok vannak, amik miatt itt nem valosult meg)). Olyanok is vannak, akiknek semmi sem tetszik, es ne lehessen megvenni real maniert semmit sem, csak jatszananak fullos tartalommal ingyen. Sokna sokfelek vagyunk, kinek mi tetszik. De azt nehez elfogadnom, hogy csak az ego miatt, mikozben a jatek nem kotelez senkit tovabbi penz kiadasara, de mert sokan azt rinyaltak, azt irtak forumon, hogy de es aztan....,ez miatt nekem romoljon a jatekelmenyem, mikozben beloggolok, csinalom a "dolgomat" , es hogy a masiknak mi van, mi nincsen, nagyivben leszarom es ugyanugy jatszok tovabb, de egyeseknek ez nem megy, az egyenesen vicc. Az ember elegge ostoba leny ugy alapbol, sok esetben az eletben is az ego felulirja a jozan eszt, es azert jarunk sokszor szarabbul, mert ne hogy mar..😄D Ez a jelenseg sajnos a jatekokba is atultetodott, de hat ez van.
Maxtreme
A pénzért vehető cuccokról csak annyit, hogy miben rosszabbak ezek mint egy megvásárolható dlc, amiért más játékokban kapsz 2 pályát 2 fegyverrel hatezeré''?
A dolog nem kötelező, választható.
Én viszont úgy vagyok vele hogy amit tudom hogy leköt (illetve le fog kötni) arra alkalmanként nem sajnálok pár ezer forintot kiadni

AnuluWork
Én igazából megértem őt, mert ingame vsz elég sokáig eljutott, és most pénzért nyomnak bele olyat, amit ő pl. nem biztos, hogy megvesz, esetleg meg tudna venni, és ez zavarja, főleg a miért így, pl. havidíj helyett, egyenlő feltételek rovására. Engem is zavar, hogy pl. sose lesz NO1 házam egy városban sem, tekintve, hogy marha sok mindenhol a 40k+os ház, ellenben manival ezt is el lehet érni. Viszont zavar, de leszarom. Amíg vonz a játék, belépek. Ha nem, keresek mást.

P2W részt levezettem, aki ezt meglépi, tegye, vegye meg pénzért a tartalmat, és legalább addig se szaporodik ...

Te sajat magadat cseszed fel nem letezo bekepzelt dolgokkal😄 Az, h nem tetszik egy jatek, oke, nem vagyunk egyformak, kinek mi...De lenyelted a p2w tablettat, es nem tudod kiszarni mar vegre, mikozben ez messze nem az, azt allitod, hogy egy beta jatekot vasaroltal meg, mikozben amiota mmo letezik, ettol jobban elkeszitett jatekot egyik ceg sem ad ki, es nem is fog, allandoan jossz a petekkel, de mai napig nem arultad el, mi lenne szamodra az, amivel hasonlo mennyisegu penzt tudnanak kipreselni belolunk, hogy nekik is jo legyen stb stb..Kezdem azt hinni, hogy te valami BDO-ellenes szekta tagja vagy😄
4001: úgy értem alig van interakció. A pvp csak büntet, de nem jutalmaz nose warnal kissebb csatában. Az alap ztade kamu haszontalan, az autokaravan rendszerrel komolytalan a craze Trade is. Random kinyírták tobb szakmát is az Energy cost eltörlésekkel. Emellé ott a leggazabb p2w még ha kissebb is mint mashol. Kötelező petek, havi díjas pakk miutan ezt kizárták korabban, pvp costume (nevatalakito baráti színezésre). Végül megkaptuk a közvetlen pénz-Silver convertert. A korábbiak utan a becsszo nem lesz durvabb pár héten belül ígéret súlytalan lett. Elveszett a bizalom. Jól szórakoztam, de komolyan fontolgattam a teljes charge backet. Felcseszték az agyam a szarsagaikkal...
SzirmosSzisza
A tartalom fos picit fura állítás, mennyi life skillt húztál és meddig? Mert van mit csinálni a játékban bőven a grinden kívül is.

Az open world PvP tényleg szar karma bomberek miatt, pár napja szenvedük ezzel kalóz szigeten sajnos, remélem kezdenek vele valamit majd.
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2017.01.07. 02:04:22

Kaptunk egy Beta tartalmat 50-100 euróért. A normális Item fejlesztés 1,5, a pvp 3,5 hónapot csúszott. Ezután benyomtak a legtöbb eddig nem használt p2w elemet. A régi felhasználókat leszartak es benan kommunikálták.

Az újak már ebbe kerültek be, de ez az eredeti vásárlóknak átbaszás volt. Azt kaptuk ami miatt a korábbi mmokat otthagytuk.
A tartalom meg azért kicsit fos. Csak nagy pvp, a normal pvpt kinyírták, a legtöbb tevékenység sima Solo gameplay, gyenge a nagy pvp csata koordináció, a buffolas és a baráti célok becelzasa.

Nem rossz játék, de nem támogatók egy második Trinot.
Am nem úgy volt hogy 25.-ig kapni fogjuk a lavienta cuccokat minden nap? Csakmert én már két napja nem kaptam semmit :/
AnuluWork
Annyira gyorsan megy le a staminájuk, hogy nem lehet őket egy napig ott hagyni sör nélkül. 😊

Nemrég jöttem rá véletlenül, hogy pölö amityért lehet felbérelni egész korrekt statot adó npcket. 😊