Black Desert Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Ez az effekt kemény 500 ezrembe került.
VEGYÉK MÁR KI EZT A BUTA EVENTET! Esik a hó, de a játék nem játszható. Nem ad napi cuccost, amit összerakhatsz, semmit, csak a rohadt lag, meg minden szar a sebesség nyomására.
Csupán ennyit kell visszamásznom a lovamért, csak mert ez a buta játék benyomott egy barlangban a szikla alá amikor lag után visszatöltött ...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2017.01.09. 14:41:14
Amúgy partyban bőven rosszabb a loot szerintem, legalábbis ott nekem mindig később telik be az inventory.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
1x jártam ott.
Bandanából 40ért kapsz 85ezret. Ha nem beváltod, hanem eladod, akkor meg kapsz 40ért 68ezret (1700/darab).
Egyéb coinok 3k-10k között.
Mani alig. Legalábbis bekötés nélkül. Nem lettem kőgazdag, ráadásul távol is van. 😊 Nem mondom, ha lennének nagy hajók ja, de előtte elég strapás odamenni. Amennyi időt oda és visszamész, azt máshol szerintem röhögve kihozod, és még időd se vesztesz és gép előtt se kell lenned, hogy ne auto jöjjön haza a hajó.
Heideltől Nyugatra járok. Ezen a vonalon ez a helyzet:
Kzarka Shrine (Heidel alatt)
Yuria cuccok vagy páncéldarabka (gruniltól a talisig) minden 5 percben minimum egy darab, egy 10es node esetében ez 30/óra + a balackstoneok. Ehhez jön még kb. 600-950 mani/marharépa (10es node)
Mansha
Corrupt kristályokx min. 4 darab/marharépa, yuria ill. az alatti fegyók/5 perc 30 corrupt ér 23kt. De hullik, mint a szar, és amellett más is esik, ami ugyanúgy százasával beváltható (alap node, sőt be sincs kötve)
Witch Temető
Corrupt kristályok min 2/marharépa, yuria ill. az alatti fegyók/5 perc, viszont háromnegyed óránként esik egy 6 milla körüli Witch Amu. (alap node)
Ma megyek át Heideltől Keletre. Kíváncsi leszek! 😄
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2017.01.09. 10:34:30
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
A 3 hajót és a lovat nem értem. Fel lehet tenni a hajóra a lovat? Egyszerre több hajóval mehetsz?
Az armor pedig az Atanis lesz úgy néz ki.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2017.01.09. 06:43:59
#4032 itt és itt nézelődj.

Megj. találtam a questline kapcsán egy jó spotot, a kutya nem grindelt ott, érdekes is volt a sziget zsúfoltsága után. Majd később elmegyek oda, de egyelőre akkor sok értelme nincs. Nem grindelődöm, a küldiket viszem szép sorban. Heideltől Keletre már csak az amitys baromságok vannak, a két Keplenből való.
Whc Coy Pirates Became Stronger?
Megöltem a három manust, de ezt a Shillyt nem találom ...
Amúgy 3 szervert vontak össze, EU/NA továbbra is külön van 😊
Amúgy valahol szeptember elején hagytam a rákba az egészet. Azóta se lett több PvP lehetőség gondolom. A játék tetszett, csak a kiadó a pofánkba szellentett. Ennyi. Van akinek tetszik a levegő és idővel azért tisztult a szmog gondolom. A mostani pórnép meg már ehhez van idomítva. 5-10 ojróé' nem fognak pattogni. A játék tényleg jó, csak veszettül nem érte meg többet adni az alapnál (főleg nem a 100 eurón felül még 30-50-et). Legalábbis a júliusi "bővítésnél" így éreztem, de addig simán úgy éreztem, hogy megérte, tehát ez lehet picit elfogult. Inkább úgy mondanám, hogy ennek a terjesztőnek egy ganyi fillért nem adnék ezután.
Persze ha ezekkel a keretekkel most indulna a játék vagy egy új szerver lehet simán bepöccentenék rá még pár eurót. Minden csak attól függ "Mire szerződsz le", azaz mit vársz a játéktól. Az archeage se a kiadótól jó, vagy a koreai modelltől. Egyszerűen nincsenek feléjük minimális elvárásaim se, így nehéz meglepni. (azért néha sikerül mmeglepniük nekik is. A "6 szervernyit játékosállományt próbáljunk egy szerverre besűríteni, azt' furamód nem megy, de azért vergődünk és tagadunk, de nem indítunk +1 szervert" azért már tőlük is muris/túlzás)
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2017.01.08. 20:50:49
Amúgy kiadó meg nem csesz szét mindent, hanem azt adja ki amit Koreából kap, ami ugyan gáz, de attól még ez van. Az meg, hogy te nem tudsz mit csinálni a te problémád, nálunk klánban van olyan aki start óta játszik és csak 56-os, mégse unta még meg, mindenkinek más jön be.
Lótenyésztés/szintezéshez. Haladnia kell a lónak, hogy fejlődjön. Ha jól emlékszek a "szakma" viszont ló szintlépésenként fejlődik. T5-7 szintűeknél lassabban fejlődsz, mert kevesebb az upgrade pont. A Top1 gyerek jó eséllyel sok kis lovat szintezett fel, hasznéált minden PÉNZES buffot, ami csak "convenience és nem p2w, mert nem ad előnyt a +30 vagy 45% life skill XP". Azt ennyi.
Maxteme: nem az számít hogy van -e ennél is alább, hanem mit adnak el. Az újak már kész tények elé kerültek, de akikELŐRE bedobtak a közösbe nekik 50-100 eurót hogy ezek NE legyenek bent és aztán költöttek még 50-200 ojrót, hogy támogassák ezt a rendszert (meg mer' olyan cukik a rucik), azoknak ez erős hátbaszúrásvolt. Mert a reklámjuk erős eleme volt, hogy nem nyomatják azt a szart amit más MMO terjhesztők nálunk. Azt' de.
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2017.01.08. 13:22:33
A GvG és "open world PvP" vicc kategória. És nem azért voltam/vagyok kiakadva, mert nem szeret(t)em a játékot, hanem mert a kiadó szétcseszte a francba agy nélkül. De mint írtam késett a fejlesztés rész is. 3-4 nap alatt felnyomta a gyorsabb rész a "maximumra" az itemeit aztán nézett ki a fejéből nagy boci szemekkel, hogy akkor most mit kellene ezzel a játékkal kezdeni. Nekifeküdtél egy-egy szakmának, hogy majd jó előnyt szerzel mer' hamar profi leszel, erre szó nélkül megszűntetik az egyetlen komolyabb korlátozó tényezőt. Nosza, most azt' minden energia nélkül is teremtődik. Kösz.
A kasztok közt állítólag balance van, de valahogy nekem nem úgy tűnt amikor két heti csúszásokkal rakták bele kasztonként az awakeninget. Wizard decemberben 3-4 hónappal az elsők után? Ja, persze. Sanszos hogy addig építem a többiek egóját.
A p2w elemek csak a hab voltak a tortán. Az alapok belefértek az előfizetői csomagba és tényleg akartam, hogy ez működjön. Nem kell T3-4 pet, elég az alap, vagy egyszer fejlesztett, az energiaregenerációs p2w ágy se gond, hisz belefér az ingyégyöngybe. A costume már határeset volt, mert játékban nem szerezhető arra a slotra JÁTÉKKAl item. Arejtőköpenyek úgy ahogy vooltak "Fos p2w" kategória. Nem tudom mi a fenének rakták be egyáltalán. Aztán jól "Megoldották" hogy háborúkban nem számít. Csak amikor 50-100 emberke nyüzsög körülötted és valaki "semleges"színben becsatlakozik valahol 101-ként, akinek vörösnek kellene lennie mint minden más célpontnak, akkor ezt kétségbe vonnám.
Az item eladhatóság volt az utolsó előtti csepp. Ha a keménymag maradt volna, akkor talán maradok, de úgy hogy sok haver lelépett, így már megingott a szép izmos Stockholm szindróma. A wizard awakening decemberben hírnél már csak legyintettem és hagytam az egészet a fenébe. Ha már minimum háromszor kicsesztek veled, akkor azért nem vagy olyan lelkes. EZ ilyen. Ha jó a játék, akkor sok sikert! Nekem jó volt, szép volt, elég volt. Megvan minden, így visszanézhetek időnként, de ez csak amolyan nézelődés lesz.
Ha a hátadra veszel egy ládát (vagy mi a rák az, lehet kraftolni), akkor pedig a Strength növekszik.
#4012: gondolom beakadt a lova, azért van ott, sajna szoktak ilyet, ha rosszul fordulnak.

Sokszor szoktam látni, hogy valaki megy előre pár métert vagy fut, vagy cipel, és vissza. Az valami trükk, vagy valami más?
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2017.01.07. 21:41:42

Nem látom sehol, hogy ezek most olyan kosztümök, mint amelyeket ingame lehet venni, csak már átalakítás után (bár azok nem színezhetőek), vagy ezek outfit alapú kosztümök, színezhetőek, 4 (vagy több) darabkából állnak, és külön lehet hordani az armort, stb.?
Borzasztó az a madárálarc, fel nem venném soha, bár a ruha tök korrekt. (A canape cuccokat pl. lehet külön hordani.) Ezeket? A színezhetőség is érdekelne, már aki használta őket.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2017.01.07. 21:15:48
Hát.. nem fogok beledőlni a kardomba ha nem lesz ilyenem, oszt' annyi.
A dolog nem kötelező, választható.
Én viszont úgy vagyok vele hogy amit tudom hogy leköt (illetve le fog kötni) arra alkalmanként nem sajnálok pár ezer forintot kiadni
P2W részt levezettem, aki ezt meglépi, tegye, vegye meg pénzért a tartalmat, és legalább addig se szaporodik ...
Az open world PvP tényleg szar karma bomberek miatt, pár napja szenvedük ezzel kalóz szigeten sajnos, remélem kezdenek vele valamit majd.
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2017.01.07. 02:04:22
Az újak már ebbe kerültek be, de ez az eredeti vásárlóknak átbaszás volt. Azt kaptuk ami miatt a korábbi mmokat otthagytuk.
A tartalom meg azért kicsit fos. Csak nagy pvp, a normal pvpt kinyírták, a legtöbb tevékenység sima Solo gameplay, gyenge a nagy pvp csata koordináció, a buffolas és a baráti célok becelzasa.
Nem rossz játék, de nem támogatók egy második Trinot.