Black Desert Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
System Requirements
45GB of Free Hard Drive Space ----> 47,2 GB (most) 50 GB ra.
A játék hogy jó-e vagy nem attól függ mit vársz tőle és mi a célod. Alapvetően 56-57-ig gyorsan fel lehet menni, utána viszont 1-1 szint jóval tovább tart, illetve a ruhák fejlesztése is nagyon RNG és simán lehet, hogy beleölsz több száz milliót és rosszabb lesz a statod mint előtte. Azonban fontos megjegyezni, hogy ez akkor kell csak, ha minimálisan kompetitív akarsz lenni PvP-ben (openworld, gvg, node war), ellenben, ha csak élvezni akarod a játékot akkor ez annyira nem lényeges szempont (rengeteg dolgot lehet benne csinálni).
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Tegnap letöltöttem a trialt, játszogattam 1 órácskát és eléggé tetszik a játék. Nagyon nagyon összetettnek tűnik ez a játék. Ahogy láttam van benne housing (ami személy szerint az egyik kedvencem), és a tesztek alapján a játék folyamatosan adagolja a tartalmat.
Jellemezné pár mondatban valaki a játékot? Tényleg annyira jó mint ahogy látszik?
A grafikával gyűlt meg a bajom, mert medium beállításon tudok csak vele játszani 50-60 fps-el, de idegesítő, hogy előttem, 2-3 méterre tölti be a térképet, és húzzá rá a textúrákat a fákra...de highon is ezt csinálja. Erre esetleg nincs valami megoldás? Biztos van 1-2 beállítás, vagy progi ami kiküszöböli ezeket a dolgokat.
configom: r9 270x 2gb VRAM, 8 giga ram, i3 4th gen proci
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Az inventory kuldivel feltudod tolni 55 slotra ha megcsinalod az osszes inventory bovitos kuldit. Amit a quest menuben meg is lehet talalni, hogy megkonnyitse a dolgodat.
@Anululu A Secondary AP/DP stat-ja mindig hozza adodik az aktualis kezben levo main fegyverhez illetve awa main fegyvernel a pre awaken main fegyver passiv stat-ja es crystal-ja is hozza megy(Illetve allitolag x% a re awaken fegyver ap statjabol ami hidden, de ezt maximum teszteleles tablazattal lehetne megnezni).
KR patch note for 25th 😊
Veni, Vidi, Vici
A sebzés hogyan adódik össze?
Látom, hogy primary: x AP, secondary y AP és hozzájön még az awa fegyó c AP.
Ha mondjuk a primary használod, hogyan viszonyul ehhez a sec értéke, a sebzés mitől függ? Számít-e a secondary vagy sem, mondjuk egy pri fegyvernél? És mi van ha bejön a képbe az awa fegyó?
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
... ezzel az útkeresővel egy halál tud lenni.
A táska, inventory, tök mindegy pedig a súllyal együtt a biznisz a játékban. Ha van manid, lesz helyed és spaced, ha nincs, szopni fogsz. Nekem inkább a súllyal van mindig gondom, az inventory sosem volt még kevés. (Noble wagonnal is járok, tehát nem véletlen. 😄)
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2017.01.25. 06:30:24
Várom az Ötleteket mind 2 kérdéssel kapcsolatban nyugodtan írjatok Szívesen veszek minden hasznos tanácsot.
Üdv Attila!
Attila Budapest 13. Ker
Veni, Vidi, Vici
Jó hát nem számolok olyannal, hogy valaki ki is lép a játékból 😄
<#eljen>#eljen>
Amugy akik nemtudtak leforditani maguknak az elozo Dark Knight-os link-et azoknak itt van magyarul is.
Utoljára szerkesztette: Zarache87, 2017.01.24. 11:18:17
Veni, Vidi, Vici
Client
v332
Patch
v330-332
Size
~641.66MB
Jan 24, 2017 10:33
Tegnap is volt egy:
Client
v330
Patch
v328-330
Size
~941.79MB
Jan 23, 2017 10:11
“Creativity is to discover a question that has never been asked. If one brings up an idiosyncratic question, the answer he gives will necessarily be unique as well.”
http://forum.blackdesertonline.com/index.php?/topic/127348-margoria-pre-download-starting-january-16th/ (bár ahogy nézem erre a hétre nem volt semmi)
#4225: oupsz, ma bepólom! (fél zombi üzemmódban kalózoztam egész este)
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2017.01.24. 11:05:43
@Szirmos tegnap nem irtal vegul 😛
Veni, Vidi, Vici
“Creativity is to discover a question that has never been asked. If one brings up an idiosyncratic question, the answer he gives will necessarily be unique as well.”
A hó meg ja, de azért ha a télapó megjött, kb. megállt a játék ha esett a hó. 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Valky
Maehwa
Sorci
Witch
Ranger
Kuno
Tamer
Igazából egy olyan class volt csak amit unalmasnak találtam, és az a ranger. A PvP nem érdekel, csak a PvE rész. Ez alapján többfajta sorrendet is leírnék (szerintem):
Játékbeli élvezeti faktor:
Witch/Wizard (nekem Wizardom nincs, a gyerek még egy sorcit csinált 😄, de minden szinte minden bejön nála: kinézet, skillek, effektek, játékstílus, stb.)
Maehwa/Musa (szamuráj feeling, keménységérzet ad 50 kilós kinézettel magassarkúban vs az utolsó szamuráj feeling iszonyat mozgékonysággal, klassz effektekkel)
Sorci (dögös, mozgékony, erőteljes, de mégse ő lett a mainem, nem is értem 😄)
Berserker és Warrior (egy szint élvezetben, az egyik az óriás mivolta miatt, a másik a coolsága miatt)
Kuno/Ninja (mozgékonyság, erő, kidolgozottság, de ez a dobálózás surikennel, más cuccokkal a sírba visz)
Tamer (eleinte érdekes volt, az állat megjelenése is megdobta, de utána átment automata semmi extra módba)
Valky (semmi extra, szinte dögunalom)
Ranger (dögunalom, iszonyat nyögések ezred másodpercenként, agyra menő nyílsüvítés)
Használhatóság, mint karakter:
Witch/Wizard
Sorci
Maehwa/Musa
Warrior
Ninja/Kuno
Ranger
Tamer
Berserker
Valky
Nehézségi szint ha te játszol vele (1-5 pont):
Berserker 1
Valky 2
Witch 2
Wizard (?)
Tamer 2
Warrior 3
Musa 3
Ranger 3
Maehwa 3
Ninja 3
Kuno 3
Sorci 4
Felszerelés, tényleg jól kinéző ruhák,páncélok (szerintem):
Warrior (roppant cool ruhái vannak, igazi harcos)
Musa (remek ruhák, alapszinten is, outfitben pedig férfikariban talán a legerősebb)
Ninja (domina szerkók alapértelmezetten, csak fasziknak, viszont az outfitjei nagyon jók)
Maehwa (nem rosszak a ruhái, és még a nyíl is jól áll rajta, alapszinten klasszak a páncélok)
Sorci (dögös, dögös, de csak sok ruhából lehetne egy jó settet összerakni nála)
Kuno (korrekt, persze, ha valaki szereti a domina stílust, mert abban jó)
Ranger (a tegez kb. minden ruhával szarul mutat 😄, de azért van jó pár klassz ruhája)
Valky (nem néz ki rosszul egyik ruhában sem, de az a pajzs a karján elszomorítóan idegesítő)
Tamer (annyira görbe a lába, annyira bölcsészesen áll, hogy minden cucc csak lóg rajta 😄)
Witch/Wizard (a pálca miatt olyan, mintha nem lenne rajta semmi, alapcuccosai annyira varázslósak, hogy már, már idegesítő 😄)
Berserker (a ruhatára kataszrófális, a két fejsze miatt pedig stílustanácsadóra szorulna)
Kinézet "cicik", avagy lehetőségek a karaktergenerálásnál (női karik), avagy melyik classból lehet a legjobban kinézőt csajt kihozni (szerintem):
Valky
Maehwa
Sorci
Kuno
Ranger
Tamer
Witch
Kinézet, avagy lehetőségek a karaktergenerálásnál (férfi karik), vagy hogyan lehet leginkább eltolni ördögire, mókásra a karaktergenerálást:
Wizard
Berserker
Warrior
Musa
Ninja
Effektek:
Witch/Wizard
Sorci
Ninja
Maehwa
Musa
Kuno
Tamer
Warrior
Ranger
Berserker
Valky
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2017.01.23. 21:42:47
Amikor az SWGben a repcsikkel is lehetett már a bolygókon repkedni, főleg az elején, amikor elég sokan volt káosz. Utána eltűntek a playerek, de a helyzet csak akkor javult, amikor kifújt a meglepetés varázsa.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2017.01.23. 19:39:13
Azt mondtam, hogy pontosan, eddig nem volt vele ilyen szempontból semmi gondom, viszonylag mérsékelten voltak adagolva a koreai jellegzetességek pont, hogy még pl nekem is beleférjen, Még immel-ámmal elmegy a pegazus is hiszen fantasy. Nade a 2 méteres kardal hadonászó kislány a rózsaszín effektekkel, és még el is nevezzük Dark Knightnak háát ..
Van a fanstasy, meg van amikor túltoljuk ezt a távolkeleti vodoot, na ez most az lesz.
Félre ne érts, hisz nekem is bejön a játék, de nem tudom csak a rózsaszín 😊 szemüvegen keresztül nézni.
(Az óriás a fiamé, az egyik sorci a lányomé, úgyhogy azokért nem én vagyok a felelős, a többiért igen, bár a tamerben is benne volt a lányom keze rendesen. 😊 )
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2017.01.23. 18:46:43

Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2017.01.23. 18:28:29

Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2017.01.23. 18:23:01

Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2017.01.23. 18:21:11
Visszakanyarodva az a gond, hogy eddig itt sem nagyon erőltették ezt a vonalat de az egyszarvúval meg pegazussal most meg a kardjával rózsaszín csillámport szóró kislánnyal kezdünk elmenni ebbe az irányba.
Utoljára szerkesztette: huntamas, 2017.01.23. 17:01:29
Engem Zarache/Zarachi neven tudsz megtalalni.
Utoljára szerkesztette: Zarache87, 2017.01.23. 13:11:17
Veni, Vidi, Vici
Estefele erdemes lesz ranezni reddire majd.
Veni, Vidi, Vici
Kint is van minden infó róla, jan25 dk awaken! 😄
Akkor max 10 nap mulva ujra lathato lesz 😄
Veni, Vidi, Vici
Veni, Vidi, Vici