Black Desert Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagy számok törvénye. Előbb-utóbb mindenki gazdag lesz ingame, és akkor mindent megvehet magának amit csak akar. Közben játszva fejlődik. Nem érdemes nagy manit beleölni. Szerintem.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Artisan memoryt lehet venni loyalitiert is, en eddig csak onnan vettem, illetve elions teart is, pedig sokat elhasznaltam mar, tehat ingyen hozzajuthat mindenki limitaltan, de attol tobbre akinek szuksege van, az inkabb ne is jatszon mert bajok vannak😄
Ehhez el kell adni a boss kapcsán cirka - 332 db leértékelés nélkül - 3400 pearlért vásárolt outfitet, a sima full setért pedig 166 darab körülit. KB!
Ha valakinek van majdnem kétmillája ill. több, mint 350000 HUFja, az tegye. Szerintem kevés ilyen van. Ráadásul nem feltétlenül van a marketen full tet set boss, és full PEN set sima armor, ill. fegyók. Minden más esetben pedig azért játszani is kell. Így hiába van bárkinek is marha sok manija, ahhoz, hogy ő legyen a server HMCSje, kicsit játszani is kell, vagyis végigmegy azon az úton amin mindenki, aki játszik, vagyis mivel hamarabb szerzi meg a cuccost, hamarabb unja meg. Szerintem.
edit:
Viszont ettől még az összes részlet az eredeti válaszodban értelmetlen. Az ilyen esetei és/vagy korlátozott előnyök veszettül nem ütötték meg az AKTÍV játékosok ingerküszöbét a hozzászólásaitok alapján, így gondolom nem p2w...
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2017.01.28. 23:50:04
A "Pro" playerek meg nem halnak meg minden bokorban
Akkor én itt inkább kiszállok ebből a beszélgetésből.
Amire te gondolsz, az az elion's tear/blessing, az artisan's memory teljesen más, kettőnek semmi köze egymáshoz.
Talán majd legközelebb. Vagy nem.
Jól értem? Én azért írok hülyeségeket a nem módosult alapvető elemekről mert nem játszok a játékkal egy ideje , te meg azért vagy okos mert játszol, bár értelmetlenségeket írogatsz? Ok.
No nézzük:
"Arra gondolsz, amit koreában már december 8-án bevezettek?"
Koreában. Nem EU kompatibilis és naprakész
" Másik oldalról meg a "külső erőforrás" él és virul, korlátlanul lehet másoknak pearl shopos cuccokat ajándékozni. "
Azt' ez miben korlátlan előny, vagy "Külső" ha ugyanazt adja mintha magadnak vennéd?
" Creditarcúak meg szintén korlát nélkül vehetik az artisan's memoryt."
A "Pro" playerek meg nem halnak meg minden bokorban
" Ha már visszajöttél kéretlenül osztani az észt, legalább legyenek naprakész információid, amik alapján véleményt alkotsz a játékról."
Jelezd hol vagy te bármiben is naprakészebb! 😄
" Sajnos úgy tűnik, ezt a véleményt mindenképp meg is osztod velünk, de talán egy kicsit hitelesebb lennél ha tudnád is, hogy miről beszélsz."
jaja, ezzel nem vagyok egyedül, csak nekem van kifogásom, te meg szimplán aktív játék mellett vagy olyan mint én "Kihagyással" 😄
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2017.01.28. 23:35:14
Saját bevallásod szerint hónapok óta nem játszol a játékkal, de azért próbáltál elavult információk alapján nagyon okosnak és hozzáértőnek látszani.
Nem sikerült. Talán majd legközelebb 😊
edit: persze lehet félreértettél. A külső erőforrás ami nem a játékban generálódik + lényeges és időarányosan túlzott előnyt ad. Tipikus p2w, vagy "Csak" multiaccount-erőforrás átadás (ahol az erőforrás nem a korlátos egyszer megvett costume)A peral shop egyszeri vétel. Az xp vesztés meg nem annyira jellemző azért hogy ez "korlátlan" vagy lényeges előny legyen... Mondjuk szerintem ez is p2w, de itt már tucatszor lehordtak emiatt, hogy nemis 😄
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2017.01.28. 22:27:45
#4285: gondolom a fame miatt húzzák a karikat.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2017.01.28. 22:08:43
Attila Budapest 13. Ker
Nem feltétlenül a questekkel fejlődtem, de szépen, sorban mentem végig. Amit megcsináltam az egyik karival, ott a másikokkal már nem kellett (pl. a városi, nem ismétlődő küldik). Egy-egy karival a black spirites küldiket ahogy írták alattam a WGCben folytathatod Olviától Keletre, onnantól a classodnak megfelelően minden olyat ismét meg kell (és tudsz) csinálnod, ami a classhoz tartozik, ami story vagy városit már megcsináltál, ott nem jön fel a lehetőség újból uarra, de ha az egyik kariddal nem fejezed be a városi vonalat, nem tudod még 1x felvenni a másikkal.
Én L50ig a Cron Castle körül nyomultam, utána mentem tovább délen Heideltől Nyugatra végig, a történet vonalát követve. Nem két perc.
Szinteződni pillanatok alatt lehet, kérdés, hogy kell-e?
A mainemnél mondom az awakening questek vannak és ami Tarif környékén maradt (pár), ill. minden altom Veliaban ül, és Heidel Passos átmenésre vár. 😊
Mindegyiket áthozom, elérek velük Heidelbe, és onnan majd mindegyik megy tovább a Black Spiritjének vonalán.
A vár az Abandoned Monastery lesz, ahol kemények a fickók és csajszik. Kb. ua banda, mint a Serendia Shrinenál, csak van keménycsávójuk is.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2017.01.28. 21:49:27
Most már csak mintha a enhanceolva lenne nagyobb durája a botnak.
EDT: Tuti nem 50esek voltak. Lehet, hogy nem 250esek, de 150 biztos volt mindegyik.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2017.01.28. 21:34:49
Ha ezt megcsinálod Akkor működni foG a black spirit.
Amúgy bármelyik legalább lvl11-es kariddal tudsz geart enchantolni meg kristályozni, csak ezt a questet kell hozzá megcsinálni.
Liverto Fegyó Megvan már rég megvettem már csak Húzni kellene.... De Az jelenleg a LEGFŐBB PROBLÉMÁM Hogy sajnos a Kis Görcs nem fejlődik semmit hiába Küldizek visszamenőleg is. azaz a Black Spirites Questeket amit ő adott azokat is csinálgattam de 20-25 után meguntam átmentem a "Story Questekre" itt jelenleg volt elmeradt vagy 16-18 küldi azokat is csináltam de sehogy sem fejlődik a Kis Görcs. Emiatt Kb Játszhatatlan a Game Ezzel a Karival. mióta rendbehozták a Droppot sok területen percenként 1-2 BS is esik így Armorra van már 300 db majdnem plusz Fegyóra is 266db.... szóval húznám a cuccaimat de nem enged és nem ez a legrosszabb hanem a Cry-ozás Minden Ruha 2 Slotos plusz a pajzs 3 + a fegyver is 2 slotos és jelenleg hogy nem férek hozzá üresek... (Angolul Elvagyok ha nem is konyhanyelven de ez hogy megtorpantam a questekkel nagyon idegesít.)
Attila Budapest 13. Ker
Amit én így látok az az, hogy érdemes lenne beruházni egy Livertora minél előbb (ha tetszik a class, ha nem akkor felesleges 😊, érdemes +15 felett venni, tehát olyan 100-200-300 millióba kerül ami picit soknak tűnik, de ha pl eladod az ogrét máris van ~75 milliód (csak value packkal érdemes, ha már nincs akkor felejtős).
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Pár Tanácsot Kérnék a jelenlegi Erőszintem Növelésére mert ugyan lvl 50-es vagyok de sok csoportos döggel meggyűlik rendesen a bajom. Momentán voltam lent valami " Vár Romjai alatt" ahol kb 48-49 es dögökkel kellett a quest miatt harcolni (ilyen Gagyi felszerelésű pirosas ezüst egyenruhás Lovagokkal Wizikkel + pár ilyen Késelős ribanc volt odalent de a jelenlegi erőmmel elég nehezen tudtam leverni így is őket) minden más dögöt kb 2-3 csapás leszednem 47-50 es szint között legrosszabb esetben is de már kipróbáltam pár területet és elég nehézkesen halad néhol.
Armorok ahogy a Képeken is Látszik.: Zereth Szett (ezt kifarmoltam pár napja pont csak kezest kellett vennem AH-ból)
Jelenlegi Kari Stat.: 101 AP /105 DP
Ékszerek.: Orge Ring
Öv.: Centaur's Belt
Fülesek.: Pri Ridel Earing + Jarette's Earing (Jaretteből akarom kiszedni majd a szettet ha az event Odaér.)
Gyűrűk.: Red Coral Ring + Jarette's Ring
Plusz Sec Weapon +7 Axion Shield
Fegyverem.: +15 Krea Longsword
Már most is akad pár olyan terület és pár olyan specs Dög aminek ha nekimegyek kb 15 másodperc lerendezni a többi fexik kb 2-3 csapással 1-2 másodperc alatt.
Szóval ki mit Tud mondani hogy ennél a karakteremnél mit tudnék javítani valami Szettel vagy egyéb aprósággal amivel feltudnám tolni a kari jelenlegi erejét legalább pl 101-ről 125 ig kb és a defet 105-ről kb 160 ig Ahogy számolom ez már elég lenne most az 55-ös szintig aztán már a többit meg tudom oldani de ez a pár köztes szint mindig zavaróan gyenge a legtöbb hasonló Melee Kasztomnál. Mainem egy Witch az most 58 as bármit amit kiszemel magának 3-5 skill és fexik. A witchemnek az AH-ból szedtem össze egy Jó Szettet és azt Fejleszetttem feljebb egyre jobban de sajna warrioromra most semmi érdemlegest nem láttam bent "Reális Áron". (még egy Infó Sajnos Elkeveredtem ezzel a Questekkel mert valami event +Value Pack Kombó alatt kezdtem annó ezt a karimat és jelenleg nem fejlődik velem a kis "Fekete Görcs" kb 20 pec volt a 20-as Szint Röhögtem, nem egész 4-5 óra alatt 40 es lettem úgy hogy közben rohangáltam mindig vissza a kis Táska miatt lepakolni a városokba sokszor. emiatt a Witch-emmel tudtam /vagy még lehet Tudok erre is encsizni) ezt szerintem a story Questekkel tudom hamarosan orvosolni de jelenleg 0-ázni akarom a küldiket hogy arra koncentrálhassak.)
Várok minden Ötletet!
Béta Teszten voltam bent onnan tetszett meg a Játék de nagyon sajnos sokszor munka miatt nem volt időm a játékkal foglalkozni hiába vettem meg a game-et így most főként ha itthon vagyok hétvégén és nem Lanozunk az Ismerősökkel akkor idefent töltök pár órát.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: AttilaBp13ker, 2017.01.28. 14:28:03
Attila Budapest 13. Ker
● You can now purchase items in a certain range, not only the minimum priced items on the marketplace.
Másik oldalról meg a "külső erőforrás" él és virul, korlátlanul lehet másoknak pearl shopos cuccokat ajándékozni.
Creditarcúak meg szintén korlát nélkül vehetik az artisan's memoryt.
Ha már visszajöttél kéretlenül osztani az észt, legalább legyenek naprakész információid, amik alapján véleményt alkotsz a játékról.
Sajnos úgy tűnik, ezt a véleményt mindenképp meg is osztod velünk, de talán egy kicsit hitelesebb lennél ha tudnád is, hogy miről beszélsz.

Nekem ami gusztustalan, az a broker alapmukodese. Egyszeruen kivan a fasom azzal, hogy akarok valami venni, egy oran keresztul ott allok a brokernal, es nem tudom megvenni, hiaba van tele vele a broker, mert ugye megy a bideles, amibol sosem nyerek egyet sem, de csak a legolcsobbat lehet megvenni, es ott van ezer db abbol, amit szeretnek, de nem tudom megvenni...Most ma reggel is ez volt, akartam venni par relicet, es mire odaig jutna a sor, hogy elfogynak a bidelos cuccok, addigra ujra tesznek be, bidet megnyerni lehetetlen, en tippem szerint olyan 100-1et szoktam maximum. Egyszeruen emberi esszel ez a rendszer felfoghatatlan, ha en nem a legolcsobbat akarom megvenni, hanem a legdragabbat, akkor had vegyem mar meg, hogy az annyukba szakadt volna bele a fejuk. Csak ezen a heten, ugy 3-4 orat altam a brokernal teljesen foloslegesen, mert semmit nem sikerult megvennem, mikozben csurig van a broker az adott cuccal
Ha meg nem bossgear, akkor tri-nél többet nem éri meg rá áldozni.
Ratt Port kb. 1/3 része elérhető mert a fenti rész levan zárva kapuval és csak a lenti víz melletti rész elérhető.
Sok időt nem töltöttem a víz alatti tartalommal de van ami csak pearl búvár rucival érhető el.(+3mov. speedel próbáltam nem tudom a +5 mennyi változást hozna).
Tehát az irány jó,de fel kéne még tölteni tartalommal!
EU serveren a GM lehozott egy galley-t es vitte az embereket 😄
Egy streamer kozel 20+ fovel megnezte a magoriai vizeket. Valemyik szorny gondolta felbeszakitja a sethajokazast es elsulyesztette a hajot majd megolte az emberek nagyreszet 😄
Szornyeken kivul szellemhajok is jottek a magoriai teruletre.
Igazabol en eddig csak a vizalatti gyujtogetesre tudtam ranezni meg a hajot kezdtem el gyartani.
Vizalatti gyujtogetesbol johetnek olyan 30 perc cd-os itemek amik a Health es Strenght-et noveli, de gondolom akkor a breathez is van ilyen csak nekem meg nem jott.
Veni, Vidi, Vici
Vissza a jelenhez: megjött a patch az új területekkel? Milyen az "anyag"? Sokat dolgoztok, vag ycsak elvesztetek a szép új világban és ezért nincs ma túlzottan aktivitás fórumokon? <#hehe>#hehe>
(vagy ez a Margoria patch csak a leendő tartalom előtöltése, de nincs még bent?)
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2017.01.26. 12:34:09
Mert ez még oké is:
600 Steel
1500 Pine Plywood
300 Flax Fabric
Na de ez!
800 Standardized Timber Square
Ez nem 20 nap ..., mint a design. 😄
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2017.01.25. 20:18:08
Sikerült valakinek megcsinálni legalább 1 Shiny Boxot? 😄
A múltkor hasonló után kinyitogattam a hasonló számú splendideket, mondván úgyis vége az eventnek, és a végén még eltűnik magától. Erre újra előhozták. 😊
Véget ért az event, vagy lesz még folytatás? 😄