Black Desert Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AnuluWork
És még a kiegészítőket nem is számoltam hozzá. 😊 További 6 milliárd körül. 😄

Nagy számok törvénye. Előbb-utóbb mindenki gazdag lesz ingame, és akkor mindent megvehet magának amit csak akar. Közben játszva fejlődik. Nem érdemes nagy manit beleölni. Szerintem.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Raadasul x idonkent csak limitalt szamu pearl itemet tudsz eladni, tehat az amit leirtal, az evek alatt valosulhatna csak meg kb😄
Artisan memoryt lehet venni loyalitiert is, en eddig csak onnan vettem, illetve elions teart is, pedig sokat elhasznaltam mar, tehat ingyen hozzajuthat mindenki limitaltan, de attol tobbre akinek szuksege van, az inkabb ne is jatszon mert bajok vannak😄
AnuluWork
Azért azt ne felejtsétek el, hogy a full boss TET armor és full boss TET fegyók megszerzéséhez 1760000 HUF körüli összeg (8,3 milliárd ingame silver), a full sima TET liverto és a full sima grunil PEN armorhoz pedig 352000 HUF körüli összeg (4,1 milliárd ingame silver) kell.

Ehhez el kell adni a boss kapcsán cirka - 332 db leértékelés nélkül - 3400 pearlért vásárolt outfitet, a sima full setért pedig 166 darab körülit. KB!

Ha valakinek van majdnem kétmillája ill. több, mint 350000 HUFja, az tegye. Szerintem kevés ilyen van. Ráadásul nem feltétlenül van a marketen full tet set boss, és full PEN set sima armor, ill. fegyók. Minden más esetben pedig azért játszani is kell. Így hiába van bárkinek is marha sok manija, ahhoz, hogy ő legyen a server HMCSje, kicsit játszani is kell, vagyis végigmegy azon az úton amin mindenki, aki játszik, vagyis mivel hamarabb szerzi meg a cuccost, hamarabb unja meg. Szerintem.

Mielőtt lecsapsz rá, inkább bevállalom. Benéztem az ARtisan memoryt. Ez nemaz XP loss item 😄

edit:
Viszont ettől még az összes részlet az eredeti válaszodban értelmetlen. Az ilyen esetei és/vagy korlátozott előnyök veszettül nem ütötték meg az AKTÍV játékosok ingerküszöbét a hozzászólásaitok alapján, így gondolom nem p2w...
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2017.01.28. 23:50:04
MaskimXul
" Creditarcúak meg szintén korlát nélkül vehetik az artisan's memoryt."
A "Pro" playerek meg nem halnak meg minden bokorban

Akkor én itt inkább kiszállok ebből a beszélgetésből.
Amire te gondolsz, az az elion's tear/blessing, az artisan's memory teljesen más, kettőnek semmi köze egymáshoz.

Talán majd legközelebb. Vagy nem.
AnuluWork
A Red Nose és a Tree Spirit armor között az item effect kivételével van különbség? (Melyik a jobb?)

Azért az picit szégyen hogy ilyen húdefasza naprakésznek akarsz mutatkozni, meg "osztod az észt" aztán semmi nincs mögötte. Kicsit gáz, hogy amiatt szúrsz le ami nem is élő és olyasmit vélsz felfedezni a valós pénzes eladásokban ami nincs is benne. Ne terelgess! Hogy is van ez a "korlátlan" ajándékozással korlátlan előny külső forrásból akkor most? 😄

Jól értem? Én azért írok hülyeségeket a nem módosult alapvető elemekről mert nem játszok a játékkal egy ideje , te meg azért vagy okos mert játszol, bár értelmetlenségeket írogatsz? Ok.

No nézzük:
"Arra gondolsz, amit koreában már december 8-án bevezettek?"
Koreában. Nem EU kompatibilis és naprakész

" Másik oldalról meg a "külső erőforrás" él és virul, korlátlanul lehet másoknak pearl shopos cuccokat ajándékozni. "
Azt' ez miben korlátlan előny, vagy "Külső" ha ugyanazt adja mintha magadnak vennéd?

" Creditarcúak meg szintén korlát nélkül vehetik az artisan's memoryt."
A "Pro" playerek meg nem halnak meg minden bokorban

" Ha már visszajöttél kéretlenül osztani az észt, legalább legyenek naprakész információid, amik alapján véleményt alkotsz a játékról."
Jelezd hol vagy te bármiben is naprakészebb! 😄

" Sajnos úgy tűnik, ezt a véleményt mindenképp meg is osztod velünk, de talán egy kicsit hitelesebb lennél ha tudnád is, hogy miről beszélsz."
jaja, ezzel nem vagyok egyedül, csak nekem van kifogásom, te meg szimplán aktív játék mellett vagy olyan mint én "Kihagyással" 😄
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2017.01.28. 23:35:14
MaskimXul
Ne erőlködj.
Saját bevallásod szerint hónapok óta nem játszol a játékkal, de azért próbáltál elavult információk alapján nagyon okosnak és hozzáértőnek látszani.
Nem sikerült. Talán majd legközelebb 😊

AnuluWork
Komolyan, anno mindig a steel frt néztem, annak volt 65, mondom a többinek 150 (alap), de ezek szerint csak az enhancolt annyi. Érdekes. Komolyan nem enhancoltat néztem 150nek ... 😞, de ezek szerint benéztem.

Egyrészt kösz, hogy így ismeretlenül is ilyen közvetlen stílusban osztod meg elméd gyöngyszemeit a pórnéppel! Másik oldalról viszont az Korea ez meg EU, tehát lehetnél picit naprakészebb mielőtt beszólsz másoknak. Itt NINCS a jelzett változás bent tudtommal. Hogy mi lesz később az nem oszt nem szoroz MOST. Másrészt olvasod is amit írsz? Mégis mi a búsnyavalyát befolyásol az hogy ajándékozhatsz pearl itemet? Tudod az alapvető logika a "Goldsellereknél" és a nemhivatalos kereskedőknél hogy valós pénzért adnak el in game erőforrást. Mivel ha veszed vagy ha ajándékozod ugyanaz az eladó (Kakao) így nem értem mitől lesz ez "Külső" vagy épp jobban p2w mintha magadnak vennéd. Ha credit card fraudra gondolsz, akkor korlátlanul ajándékozhatsz, mert úgyis kibasznak a francba aki meg tőled vett jobb esetben csak az itemét látja füstbe menni. Az előnyök meg elég korlátosak. Itt kardoskodtok többen az ellen, hogy ez nem p2w, te meg épp ezellen érvelsz? Tehát akkor, kicsicsillag! Mesélj szépen! Miért érezted olyan kiemelten fontosnak hogy belémköss a nagy büdös semmivel ami a szavaid mögött voltak? <#hehe>

edit: persze lehet félreértettél. A külső erőforrás ami nem a játékban generálódik + lényeges és időarányosan túlzott előnyt ad. Tipikus p2w, vagy "Csak" multiaccount-erőforrás átadás (ahol az erőforrás nem a korlátos egyszer megvett costume)A peral shop egyszeri vétel. Az xp vesztés meg nem annyira jellemző azért hogy ez "korlátlan" vagy lényeges előny legyen... Mondjuk szerintem ez is p2w, de itt már tucatszor lehordtak emiatt, hogy nemis 😄
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2017.01.28. 22:27:45
SzirmosSzisza
Nekem Balenos van, az biztos 50-ről indult és echantonként kapott 10-et.

#4285: gondolom a fame miatt húzzák a karikat.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Nem valtoztak nygodj meg😄 En 1 eve pecazok folyamatosan mar, es nem veszek eszre valtozast, az a bot, aminel az enchant a durat noveli, annak van maxosan 150 duraja mar ezer eve...
AnuluWork
Mindenki altozik? 😄 Főleg Musat és Wizardot húzhatnak, mert a hozzá való fegyókból nincs kínálat. 😄
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2017.01.28. 22:08:43

AnuluWork
Mi történt, hogy szinte ki van rabolva fegyverek kapcsán az ah?

AttilaBp13ker
Köszi a Gyors Választ MaskimXul ! A Kis Görcs Mostmár nem csak szenved mellettem hanem használható is lett így (Gyűlölök Küldizni) 😄

Attila Budapest 13. Ker

AnuluWork
Városi questek? Azokat nyomod? Én városról városra haladtam, most tartok Heideltől Keletre Tarifnál. Addig minden küldi, kivétel a zöldek, amelyek szakmával kapcsolatosak, ill. a Lord of Keplanos (ott valami bugos, nem megy tovább) maradt meg, minden más kilőve.

Nem feltétlenül a questekkel fejlődtem, de szépen, sorban mentem végig. Amit megcsináltam az egyik karival, ott a másikokkal már nem kellett (pl. a városi, nem ismétlődő küldik). Egy-egy karival a black spirites küldiket ahogy írták alattam a WGCben folytathatod Olviától Keletre, onnantól a classodnak megfelelően minden olyat ismét meg kell (és tudsz) csinálnod, ami a classhoz tartozik, ami story vagy városit már megcsináltál, ott nem jön fel a lehetőség újból uarra, de ha az egyik kariddal nem fejezed be a városi vonalat, nem tudod még 1x felvenni a másikkal.

Én L50ig a Cron Castle körül nyomultam, utána mentem tovább délen Heideltől Nyugatra végig, a történet vonalát követve. Nem két perc.

Szinteződni pillanatok alatt lehet, kérdés, hogy kell-e?

A mainemnél mondom az awakening questek vannak és ami Tarif környékén maradt (pár), ill. minden altom Veliaban ül, és Heidel Passos átmenésre vár. 😊

Mindegyiket áthozom, elérek velük Heidelbe, és onnan majd mindegyik megy tovább a Black Spiritjének vonalán.

A vár az Abandoned Monastery lesz, ahol kemények a fickók és csajszik. Kb. ua banda, mint a Serendia Shrinenál, csak van keménycsávójuk is.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2017.01.28. 21:49:27

AnuluWork
Figyuzzatok! Nem baszkuráltak valamit a fishing rodok durabilityjével? Eddig nem 250es volt az összes javítható? Csak mert most már csak 50esek. 😞 vagy képzelődnék?

Most már csak mintha a enhanceolva lenne nagyobb durája a botnak.

EDT: Tuti nem 50esek voltak. Lehet, hogy nem 250esek, de 150 biztos volt mindegyik.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2017.01.28. 21:34:49

MaskimXul
menj El western guard camp-be, találd Meg a Jarette nevű vörös hajú npc-T, és vedd Fel tőle az Edan the Explorer nEvű questet.
Ha ezt megcsinálod Akkor működni foG a black spirit.

Amúgy bármelyik legalább lvl11-es kariddal tudsz geart enchantolni meg kristályozni, csak ezt a questet kell hozzá megcsinálni.
AttilaBp13ker
Szia Cat Köszi a Választ! A Witch-emen levő Geart nem tudom átadni mert azzal is haladok és feleslegesen nem akarom ide oda Dobálni meg Kristályok sem lennénekl Tomponak jók (Cast Speed).
Liverto Fegyó Megvan már rég megvettem már csak Húzni kellene.... De Az jelenleg a LEGFŐBB PROBLÉMÁM Hogy sajnos a Kis Görcs nem fejlődik semmit hiába Küldizek visszamenőleg is. azaz a Black Spirites Questeket amit ő adott azokat is csinálgattam de 20-25 után meguntam átmentem a "Story Questekre" itt jelenleg volt elmeradt vagy 16-18 küldi azokat is csináltam de sehogy sem fejlődik a Kis Görcs. Emiatt Kb Játszhatatlan a Game Ezzel a Karival. mióta rendbehozták a Droppot sok területen percenként 1-2 BS is esik így Armorra van már 300 db majdnem plusz Fegyóra is 266db.... szóval húznám a cuccaimat de nem enged és nem ez a legrosszabb hanem a Cry-ozás Minden Ruha 2 Slotos plusz a pajzs 3 + a fegyver is 2 slotos és jelenleg hogy nem férek hozzá üresek... (Angolul Elvagyok ha nem is konyhanyelven de ez hogy megtorpantam a questekkel nagyon idegesít.)

Attila Budapest 13. Ker

SzirmosSzisza
Ha már van egy Witched akkor érdemes az Ő ékszereit és ruháit átrakni kiskarira amíg fejlődsz vele. Ha tudsz angolul itt szépen le van írva, hogy érdemes haladni a játékkal, itt pedig, hogy milyen geart érdemes húzni kezdőként.

Amit én így látok az az, hogy érdemes lenne beruházni egy Livertora minél előbb (ha tetszik a class, ha nem akkor felesleges 😊, érdemes +15 felett venni, tehát olyan 100-200-300 millióba kerül ami picit soknak tűnik, de ha pl eladod az ogrét máris van ~75 milliód (csak value packkal érdemes, ha már nincs akkor felejtős).

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

AttilaBp13ker
Sziasztok!

Pár Tanácsot Kérnék a jelenlegi Erőszintem Növelésére mert ugyan lvl 50-es vagyok de sok csoportos döggel meggyűlik rendesen a bajom. Momentán voltam lent valami " Vár Romjai alatt" ahol kb 48-49 es dögökkel kellett a quest miatt harcolni (ilyen Gagyi felszerelésű pirosas ezüst egyenruhás Lovagokkal Wizikkel + pár ilyen Késelős ribanc volt odalent de a jelenlegi erőmmel elég nehezen tudtam leverni így is őket) minden más dögöt kb 2-3 csapás leszednem 47-50 es szint között legrosszabb esetben is de már kipróbáltam pár területet és elég nehézkesen halad néhol.
Armorok ahogy a Képeken is Látszik.: Zereth Szett (ezt kifarmoltam pár napja pont csak kezest kellett vennem AH-ból)
Jelenlegi Kari Stat.: 101 AP /105 DP
Ékszerek.: Orge Ring
Öv.: Centaur's Belt
Fülesek.: Pri Ridel Earing + Jarette's Earing (Jaretteből akarom kiszedni majd a szettet ha az event Odaér.)
Gyűrűk.: Red Coral Ring + Jarette's Ring
Plusz Sec Weapon +7 Axion Shield
Fegyverem.: +15 Krea Longsword

Már most is akad pár olyan terület és pár olyan specs Dög aminek ha nekimegyek kb 15 másodperc lerendezni a többi fexik kb 2-3 csapással 1-2 másodperc alatt.
Szóval ki mit Tud mondani hogy ennél a karakteremnél mit tudnék javítani valami Szettel vagy egyéb aprósággal amivel feltudnám tolni a kari jelenlegi erejét legalább pl 101-ről 125 ig kb és a defet 105-ről kb 160 ig Ahogy számolom ez már elég lenne most az 55-ös szintig aztán már a többit meg tudom oldani de ez a pár köztes szint mindig zavaróan gyenge a legtöbb hasonló Melee Kasztomnál. Mainem egy Witch az most 58 as bármit amit kiszemel magának 3-5 skill és fexik. A witchemnek az AH-ból szedtem össze egy Jó Szettet és azt Fejleszetttem feljebb egyre jobban de sajna warrioromra most semmi érdemlegest nem láttam bent "Reális Áron". (még egy Infó Sajnos Elkeveredtem ezzel a Questekkel mert valami event +Value Pack Kombó alatt kezdtem annó ezt a karimat és jelenleg nem fejlődik velem a kis "Fekete Görcs" kb 20 pec volt a 20-as Szint Röhögtem, nem egész 4-5 óra alatt 40 es lettem úgy hogy közben rohangáltam mindig vissza a kis Táska miatt lepakolni a városokba sokszor. emiatt a Witch-emmel tudtam /vagy még lehet Tudok erre is encsizni) ezt szerintem a story Questekkel tudom hamarosan orvosolni de jelenleg 0-ázni akarom a küldiket hogy arra koncentrálhassak.)

Várok minden Ötletet!
Béta Teszten voltam bent onnan tetszett meg a Játék de nagyon sajnos sokszor munka miatt nem volt időm a játékkal foglalkozni hiába vettem meg a game-et így most főként ha itthon vagyok hétvégén és nem Lanozunk az Ismerősökkel akkor idefent töltök pár órát.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: AttilaBp13ker, 2017.01.28. 14:28:03

Attila Budapest 13. Ker

SzirmosSzisza
Valaki kérdezte még régebben a kalóz szigetet, most mértem is, 5 óra alatt ez jött össze (volt benne 1 kari váltás is marketplace miatt meg ugye a javítós/lerakód körök), illetve még kb 10k bandana. Ez úgy kb 13 millió/órára jön ki, bár, ha utazást meg beváltást meg tradelést is beleszámítjuk már jóval kevesebb lesz, de elég korrekt így is szerintem, főleg, hogy marha jól jön az XP.

Teljesen igazad van, én volt , hogy lekapcsoltam a játékot annyira felbaszott ez a baromság ... ez a része a játéknak szerintem teljesen el van cseszve és a az enchant rész is. Van úgy hogy eladom az összes követ és sz*rok az enchant-ra inkább megveszem készen a fegyót már ha nem b*sz fel a market is... Most is pont ez miatt léptem ki 😄 Lehetetlen megvenni néha cuccokat ott sorakoznak aztán eltűnnek, a bid re meg másodperc töredéke alatt kattolok nem hinném, hogy ez azon múlna, hogy ki milyen gyorsan reagál ...
MaskimXul
Arra gondolsz, amit koreában már december 8-án bevezettek?
● You can now purchase items in a certain range, not only the minimum priced items on the marketplace.

Másik oldalról meg a "külső erőforrás" él és virul, korlátlanul lehet másoknak pearl shopos cuccokat ajándékozni.
Creditarcúak meg szintén korlát nélkül vehetik az artisan's memoryt.

Ha már visszajöttél kéretlenül osztani az észt, legalább legyenek naprakész információid, amik alapján véleményt alkotsz a játékról.
Sajnos úgy tűnik, ezt a véleményt mindenképp meg is osztod velünk, de talán egy kicsit hitelesebb lennél ha tudnád is, hogy miről beszélsz.
jaja. Mókás ez. Picit talán túlbiztosították a rendszert. vagy épp hogy így volt egyszerűbb. Mert az, hogy a minimum ár +10-20% legyen megvehető ugyan nem komoly gamebreaker és goldseller lehetőség, de mégis macerásabb összedobni, mint egy "minimum áron veszed, oszt kész" rendszert. Talán majd 1-2 patch múlva ezt is finomítják.. már ha eszükbe jut. Azért sok jó dolgot is betettek a játékba, meg sose voltak szívbajosak kinyesni pár "szerintük" problémásabb részt ha ezt kívánta a Terv szerintük. Sokminden nem tetszett, meg elég korlátozottak néha a lehetőségek, de másik oldalról nem is nagyon maradt lehetőség "külső erőforrásból "erősödni, meg átjátszani a lóvédat másnak... Picit talán kevésbé egészségtelen így a közösség. Nincs meg a creditcardú, meg azényertémer'többetfizetté' érzés. A fikahullám azért néha gondolom terjed, de nem mérhető ez az erősebb p2w lehetőséget adó játékokhoz. 😊
SzirmosSzisza
Úgy néz ki megunták a sok ticketet 😄

SzirmosSzisza
RNG, lehet kevés, lehet sok is, én a helyedben arra törekednék, hogy legyen minden TRI és aztán azokat lehet szépen betörni. Ha TET-re mész úgy készülj, hogy minden karaktereden legyen elég FS megint DUO/TRI-re menéshez.

Te, ezeket mintha mar szazszor elmondtad volna, es meg mindig nincsen benne semmi baj...
Nekem ami gusztustalan, az a broker alapmukodese. Egyszeruen kivan a fasom azzal, hogy akarok valami venni, egy oran keresztul ott allok a brokernal, es nem tudom megvenni, hiaba van tele vele a broker, mert ugye megy a bideles, amibol sosem nyerek egyet sem, de csak a legolcsobbat lehet megvenni, es ott van ezer db abbol, amit szeretnek, de nem tudom megvenni...Most ma reggel is ez volt, akartam venni par relicet, es mire odaig jutna a sor, hogy elfogynak a bidelos cuccok, addigra ujra tesznek be, bidet megnyerni lehetetlen, en tippem szerint olyan 100-1et szoktam maximum. Egyszeruen emberi esszel ez a rendszer felfoghatatlan, ha en nem a legolcsobbat akarom megvenni, hanem a legdragabbat, akkor had vegyem mar meg, hogy az annyukba szakadt volna bele a fejuk. Csak ezen a heten, ugy 3-4 orat altam a brokernal teljesen foloslegesen, mert semmit nem sikerult megvennem, mikozben csurig van a broker az adott cuccal
MaskimXul
Bossgeart én addig nem próbálnék tet-re rakni amíg nincs legalább: 1k armor blackstone, 500 weapon blackstone, 100 hard/sharp, 500 memory fragment, meg a biztonság kedvéért még 3-400 milla a bankban. De én tri-ről indulnék és a nap végén legalább oda is akarnék visszajutni. Meg elég óvatos is vagyok, nem úgy mint egyesek. 😊

Ha meg nem bossgear, akkor tri-nél többet nem éri meg rá áldozni.
AnuluWork
DUOból egy fegyót mennyi BS felhúzni TETre? (Vagyis kb. mennyi mani és miből mi kell, ha van elég fs 12 karinál?)

Azért a 35% "ÁFA" eleinte eléggé megnyeste a kereskedelmi bevételeket... Aztán jött a "havidíj" és a valós pénzes megvesztegetésért adócsökkentés. Az egyik szemem sír a másik meg üveg (Colombo). <#nyes>
SzirmosSzisza
Nekem egyelőre bejön, mert nem az van, hogy mindent a segged alá tolnak, hanem emberek 99%-a megdöglik az odaúton a sima hajóval 😄

MaskimXul
Nagyon szépen meg lehet élni abból, hogy fillérekért legyártott cuccokat adogatsz el a bekerülési költség több száz %-ért. De ez már p2w patch előtt is így volt, csak persze grindolni egyszerűbb mint árrést számolgatni 😉
Véleményem szerint elégé foghíjas a tartalom. Kaptunk egy nagyon nagy óceánt amiben találhatóak a szörnyek,ellenséges hajók,és elszórva törött hajómaradványok. Én nagyon hiányolom a szigeteket,simán fellehetne tölteni a nagy területet.
Ratt Port kb. 1/3 része elérhető mert a fenti rész levan zárva kapuval és csak a lenti víz melletti rész elérhető.
Sok időt nem töltöttem a víz alatti tartalommal de van ami csak pearl búvár rucival érhető el.(+3mov. speedel próbáltam nem tudom a +5 mennyi változást hozna).
Tehát az irány jó,de fel kéne még tölteni tartalommal!
Bekerult a magoria es eleg erdekessre is sikerult.
EU serveren a GM lehozott egy galley-t es vitte az embereket 😄
Egy streamer kozel 20+ fovel megnezte a magoriai vizeket. Valemyik szorny gondolta felbeszakitja a sethajokazast es elsulyesztette a hajot majd megolte az emberek nagyreszet 😄

Szornyeken kivul szellemhajok is jottek a magoriai teruletre.

Igazabol en eddig csak a vizalatti gyujtogetesre tudtam ranezni meg a hajot kezdtem el gyartani.
Vizalatti gyujtogetesbol johetnek olyan 30 perc cd-os itemek amik a Health es Strenght-et noveli, de gondolom akkor a breathez is van ilyen csak nekem meg nem jott.

Veni, Vidi, Vici

Akkor ez valamivel már jobb. Korábban ha nem volt ajánlat vagy vétel, akkor "szépen visszaállt az alapárra" ami persze rohadt alacsony volt. Lényegében tömegtermékeken működött akkor még jól a rendszer. Ha finomítottak rajta az igen jó hír. Egy-másfél év és egész tartalmas kis játék lesz ez. Vagyis nem volt "üres" eredetileg se, de azért néhol elég erős hiányérzetem volt.

Vissza a jelenhez: megjött a patch az új területekkel? Milyen az "anyag"? Sokat dolgoztok, vag ycsak elvesztetek a szép új világban és ezért nincs ma túlzottan aktivitás fórumokon? <#hehe>
(vagy ez a Margoria patch csak a leendő tartalom előtöltése, de nincs még bent?)
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2017.01.26. 12:34:09
SzirmosSzisza
Ha nincs belőle eladva 1 se akkor elkezd drágulni szép lassan, Dandi is csak 2-3 nap után áll be max árra.

Úgy látom az árszabályozás még mindig vicc sok helyen. Bekerülési áron, vagy azalatt lehet csak eladni dolgokat. Vagy van ami már jól működik is és nem ilyen alulárazott és/vagy lottó-bid rendszerben kapható csak?
MaskimXul
Aki ennyiért eladja, az tuti nincs teljesen rendben agyilag:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
AnuluWork
Dolmen Crabet nem tették be?

SzirmosSzisza
Koreában 200 millió körül van állítólag, de nem hiszem, hogy el lesz adva. Az első crescentet, a 2. basilisket szóval meh.

AnuluWork
Mennyi lehet majd az Epheria Sailboat ára?

Mert ez még oké is:

600 Steel
1500 Pine Plywood
300 Flax Fabric

Na de ez!

800 Standardized Timber Square

Ez nem 20 nap ..., mint a design. 😄
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2017.01.25. 20:18:08

AnuluWork
A hot black tea se tűnt el, meg a téli bizbaszok. 😊

AnuluWork
Mit dobtak?

Viszont faszanyos, h nem tuntek el az itemek, mint ahogyan azt irjak, szoval darabig jo kis buff lesz
SzirmosSzisza
Vége van csak megmaradtak a cuccok (a 2 gyűrű elég jó statokat ad). Amúgy nekem is 2 doboz lett nyitva végül.

2-ot
AnuluWork
Lesz még Laventia event? 😄

Sikerült valakinek megcsinálni legalább 1 Shiny Boxot? 😄

A múltkor hasonló után kinyitogattam a hasonló számú splendideket, mondván úgyis vége az eventnek, és a végén még eltűnik magától. Erre újra előhozták. 😊

Véget ért az event, vagy lesz még folytatás? 😄

AnuluWork
Mit baxtak megint el a launcheren, hogy megáll 39%on ...?

böröczk
En is feltettem ssdre, es hatarozottan jobb!
Persze varosban ugyanugy leesik az fps, de az meg nasa gepeken is szerintem 😄

Kumiho #2179