Black Desert Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Akkor ez?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Esetleg más nyelvű szerver?
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2017.01.30. 21:23:02
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
#4344: őő, nyugodtan, azt előtte mérlegeld, hogy zavar-e, hogy 90-en vannak a klánban (illetve összesen a 2-ben együtt 180-an kb 😄)
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Mondjuk én fát vágtam sokat a hajó miatt főleg, a fir-eket Velia környékén, és nem dobott semmit. Gondolom nyúzni kellett volna, bár nézve a raktárat szedtem vért ogreból, trollból, szedtem húst, szedtem sok vizet tengerből, folyóból, szedtem virágokat, stb, de nem dobott semmit. Lehet, hogy a hely sem volt jó, pedig 10es nodeon is próbáltam. 😞
Nálatok nyomikat vesznek fel? Kezdőket, na 😄
Még szerverömlesztés előtt csatlakoztam egy magyar guildhez, aztán pont szüneteltettem kicsit a játékot, de már bánom..
Kumiho #2179
Azok a fák csak úgy vannak, elvileg nagyobb eséllyel dobnak Tree Spirit övet de tényleg nehéz őket ölni.
- az Oze's music box ez a szokásos add el, sokat ér, vagy valamire használni is lehet?
-North Kaia Mountaintopon a mutáns fák mitől sebeznek ekkorát? Csak partyval lehet megölni őket, vagy mi kell hozzájuk?
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2017.01.30. 20:30:07
Ennek az eventnek a leírását nem találom. Van róla infó?
Attól függ milyen a scroll, ha sima akkor le lehet nyomni, ha awakened akkor azt partyban érdemes. Channel chatet figyeld ott szoktak hirdetni.
Amúgy sajnálom, hogy a Maehwa mint a Musa női megfelelője, nem sikerült hasonlóra...
Nekem most pl esett summon scroll, viszont baromira gyenge vagyok, ilyenkor mi van?
Odamegyek a summon helyszínére, és partit toborzok? 😄
Nem igazán vágom ezeket a bossöléseket, hogyan működnek, nem vagyok guild tagja se..
Kumiho #2179
Az AIMból tizen X milla?
Teljesen megbolondultam, mar a 4.karit huzom 50 fole, nem tudok donteni 😄
Most azt talaltam ki, hogy grindelek witchcsel a musamnak cuccokra valot.
Annyira bejon az a kalssz, de olvastam, hogy nem a legjobb tomegpusztito fegyver, foleg pve, es eleg bugyuta lett az awakeningje 😞 errol valaki tapasztalatbol?
Rangerem volt, de kiarusitottam a fegyvereit, dogunalom, es rajottem, hogy a megjelenese se jon be, se a kosztumjei, pedig kb minden jatekban ijasz vagy rugo karit inditok.
Sorc bejon stilusra, de nekem tul "melee".
Ehhez van a legtobb regi ahban vasarolt kosztumom is.
Segitsetek 😞
Kumiho #2179
Lehet. +5 movement speed, meg minden létező breath buff kell hozzá. Kaja is hasznos.
Ha meg kifogysz a levegőből akkor lépj ki a karakter választó képernyőre meg vissza, és mehet tovább a búvárkodás 😊
Utoljára szerkesztette: MaskimXul, 2017.01.30. 13:34:11
Illetve az event miatt a mansha forest-nél nyúzom a disznókat, volt olyan nap hogy 10-15 db 3.6 millás kristály esett.
Illetve jó pár 1.6 millás.
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2017.01.30. 09:09:20
Időközben rájöttem mi lehetett a Gondom. nem a szettemmel volt a baj csak ahova leküld néha a föld alá küldizni Azt nem néztem hogy Csapatos Küldetés volt <#circling>#circling> Így már értem a nehézségét, a küldetések leírásában akadtam véletlenül nemrég rá hogy legalább 3 fő menjen oda Questelni egy partyban mert úgy lesz jó! Csodálkoztam is hogy mi a franc van, nálam nagyobbakkal is elbántam Pirosas Szinűeket vígan Lilákat már kicsit nehezebben de 5-6 skillel leszedtem mindenfele, ezeknek meg komoly egy életük és némelyiknek nagyon komoly defje is volt... 105 AP /143 DP és úgy hogy komplett termeket ürítettem le kb 25-30 másodperc alatt De sokszor nem láttam és a "Helyi Góré" is beszállt a buliba így mikor 12 dög (persze hogy jól ne érrezzem magam warriorként körbeáltak a wizik és adták az érzést mindig terelni kellett őket) plusz a főnök is rámjött néha csak lestem hogy lvl 51-esként 1430-es HP.-val alig 15 max 20 másodperc alatt lekapták az egész HP-mat. de aztán Stratégiaváltás után már csak a pofátlan kisgórék jelenlettek gondot. Jelenleg is idelent tombolok Drop is akad egész jó majd 2 óra alatt 26 BS Armor 17 Weapon + kishijján 5 milliot érő Cuccok amik AH-ba mentek Képen A helyszin Középen amit épp kinéztem magamnak az a helyi Góré! 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ha valakinek ilyen kis szintre van még valami jó ötlete, vagy farmhelye nyugodtan írja meg 51-től még kell szerintem 2-3 nap mire ébredezik ez a karim is 😄
Így mostmár ismét lehet élvezni a játékot ezzel a karimmal is. Köszi az eddigi infókat & helpet!
Utoljára szerkesztette: AttilaBp13ker, 2017.01.30. 00:34:10
Attila Budapest 13. Ker
20 Design: Epheria Sailboat
800 Standardized Timber Square
600 Steel
1500 Pine Plywood
300 Flax Fabric
De ráérsz még a kiegészítőkkel, mivel a hajó legyártásához összesen 3220 munkafolyamat kell, egyenként legalább 50 perc egy artisan goblinnal.
Valamint az inventorydba kell lennie a zöld boatman contractnak, amiket más npcktől tudsz megvenni 500 amityért.
Részletek
Utoljára szerkesztette: MaskimXul, 2017.01.29. 17:50:03

#4300: boltokban van repurchace fül, ott vissza tudod venni a dolgokat, ha véletlen eladtad (amúgy 99%, hogy black stone lett volna benne, szóval ne szomorkodj 😄)
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2017.01.29. 13:16:40
Konkrétan összetévesztettem az 500k értékű Lych Family Treasure rózsaszín kiskönyvecskét a rózsaszínű GM boxal, és lazán eladtam a shopban. 😄 Fakkért kell két tök egyforma kinézetű szart feltenni a társasjátékba? 😄
Itt a konkrét videó. Kiegészítő véleményetek hozzá?
* Ünnepek közti szabi alatt kipróbáltam az egyhetes lehetőséget, és eléggé bejött, bár félek a vége grindelésbe fordul.
Utoljára szerkesztette: Carmang, 2017.01.29. 12:00:27