Black Desert Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AnuluWork
Nem biztos, hogy a guild ilyen. Ezket a dumákat amióta MMOzom és megjelentek a magyarok kb. minden játék kapcsán olvastam és tapasztaltam már. Ez van. Ha nem szerepjátékos szerverre mész (egyáltalán van még ilyen opció az MMOknál? 😄) a hasonló párbeszédeket nem kerülheti el az ember. De pár arc miatt nem általánosítanék egy játékban.

Mi volt a szitu? Megölted valamelyiket (vagy mindegyiket), és neked estek? Buktak kristályt?
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2017.02.07. 22:09:27

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Hello

Lehet vitat fog okozni, de az uj magyaroknak szeretnem bemutatni a Rosszcsontok-ok szinvonalat. Illetve mas magyar Guild-tol is halottam mar roluk par szep szot.

A spoiler alatt megnezhetitek milyen kulturalt tarsalgasra kepesek es persze ezek utan meg mindig a "Not Ready for War" moge bujnak.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Zarache87, 2017.02.07. 21:16:10

Veni, Vidi, Vici

Tsurata
Akik terveznek Dark Knight-ot kezdeni márciusban, egy kis előzetes benyalni való információ:

Dark Knight Gyorstalpaló: Felszerelés, képességek és játékstílus

“Creativity is to discover a question that has never been asked. If one brings up an idiosyncratic question, the answer he gives will necessarily be unique as well.”

SzirmosSzisza
Végre adott valami jót, bár lehetett volna olcsóbb is ...

#4392: átfér persze, de próbáld ki 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

AnuluWork
Nagyobb rendszerességgel adtak hármat G5el, mint kettőt. Ruhám nincs.

AnuluWork
Altinovából Altinova Gatewayre (tk. Valenciába) át lehet menni szekérrel azon a kis hídon ami a két kontinenst választja el, vagy meg se próbáljam, annyira szűk és csak hajóval lehet kereskedni?

SzirmosSzisza
Biztos vagy abban, hogy fixen 3 logot adnak? Mert eléggé RNG és általában 1-3 között adják. Amúgy én nem adom el, hanem magamnak vágom, még kell kb 5k log és meg is vagyok vele.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Hát igen 😄 én is bepróbálkoztam 5x árral de mikor megtudtam h mennyi inkább elkezdtem fát vágni 😄
MaskimXul
Abból a 14k-ból te kapsz talán 1k-t. Vagy inkább csak 600 silvert.
AnuluWork
Bohócok. Pedig csak energy kell hozzá, és Velia mellett a sima firek +2 gatheringgel 3 logot adnak alapból, és 100 méteren belül van 500 fa ... Mint amikor rough stonet kell kibányászni, és az óriások mellett hasraesel a kövekben, de ők a bazárból veszik. 😊

Mondjuk ebből a 20kból mennyi jut el hozzád? 14k? Csak mert a hajóépítés miatt azért bespajzoltam. 😊

böröczk
Nem zavarja , hogy minden a képernyő közepén van? 😄 Szotyik.. 😄

Kumiho #2179

SzirmosSzisza
Logok darabja olyan 15-20k körül megy egy ideje 😄

Ajánlatos megkérdezni attól a személytől aki elvitte hogy mennyit rakott rá.Ám nem ritka a 3-5x érték amit alapból ér.
A minimal pre order árnál mégis mennyivel lőjek felé kb? Próbálnék egy duo shultz nyakláncot venni már vagy 5 öt vittek el előlem úgy hogy 20 milla plusz volt rajta. A duo blue coral fülessel dettó, rendesen kezd felb..zni 😊
AnuluWork
Ezt az ordibálást ami a suna karakter előad!

shaba23
Esetleg egy guild (vagy mi van itt) ahová lehetne csatlakozni?😊 Első óra után tök káosz minden, még a térképet sem látom át 😞
SzirmosSzisza
Izé, náluk :p

Na, nem szep dolog idehazudni nyilvanosan😊
SzirmosSzisza
Volt nálunk soft cap növelés is.

Aha persze, 61es DK, mikor is jott ki koreaban? Mondjuk uj helyen nyilvan fossak az expt a mobok
SzirmosSzisza
EU. Azon belül csatornák vannak, de azok között 15 percenként lehet váltani.

shaba23
Sziasztok, melyik szerveren "érdemes" elkezdeni a játékot?
SzirmosSzisza
Áh, majd ha emelik a soft capet. Most hajóhoz gyűjtöm a nyersanyagot, meg master 2 tradinget kezdem el lassan húzni.

Grat a 60-hoz 😊
Lesz Road to 61? 😛

Veni, Vidi, Vici

SzirmosSzisza
Textúrákat, ha nagyon leviszed, akkor van olyan optimization mode, akkor ilyen csúnyácska, de a háttér valszeg csak nem töltött be, ENNYIRE azért akkor se randa 😄

AnuluWork
Apropó, mennyire érdemes nodeba fektetni pl. termelési helyen, és mondjuk városban? Olvasni ilyet és olyat is, de nektek milyen tapasztalataitok vannak a témában?Javít a traden a magasabb node, vagy a bidnél, termelésnél pedig több cucc jön ki a nodeból vagy nem számít? Horgászásnál észre vettem, hogy több ancient relic esik, de ennyi.

AnuluWork
A grafikus motort vetted lejjebb, vagy ilyet produkált a játék? 😊

A 60hoz GRAT! Én még csak 56 vagyok, de a grindre 1xűen nem tudom magam rávenni, annyi mindent lehet ebben a játékban csinálni. 😊
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2017.02.02. 06:35:01

SzirmosSzisza
Gyönyörű a játék 😄

Végre vége, jöhetnek a life skillek!

Szóval akkor legyen aktív a vp mikor kiveszem a pénzt?

Értem már 😊 Köszi a segítséget!
Utoljára szerkesztette: Mirayse, 2017.02.01. 21:45:32
SzirmosSzisza
Nem, amikor kiveszed a pénzt, akkor kapod meg a bónuszt, az hogy mikor raktad be/vette meg valaki nem számít.

Én pl volt, hogy hetekig hagytam állni a cuccokat bent amíg lett VP-m.
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2017.02.01. 21:41:12

Nah várj,ezt nem teljesen értem 😊 szval az a lényeg hogy aktív időszak alatt regisztráljam,de nem baj ha lejárat után veszik meg?ugyanúgy megkapom az emelt összeget?
SzirmosSzisza
A bónuszt akkor kapod amikor kiveszed, az, hogy mikor adtad el nem számít.

Sziasztok!

Egy dologgal nem vagyok teljesen tisztában.Ha a marketben regisztrálok valamit Value pack alatt de akkor veszik meg mikor már lejár akkor mennyit is kapok érte?
AnuluWork
Lesz még Laventia event? Nem nyitnám ki megint feleslegesen a dobozokat. 😄

Maxtreme

Reggel mondom meló előtt leütök 1-2 ogrét, hátha.
Hát mit dobott az első az arcomba? 😊

EZt meg tegnap lőttem, a poén kedvéért bedobom ide is

<#idiota>
Ahogy a kislány kari gazdája is mondta, mint az okos anya meg a totál gyp-s lánya 😄D

AnuluWork
Itt is, ingame is folyamatosan esik ... 😄

SzirmosSzisza
Levélben jön meg.

#4360: új játékosoknak van (vagy ha 30 napig nem lépett be valaki)

böröczk
Kérdés: Miért nem tudok az első 3 channelek egyikébe csatlakozni, ahol a bonus xp van?

Kumiho #2179

Még 1 kérdés 😊 ha pre orderelek valamire és nem vagyok gép előtt, de megnyerem a pre ordert akkor a gép automatán a storagembe rakja, vagy lekell okéznom a dolgot és addig nem veszi meg úgymond helyettem amíg nem nyomok rá valamire?
böröczk
Hat igen, ilyenkor vagyok nagyon merges a gender lock miatt 😄
Dark knight elso blikkre eleg uncsinak tunik, de azert biztosan inditok majd egyet, csak pozitivan csalodhatok 😄

Kumiho #2179

A witchnel meg a wizardnal eg es fold a kulonbseg. A wizard az close range, mig a witch long ranged skilleket kapott, ami alapjaiban mas jatekstilust igenyel, a witchnek van blockja, a wizardnak nincsen, de van grable stb...A maehwa-musanal is megvannak a maguk kis kulonbsegei, szoval nem teljesen egyformak...
AnuluWork
Mindenhol ezt olvasom, de miért nem sikerült hasonlóra? Hisz kb. tükörclassnak van eladva mindkettő. A witch vs wizard esetében is a wizardra tesznek többen, de ez sem tiszta, hogy hol csúszik el a dolog, ahogy a maehwa vs musa esetében sem mi az a nüansznyi különbség ... 😞

böröczk
Nekem még előző AH rendszerben sikerült vennem pár kosztümöt játék ezüstért, value packet sajnos sose.
A mostani rendszerrel egyszerűen esélytelennek érzem, hogy bármit is megkaparinthassak. 😄
Value packet, ha lejárnak, én is fogok sztem venni, amúgy egy naposat lehet loyalityért is.

Kumiho #2179

AnuluWork
Ez a víz kieg, meg a tartalommal való feltöltés elég jól produkál az én élvezeti skálámon, még ha vannak is hiányosságai.
Még eldöntöm, hogy mennyire akarom komolyan venni a játékot. Annyi minden jön ki, hogy félek, úgy járok mint minden MMOval az életben: másra nem marad idő. Ha komolyan veszem, akkor tuti költök még rá (most fogy el az utolsó ingyen Value packem). Még filózom rajta, mert azért elég húzós áron vannak a cuccok, de igazából tetszenek, hogy dögölne meg aki kitalálta őket. 😄
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2017.01.30. 22:48:46

AnuluWork
A cápát megvettem, az marha jó. Végre felfogtam az úszást is. 😊

böröczk
Ide is jelentkezem, egyszer élünk! 😄
Rém elszánt lettem 😄
Valójában ketten is lennénk..
Utoljára szerkesztette: böröczk, 2017.01.30. 22:43:29

Kumiho #2179

SzirmosSzisza
Van valami zenélő cucc is a játékban, az nem tudom melyik. Próbáld meg, hogy le lehet-e rakni a házban.

Kisebb az esély igen, azt nem tudom, hogy van-e max. Red Panda annyira nem jó imho, az aggro limitet nem növeli.

Ha kell a +1 fishing meg amit még ad megéri, ha csak úszkálni akarsz szerintem nem (én a cápát tervezem megvenni most)
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2017.01.30. 22:26:25

AnuluWork
A hal (fish) jelmez most hogy kijött a cápa megéri még? Érdemes megvenni?

És még 1x: az Oze's Music Box az a low budget arany hátizsák és a többi kategória, csak el kell adni, vagy zenél is?
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2017.01.30. 22:20:29

AnuluWork
A Desert Camo és a Desert Fox pet kisebb esély heatstroke vagy hypothermiara értékei összeadódnak?

50+35%=85%, vagy van max. érték, mondjuk 60%?

Red Panda esetében mennyire erős, hogy aggroztatja a mobot?
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2017.01.30. 22:15:08

Ha már Cat úgyis megemlítette (amit köszönök is neki) hirdetek is egyet! 😄

Üdvözöl a Sons Of Anarchy guild! Várjuk minden kedves játékos jelentkezését,akik szeretnének egy jó hangulatú társaságban időt tölteni!Egy kötelezettség és megkötések nélküli csapat vagyunk ahol csak a jó humor a kötelező. Legyél akár kezdő vagy haladó,akár napi vagy alkalmi játékos. Várunk szeretettel! (Info tőlem itt vagy ingame a guild üzenőfalon felsorolt emberkéktől)