Black Desert Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Peca kuldi port rat szigeten ha joltudom, de Dulfy oldalon kivan irva ha jol tudom.

Veni, Vidi, Vici

AnuluWork
Melyik az a heti? A napit vágom csak.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2017.02.08. 20:01:54

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Van heti quest amibol lehet kapni,napi,main questbol es az eventbol is jott.

Veni, Vidi, Vici

AnuluWork
Nem arról volt szó, hogy 20 nap (a 20 napi miatt) a sailboat? Vagy lehet gyorsabban is?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Sajnos a logitech billentyuzet nem jott ki HUN verzioban, de nem is baj.
Haat nemtudom ,hogy az Aion-os tarsasagunknal kikre celzol.
Utoljára szerkesztette: Zarache87, 2017.02.08. 19:10:20

Veni, Vidi, Vici

Mocsok22
Jajj lemaradt valami...felétek nem lehet kapni magyar ékezetes bill.-t? ööh nem <#love11>

Mocsok22
Ha vissza olvasol látni fogod...jó pár évet eltöltöttem a társaságotokban az Aionban 😛
Mivel meghallottam a neved így jöttem bólogatni hogy sok mindenkinek mennyire igaza van veletek kapcsolatban 😉

Bocsi igazabol az a valasz MaskimXul-nak ment volna.
De amugy nem vagyunk 10-en akarhanyan 😛
Az meg, hogy kinek hiszel legyen a te dolgod, de ha nem vagy tagja a BDO kozossegnek megkerdeznem minek is irsz ide? 😄 Azon kivul, hogy felakartal szalni a hype train-re.

Veni, Vidi, Vici

Mocsok22
Hmmm 😊 ezzel egy a baj... Én nem játszom a BDO-al 😛
Fogalmam sincs miért azonosítasz bármilyen guildal is,hisz ezt sehol sem írtam 😊
Az incidenst egy általam régóta ismert megbízható személytől hallottam!Sorry!Inkább neki hiszek mint ... 😛

MaskimXul
Egy szóval sem mondtam, hogy nem szeretem a pvp-t. Kifejezetten élvezem, feltéve, hogy a pvp rendszer személyes skillre, csapatjátékra és taktikára épül. Tehát pont nem úgy, mint a bdo-ban 😊

Arra próbáltam célozni, hogy még egy rakás olyan tartalom van a játékban a pvp-n kívül, ami szórakoztat.
Hogy azokat nem endgame-nek hívják, az a legkevésbé sem zavar.
Csak azért mert titeket a pvp-n kívül más nem érdekel, az nem azt jelenti, hogy mindenki így gondolkozik.
Tengeri resz igazabol pont a naval warfare miatt adtak hozza a trade,gather es a hunting az csak extra hozza.
Viszont a tobbi life skill igen full pve, de a vegfelhasznalsuk pvp-ben tortenik foleg lasd gvg,rbf,node es siege war (matik,elixirek,lovak es meg az osszes vegtermek ami vegulis egy iranyba mutat).
Az egyeduli kivetelek a trade es a aktiv fishing, persze ha megolod oket akkor a trade item hozzad kerulhet. Regen ezert oltek a afk fishereket varoson kivul.

Veni, Vidi, Vici

Végi olvasva a mai nap termését, elkeserítő a helyzet 😞 De tudjátok mit kíváncsivá is tettetek😉. Írjátok már le, h ki mit vár(t) egy open world pvp rendszerű játéktól. Tudom velem van a baj de általában egy "ohh basszd meg!" és egy vállrándítás elég és megy az élet tovább, pont nem érdekel ha lecsapnak.

Tim

Hat ha nem szereted a pvpt, akkor tenyleg nem ertem mit eroltetsz olyan jatekot, ahol csak pvprol szol a vegjatek...De hat kinek mi, csak szerintem meg az az erdekes hozzaallas, ha olyan mmoval jatszik az ember, amiben nincsen olyan tartalom az end gameben, amit szeret. Par honapra meg elkezdeni egy mmot...De hat kinek mi
MaskimXul
Szóval ha nekem nem a pvp a legfontosabb a játékban, akkor húzzak el?
Érdekes hozzáállás.
SzirmosSzisza
Legtöbb life skillhez nem kell PvP, tengeri biszembaszozáshoz se.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Akkor az az ember leaveljen, mivel bdoban nincsen pve end game tartalom, minden a pvprol szol. Ha csak vki nem kapalni szeret napi 10 oran at..😄D
Ha nem tetszik a pvp akkor miert is egy "PvP" guild-ben vagy? 😄
Nem erttem akkor miert nem a WSG-be mentel mivel oket nem fogjuk bantani.

Veni, Vidi, Vici

MaskimXul
"Sokan elfelejtik, hogy a pvp az endgame ebben a jatekban es nem a pve"

Sokan elfelejtik, hogy ne magukból induljanak ki.
Ez egy sandbox mmo, emberenként változik, hogy kinek mi az endgame.
SzirmosSzisza
Engem 6 hónapja öltek meg kb utoljára szekéren/lovon mikor warban voltunk valami griefer klánnal, azóta egyszer se történt ilyen 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Musketa asszem mar nem mukodik, de a charge, 100% rages es a trap nagyon jol mukodik a lovak ellen.
Amugy ha megnezed nem safe zone-ban valo lovaglas amugy is nem egyszeru mivel sokan leutik az emberek a lorol majd tovabb mennek.

Veni, Vidi, Vici

SzirmosSzisza
Nem kell megölni, sima muskétával lelövi a lóról és túléli, de az éjszakai lóhúzásnak így is annyi. Itt igazából az volt a baj, hogy általában, ha A-ból B-be kell jutni akkor sokan afk-ban csinálják (ha nem sietnek 😄).

Nem AFK módban nehezebb lecsapni a paciról, de nem lehetetlen. Néha megesik. Jó paci skill kombóval azért jól lehet nyargalni. Gondolom ez nem változott, csak a jobb pacikkal (magasabb tier) még hangsúlyosabb lett... Valamelyik PvP nerf után volt, hogy makacsságból és "büntetésből" rengetegen gyilkolászták a lovasokat és mindenkit aki AFK csinált valamit városon kívül... Aztán idővel megunták és átlagos szintre esett a "következményszint".
De az előző hozzászólásokban elsősorban AFK mód volt a példa, ami azért ha a ló szintezésére nyomjuk, akkor azért erőteljesen saját felelősség hol végtelenítjük a kört.
Ez a launcher....Eloszor vmi hibakoddal nem patchelt a launcher. Ujrainditottam a gepet, most meg 47 gigat akar leszedni. De hova, minek, miert????
Guild Misson-re tartott a szentem. Onnet tudom mert en meg onnet jottem 😛

Veni, Vidi, Vici

SzirmosSzisza
Azért, ha pl utazni akarsz 2 város között és közben elkapnak az sem kellemes 😊

Tudtok ám "védett" területen is AFk lovagolgatni ahogy sokan mások is. Ha kimész a vadak közé és jól megb.. megtréfálnak, akkor az részben azért a te sarad. Ha feladod a labdát, akkor ez néha megesik.
PVP gyakorlást szervezetten arénába is meglehet ejteni.Nem kell minden magyarnak szövetségesnek lenni-e de attól még nem kéne baszogatni a másikat ha nyilvánvaló ,hogy magyar. Egyébként szerintem vissza kéne térni a fórum eredeti céljához ,hogyha valakinek kérdése van megtudja kérdezni és aki akkar az segítsen neki.
Maxtreme
"Ennyire megsertettem azt a jobbikos lelkedet? 😄
Ugylatszik ma mar a hungaristak is virag lelkuek ha a pixel halmaz a monitoron elhullik."

LOL.
Te beteg vagy. Tényleg.
Látom nem érted a dolog lényegét, na de nem baj 😊
Részemről nem megyek bele jobban a témába, teljesen fölösleges.
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2017.02.08. 15:26:56

Ennyire megsertettem azt a jobbikos lelkedet? 😄
Ugylatszik ma mar a hungaristak is virag lelkuek ha a pixel halmaz a monitoron elhullik.

Amugy most lattok egy jo lehetoseget a tobbi guild szamara. Siman szovetkezhetnetek a LooneyTunes ellen ami egy pici guild illetve NEM MAGYAR hanem nemzetkozi guild.

Veni, Vidi, Vici

Maxtreme
Igen az valóban nagyon korrekt húzás volt... Én is részese lehettem a gyönyörnek.
De nem is az a baj hogy kinyír, (egy nála amúgy klasszisukkal kisebb szintű játékost) mert ha ez neki örömet okoz, hát legyen. Valahol a játék része, ha ettől nő az e penis, csinálja.
Csak utána minek ócsárol bunkó suttyó paraszt módon engem, és az egész klánt, mint valami 8 éves pattanásos kis klaviatúrarambó. Holott én előtte nem hogy beszóltam volna neki, de még ismerni sem ismertem.
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2017.02.08. 15:16:29

A War a LooneTunes-al csak a fun miatt van ha erdekel.
Egy war mogott nem feltetlen utalat vagy gyulolet all hanem a szorakoztato pvp is amit adhat. Csak sajnos egyes emberek tul komolyan veszik ha megolnek egy pixel halmazt a monitorukon 😞

Ezt a Magyar Magyar ellen suletlenseget meg nem eloszor olvasom. Nem is ertem miert ne harcolhatnank egymassal a pvp elvezeto es az abbol valo tanulas miatt. Ha csak esetleg egyesek nem reagaljak tull es viselkednek alpari modon.
Sokan elfelejtik, hogy a pvp az endgame ebben a jatekban es nem a pve. Persze farmolsz a gear es szint miatt, hogy minel jobban szerepelj a gvg-n,rbf-en node vagy siege war-on.

Azt se ertem amugy miert kell masokra ra eroszakolni ezt a minden magyar legyen szovetseges dolgot. Foleg ugy, hogy a guildek nem is igazan kommunikalnak egymassal. Sot meg szidjak is egymast guild chaten,TS-en es Discordon.

Igy a vegere meg annyit, hogy szerintem egy egeszseges versenges csak jot tesz a guildeknek. Illetve ha aztr akarjatok ,hogy kiemeljek a Magyar kozosseget ahhoz pvp-re van szukseg es nem arra, hogy a Magyar guildek nagyresze Not Ready to War mogott bujkalva griefelnek,karma bombingot tolnak es magyarul ocsarolnak mindenkit aki legyozi oket (Ez utobbi dolgokat az internacionalis guildben tolott idom illetve sok kozos baratunk osztotta meg velem Discordon. Neha mar ciki volt halgatni, hogy a nagy honfitarsak hogyan viselkednek.).

@Mocsok22 ha serelmezed az afk lovaglas oleset szoljal a guildednek, hogy ok se csinaljak mert ahogy lentebb irtam egy guild tarsad mar az elso napon megprobalt megolni afk lovaglas kozben. Ebbol a megmozdulasbol eredoen mi is tamadunk afk lovaglo emberekre. Ket lehetoseget latok.
1, Beszelsz a guildel es a ket guild kozott lesz egy iratlan szabaly az afk,afk lovaglo,pecazo,trader es hajozo emberek meg nem tamadasara.
2, Ha az elso opcio nem megoldhato akkor protection-t kell kerned.

Veni, Vidi, Vici

Én is egyetértek Orion8 hozzászólásával körülbelül hasonló véleményen vagyok én is.Másrészt a fórumnak tényleg arról kellene szólnia hogy egymást segítjük nem pedig arról ,már bocsánat ,hogy ki milyen faszagyerek interneten.Én a magam részéről szívesen segítek bárkinek ha tudok.Nyugodtan keresetek meg ingame family nevem:Terra karakternevet azért nem írok mert manapság kis karikat huzok fel lvl 56ra így általában nem a mainemmel vagyok benn.
Sziasztok!

Részemről inkább csak olvasni szoktam a hozzászólásokat, főleg azokat, amiből tanulni lehet. Úgy gondolom ennek a fórumnak elsősorban arról kellene szólnia, hogy egymást segítjük, okosítjuk és nem arról hogy vitatkozunk, néhol már személyeskedünk. Régóta játszom és még így is szoktam új dolgokat tanulni a játékban, szóval szerintem mindenki számára van új infó.
Amit írok inkább csak gondolatébresztőnek szánom, mert kissé kezd a fórum rossz irányt venni.
Először is amit megjegyeznék; nincs olyan hogy valaki mekkora király.
Ez egy játék és arról szól, hogy minél több időt és pénzt teszel bele, annál "erősebb, menőbb" vagy. A valós életben ebből semmilyen előnyöd nem lesz, hacsak az nem hogy megismerkedsz egy két jó arccal.
A lentebb olvasott Magyar guildek csatározását ellenben nem igazán értem, sőt zavar. Én a BSG tagja vagyok és jelenleg két Magyar guilddel is warban vagyunk. Miért? Nem tudom. Mindegy, hogy ki kezdte, a tény a WAR, ami zavar! Magyar, Magyar ellen olyan szerveren ahol van 8-9 Magyar guild és 1000 másik??? Még a nyelv is közös, mitől nem lehet megbeszélni a problémát, megoldani a grindolást? A faszméregetésre meg ott van a Duel nem kell ezért egyből háború.
A BDO-ban más nagyobb nemzetekhez képest nagyon kevés Magyar játszik, de ami nagyon meglepő, hogy ha a Top 500-at nézném, helyből lenne benne minimum 30-40 játékos. Ezeknek a játékosoknak a nagy része nem is hazai, hanem nemzetközi klánokban van. Ők "komolyan" veszik a játékot és nem akarnak olyan guildben lenni, ahol nem mindenkinek élet célja a BDO.
Ellenben ha ezek az emberek összeállnának és alkotnának egy nagyon erős Magyar guildet, akkor ugyanazt elérhetnék amit most "idegenekkel" Közben a többi hazai klánnal szövetségben lehetne segíteni egymást, illetve ha van ott olyan, akit érdemes átvenni, akkor lenne utánpótlás. Így hogy egymást öljük és személyes ellentéteket gyártunk csak azt fogjuk elérni, hogy az összes hazai guild felmorzsolódik és a végén max 15 fős csoportokban fogunk játszani, a többiek beleolvadnak egy nemzetközi guildbe vagy befejezik a játékot. Sajnos ez az összefogás nekünk a jelen állás szerint nem megy.
Én erre szeretnék ötleteket, hogy hogyan tudnánk inkább együtt játszani Magyarként, mint ellenségként.
Szívesen olvasnék olyat, különböző oldalakon, hogy a BDO-ban a Magyarok milyen jók....

AA eselytelen, hogy megertsd, de semmi gaz, ilyen vagy, ennyi jutott, ez van..:/ (amugy meg ha valakinek igaza van, akkor igaza...de ha kiderul hogy nem, akkor azt is beismerjuk, en is sokszor megtettem mar, nem tudom mirol beszelsz)

Terrana: Na latod, lehet normalisan is megnyilvanulni😊 Amugy abbol amit leirtal a piratesekrol, abban semmi rossz nem volt, azt ugy kell csinalni. Az, hogy mennyire beszeltek alpari modon, meg igy bemondasra nyilvan nem lehet eldonteni, igaz-e vagy sem, nyilvan kellene ss hozza...Nem vedeni akarom oket, semmi kozom hozzajuk, csak amikor veluk ment a pvp, akkor full normalisak voltak, egyetlen csunya szo nem hagyta el senki szajat, pedig halomra haltak, lett volna ra okuk. De toletek a srac le is irta, hogy elvezi azt, hogy igy leoszthatja a masikat, ez nem "rossz napom van" szitu. Mind1, ez van, nincsen ezzel semmi gond, tovabbiakban is megy majd a pvp-pk, hiszen ez a jatek ilyen, viszont 1-2 tagotoknak irassatok ki xanaxot😊
Mocsok22
Várható volt hogy egy végtelen magyarázkodás tárul elém amit szimplán áttekerek.. 😊 Az Aion óta ismerlek mint a rossz pénzt a brigádoddal együtt.A semmitmondó és folyamatos mindig nekem van igazam ragaszkodásotok félelmetes! 😊

Jó napot kívánok mindenkinek. Terra vagyok a Rosszcsontok Guildből.

Amennyiben megengedítek én is hozzászólnék a Rosszcsontokkal kapcsolatos vitához.Az én magánvéleményem szerint eleve nem kellet volna felfujni ezt az egész balhét mert mindenkinek lehet rossz napja és káromkodhat egy sort.Másfelől a Sausan az a terület ahol elég gyakran szoktak PKzni az emberek guildtől függetlenül is. Továbbá minden guildben vannak olyan emberek akik néha megengednek maguknak alpári stílust is. A Pirates of Hell-es megjegyzésedről annyit hogy ennél sokkal alpáribb stilusban beszéltek velem.És 1-2 guild tagot számomra érthetetlen vagy ismeretlen okból pár hete PK-ztak orrba szájba.Valamint az is előfordult pont az előbb emlitett guildel kapcsolatban, hogy kb 2-3 héttel ezelőtt amikor elkezdtünk egy guild questet ott teremtek MÁSFÉL percen belül!! és elkezdték PK-zni a guild tagjait.Ez szerintetek az értelmes viselkedés?És miután a "kémüket" aki megadta nekik ,hogy hol van a guild quest és melyik channelen természetesen azonnal kitették a guildből. És ez nem az első eset volt.De mivel azóta jelen állás szerint nyugi van igy egy szavam sincs rájuk. Egy valamit valószinűnek tartok ,hogy guildtől függetlenül párszor még ilyen alpári stilusú beszélgetések elfognak hangzani. Egyvalamit javasolnék a korábbi összetűzéseket elkerülendő.Véleményem szerint több értelme lenne ha összefognának a magyarok és segítenék egymást mint az ,hogy pl itt a fórumon szájkaratéztok egymással.Másrészt ne felejtsétek el ez egy játék vagyis nemkell véresen komolyan venni és ez miatt összeveszni másokkal.Én a magam részéről voltam már pár magyar guildben ezt páran tudják jól.Szóval van viszonyítási alapom az álapotokról ugy vélem.A Looney-ből 1 embert se ismerek személy szerint viszont a Pirates of Hell-esekhez volt már szerencsém és sajnos negatív tapasztalataim voltak. A Black Sheep-esekhez is volt lévén az volt a Rosszcsontok előtti guildem és szerintem a legjobb hangulat a Rosszcsontoknál van bár a Black Sheep Gang nemsokban van lemaradva tőlük, másrészt őszintén mind a BSGbe mind a Rosszcsontokba van olyan ember akit kevésbé birok mégis ,összetudok velük fogni és együttdolgozni azért ,hogy végre megmutassuk ha összetartunk sokra vihetjük.

Köszönöm ,hogy elolvastátok Tisztelettel Terra
Neked az, ha valaki elmondja mi merre hany meter, az kimagyarazas😄 Ok...De akkor legyen
1:korulmenytol fuggetlenul, hol merre, mikor miert, a pkzassal semmi baj nincsen, ez egy ilyen jatek, a szerves resze.
2:semmifele alazas nem volt, de ha lett volna, az sem magyarazat a viselkedesre
3:nem, nem tudunk egymas minden lepeserol, de ehhez hasonlo taplo viselkedes, koztunk soha nem fordulhatna elo, evek ota ismerjuk egymast, kizart dolog, mivel alapjaba veve ettol mindenki felfogasa ertelmesebb(illetve eletkorunknal fogva is), meg elgurult gyogyeres allapotban is. De amennyiben ez valtozna, akkor az illeto nem sokaig maradna a kis brigad tagja, ennyi.
Itt nem en vagyok az, akinek magyarazkodnia kell mar elnezest, a ti brigadotokat probalod te kimagyarazni a szarbol, hogy miert viselkedtek ugy, ahogyan, mikor minden ertelmes ember tudja, hogy erre nem letezik mentseg. Itt nem szemelyeskedek, hogy milyennek tartom azokat, akik igy csetelnek masokkal, de ne adogassal vissza, csak ha van SS-od, bizonyitani tudod, hogy mi is igy viselkedtunk. Nyilvan nem lesz, mert nem volt ilyen...De jellemzo, szegyen helyett meg megprobalja kimagyarazni a kimagyarazhatatlant, es masra piritani, hogy meg a masik volt a hunyo....Magyarok, ezert oljuk az osszes magyart alapbol...Csak nem mind1, hogy valakikkel jokat lehet fightolni es a fun miatt toljuk, vagy jonnek a tizeneves csitrik, akik verpityukent szajkarateznak amint egyszer meghalnak. Ezeknek nem valo jatek, meg kart tesznek magukban😄
Mocsok22
Magyarázd már el kedves vico hogy miért ne legyen tapló az ember ha egy vétlen gyenge afk-ba lovagló embert legyalultok(ez még talán nézőpont kérdése)de mikor general chatben kiröhögitek és megalázzátok az már indulatokat szabadít fel.Semmivel sem vagytok ezek szerint különbek!Ha prédikáltok nézzetek szét a házatok tájékán is.De gondolom ezt is megpróbálod kimagyarázni.Vagy ti 10en ákárhányan egymás minden lépésèről tudtok?

Eddig a magyarok kozul talan a pirates of hellben voltak olyanok, akik a normalis emberi szinvonalat megutottek, veluk volt is jo fight, szarra lettek verve, de nem anyaztak, nem beszeltek csunyan mindennek elhordva a masikat stb...Illetve latom, amig betegeskedtem es nem voltam aktiv, addig volt csetepate a black sheepesekkel is, mert van egy 108/67-es pvp allas😄 Oket nem tudom, hogyan reagaltak le amikor halomra haltak(a szamok szerint), nekem ok meg kerdojel, de ugy tudom hallomasbol, hogy ott is azert ertelmesebbek az emberek mint a rosszcsontiknal
Atolvastam, vajon mire gondolhattal, de semmit nem talaltam Ezust reszerol, ami ot minositene negativ iranyba. Talan annyi, hogy mivel szerb a srac, es tori a magyart, neha erdekesen ir, de azt leszamitva az o stilusara nem lehet panasz, es ha egyszinten emlegeted az ot szidalmazoval, akkor gratulalok.
Csupán megnéztem a képet amit a cseten történt beszélgetésről csinált.Abból leszűrhető hogy egyik fél sem tiszta.

A stilust egy ertelmes embernel ilyen kirohanas semmivel sem magyarazhatja, csak az, hogy nem normalis..😄

Plata, mire gondolsz? Hol lattal te zarachetol vagy kozulunk barkitol hasonlo stilust, hogy ezt igy ideirtad?
Ahogy elnézem egyikőtök színvonala sem jobb.

AnuluWork
A stílust a szar nap is generálhatja. Ingame adják ki ami őket az életben éri. Bár nem tudom, hogy ezek hány évesek, de anyázás amióta van MMO az létezik és ez a fajta duma is folyamatos. Bár nem nyomom guildben, nem tudom mi az általános mostanában, de amikor nyomtam, sosem nyomtam olyanban, ahol ez a szöveg ment. Onnan azonnal eljöttem.

Egy biztos, aki egy játékon ennyire felqurja magát, az nem való semmilyen közösségbe! Hogy miért ilyen? Sajnos, minél fiatalabbakat látok magam körül, ezek egyre inkább így kommunikálnak. Köszönhetően annak, hogy semmiféle közösségépítő hatás nem éri őket az iskolában, és nem csak egymással, többnyire a tanárokkal is így beszélnek, akik hagyják nekik.

Na mindegy, egészségükre. Pont ezért döntöttem el, hogy csak olyan guildbe megyek, ha megyek, ahol nincs ilyen figura. Mert magadban lehet anyázni, de már TSen is faxt kapok ettől ha csak ebből áll a kommunikáció és egymással is így beszél pár ember.

De biztos, hogy a guild ilyen. Miert? Mert ha pl hozzank bekerulne egyetlen ilyen ember is, nem lenne hosszu eletu,de ott elturik, tehat azonosulnak a stilusaval, valahol 1 szinten vannak.Es nem egy emberrol van szo... Erre a stilusra pedig nincsen magyarazat, nincsen olyan helyzet, ami elfogadhatova tenne.
Ez elotte volt meg joval mert ezutan mentem Crescent-be farmolni ahol belefutottam a guilded egyreszebe. Amikor ott ugyereztem, hogy hamarosan nagyon sokan lesztek akkor jottem el onnet. Persze a centaurok kornyeken leloktem valakit es megoltem. Nem gondoltam, hogy az az egy halal ekkora gond 😞 De gondoltam szabad mert tegnap elott meg engem loktek le a lorol mikozben afk-ban alt+tab-ban lovagaltam. Szerencsere a fules a fejemen volt igy nem haltam meg. Amugy kesobb Cadry-nel is volt egy kis csetepate. Remelem a kozeljovoben megtobb baratsagos merkozesunk lesz 😊

Amugy az elmult par napban sokan eleg szepen udvozoltek miutan meghaltak es persze voltak akik rendesek is voltak utana, de oket ki emeltem a tomegbol mert ennyire alpari szintre egyik ember se sulyedt le elottuk 😛

Veni, Vidi, Vici

MaskimXul
Ez azelőtt, vagy azután volt, hogy afk lovagló embereket nyírtatok ki poénból?

Bár aki már játszott olyan mmo-t ahol voltak magyarok, az ezen nem lepődik meg.
Minden uj karakter utan kapunk uj slotot majd ez miatt nem kell felned 😊

Ja amugy a szitu eloszor nem is velem tortent csak siman Ezust es Badbone guild tarsunk szeretett volna fejlodni Saussan-bol es a kultura kipattant a Rosszcsontokbol 😄
Volt utana pk is aztan en is oda mentem, hogy beszeljek veluk amig a tobbiek fejlodnek. Aztan persze megint lett PK az eredmeny meg olvashato utana 😛

Bocsi a kesoi valaszert csak volt egy kis War a BlackSheepGang-el is kozben.

Amugy a kultura tovabb frocsog <#banplz>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Veni, Vidi, Vici

AnuluWork
Ha kijön, kapunk új slotot? Egyáltalán, hány karaktered lehet most? 12 volt a max a merge után, változott-e ez azóta? Egyáltalán, mi van ha 13 van? Lehet egyáltalán 13? 😄
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2017.02.07. 22:51:33

AnuluWork
Berakták a játékba a tekercseket amiért logot ad az arc Trentben. Normálisak, hogy 2 tekercsért adnak 1 logot? 😄

A legutolsó napival ami logot ad 10 darabot szed össze az ember kb. 1 perc alatt. 😄