Black Desert Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AnuluWork
Mi ez a fakkság, hogy gyökér állatok afk lovaglókat gyilkolásznak Velia és Heildel között? Eddig ilyen idiótákba még nem botlottam bele. Meg szerencsére nem öltek, de a paci kipurcant 1x 😄

Edt. Lehet, hogy csak megsérült?
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2017.02.24. 20:25:28

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Lépj ki és a launcherben állítsd EU-ra.Jobbra fent! 😊

Utoljára szerkesztette: Mirayse, 2017.02.24. 19:41:25
Sheltem
Sziasztok

Ha NA val kezdődnek a szervernevek akkor valamit elrontottam és Amerikai szerverre mentem ugye? Csak tudnám mit.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

SzirmosSzisza
Nekem most a főkarin 84 hely van, úgy hogy sose vettem pénzért inventory bővítést 😊 (loyalty, vp, eventek, rewardok)

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Carmang
A HD5770-emen alacsony beállításokkal, közepes textúrákkal akadásmentesen fut a játék 30 fps környékén. Olyan előfordul néha, hogy játékosokra/npc-kre, csak kb 10 méterről húzza rá a textúrát, miközben maga a figura már messziről látható.
Egyébként itt az alacsony grafikai szint is elég korrekt, nem fogsz baltaarcúakkal találkozni.

Szóval csak emiatt ne halogasd a játék kipróbálását.
Viszont van egy olyan érzésem, hogy a 8GB memória számít az össz teljesítményben. Ja és sokkal gyorsabban tölt be, mint pl a Blade & Soul.
Utoljára szerkesztette: Carmang, 2017.02.24. 18:10:08

Carmang
Azért mikrotranzakció, és mikrotranzakció közt is van különbség. Jellemzően a koreai játékok olyanok, hogy még alacsony szinttől elkezd belassulni minden területen a játék, na a BDO szerencsére mentes ettől. Ellenben kevés inventory hellyel kezd a kari, és elég sok mindennel megdobál az elején, amiről fogalmad sincs, hogy érdemes-e elrakni, vagy eladható. Hát mit lehet sok minden mellett kapni a shop-ban? Inventory bővítőt 😊 Illetve kezdem megtapasztalni (én is még csak 1 hete játszok), hogy loot felszedegető pet _jelentősen_ hozzájárulna a kényelmes játékhoz. Ezekkel számolj.

A számomra teljesen értelmes mikrotranzakciós megoldást a RIFT mutatott be. Tényleg élhető játék, akkor is ha _semennyi_ pénzt nem akarsz költeni a játékra, de aki szeretne ultra gyorsan fejlődni, és azután rögtön fullos gear-ben szaladgálni, vagy minden mesterséget kimaxolni, az is megtalálja a számítását a shop-on keresztül.

Szerintem meg nem. :p
Utoljára szerkesztette: NiceScream, 2017.02.24. 17:23:49
Szerintem nemsokára ezeket a minimum követelményeket átírhatják picit magasab hardver meglétekhez, helyigénye hetente változik hiszen a tartalom is bővül. Bár én még elvagyok egy minimum konfigon is de látom, tapasztalom ez a játék igényli az erős cuccokat.
ÉN lovaglásnál vettem észre Calpheon közelében. Megy a vágta, egyszer csak beakad a paci a levegőbe 2-5 másodpercre. Aztán picit kevesebb FPS-en de megy tovább minden. Vicces ahogy a ló beakad a levegőben vágta közben. <#eplus2>
Köszi a válaszokat.

Ez a 750 ti úgy látszik a maga idejében nagyon jó választás volt, sokatoknak ketyeg a mai napig a gépében. Érdekes, de a szomszédom gépében is 750ti van 😊 Szóval valóban népszerű a mai napig. 😊

Na már csak azt kell eldönteni, hogy elég a basic verzió megvétele, vagy egy jobb megfizetése hiper szuperebb dolgokkal. De valószínű a basic lesz, ha a kelleténél egy kicsit is jobban tetszik egy mmo, képes vagyok vele akár 1-2 évet is eljátszogatni, rá ér az ember megszerezni mindent. Mint anno a Jade Dynastyban... anyám de régen is volt 😊
Nekem is 750 ti gtx van. Heidel várost utálom amikor csak keresztül kell menni rajta az is elég laggos.. A karacsonyi event es havazas volt zavaro de azota elvagyok ...
SzirmosSzisza
Városban, node waron, siege waron szerintem nincs olyan kártya ami tudná tartani a 60 FPS-t maxon, de ezeket kívül bírni fogja persze. Én 750 TI-vel tolom és egész tűrhető (full minimumon 😄)

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

A "régi" kártyád a minimum felett van, az új még a gyengéb választásánál (1060) is az ajánlott/optimális teljesítményénél jobb. Papíron jó vagy. Akkor szokott lag lenni picit, amikor sok ember van kis helyen. Ez jellemzően a siege és a node war channelek és war idők. Ilyenkor lejjebb lehet venni a grafikai beállítást vagy felbontást és jobb lesz picit, de elég korlátozottak a lehetőségek így is. Lehet valamennyire a szervertől is függ. Azt mondjuk nem tudom hogy változott a három szerver összevonása után a helyzet. Volt aki arra tippelt azért szar és lagos háborúban a szerver, mert több szerver van, van aki arra tippelt azért, mert kóklerbanda dobta össze nálunk. Mások másra tippeltek az alufólia sipkájukban. Az aktívabbak majd nyilatkoznak. Pl aki linkelte azt a tündi-bündi elefántot minimum grafikán. Neki biztos van tapasztalata a beállítások-lag viszonyáról az "új" helyzetben. <#hehe>

Az NPC-knél volt még a sötét árny jelenség. Ez is orvosolható talán, csak nem emlékszek milyen beállítással, vagy hogy valóban működött-e. (A távolabbi alakok először sötét alakként jelentek meg néha és később töltődött csak be a teljes NPC textura élsimítással meg minden csilivili dologgal. Ez karbantartás előtti napokon fordult elő néha, vagy talán siege/node war időben. Vagy ha lóval vágtattál. Esetleg ha gyenge a videókari és magas a grafikai beállítás, vagy kicsi a látótáv? nincs biztos infóm)
Hali!

Szeretném kikérni a véleményeteket. Csak azért nem próbáltam ki eddig a játékot, mert egy régi ati hd6950 karival rendelkezem. Rengetegen írták, hogy lebutítva nem érdemes ezzel a játékkal játszani, így eddig hanyagoltam, lenne kb 20-30 fps-em ezzel a karival low beállításokkal. Lassan bővülök egy gtx 1060 vagy 1070-es karival (külső tényezők döntenek, nem én). Természetesen a többi alkatrész már meg van, ezek mind elegendőek ki fogják hozni a kari erejét. Annak ellenére, hogy sokat olvastam fps esésekről, pl. hirtelen 60-70 fps-ről 30 fps, az nem gond ugye, nem állandó? Ti mit tapasztaltatok? Vehetem, tölthetem majd? Főleg most, hogy "akciós" az ára. 😊
Ty.
SzirmosSzisza
Szerintem teljesen normális dolog megkérdezni, hogy mi az endgame egy MMO-nál, még ha a BDO esetén más is, mint a legtöbb MMO-ban 😊

Amúgy én is csak azt tudom mondani, hogy ami tetszik azt kell csinálni, ha PvP/node war/siege érdekel akkor picit problémásabb, mert kell fejlődni/normális geart szerezni, de, mint más is írta rengeteg dolgot lehet csinálni a PvP-n kívül is.

Sheltem
Ehh,....én imádom a pecázgatást a játékokban(az animal crossingok és a stardew valley pont emiatt nagy kedvenceim).
Erre megnéztem ezt a 2 linket hány féle hal van a játékban:

Ocean Fishes
Freshwater Fishes

Asztak*rva....Ezekután nincs is több kérdésem...alig várom, hogy kipróbáljam.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Olyan nagyon magas szintű karim még nincsen mivel csak pár hónapja kezdtem el a játékot. Az 56-os karimmal próbálok "beilleszkedni" kisebb aktuálisan kialakuló csoportokba és tovább grindelni 57 felé. Mivel a valódi életemben már családos is vagyok így nekem találták ki a játékot sokszor el tudok lépni a monitor elől, foglalkozok a gyerkőcel vagy egyéb dolgaimat intézem... 😄 Egy MMO -ban sem láttam még olyan funkciókat mint ebben, szinte képernyőkímélőnek hívom nem is játéknak 😄DD Le tudom pakolni a tálcára és foglalkozok napi dolgaimmal, ha van időm felnézek, gyönyörködök abban, hogy most ki a fafom nyírt ki vagy mibe botlott a lovam. Nem vagyok egy óriási elvárásokkal és hatalmas igényekkel megtelt nagy MMO gamer. Van több mint 10 éves wowos tapasztalatom de azt itt kukába is dobhatom. Ez teljesen más és pont ezért maradok itt. Nem függök senkitől és semmitől. Akkor csinálok pont azt amikor akarok és nincs határa meddig. Van hogy nekimegyek farmolászok és ha felérek egy gyönyörű hegynek a tetejére akkor készítek néhány fényképet elégedett vigyorral. Amúgy van meló itt bőven. Ha jó cuccokat akarsz sokat kell grindelni, "melózni", én csak a játékot fizettem ki és szerintem mást nagyon nem is tervezek venni. Amit megszerzek azt játékpénzből fogom és sok -sok idővel. Más MMo -ban ugye sokat kell menni raidelni, dungeonokat naponta kitakarítani. Itt meg különböző helyszíneken "csak" mobokat kaszálni. Ha megunom elmegyek és főzök sört a rabszolgáknak. 😄 Úgy érzem még sok-sok felfedezni való lesz ezen kívül is mivel számomra idegesítően sok fejlesztés is történik (új területek, DK mint új kari márc. 1. től stb) Lehet, hogy úgy tűnik másnak, hogy unalmas amúgy meg hidd el van , hogy azt se tudod merre menjél és mibe kezdjél annyira komplex egy játék. Vannak bosszantó dolgok mint pl.ul az enchizés vagy az AH, de hozzá lehet szokni vagy másképpen megoldani. Itt nincs olyan, hogy most leöltük 25 en február 10 kén hajnali 3 kor LK-át és egy 271 es item level-ű cuccal a következő kiadásig én leszek SW előtt a sztár... 😄 Egy magasabb szintű karival is van mindig mit csinálnod, szerintem van tartalma bőven a játéknak. A saját kecó kialakítását pl.ul én még el se kezdtem és szerintem nem is fogom mivel mindig költözködök másokkal meg nem fogok tuti versenyezni 😄 Az egész lakásdolog nálam csak arra jó, hogy főzőcskézzek, alkemiz-ek bent vagy csak egyszerűen valamilyen processinget végeztessek a karival.
Erről van szó.
A játék keretein belül tényleg azt csinálsz, amit akarsz!
Ha éppen unod kicsit, akkor akár beállíthatod afk pecázni is a karidat, még abból is te jössz ki jól.
Abszolút nem unalmas még akkor sem, ha qrva magas szintű a karid.
Sheltem
Érdekesen hangzik, kíváncsivá tettetek.
Az "endgém szar" az meg azért érdekes, hogy ha nagy szintű karakterem lesz akkor van e még "teendő" (ha ez jobban tetszik mint az "endgém" szó) vagy "uninstallezismegvoltmelyikjátéklegyenakövetkező".
De amiket írtok érdekesen hangzik, a vadászat is, a háborúzás is úgyhogy mindenképpen nekiugrok.

Gondolom ugyanazt mint az 1-2 szinttel alacsonyabban csinált 😊
Szörnyhent, life skillekkel törődés, vagy csak felfedezgetés. esetleg minden este háború. Sajna a "kis" és közepes PvP nem olyan pöpec itt. A területi háborúk egy jó guilddel murisak tudnak lenni... Csak nincs raid és a single target buffolás, feltámasztás, heal nem igazán működik megfelelően ebben a non-tab-target rendszerben. De ettől még jól el lehet lenni. (az utóbbi 1-2 hétben elég aktív volt a társaság a siegekben. Még sose láttam ennyi guildet egy-egy területért háborúni, mint 1-2 hete. Mondjuk össze lett olvasztva 3 szervernyi embertömeg azonos node és siege terület mennyiséghez, de akkor se vészes most "papíron" )
Meg lehetsz te a Nagy Vadász is. Vagy rágyúrhatsz az 1500. quest befejezésére, meg a napi frissítésű 100 quest teljesítésére sok-sok contributionért. Annyiban is más a BDO, mint sok más MMO, hogy nincsenek "Zárt" terek. Nincsenek instanceolt dungeonok és World bossok. Minden a nyílt világban zajlik és más játékosok kedvük szerint beleavatkozhatnak.
Ezen az "endgém" szaron mindig jól szórakozom 😄 Játsszál a Black Cryptel, ott van endgém 😄
Az, hogy ki mivel tölti az idejét a játékban teljesen magánügy, lévén sandbox mmo. Ha neked arra van kedved, akkor egész nap fát vágsz. Vagy pecázol. Vagy zaklatod az alacsonyabb szintű szerencsétleneket.
A grind meg ugyan arról szól, mint az összes többinél.
Paszmek 😉
Sheltem
Akkor most "letámadlak" a kérdésemmel és máshogy teszem fel. TE mit csinálsz a magas szintű karaktereddel például?
Pl legutóbb miből állt a játékod? Csakhogy konkrétabb képet kapjak 😊
Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2017.02.24. 09:27:34

Nincs end game mivel nincs max szint se. Mindenki maga dönti el a játékban mi az ami leköti ès mivel szeret foglalkozni. Ez nem wow, itt nincs max határ a szinteknél, minden szakmával foglalkozhatsz. Nem szàmít az se ha nem akarsz szintezni, armort úgyis korlátok nèlkül bármilyet felpakolhatsz akàr a kiskarikra is...
Sheltem
Sziasztok!

Gondoltam este ki is próbálom a játékot, hát nem...ez bizony szépen leszedett finom kis 50gb körüli anyagot😊 Na majd ma este. Nagyon kíváncsi vagyok mostmár, már csak azért is mert metacriticen az egyik értékelésnél az van, hogy a srác egyedül a Lotro -t tudta hangulatban ehhez a játékhoz mérni pedig minden MMO -t kipróbált. És énis így vagyok ezzel, hogy lotro mellett egyik másik MMORPG sem(ESO,WOW,GW2) hozza hangulatban azt mint a lord of the rings online. Tehát nagyon kíváncsi leszek.
Negatív kritikáknál leginkább olyanok vannak mint az irritáló gyereklányhangok, illetve, hogy fizetős benne pár dolog. Ezek őszinténszólva pont nem érdekelnek. Egyrészt az ilyen mikrotranzakciós dolgokkal általában soha nem kell sietni, ráér az ember pár hónap múlva unlockolni stbstb.
Endgame contentről mesélne valaki nekem? Miről szól a játék miután elérted a maximum szintet?
Azt tudom, hogy instákra / raidekre vágyakozó emberek csalódni fognak a játékban(de talán nem fog hiányozni) de akkor mit csinál az ember miután max szintű lesz(ami mennyi is?), miről szól utána a "grind"?

SzirmosSzisza
Passz, lehet venni a lovásznál is, nem drága.

Passz. Ha nincs pet, vagy nem hívod elő, akkor bármeddig 😊
Egyébként meg írja, hogy a kaja mennyi éhséget csillapít a peteknél. Annyit ad. Hogy ez időben meddig tart ha 0-ról adsz nekik egy adagot azt nem tudnám megmondani. Ha AFK vagy, akkor azért küldjed szunyálni a peteket. Az azért hasznos.
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2017.02.23. 21:00:43
Carmang
Kösz a részletes választ 😊 Egy adag állateledel kb mennyi időre elég?

Más: tegnap óta nem kapom meg a Returning lapról az Attendance Reward-ot. Gondolom ez bug.

Inventory bővítőt nem lehet venni szerintem sem. Állateledelt viszont lehet eladni és venni is. Meg craftolni is. Legfeljebnb nem éri meg eladásra termelni (az alapanyag ár a max eladási ár alatt vagy közelében van). Az állateledel a petek "üzemanyaga". Olyan mint a munkásoknak a sör, vagy a lónak a répa. Ha kifogy a szufla/elfárad, akkor nem hajlandó dolgozni. Ilyenkor etetni kell (a munkást meg itatni, de most pet food a fő téma). Amíg elő van hívva a pet (vagy petek), addig szépen lassan csökken a staminájuk (vagy talán hunger náluk az elnevezés). Ha lemegy nullára, akkor nyavalyognak, de nem dolgoznak míg nem kapnak kaját. Nem szedik a lootot, meg talán a buffokat se számolhatod ilyenkor fel. Ha eteted a petet, akkro nő a staminája (vagy hunger) és xp-t is kap. Szintet is léphet. Ha eléri az adott tier-en a max szintet (10), akkor rollolhat az adott peten egy "Buff". Alap tier 1 peteken mindenképp rollol egy, feljebb esély van rá, de nem 100% azt hiszem. A buff lehet pár százalékkal több XP valamilyen life skillen, vagy épp gyűjtögető skillre +1-1 szint (azaz gyorsabb begyújtés, nyúzás, bányászat).
Carmang
Jól látom, hogy Market-ben nem lehet Inventory bővítőt, és állateledelt venni?
Mire való egyáltalán az állateledel?

meg 3, vagy 5000 óra után egy petet. Csak idő kérdése <#eplus2>
SzirmosSzisza
Szerintem (pearl shopos) bútort nem lehet piacon venni, ellenben valahány óra után mindenki kap 1 ilyen ágyat.

Azt mondja az extra tartalmak játékban nem farmolhatóak, de elvben vehetőek. csak mivel "igazságos" bid rendszer van ami nagyon alacsony áron engedi csak kitenni az itemeket, így a nyerési esélyed minimális ezeknél.
Bővebben:
- a decor item nem kötelező, viszont a RM ágyak több energyt regenerálnak mint a játékban craftolt bármelyik ágy ("P2W", de ezt nem mondom ki hangosan, mert meglincselnek a pro játékosok itt). Azt hiszem ez is vehető a valós pénzt befektető játékosoktól a piacon, csak a bid rendszer és a korlátok miatt ritka hogy összejön a vétel.
- dye bbox: ez nem tudom mire jó. Ha value pakkod van, akkor eléred az összes festéket. Vagy fene se tudja. Ha színezgetni akarsz lehet hasznos, csak kevés lesz az a pár random festék.
- Appearance Change Coupon: ha nem akarsz arcot váltani, akkor nem kell
- Inventory Expansion Coupon: hasznos, de nem "kötelező". Loyaltyból és questekből is vehetsz vagy kaphatsz extra helyet. Persze a több hely mindig jó. Ez a játék tipikusan úgy van kitalálva, hogy az alap hely és súly veszettül nem elégséges. "kényelmi" funkció.
- Steel Toolset Package : hasznos, de craftolható hasonló vagy jobb (?) item a munkásaiddal. Azért nem haszontalan. Fogyóeszköz, így ideiglenes segítség. Viszont ha jól emlékszek, akkor nincs szintkorlátja, így a "profibb" szintet (gyorsabb munka) tudod hozni korábban. mint egyébként elérhető lenne.
- 1 Value Package (30days): ez lényegében a havi díj iteme. Extra hely minden városban és a karakteren, kisebb adó piacra rakott árukon, hozzáférés a festékekhez. Jó ez ha van. Elvileg vehető valós pénzes felhasználóktól a piacon, gyakorlatilag kicsi az esély kifogni.
- Elion's Blessing : hasznos. Nem "Kötelező", de meggyorsítja a karakter szintezést. Alacsonyabb szinten vagy gyengébb felszerelésnél azért néha az ellen össze tud csukni. Korábban a World bossokon sokat lehetett bukni, de a fáradtság is betehet néha. Kiküszöböli az ilyen "user errorokat".
- Bleach: eleinte jó anime volt, aztán zagyvaságba fulladt. Fene se tudja kell-e ez a játékba 😄
- Tier 3 Horse : nem lényeges. Hasznos lehet eleinte és gyorsít, viszont ilyen szintű paci befogható alap vadlovak közül is
- pet: hasznos. p2w item. Elvileg vehető és elvileg szerezhető a játékban és eventeknél is. gyakorlatilag "kötelező". Még így is hasznos ha szerzel még 2-3-at.
- flute: ez viszont nagyon hasznos. "kényelmi" funkció, de sokat számít ha nem kell keresgélni a pacit csak füttyentesz ő meg odaszalad jó messziről 😊
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2017.02.23. 16:37:43
Sheltem
Tehát azt mondod, hogy most a 25 eurós pack gyakorlatilag "kötelező vétel" annyira megéri ?

SzirmosSzisza
Egy közös szerver van (Európa). Azon belül a channel mindegy, 15 percenként lehet váltani.

Sheltem
És mégegy kérdés: Este kipróbálom. Melyik szerverre menjek hol van a legtöbb Magyar? (Már ha van ilyen, hogy több szerver)

SzirmosSzisza
15 euró extráért kapsz kb 30 eurónyi dolgot (pet, 2 value pack, meg 1-2 apróság, azoknak az árát nem tudom). Elvileg ezeket lehet venni piacon, de nagy szerencse kell hozzá, hogy a tied legyen a cucc (én szeptember óta próbálok VP-t venni és most sikerült először pár hete 😄).

Sheltem
Srácok most akciósak a packok a hivatalos oldalon. Ha hosszú távon szeretnék játszani melyik pack éri meg legjobban, a 10 vagy a 25 eurós legnagyobb? Másszóval az explorer package megéri vagy "ki lehet farmolni" máshogy is a játékban és a legolcsóbbat érdemes venni ?

Batman felfedi magát? <#hehe>

AnuluWork:
13 lesz a max character slot és ócsón megszámítják a +1-et.

"In addition, all Black Desert Online players can receive an extra character slot from the loyalty shop at practically no cost (1 loyalty) and the maximum amount of character slots is extended to 13 to support the additional class."
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2017.02.23. 09:59:30
SzirmosSzisza
Passz, szerintem 10-szer öltem meg eddig kb, ezalatt kb 2 livertot dobott, ha jól rémlik. Igazából pont a közelben voltam és kinéztem, megérte!

AnuluWork
Grat! Hány alkalom után?

SzirmosSzisza
Bheg rám mosolygott 😄

Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2017.02.22. 22:29:15

AnuluWork
Van 12 slotom. Tudok új sloton dark knightot kreálni, vagy törölni kell karit?

Tsurata
Most érdemes belekezdeni annak aki eddig fontolgatta a játék megvásárlását, 50%-os leárazás a nagyobb csomagokra Március 13-ig.

Dark Knight érkezése: Március 1

“Creativity is to discover a question that has never been asked. If one brings up an idiosyncratic question, the answer he gives will necessarily be unique as well.”

menjel blizzard jatekot jatszani arulo, mar ki vagy kozositve mire belogolsz legkozelebb mar nem leszel guildben😄D
AnuluWork
Nagyon köszi.

Tsurata

Itt megtudod previewolni őket: Black Desert KR - BGM

És itt vannak a letöltések(jobb klikk > mentés másként):

Intro:
Main theme

Balenos:
Battle
Velia
Lovaglás

Serendia:
Battle
Heidel
Glish
Lovaglás

Calpheon:
Battle
Calpheon
Lovaglás

“Creativity is to discover a question that has never been asked. If one brings up an idiosyncratic question, the answer he gives will necessarily be unique as well.”

AnuluWork
Na én befejeztem az enhanceolást. Párszáz milla elment, de hogy egy játékban a leírásban leírt max. fail ne a maxot jelentse adott szinten, hanem még további rngt, nos köszi, elég volt. 😊 Mostantól ami van, azt veszem, és ennyike. Minden szart eladok. Eszméletlen, hogy mennyire random ez a szar!

Más.
A zenéjét, de a fullosat nem lehet letölteni valahonnan? Behr a vízcsobogással annyira nyugis, hogy komolyan nem tudom miért megyek holnap dolgozni, és nem valami hegyi patakhoz vagy a tengerpartra!? 😄

AnuluWork
Közben tapasztaltam, hogy nem engedi tovább enhanceolni. 😊

AnuluWork
Vagyis, ha nem javítom meg legalább 10re, akkor enhanceolni sem lehet, ha nulla?

Szóval,

0/100

Lehet enhanceolni?
Nem lehet enhanceolni?
Nem tudsz továbbmenni/nem veheted fel?
crashel a fegyó?

SzirmosSzisza
Nem tudod felvenni csak.