Black Desert Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Edt. Lehet, hogy csak megsérült?
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2017.02.24. 20:25:28
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Utoljára szerkesztette: Mirayse, 2017.02.24. 19:41:25
Ha NA val kezdődnek a szervernevek akkor valamit elrontottam és Amerikai szerverre mentem ugye? Csak tudnám mit.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Egyébként itt az alacsony grafikai szint is elég korrekt, nem fogsz baltaarcúakkal találkozni.
Szóval csak emiatt ne halogasd a játék kipróbálását.
Viszont van egy olyan érzésem, hogy a 8GB memória számít az össz teljesítményben. Ja és sokkal gyorsabban tölt be, mint pl a Blade & Soul.
Utoljára szerkesztette: Carmang, 2017.02.24. 18:10:08
A számomra teljesen értelmes mikrotranzakciós megoldást a RIFT mutatott be. Tényleg élhető játék, akkor is ha _semennyi_ pénzt nem akarsz költeni a játékra, de aki szeretne ultra gyorsan fejlődni, és azután rögtön fullos gear-ben szaladgálni, vagy minden mesterséget kimaxolni, az is megtalálja a számítását a shop-on keresztül.
Utoljára szerkesztette: NiceScream, 2017.02.24. 17:23:49
Ez a 750 ti úgy látszik a maga idejében nagyon jó választás volt, sokatoknak ketyeg a mai napig a gépében. Érdekes, de a szomszédom gépében is 750ti van 😊 Szóval valóban népszerű a mai napig. 😊
Na már csak azt kell eldönteni, hogy elég a basic verzió megvétele, vagy egy jobb megfizetése hiper szuperebb dolgokkal. De valószínű a basic lesz, ha a kelleténél egy kicsit is jobban tetszik egy mmo, képes vagyok vele akár 1-2 évet is eljátszogatni, rá ér az ember megszerezni mindent. Mint anno a Jade Dynastyban... anyám de régen is volt 😊
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Az NPC-knél volt még a sötét árny jelenség. Ez is orvosolható talán, csak nem emlékszek milyen beállítással, vagy hogy valóban működött-e. (A távolabbi alakok először sötét alakként jelentek meg néha és később töltődött csak be a teljes NPC textura élsimítással meg minden csilivili dologgal. Ez karbantartás előtti napokon fordult elő néha, vagy talán siege/node war időben. Vagy ha lóval vágtattál. Esetleg ha gyenge a videókari és magas a grafikai beállítás, vagy kicsi a látótáv? nincs biztos infóm)
Szeretném kikérni a véleményeteket. Csak azért nem próbáltam ki eddig a játékot, mert egy régi ati hd6950 karival rendelkezem. Rengetegen írták, hogy lebutítva nem érdemes ezzel a játékkal játszani, így eddig hanyagoltam, lenne kb 20-30 fps-em ezzel a karival low beállításokkal. Lassan bővülök egy gtx 1060 vagy 1070-es karival (külső tényezők döntenek, nem én). Természetesen a többi alkatrész már meg van, ezek mind elegendőek ki fogják hozni a kari erejét. Annak ellenére, hogy sokat olvastam fps esésekről, pl. hirtelen 60-70 fps-ről 30 fps, az nem gond ugye, nem állandó? Ti mit tapasztaltatok? Vehetem, tölthetem majd? Főleg most, hogy "akciós" az ára. 😊
Ty.
Amúgy én is csak azt tudom mondani, hogy ami tetszik azt kell csinálni, ha PvP/node war/siege érdekel akkor picit problémásabb, mert kell fejlődni/normális geart szerezni, de, mint más is írta rengeteg dolgot lehet csinálni a PvP-n kívül is.
Erre megnéztem ezt a 2 linket hány féle hal van a játékban:
Ocean Fishes
Freshwater Fishes
Asztak*rva....Ezekután nincs is több kérdésem...alig várom, hogy kipróbáljam.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
A játék keretein belül tényleg azt csinálsz, amit akarsz!
Ha éppen unod kicsit, akkor akár beállíthatod afk pecázni is a karidat, még abból is te jössz ki jól.
Abszolút nem unalmas még akkor sem, ha qrva magas szintű a karid.
Az "endgém szar" az meg azért érdekes, hogy ha nagy szintű karakterem lesz akkor van e még "teendő" (ha ez jobban tetszik mint az "endgém" szó) vagy "uninstallezismegvoltmelyikjátéklegyenakövetkező".
De amiket írtok érdekesen hangzik, a vadászat is, a háborúzás is úgyhogy mindenképpen nekiugrok.
Szörnyhent, life skillekkel törődés, vagy csak felfedezgetés. esetleg minden este háború. Sajna a "kis" és közepes PvP nem olyan pöpec itt. A területi háborúk egy jó guilddel murisak tudnak lenni... Csak nincs raid és a single target buffolás, feltámasztás, heal nem igazán működik megfelelően ebben a non-tab-target rendszerben. De ettől még jól el lehet lenni. (az utóbbi 1-2 hétben elég aktív volt a társaság a siegekben. Még sose láttam ennyi guildet egy-egy területért háborúni, mint 1-2 hete. Mondjuk össze lett olvasztva 3 szervernyi embertömeg azonos node és siege terület mennyiséghez, de akkor se vészes most "papíron" )
Meg lehetsz te a Nagy Vadász is. Vagy rágyúrhatsz az 1500. quest befejezésére, meg a napi frissítésű 100 quest teljesítésére sok-sok contributionért. Annyiban is más a BDO, mint sok más MMO, hogy nincsenek "Zárt" terek. Nincsenek instanceolt dungeonok és World bossok. Minden a nyílt világban zajlik és más játékosok kedvük szerint beleavatkozhatnak.
Az, hogy ki mivel tölti az idejét a játékban teljesen magánügy, lévén sandbox mmo. Ha neked arra van kedved, akkor egész nap fát vágsz. Vagy pecázol. Vagy zaklatod az alacsonyabb szintű szerencsétleneket.
A grind meg ugyan arról szól, mint az összes többinél.
Paszmek 😉
Pl legutóbb miből állt a játékod? Csakhogy konkrétabb képet kapjak 😊
Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2017.02.24. 09:27:34
Gondoltam este ki is próbálom a játékot, hát nem...ez bizony szépen leszedett finom kis 50gb körüli anyagot😊 Na majd ma este. Nagyon kíváncsi vagyok mostmár, már csak azért is mert metacriticen az egyik értékelésnél az van, hogy a srác egyedül a Lotro -t tudta hangulatban ehhez a játékhoz mérni pedig minden MMO -t kipróbált. És énis így vagyok ezzel, hogy lotro mellett egyik másik MMORPG sem(ESO,WOW,GW2) hozza hangulatban azt mint a lord of the rings online. Tehát nagyon kíváncsi leszek.
Negatív kritikáknál leginkább olyanok vannak mint az irritáló gyereklányhangok, illetve, hogy fizetős benne pár dolog. Ezek őszinténszólva pont nem érdekelnek. Egyrészt az ilyen mikrotranzakciós dolgokkal általában soha nem kell sietni, ráér az ember pár hónap múlva unlockolni stbstb.
Endgame contentről mesélne valaki nekem? Miről szól a játék miután elérted a maximum szintet?
Azt tudom, hogy instákra / raidekre vágyakozó emberek csalódni fognak a játékban(de talán nem fog hiányozni) de akkor mit csinál az ember miután max szintű lesz(ami mennyi is?), miről szól utána a "grind"?
Egyébként meg írja, hogy a kaja mennyi éhséget csillapít a peteknél. Annyit ad. Hogy ez időben meddig tart ha 0-ról adsz nekik egy adagot azt nem tudnám megmondani. Ha AFK vagy, akkor azért küldjed szunyálni a peteket. Az azért hasznos.
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2017.02.23. 21:00:43
Más: tegnap óta nem kapom meg a Returning lapról az Attendance Reward-ot. Gondolom ez bug.
Mire való egyáltalán az állateledel?
Bővebben:
- a decor item nem kötelező, viszont a RM ágyak több energyt regenerálnak mint a játékban craftolt bármelyik ágy ("P2W", de ezt nem mondom ki hangosan, mert meglincselnek a pro játékosok itt). Azt hiszem ez is vehető a valós pénzt befektető játékosoktól a piacon, csak a bid rendszer és a korlátok miatt ritka hogy összejön a vétel.
- dye bbox: ez nem tudom mire jó. Ha value pakkod van, akkor eléred az összes festéket. Vagy fene se tudja. Ha színezgetni akarsz lehet hasznos, csak kevés lesz az a pár random festék.
- Appearance Change Coupon: ha nem akarsz arcot váltani, akkor nem kell
- Inventory Expansion Coupon: hasznos, de nem "kötelező". Loyaltyból és questekből is vehetsz vagy kaphatsz extra helyet. Persze a több hely mindig jó. Ez a játék tipikusan úgy van kitalálva, hogy az alap hely és súly veszettül nem elégséges. "kényelmi" funkció.
- Steel Toolset Package : hasznos, de craftolható hasonló vagy jobb (?) item a munkásaiddal. Azért nem haszontalan. Fogyóeszköz, így ideiglenes segítség. Viszont ha jól emlékszek, akkor nincs szintkorlátja, így a "profibb" szintet (gyorsabb munka) tudod hozni korábban. mint egyébként elérhető lenne.
- 1 Value Package (30days): ez lényegében a havi díj iteme. Extra hely minden városban és a karakteren, kisebb adó piacra rakott árukon, hozzáférés a festékekhez. Jó ez ha van. Elvileg vehető valós pénzes felhasználóktól a piacon, gyakorlatilag kicsi az esély kifogni.
- Elion's Blessing : hasznos. Nem "Kötelező", de meggyorsítja a karakter szintezést. Alacsonyabb szinten vagy gyengébb felszerelésnél azért néha az ellen össze tud csukni. Korábban a World bossokon sokat lehetett bukni, de a fáradtság is betehet néha. Kiküszöböli az ilyen "user errorokat".
- Bleach: eleinte jó anime volt, aztán zagyvaságba fulladt. Fene se tudja kell-e ez a játékba 😄
- Tier 3 Horse : nem lényeges. Hasznos lehet eleinte és gyorsít, viszont ilyen szintű paci befogható alap vadlovak közül is
- pet: hasznos. p2w item. Elvileg vehető és elvileg szerezhető a játékban és eventeknél is. gyakorlatilag "kötelező". Még így is hasznos ha szerzel még 2-3-at.
- flute: ez viszont nagyon hasznos. "kényelmi" funkció, de sokat számít ha nem kell keresgélni a pacit csak füttyentesz ő meg odaszalad jó messziről 😊
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2017.02.23. 16:37:43
AnuluWork:
13 lesz a max character slot és ócsón megszámítják a +1-et.
"In addition, all Black Desert Online players can receive an extra character slot from the loyalty shop at practically no cost (1 loyalty) and the maximum amount of character slots is extended to 13 to support the additional class."
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2017.02.23. 09:59:30

Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2017.02.22. 22:29:15
Dark Knight érkezése: Március 1
“Creativity is to discover a question that has never been asked. If one brings up an idiosyncratic question, the answer he gives will necessarily be unique as well.”
Itt megtudod previewolni őket: Black Desert KR - BGM
És itt vannak a letöltések(jobb klikk > mentés másként):
Intro:
Main theme
Balenos:
Battle
Velia
Lovaglás
Serendia:
Battle
Heidel
Glish
Lovaglás
Calpheon:
Battle
Calpheon
Lovaglás
“Creativity is to discover a question that has never been asked. If one brings up an idiosyncratic question, the answer he gives will necessarily be unique as well.”
Más.
A zenéjét, de a fullosat nem lehet letölteni valahonnan? Behr a vízcsobogással annyira nyugis, hogy komolyan nem tudom miért megyek holnap dolgozni, és nem valami hegyi patakhoz vagy a tengerpartra!? 😄
Szóval,
0/100
Lehet enhanceolni?
Nem lehet enhanceolni?
Nem tudsz továbbmenni/nem veheted fel?
crashel a fegyó?