Black Desert Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AnuluWork
Mi van akkor, ha enhancenál lemegy a dura 0ra? Ha nem javítod, és még egy fail, akkor eltűnik a fegyver?

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

AnuluWork
Bementem, kijöttem. Nem vont le carmát. A nyilas meglőtt, és hopp, lement a HPm fele, úgyhogy utána már csak őket öltem meg. 😄

Carmang
Hmm. Valszeg a próbaidős karin volt alapból több inventory hely. Pfff.

SzirmosSzisza
Őő azt nem figyeltem, de nekem is lilák voltak.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

AnuluWork
De nekem ezek lilák, vagy szarjam le? A karmám nem fog csökkenni, hogy heidelieket ölök?

SzirmosSzisza
Sima skillel, én még nem csináltam meg a questet oda, de ha jól rémlik több könyvespolc van és elég sok tudást ad.

AnuluWork
De a könyv tényleg ott van? Gondolom van itt olyan aki 100%ra kivitte a questeket, nem?

AnuluWork
Mivel ölted őket?

Fussal gyorsan es keruld el a lato mezot amit mutat a jatek ha nem akarsz node/siege warra varni 😄

Veni, Vidi, Vici

SzirmosSzisza
Meg is lehet őket ölni, nekem 1 hittől meghaltak 😄

AnuluWork
Köszi. Egyébként csak így lehet?
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2017.02.18. 18:01:45

SzirmosSzisza
Várj 8-ig és menj át Mediah 1-re pl, siege/node war alatt eltűnnek a mobok.

AnuluWork
Nem tudjátok ide hogyan lehet bejutni?

Az adatbázisban sincs ennél a questnél semmi. A barlangban a Cron Castlenél már jártam. Itt viszont be kellene jutni a várba, de ha a kapun megyek, azt lilák őrzik.

SzirmosSzisza
Gondolom elnyomtál egy value packet (vagy a 7 napos próbaidős karakteren alapból van), az ad 16 helyet storageban meg karakteren is.

Carmang
Helló! Megvettem a Starter Pack-ot, és belépve a karakterembe (7 nap próbaidősbe), azt látom, hogy kb a fele inventory eltűnt. Mivel elég sok cuccom volt benne, most az van, hogy lock-olt helyeken vannak tárgyak. Mi történhetett? Vagy ez ünnepek közti ajándék volt csak? A városban is a raktár 18/16 helyes. Illetve olyan, mintha régi küldiket újra adná.

Elég furcsa ez így, szóval úgy döntöttem, inkább kezdek egy új karit, a próbaidőset pedig törlöm.
A kérdésem pedig az, hogy nem szenved a következő kari valamilyen kárt a küldetések miatt, mert már néhányat megcsináltam? Vagy nem is tudom, hogy van ez, van ami ismételhető, van ami nem? Homályosítsatok fel! 😊

böröczk
Awww, kell. Guildtarsak amugy is javasoltak a "kivaltasat", mert hasznos, csak fejleszteni kell, es nem feltetlenul lassu, ha megkapja a hozza szukseges skillt.
Nekem is a kezdo tier5os lovam van, foleg gyalogoltam eddig, csak mostanaban szoktam ra a paripara.
Elobb szeretnem meglepni a lvl57-et, aztan johet a fani. 😄

Kumiho #2179

AnuluWork
Jópofi. Mondjuk még értelmes lovam sincs, csak a kezdő L5 amit kaptam, de az legalább már majdnem maxos. Ilyen dolgokra még nem volt időm költeni. Még csak TIR fegyóim vannak csak és a páncélom is csak duo. Utána kellene egy értelmes ló, aztán értelmes munkások, és majd utánuk olyan ínyencségek, mint pl. ez a dagi maki.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2017.02.18. 08:26:07

SzirmosSzisza

AnuluWork
Láttam már ilyen elefántot, de ezt küldi adja, vagy el kell lopni valamelyik csóringer NPCtől ingame?

SzirmosSzisza
Látnád az ikonját a térképen 😄

böröczk
Nalam pont az egyik leglenyegesebb elvezeti faktor a jatekban, hogy rohadt jol nez ki 😄 nem tudtam, hogy tud ilyen csunyacska is lenni, de az elefant meg igy is baromi cuki :,D

Kumiho #2179

Ezek a cuccok amik érkeztek, black spirit küldikhez kapcsolódnak. Ez addig ok de mi van akkor ha véletlenül törlöm az egyiket a spirit nyarvog, hogy adjam le, hiába tõrlõm a küldit ismét elöjõn?
Szerintem van egy szint ahol már a gagyibb grafika nem számít. Inkább szerver oldalon van gond a sok játékosnál kis helyen szerintem. Persze ettől még én is lenyomtam mindig pár beállítást a siege/node waroknál, de ennek még a közelébe se értem soha. vagy jobb a gépem, vagy nem voltam elég elhivatott. <#wink>
SzirmosSzisza
Kell az FPS na, node warokon még így is bőven 10 FPS körül vagy alatt van.

Csodás grafika, hangulatos játék, erre "valaki" benyomja ezt a far cry 1 low grafical settingsre épülő képet. Ej. Mintha homok csikordulna a fogaim közt. <#ticking> <#hehe>
SzirmosSzisza

SzirmosSzisza
Ja arra ilyen kell (csak még nincs a játékban ... 😄)

Igazabol megtudtam amit akartam koszi 😊
Megyek eladom akkor a totemet igy.

Veni, Vidi, Vici

SzirmosSzisza
4 cuccnak meg egy goblinnak van hely rajta. Sima inventoryja van, abba lehet halat rakni vagy mire gondolsz?

Hat igazabol most csak a felrakhato itemek erdekeltek volna. Illetve a halat fel lehet e rakni.

Veni, Vidi, Vici

SzirmosSzisza
Nincs 2 karid magasabb szinten? Tippre az egyik az övé lett volna

@Zarache: messze van a kikötő, mi érdekel pontosan?😄

AnuluWork
Annyi faxom kard meg bow jött, hogy véletlenül két ruhát vettem el ua classra? Vagy ez két darabos?

Yep. Mail-ben kaptad.

Veni, Vidi, Vici

AnuluWork
A kakaó megoldódott, de a soldier costume box az mi volt? A sok mailszemét között valami amit nem vettem észre tegnap?

AnuluWork
Az mi? "Soldier costume box"

Más.
Letettem a hülye kakaót, kerítés, stb. Baszott nagyra megnőtt. Hogyan lehet leszedni? 200%ot ír ki. Letettem egy másik valamit is, az 89%nál piros. 😊

@AnuluWork A Soilder costume box-bol nyitottad oket.

@Cat02 Epheria Boat information ful-rol tudnal egy kepet kuldeni pls? 😄

Amugy nemtudjatok, hogy hol bujkal a Black Sheep Gang? 😄
Ketto nap PvP utan elbujtak es elkezdtek szetbomlani 😞
Pedig direkt nem hardcore campelest csinaltunk rajtuk.
Utoljára szerkesztette: Zarache87, 2017.02.16. 15:25:39

Veni, Vidi, Vici

AnuluWork
Viszont ez nem tiszta. Van két ilyenem. Mindkettő maehwa. Mik ezek és hogyan kerültek hozzám? Eddig nem volt ilyenem.

AnuluWork
Más.
Ezt vágja valaki mi van? Jött ma pár cucc mailben, de armor nem. 😞

EDT. Közben utánaolvastam, és dobni kellett a küldit majd újra felvenni.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2017.02.15. 23:31:22

AnuluWork
De ahhoz azt írja, hogy NO1 ház kell. 😊

SzirmosSzisza
Sima fa láda, trading XP-t akarom húzni majd vele, csak most megint nerfelték a sima trading és egyre nehezebb normálisan fejleszteni. Trentben Calpheon Timber Cratet gyártok, azt viszont a pénz miatt (meg most épp Brass ládát, mert a fát fel is kéne dolgozni a ládához csak sok idő).

SzirmosSzisza
A lassan hozzánk is eljutó tamer rucit meg se nézd akkor :p

AnuluWork
Mit gyártottál 6000+ értékben? Amit én kinéztem Trentben, ott egy láda, 1 nap, de ahogy nézem rank 1 ház kell hozzá? Nem úgy volt, hogy rank1 a bankhoz kell? Vagy most már mindenhez ami a városban van?
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2017.02.15. 22:15:23

AnuluWork
Nekem nem jött be az a futurisztikus ruha, a BD9, sem pedig a Tantu. Ellenben ez az új jól néz ki. 😊

SzirmosSzisza
Azokat stackelni, én is gyűjtögetem a ládákat egy ideje.

AnuluWork
Ha trade itemet gyártok, akkor egy item az több helyet fog foglalni a város inventoryjában, vagy egyet, és elmehet akár 10000ig is?

SzirmosSzisza
Awakening ruhája neki a legjobb pedig.

AnuluWork
Végre az óriás is kapott valami értelmes ruhát!

AnuluWork
Hát nem cukik?! 😄

Ha esetleg szükség lenne rá, néhány 7 napos próbakód:

52V9AT0-GFCT2JK-QL4NLPC-1CVHE
55VSBR0-FER314H-3ONS1N0-J1CL3
JMTKNMF-LG53VGL-PNL7SK9-FV4LN
B3FGOF9-3PACQC0-H3Q61E5-CSA55
KKD8U4N-BDKBC5L-VIL4R12-CE7Q6
SCT0KIB-IIRP6HB-IJD8O4J-CGTCC
4LTFUE8-PP3DBGR-POARKL9-9MDTL