Black Desert Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tudod - ízlések és pofonok.. 😊 Én kifejezetten utálom ezeket a kurva nagy dióverőket.
Nekem épp tetszett az a rész, hogy nincsenek életképtelen méretű fegyverek , meg gagyi anime stílus, meg oda nem illő kosztümök (yata, doktornéni, maid, plüsszsarságok, karikatúrák, anime karakterek). Azért a gyerekmunka becsusszant... de legalább nincs incest és oniisan ozós szemét se nagyon. Kinek mi jön be. Akkor neked majd a Lost Ark, vagy a Revelation be fog jönni látványelemekben, ugyi? <#eplus2>
Ezt tul misztifikalod, nincsen benne semmi extra. Egy fegyo minel nagyobb, annal mutatosabb, nyilvan ertelmes kereteken belul, de ez azert meg elegge messze van tole. BDOban amugy egy kicsit neheztelek is a "tervezokre", hogy a lehetosegekhez kepest tulsagosan valosaghu sok dolog a jatekban, pedig egy jatek attol jatek, hogy nem valosag😄
nem, ott azt tudod beállítani, hogy az a slot melyik billentyűre aktivizálódjon.
Neee 😄 Azt hittem, hogy csak a sárgának van iylen "kurva nagy kard, stukker és minden egyéb fegyver" fétisük 😄
SzirmosSzisza
Ha fölé viszed az egeret, aztán a megjelenő fogaskerékre kattolsz az nem reseteli? (én sose mertem megnyomni, hátha elrontja az egészet 😄)

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Már régóta meg akartam kérdezni, csak hát... elfelejtem mindig 😄

Amikor custom quick shot van, akkor onnan hogy tudok kidobni egy skillt? Mert hibába fogom meg és dobom el, nem történik semmi. Csak áthelyezni tudom.
SzirmosSzisza
Mondjuk a kép alapján elsőre Valkyrie-nek mondtam volna 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Hogy lehet egy kard foloslegesen nagy?😄 Ettol meg nagyobbat is eltudnek kepzelni siman, csak azt sajnalom, hogy nem ez az awakeningje, mert ez jobban nez ki, mert hat awa utan ugy is szinte csak az lesz eloveve, sajna...
Hát... nem vagyok elájulva tőle. Mármint a kinézet az valóban klassz, de amúgy...
Azannnyyya! Micsoda komoly szülinapi ajándékot kaptunk... 😄
AnuluWork
Érdekes ez a DK. Baromi nagy a kardja, tök feleslegesen, de ha nem lenne ekkora, akkor azt mondanám, hogy az egyik legjobban összerakott kari. Kinézetre meg dögös.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Nem lehetséges!
AnuluWork
Ezért is bizonytalanodtam el.

Mi értelme van egy PÁR madárnak, úgy, hogy fiú/lány külön-külön? Mert pl. ha egy sloton két állat, az király, de külön-külön két madár ami ugyanazt tudja? Azért gáz ez így, mert pl. volt háromfejű kutya anno. 😊

SzirmosSzisza
2 darab pet van benne, nézd meg ott alul, hogy mit ad a csomag.

Sziasztok!
Nem tudjátok. lehetséges a karakterek átrakása NA szerverről az EU-ra? Nem állítottam be rendesen és ott kezdtem el.
AnuluWork
Ezek a Rosenfeldek, vagy Rosefitch madarak miért 2k értékűek? Egy sloton, két kis dög? Mit tudnak ők, hogy ennyit kérnek értük? 😄

AnuluWork
Köszi mindenkinek!

Sehol. Nem nagyon adnak róla infót. Pár játékos lehet ezt is tesztelte. PvP helyzetben picit kisebb az eltérés, de PvE-ben én többnek éreztem az erőkülönbséget a pvp tesztek eredményénél. Mondjuk 4-5 szint eltérésnél már lehet nem csak PvE-ben könnyebb az elhullás, de a PvP hátrány is hibahatáron túli és észlelhető már...
Ezek az accuracyt/evansion adatok hol találhatók?
SzirmosSzisza
Kapsz accuracyt/evansiont is szintlépéskor. Hiába van sok AP-d, ha nem találod el az ellenfelet.

A magasabb szintű ellent gyakrabban elvéted. Ugyanannyi találathoz sokkal több accuracy kell. Ugyan nem jelzett a melléütés, de néha 0 sebzést adsz le. A szörny oldalon Ugyanez van. A nagyobb szintű karaktert gyakran el se találják, a nagyon kicsit szinte mindig.
AnuluWork
Írjátok már meg hogyan működik ez a fejlődési rendszer!

Van egy altom. L41. Ua cuccosa van, mint a többinek, ua enhance-al BSezve, + kristályok a fegyverekben, cuccokban.
Ez simán üti az L40+ körüli mobokat.

Másik altom L22. Ua cuccosa van, mint az L41 karimnak, ua enhance-al BSezve, + kristályok a fegyverekben, cuccokban.
Ezt simán agyonütik az L40+ körüli mobok.

Teszteltem. Egyik karit L40ig. Semmi skillt nem adtam hozzá ami számít, megvannak a pontjaik. Működése, lásd az első eset.

Ha nem skillfüggő a hit, akkor miért van az, hogy L41 simán arat, a kutya meg nem sebzi, ellenben L22 ugyanattól a mobtól kipurc közeli állapotba kerül, és semmit sem karcol meg annál?

A többi játékban eddig amivel nyomtam, vagy volt szintlimit egyes cuccokhoz, vagy nem level, hanem skill alapú volt. Ennél viszont meglepő, hogy odamegyek a +20al nagyobb szintű mobhoz L21ként, és nem karcolom, sőt megöl, ellenben odamegyek L41ként a +20al nagyobb szintű mobhoz, és megdöglik azonnal.

Elvileg, szintlépéskor kapsz free skilleket, és pontokból rakhatsz ugye skillekre. De ha meg is nyílik egy-egy free, kapsz HPt és WPt, attól még ekkora különbségnek szerintem nem kellene lennie, nem?

Carmang
Óhogyaza... És a Pearl között volt a többi is. Kösz <#buck>

SzirmosSzisza
A sima naptárat múlt héten csak kivenni lehetett, újat már nem adott (mármint múlt szerda előtt, akkor új indult).

Az alsónemű pearl item, inventoryn belül a pearl fülön keresd.

#4622: 30 napig (addig tudsz Olvia channelen lenni), klánokról itt van egy lista.

Nekem az egyik ilyen ládából Ogre ring esett. Örültem is neki 😊 Egyébként ez a dubla xp a visszatérőknek meddig lesz? Mert most tértem vissza és érdekelne, meg jó lenne találni egy aktív magyar klánt.

Intel Core-i5 4690 3,5Ghz, R9 280x 3gb, 16GB RAM

Carmang
Néha nem értem ezt az ajándékosztást. Múltkor írtam, hogy nem kapok belépési ajándékot mind a 3 szekcióból (returning, rookie, loyal). Aztán jobban megfigyeltem, és kiderült, hogy a returningból is kapok, csak nem azt, amit a "naptár" jelez az adott napra.

Ma kaptam egy ajándékcsomagot, benne egy "szerencsekerekes" alsóneművel. Kipörgetem, és az alsónemű nincs sehol.
Ezmiez?

SzirmosSzisza
Akinek nincs még DK-ja csináljon, elvileg kapunk majd aranyat/sharp/hard-ot ha hozunk létre holnapig. (1 loyaltyért lehet venni bővítést is hozzá)

Karakter kreálásnál megáll az élet. Megfagy a képernyő, pörög a homokóra és aztán csak egyszer kilép a játék magától és az asztal képernyője fogad.
Köszi rendes vagy, de kb. mindent próbáltam már. Tuti valamilyen driver-es probléma, nem fekszik a gépemnek a játék. Vidi karira vagy procira tippelek.
Sebaj ez van, majd ha meglesz az új konfigom, remélem több sikerrel járok. 😊 Csak ezt a 7 napos free akciót sajnálom. Remélem nem IP címhez kötött és remélem később is lesz ilyen lehetőség.
Probaltad esetleg windows xp sp2 vagy sp3 kompatibilitas modban futtatni?
Esetleg ez is lehet a problema vagy meg is oldhatja,

Jatek ujra rakasa vagy repair?

Meg ez is meger egy probat.

Ja es indulaskor probald meg azt is, hogy nem nyulsz semmihez csak varsz.
Esetleg a launcher settings-ben allisd-be, hogy window mod-ban induljon majd kesobb a jatekban beallitod a full windowed mod-ra.

Veni, Vidi, Vici

Valami ötlet? Nem stimmel itt már valami a 6 éves konfigommal. 😊 Folyamatosan kifagy induláskor. blackdesertonline64.exe nem válaszol hibaüzenettel. Minden létező driver frissítve van. Még a hd6950 is az amd oldaláról az utsó frissítéssel... Még egy fórumon GM által tanácsolt lan beállításokat is megcsináltam, de nem segített. Természtesen rendszergazdagént van futtatva....
Ahh ertem 😊
Ha majd akartok oklozni esetleg ti is gyakorolnatok a small scale pvp-t ingame Zarache neven altalaban megtalalthato vagyok.

@Eikichi Neked meg kene egy guild inkabb ugy egyszerubb lenne. Csak el kell gondolkodnod, hogy milyen kell. PvE vagy PvX. Ha PvE akkor WhiteSheepGang eleg nagy es sok segitseget kapnal ha PvX akkor PiratesOfHell vagy Magyaroknyilai. BSG-t nem ajanlom mert ok csak papiron pvp gyakorlatban pve guild.

Veni, Vidi, Vici

Egy szerver van azaz EU..azon belül pedig channelek amit 15 percenként tudsz váltogatni.Szerintem itt szétszórva bárhol találsz. 😊
Megtudnátok mondani, majd melyik szerveren találom a magyarok többségét? Hogy tudjam majd "idegesítő beginner" kérdéseimet feltenni honfitársaimnak, amikre majd remélem választ kapok? 😊
Szia!
Még csak 1 hete alakult a klán így még nem tudunk warozni, de amint lesz elég emberünk mi is fogunk menni! Az előző klánunk a WSG volt ők egy PVE klán ezért eljöttünk egy páran hogy alakítsunk egy PVX klánt!
Meg 20 sincsen ott 😄

Veni, Vidi, Vici

SzirmosSzisza
Azért 80 embert nehéz 1 csatornán tartani 😊

BSG kecskes node-ja nem nagyon erdekel mert ow-ben szetszorodnak minden ch-ra, hogy ne talald meg oket.

Veni, Vidi, Vici

SzirmosSzisza
Múlt héten alakultak, ha lesz elég emberük majd biztos fognak PvP-zni is, BSG-nek meg ott a kecskés nodeja, lehet menni elfoglalni tőlük <#nezze>

Ha elesnel felsegitenelek hidd el. Tamogatnalak es tanitgatnalak.

Amugy csak azert agodom mert nem szeretem ha valotlan allitanak. pl Az osszes magyar guild PvE kivetel a pirate of hell. Csak vannak kozottuk akik PvX guildkent hirdetik magukat amikor a pvp-t meg kerulok altalaban 😞

Veni, Vidi, Vici

böröczk
Hat ez annyira szomoru, megszakad a szivem.
De miert aggodsz ennyire emiatt? Hiszen te egymagad is elbirsz egy egesz klannyi emberrel. 😊
Belelepnek a labnyomodba, es elesnek. 😉

Kumiho #2179

Sorry a kotozkodesert, de jelenleg nem PvE guild vagytok meg? Mert jelenleg ez fogad amikor war-t probalok kuldeni 😞
Igy sajnos akkor meg mindig nincsen igazi magyar PvP guild mert a BSG is csak bujkal mostanaban elolunk 😞

Veni, Vidi, Vici

SzirmosSzisza
Offline alatt még befejezik az elkezdett munkát, de újba nem kezdenek.

Carmang
Pfffffff <#szomoru1>

Offline alatt egy percet sem dolgoznak 😊
Carmang
Ja, és emberről van szó, tehát 1 óra alatt végez el 1 adag munkát.

Carmang
A jómunkásemberek mikor dolgoznak? Tegnap este beállítottam az embert 50k krumplit szedni, 1 órája léptem a játékba, és még 49997 hátra volt. De egész héten ez ment. Múlt hétvégén beállítottam 50k-ra, és még tegnapelőtt is alig volt kevesebb, azután a lv10 teszt miatt állítottam le.

Sziasztok! Magyar klán aktív tagokat keres! A MagyarokNyilai PVX klán! Ha fontosnak találod a csapatmunkát és az összetartozást akkor közénk tartozol! Ts használata szükséges!
Wishperelj rám Madyssa és megbeszélük a részleteket!
AnuluWork
Csak mentem Aból Bbe. 😊

Nem a szárnyas betétre hajtok. 😊
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2017.02.24. 20:34:16

SzirmosSzisza
Mindig is voltak, városon belül érdemes lovagoltatni.