Black Desert Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Amikor custom quick shot van, akkor onnan hogy tudok kidobni egy skillt? Mert hibába fogom meg és dobom el, nem történik semmi. Csak áthelyezni tudom.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Mi értelme van egy PÁR madárnak, úgy, hogy fiú/lány külön-külön? Mert pl. ha egy sloton két állat, az király, de külön-külön két madár ami ugyanazt tudja? Azért gáz ez így, mert pl. volt háromfejű kutya anno. 😊
Nem tudjátok. lehetséges a karakterek átrakása NA szerverről az EU-ra? Nem állítottam be rendesen és ott kezdtem el.
Van egy altom. L41. Ua cuccosa van, mint a többinek, ua enhance-al BSezve, + kristályok a fegyverekben, cuccokban.
Ez simán üti az L40+ körüli mobokat.
Másik altom L22. Ua cuccosa van, mint az L41 karimnak, ua enhance-al BSezve, + kristályok a fegyverekben, cuccokban.
Ezt simán agyonütik az L40+ körüli mobok.
Teszteltem. Egyik karit L40ig. Semmi skillt nem adtam hozzá ami számít, megvannak a pontjaik. Működése, lásd az első eset.
Ha nem skillfüggő a hit, akkor miért van az, hogy L41 simán arat, a kutya meg nem sebzi, ellenben L22 ugyanattól a mobtól kipurc közeli állapotba kerül, és semmit sem karcol meg annál?
A többi játékban eddig amivel nyomtam, vagy volt szintlimit egyes cuccokhoz, vagy nem level, hanem skill alapú volt. Ennél viszont meglepő, hogy odamegyek a +20al nagyobb szintű mobhoz L21ként, és nem karcolom, sőt megöl, ellenben odamegyek L41ként a +20al nagyobb szintű mobhoz, és megdöglik azonnal.
Elvileg, szintlépéskor kapsz free skilleket, és pontokból rakhatsz ugye skillekre. De ha meg is nyílik egy-egy free, kapsz HPt és WPt, attól még ekkora különbségnek szerintem nem kellene lennie, nem?
Az alsónemű pearl item, inventoryn belül a pearl fülön keresd.
#4622: 30 napig (addig tudsz Olvia channelen lenni), klánokról itt van egy lista.
Intel Core-i5 4690 3,5Ghz, R9 280x 3gb, 16GB RAM
Ma kaptam egy ajándékcsomagot, benne egy "szerencsekerekes" alsóneművel. Kipörgetem, és az alsónemű nincs sehol.
Ezmiez?
Köszi rendes vagy, de kb. mindent próbáltam már. Tuti valamilyen driver-es probléma, nem fekszik a gépemnek a játék. Vidi karira vagy procira tippelek.
Sebaj ez van, majd ha meglesz az új konfigom, remélem több sikerrel járok. 😊 Csak ezt a 7 napos free akciót sajnálom. Remélem nem IP címhez kötött és remélem később is lesz ilyen lehetőség.
Esetleg ez is lehet a problema vagy meg is oldhatja,
Jatek ujra rakasa vagy repair?
Meg ez is meger egy probat.
Ja es indulaskor probald meg azt is, hogy nem nyulsz semmihez csak varsz.
Esetleg a launcher settings-ben allisd-be, hogy window mod-ban induljon majd kesobb a jatekban beallitod a full windowed mod-ra.
Veni, Vidi, Vici
Ha majd akartok oklozni esetleg ti is gyakorolnatok a small scale pvp-t ingame Zarache neven altalaban megtalalthato vagyok.
@Eikichi Neked meg kene egy guild inkabb ugy egyszerubb lenne. Csak el kell gondolkodnod, hogy milyen kell. PvE vagy PvX. Ha PvE akkor WhiteSheepGang eleg nagy es sok segitseget kapnal ha PvX akkor PiratesOfHell vagy Magyaroknyilai. BSG-t nem ajanlom mert ok csak papiron pvp gyakorlatban pve guild.
Veni, Vidi, Vici
Még csak 1 hete alakult a klán így még nem tudunk warozni, de amint lesz elég emberünk mi is fogunk menni! Az előző klánunk a WSG volt ők egy PVE klán ezért eljöttünk egy páran hogy alakítsunk egy PVX klánt!
Veni, Vidi, Vici
Veni, Vidi, Vici
Amugy csak azert agodom mert nem szeretem ha valotlan allitanak. pl Az osszes magyar guild PvE kivetel a pirate of hell. Csak vannak kozottuk akik PvX guildkent hirdetik magukat amikor a pvp-t meg kerulok altalaban 😞
Veni, Vidi, Vici
De miert aggodsz ennyire emiatt? Hiszen te egymagad is elbirsz egy egesz klannyi emberrel. 😊
Belelepnek a labnyomodba, es elesnek. 😉
Kumiho #2179
Igy sajnos akkor meg mindig nincsen igazi magyar PvP guild mert a BSG is csak bujkal mostanaban elolunk 😞
Veni, Vidi, Vici
Wishperelj rám Madyssa és megbeszélük a részleteket!
Nem a szárnyas betétre hajtok. 😊
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2017.02.24. 20:34:16