Black Desert Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AnuluWork
EDT
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

1. Edit UI
2. Kikapcsolni a slotot ahol a szutyok van
3. Save UI
4. ESC
5. Edit UI
6. Bekapcsolni a slotot ahol a szutyok volt
7. Save UI

Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2017.03.05. 15:00:45

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

AnuluWork
1. Edit UI
2. Kikapcsolni a slotot ahol a szutyok van
3. Bekapcsolni a slotot ahol a szutyok volt
4. Save UI

😊

Irigyellek, en nem merek nekikezdeni ujra az encsizenek mert tutira delete game lenne a vege. Ennyire idegesito encsi rendszerrel meg sosem talalkoztam, remelem egyszer meg tudom venni majd en is brokerbol...
SzirmosSzisza
Volt vele szopás bőven, most jön az a játék, hogy húzzuk vissza a felszerelés maradékát ami mind visszatört még 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

AnuluWork
Öööö. jaoké

Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2017.03.03. 20:52:53

SzirmosSzisza
Mármint amity-re gondoltam 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Maxtreme
Kaptam 2 300k-s defense elixirt... Megérte... ja várj nem 😄

AnuluWork
Egyébként ezek nyomtak valami graf tunningot, mert marha máshogy néz ki ez a játék, mint pár napja.

AnuluWork
Val3on voltam. Ott nem jött. Faxa. Na ennyit erről. A Pirate flag jól esett volna. Mire átmentem másra, már vége volt.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2017.03.03. 20:23:05

AnuluWork
Nem, a horgászás miatt. Közel volt Heidelhez, nem volt kimerülve, 40ks halakat szedtem ki és dobálta az ancient reliceket, amíg ott horgásztam. Már rég voltam ott horgászni, sőt, horgászni is rég horgásztam. 😊

SzirmosSzisza
Ha pl azért nyomtad fel, hogy vegyél valamit akkor vásárlás után el is tűnik, így lehetett pl anno occnón steel daggert kivenni aztán kirakni a marketre.

AnuluWork
Kezdődik.

Még jó, hogy 10es a nodeom. Hátha dob valami értelmeset! 😄

AnuluWork
Amityt mindig addig nyomtam fel, ami kellett. Na mindegy. A FB mi volt? Egy Kukubird? Vagy mi van abban a tóban? Flamingo? 😄

Hat ez eleg szar😄D
SzirmosSzisza

Mire ez a tomorules?
SzirmosSzisza
Jött, csak a tóban.

#4678: összesítve nézi, ha pl veszel valami amityért akkor lemegy, gondolom Epheria dizjánt vagy steel dagger/egyéb dolgot vettek.

Maxtreme
ráadásul az elejétől ott voltam, nem jött semmiféle boss..

AnuluWork
Jézus. Ez most itt mi?

AnuluWork
Azért az a 17 milliárd elég durva. Mondjuk odaírhatták volna, hogy mennyi ebből a pearl item mani, és fogadjunk, hogy ua család lenne ott is. 😄

Egy dolgot írjatok már meg:

A top amity értékek. Minek? Mit ad többet, hogy valaki 100k értéket vigyen ott fel? Egyáltalán miért kell ennyi amityre gyúrni. Biztos van értelme. Másért valaki nem visz bele 100k pontot ...

Az Ossuary Manager egyébként hol van, hogy ilyen fontos?
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2017.03.03. 18:11:10

SzirmosSzisza
Ezt nem igazán gondolták át, minden chat késik kb 10 másodpercet és a teljes csatorna játszhatatlan 😄

böröczk
Vagy inkabb mert ott van penz rogyasig?
Hidd el, ha itt minimum 3x 4xesuk lennenek a jelenlegi fizuknak, semmit nem sajnalna az ember jatekokra kolteni, epeszuseg hatarain belul persze 😄
Azert akarki, akarmit mond, a kosztumok pl sztem kicsit tul vannak arazva.
Es ahhoz, hogy vegyel egy petet pl, nem eleg a legkisebb (10€) pakkot venni. Mert a pet mar par pearllel tobbe kerul, mint amennyit az ad.

Kumiho #2179

Az amcsik lustábbak és inkább fizetnek mint farmolnak. Ahol volt pénzes (nem farm time függő) "buff" ott jól tartják magukat. Pl a magasabb szintű pacikban. Ahol segg kell és kitartás (vagy lelkesedés) ... no, ott annyira nem hatékonyak . <#taps>
SzirmosSzisza
EU > NA <#nezze>

Majd ismét elveszik, am meg event végén törlődő cucc.. Cak ha ennyire kìnáljàk akkor nem kéne event függővé tenni. Nincs időm nekem se azonnal nekimenni és elhasznâlni, vagy 60 db ment a kukába ez miatt.. Ezzel az erővel a kōviket azonnal ki is dobhatom..
AnuluWork
Minek vették el szerdán a warm milket és a hot black teat, ha hétvégén visszadják ismét? 😄

AnuluWork
Nos, e körül a kard körül akkor cikáznak villámok, ha leér a hegye a földre, és végighúzza maga után a suna. 😊

Mint régen a F1ben!

Ne legyel mar ennyire foldhozragadt😄
Lunacy of Vedir
SzirmosSzisza
Azt azért vegyük hozzá, hogy minden classon egyedien néz ki a legtöbb armor, egy Grunil teljesen más egy Ninján, mint egy Wizardon. Sajnos az enchant rendszer miatt nem lenne sok értelme több armort behozni, így is sokszor üres a piac pl olyanokból amikkel failstackelni szoktak, ha ezt még inkább széthúznák több armorral (esetleg class specifikusokkal) akkor marha drága lenne minden.

AnuluWork
A DKnál szerintem nagyon eltalálták az alap Zereth armort. Ott van a raktárban neki a grunil setem, de a Zereth annyira állat, hogy inkább ebben járatom a sunát. Sőt, ritka, de annyira klassz a színezése alapból, hogy egy színt se változtattam meg ami eddig még sose fordult nálam elő.

AnuluWork
Ez engem is érdekelne!

Túl olcsó a costume item. A pórnép is veszi és széles a középréteg így aki megengedheti magának. Ez a gond. <#eplus2>
A legnagyobb baj eppen ez, hogy ha fizetsz sem tudsz egyedien kinezni, mert classonkent van 1-2 jo skin, es szinezheted azt cso...Jol ki tudsz nezni, de egyedien nem.
A fizetõs tartalom szerintem egészen más téma, a csilivili szarságok nekem nem hiányoznak.. az armor-weapon itemek változatos kinézetét hiányoltuk. Szerencsére a fizetős cuccok kōzōtt nincs pri , duo, tet cucc ami pluszként más formàval, dizájnal rendelkezne... az lenne a gazdagok előnye igazából. Az, hogy vesz valaki farokkal rendelkezõ hálóinget 100 euróért, hát egészségére...D
Az "egyedi" kinézet valós pénzes tartalom. Mondjuk ezt a sok "pay2Convenience" itemmel utóbb telibe-leszarták, de mindegy. Az alapelképzelés az volt, hogy az egyedi csilivili kinézet az a fizetős tartalom. A gazdagok szeretnek kőülönbek lenni (kinézetben) a pórnépnél. EZ van. Ha nem fizetsz vagy nem vagy szerencsés a licitálásban, akkor marad a melósruha. 😄
A karakterek kinezete az egyedulalloan krealhato, arra nem is mondta senki, hogy panasz lenne, de onmagaban ez elegge karcsu, ruciszinezes ide vagy oda...A varialhatosag ugy kezdodik, hogy minden "alapruha" kinez valahogy, amibol a szintezes vegeig nem art, ha legalabb van 10 fele, utana end game-boss cuccokbol lenne 5-10 fele, amik szinten pazarul neznek ki, es persze a kulonbozo kiegeszitoket lehessen keresztezni mas-mas gearnek a kiegjeivel, sityak,cipo stb..., amik tovabbi varialhatosagot adnanak, es utana johetnek a shoppos cuccok, amibol nem art, ha mondjuk van legalabb 20- fele, es ott is kiegekre bontva, hogy lehessen varialni, es akkor tenyleg nagyon sok egyedi kari lehetne, ami a ruhat es fegyot illeti. Nem egy ordogtol valo dolog amit leirtam, sok jatekban igy is van, es tenyleg sajnalom, hogy egy amugy tok fasza jatekban egy ilyen dologra ennyire nem adnak, mikozben a karakter alapkinezete szinte korlatlan, vegtelensegig varialhato. Na mind1, semmi sem lehet tokeletes😄
9 armor sett hány class -hoz is? A szakmákhoz tartozó ruhák pl.ul dicséretesek. Az is, hogy néhány kinézetet változtató cucc elkèszíthető. De a már említett loot armor-weapon item tartalom és azok kinézete szegényes.
Ugyanaz a bajunk de nemcsak mi vagyunk ezzel így... egy ismim nagy nehezen átnézett ide a wow-ból. Fél óra elteltével az első kérdése: te, itt ha a karin cserélek cuccot nem mindig változik a kinézete? Hát, ööö... Màsodik kérdés: a fejes cucc miért nem látszódik? Csak a wizard class-on?? Na páá.... xd Szerintem sokan sajnos nem lépnek továb pedig más dolgokban meg nagyon ott van...
SzirmosSzisza
Karakteredet úgy alakítod ahogy akarod, csak nézd meg a beauty albumban milyen marha sok kinézet van. Ruhából tényleg nincs sok, de, ha kinézetet nézzük akkor helyből van 9(?) armor set meg rengeteg outfit (amit piacról is meg lehet venni), ezen felül ezeket is a kedved színe szerint tudod színezni. Node war alatt nekem általában ki vannak kapcsolva a nevek, de 1-2 embert akikkel régebb óta játszom így is simán megismerek.

En is azt szeretem, amikor millio fele -fajta kinezet kozul valogathatok, mind fegyo mind ruci ugyileg, illetve szeretem ha latszik az ranezesre, hogy na, ez a kari mar elert valamit, nagyszintu, jo gear stb...,de itt egy lvl 1-es kari is tud ugyanugy kinezni, mint egy high lvl top geared. Persze a jatszhatosagon nem rontanak, maga a jatek attol meg tenyleg fasza, csak vannak az olyanok mint en, akiknek pl tetszene, ha szarra lehetne varialni a kinezetet, es persze nem feltetlenul csak real manibol.... Mert ha valaki, en aztan nem sajnalom a szorakozasra a zsetont, de azert ingame maniert is lehetne par variacio azt dijaznam, kulon skinek a fizetostol, amik ertelmesen neznek ki.
Köszi! Majd ránézek, de most megyek tüntetni egy retardált polgármester miatt.
Engem amióta belekezdtem a game-be zavar a loot tartalma mobok leōlésekor (néhány ezüst, valami szar beválthatós vacakság amibõl van idegesítõen sokféle, nagy ritkán egy kavics, eventes vacakság ismét meg hasonló szemét) de armor vagy fegyó ha van is mindig ua a kinézet... Van 5 karim és mâr az elején készìtettem grunil szettet amit azóta encsizek... Mind az 5 karit ezzel hùzom csak a fegyók külōnböznek szerencsére. Vicces, hogy van néhány kari amelyeknél a mâsodlagos fegyó is ua... Ùgy tűnik, mintha a fejlesztők az ilyen dolgokat nem akarják túlzàsba vinni. Szerintem lehetne változatosabb és tartalmasabb az adott kariknál az armor-fegyò állomány. Egy néhány óràs grindelésnél volt hogy esett 6 db ua az item (gyűrű).
SzirmosSzisza
Ezt találtam redditen "Its level 35 skill and activates only from skill bar", nem tudom előrébb vagy-e vele.

Srácok. Ennek a qrva dark knightnak mi a 100%-os BS rage skillje? A 200-ast megtaláltam, de a 100%-ost sehol sem lelem..
Jó! Abban igazad van, hogy ezek az "egyenkarakterek" marha kiábrándítóak.
Ja persze, izlesen nem lehet vitatkozni nem is akartam😊 De nekem pl bejon, amikor egy kard korul villamok cikaznak, vagy egy sarkany kering korulotte, esetleg langol a pengeje, meg jo nagy a fejsze feje stb..😊 Alapjaban jok a kinezetek a jatekban, csak hianyolom az effele designokat amik feldobnak kicsit a tenyallast, tobb varialasi lehetoseget adnanak, mert a kinezetek varialhatosaga teren nem sokat tud a game. Az most mind1, hogy jol vagy kevesbe jol neznek-e ki a cuccok. Pl minden wizard ugyanugy nez ki, max mas a szinuk a ruhaknak, de egyetlen jo kinezetu rucijuk van, ezert szinte mindenki azt hasznalja, es van meg par ilyen class. Jok a rucik , csak a varialasi lehetoseg...
Utoljára szerkesztette: Vicodine, 2017.03.02. 14:21:48
Ja, tényleg
Kuno detto...
Mondasz valamit.. 😄 Ott a Tamer. Van egy fasza ruhája, erre odab**nak rá egy farkat 😄 Komolyan mondom... defektesek