Black Desert Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AnuluWork
Én is erre gondoltam, de aztán ha horgásztál tovább, akkor visszajött. Most viszont sima, mint a babapopsi. 😊 Semmi szaggatás.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

SzirmosSzisza
Mármint arra gondolok, hogy, ha akadsz akkor meg kell nyitni a marketplacert, rányomni h search és bezárni, ez általában megjavítja.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

AnuluWork
Aha. Meg a pearlest. Nem lett sokkal jobb.

Ha sokan vannak, 1xűen akad. Ezzel nem tudtam eddig mit tenni. De most annyira jól fut, ha sokan is vannak, hogy teljesen jó. 😊

SzirmosSzisza
Marketplaces cuccot csináltad mikor akadt?

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

AnuluWork
Én nem tudom, hogy mit csináltak a patchben, de úgy hasít a játék, mintha halálra optimalizálták volna a motort.

Biztos, hogy nem. Az adott cucc bigyulája volt megnyitva és a számlálón meg is jelent, hogy egyel több lett az eladott cucc.
És igen, szoktam refresselni 😉
SzirmosSzisza
Biztos nem késett 1-2 percet? Szokott olyat.

Az hogy hol kezded ELVILEG mindegy, gyakorlatilag RNG ugye ..

Én most is találkozom ilyennel. Aszisztem kiírja, hogy ez vagy az x összegért bekerült az aukciós házba, közben pedig meg sem jelenik. Eskü!

#4739 Hát... eddig amivel én találkoztam, az 6 db azonos cucc volt. Direkt! az utolsóval kezdtem, semmit sem "nyertem".

Mindegy.. csak kurvára bosszant.
AnuluWork
Szerintem akkor van esély, ha egyszerre legalább két cucc kerül be. Bidelsz, amikor result jön, akkor ok, majd refresh, és a másodikat felkapni. Úgy is mindenki az elsőre megy.

Megj. mi történt a játékkal? Azonos beállítások mellett semmi lag, semmi akadás, pedig tele Heidel.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2017.03.08. 18:59:15

SzirmosSzisza
Az a baj, hogy még ez a korrekt alternatíva, az előző bidelni sincs idő és eltűnik még rosszabb volt.

Ja. A bevezetésével nekem semmi problémám, csak... így szar.
Nézd. Mióta az új rendszer van, azóta az ég világon semmit sem tudtam venni a több száz vagy talán 1-2 ezer próbálkozásból.
Voltak >napok<, amiket azzal töltöttem, hogy pakkra vadásztam - nulla sikerrel (az egész napot (illetve napokat) azzal töltöttem, hogy ültem a monitor előtt és vásárolni próbáltam). De ugyan így mondhatom a ruhát, petet.
Egyébként ha én lennék a kakao, akkor tuti, hogy felvásárolnám a cuccot, vagy legalább egy részét, így generálva újabb forgalmat.
Nem hinnem. Egyszeruen csak az van, hogy nagyon kis %-a a jatekosoknak aki brokerba valo eladasra vasarol, venni viszont szinte mindenki akar. Amugy szerintem is tragya ez a resze, de sajna a bevezeteset megertem.
Annyira ótvrar szar ez az aukcióházas pearl item vásárlás. El nem hiszem, hogy a zömét nem a kakaó vásárolja fel a cuccnak.
Ha valaki úgy igazán belegondol, teljesen érhető lenne a részükről. Minden estere nőjön köröm a pöcsükre...
AnuluWork
Mit csináltak ezek a tökök ma? Eltűnt minden az UImból.

De miert fontot, miert nem eurot vagy dollart?😄 Mert a kinezetet azt vagom, neztem is mi ez, csak nem raktam ossze a "font"-al😄
SzirmosSzisza
Disney fontot 😄

Mit kell nezni ezen?
SzirmosSzisza

Biztos "csinos", meg tartalmas, de engem valahogy a Revelation nem fogott meg. Annyira se hogy belefogjak. csak a puhatolózó youtube checkig és forum/egyéb forrás ellenőrzésig jutottam. A grafika nekem annyira nem tetszik. Túl sok benne a "keleti" stílus. Ezek a koreaiak (és japánok is) imádják az anime stílust, a böszme nagy fegyvereket, az állat-hybrideket (cicafül befigyel az első megnézett videómon a párbeszédablakban, most komolyan?) és a stoboszkóp jellegű túlszínezett-villódzó effekteket. Picit talán erősebb lokalizáció kellett volna. Emellé jön az erős gyanú, hogy egy tucat p2w szar lesz a rendszer. A sok vehető dolgot annyira nem értem, mert nem mentem bele mi mire való, de pl olyat hallottam, hogy a dungeon runok fontosak lesznek, de nagyon korlátosak. de persze vehetsz belépőt pénzért még párat. Hát kösz. Meg valami direkt valós pénz átváltás játékpénzre is lesz. persze lehet "csak" úgy mint az Archeage-ben és lesz valami köztes lépés (vagy item, vagy köztes pénznem), hogy azt mondhassák nem is p2w, hoszen nem közvetlen veszed, de ezt már máshol se vettem be. No, majd meglátjuk. A nyugati fejlesztésű MMO-k fele nagyobb a bizodalmam. talán nem lesznek olyan pöpecek grafikában, de talán a JÁTÉKOSOKAT fogják becélozni és nem csak a vagyonokat költő 1-10%-ot. Esetleg a Bless még jó lehet némi feljavított harcrendszerrel és kevésbé "koreai" p2w rendszerrel, de az még odébb van.
Igen.. 😊 ez így 2017ben elfogadhatatlan.Ha van is tartalmas end game ilyen körítéssel és kivitelezéssel nevetséges.Még talán a graf részt elnézné az ember...de így összességében totálisan azt érzi az ember hogy meneküljön inkább.Semmi hangulat,bugyuta kinézet,használhatatlan combat rendszer.Aki egy lapon emlegeti a BDO al az számomra érthetetlen.Ha egy picit tartalmilag alakulgatna a BDO pár évig biztosan nem próbálnék ki mást.
Én ha nem nézném, hogy öldöklés van a játékban, akkor azt mondanám, hogy óvodásoknak készült.

Teljesen jól mondod: bugyuta. Az egész... ilyen erőltetett poénokkal. Siralmas..
A múltkori eset után, picit szigorodtak bizonyos szabályok. A mostani "párbeszéd" következtében a tag már nem része a rosszcsontok közösségének. Ezt a másik , sértett fél is tudja, de természetesen azt már nem volt fontos dokumentálni , és nagydobra verni. Kissé szelektív az információ áramlás , ha a rosszcsontokról van szó !
Kb hasonlo a velemenyem, en is adtam neki eselyt, hogy nem irom le elso ranezesre, kicsit tesztelgetek, de lvl 40nel egyszeruen nem birtam tovabb cernaval, egyszeruen hanyinger az egesz.. Lehet end game ugyileg vilagbajnok, sot, amit lehet rola tudni, tenyleg jo dolgokat pakoltak bele, de mindezt olyan kulsovel, olyan combatrendszerrel, annyira nevetseges es bugyuta animaciokkal( kozel sem fun animaciok..!!!), es mindenfele hangulati elemet nelkulozo megoldasokkal tarkitva, hogy tenyleg max 2010 elott alta volna meg a helyet(aionnak jobb a combat rendszere, csak hat az kozel 10 eves jatek..). Bementem egy instaba, es ahogyan azok a farkasszeru lenyek jottek...aaaaa, ott fogtam a hasam a rohogestol, hogy ezek a kinezetek, animaciok meg mi az isten(es ez jellemzi az egesz jatekot mashol is)??😄DDD Ha pedig end gamet nezzuk csak, semmi mas nem szamit, akkor mar inkabb L2..😄 De ha meg minden mas is szamit, akkor meg bdo😊 Amugy reve jo jatek lenne, ha a tartalmat mondjuk bdo szeru grafikaval es hangulati elemekkel parositottak volna. Csak hat ha az a volna, ne lett volna..😞a jelenlegi engine, az adott engine megcsufolasa, megszegyenitese, 8 evvel ezelott jobbat csinaltak mar belole)
Utoljára szerkesztette: Vicodine, 2017.03.07. 07:42:35
Kipróbáltam...úgy áltam hozzá hogy adok neki esélyt,nem itélem meg azonnal.De ez valami borzalom...nem lehet szavakba foglalni.Ha valaki azt mondja h embere válogatja h kinek mi tetszik...képtelen lennék feldolgozni.
Hát öööö... izé. Ez nem nekem való, talán gyerekeknek... fejen ülő panda, pislogó hátizsák 😄 Jézus szíve 😄
Elindult ez a Revelation open béta, gondoltam megvizuálom.
Első benyomás, hogy ezeknél valami fétis a csúcsos áll... lehet rajta változtatni, de meg sem közelíti a DBO-t.
Második benyomás - a goldselelrek már elözönlötték 😄
Majd lecseng az újdonság varázsa..
SzirmosSzisza
😄

Konzol-os eger nem ugyan ugy mukodik mint a Pc-s eger. Hanem csak a kontroler stickjeinek a mozgasat szimulalja(ami miatt pontatlanabb es lasabb is.). Ezaltal nem ugyan ugy mozog ahogy kene. Hasonlo, de megsem az. Illetve a nagy kozonsegnek meg ezek sincsenek meg.

Xbox One Win 10-es modja-fog eloszor igazi eger tamogatassal rendelkezni 😊

Veni, Vidi, Vici

Konzolokhoz is van bill. + eger is, szoval nem szenvedne senki hatranyt
SzirmosSzisza
Egy T7-es lovam van, azon sincs sprint csak instant accel (valami 40%-on tudja most, szal gyakran megreptet), ráadásul kb 7-szer meghalt szal esélytelen lenne 😄

Horse Race-re probaltad mar? 😄

Veni, Vidi, Vici

SzirmosSzisza
Horgászni állítólag elég kényelmes kontrollerrel ágyból, én picit próbálgattam, de csak ilyen "jé ezt lehet kontrollerrel is játszani" szinten és 2 perc után meguntam 😊

Hat a konzoltol annyira sokat azert nem varok mert open world-rol van szo(Illetve az is kerdes melyik grafikaval erne el a normalt a mostanival vagy majd az ujjal). Ha ugyan az a verzio lesz mint a pc-s akkor viszont a normal szint kornyeken lesz valahol a grafika az uj verziokon nem a regebbin(itt a pro verziora gonoldok). Illetve meg igyse lesz meg a 60 fps tomegben mivel meg pc-n se nagyon akarja egy nagy csataban 😄

Az iranyitas megoldasa az erdekesebb. Mert eleg keves lehetoseg van a controllerel illetve a gyors es preciz fordulatok nelkul en nem szivesen raknam ossze a pc-vel (pedig nem lenne rossz) inkabb PS 4 es Xbox one legyen egyutt.

Veni, Vidi, Vici

SzirmosSzisza
Pedig jó lenne, ha picit reszelgetnék még az enginet, kíváncsi leszek így, hogy fog kinézni konzolon 😄

A mobil port meg szomorú, jó lett volna valami app amivel lehet munkásokat kezelni.

A turbozas nem a konzol miatt lesz hanem mert "Another thing we will be focusing on is the game’s visual aspect. Black Desert is already over two years old. If you look at the graphics cards on the market these days, they are the state of the art. It’s no brainer that we have some catching up to do. We want to make sure that the game stays looking as good as possible.

We have recently teamed up with the Japanese software developer, Silicon Studio, and their Yebis engine and our technical cooperation will make it possible for us to take the game’s visuals to the next level. There will be some exciting updates coming up in the months ahead, so please stay tuned.

JaeHee: Off the top of my head, taking every area of the game to the next level, that will be my personal goal." ez volt a QA-ban a Taipei game show interjuban. Roviden annyi a lenyeg, hogy a 2 eves grafikat elavultnak velik.
A konzol az csak extra illetve mellek ag.
Szinten ugyan abbol az interjubol "On the contrast, we’ve been under development for a mobile version of Black Desert for quite awhile actually. It shares the same universe as the PC version, but in a nutshell, it’s a different game. We’re also working on a port to PS4 and Xbox One, and this one will be the same as the PC version. We cannot confirm anything yet as to whether the console version will be compatible with the pc version.".
Utoljára szerkesztette: Zarache87, 2017.03.06. 10:44:32

Veni, Vidi, Vici

SzirmosSzisza
Azt rebesgetik, hogy jön a játék konzolra és azért kerül majd új engine alá, de nincs semmi hivatalos még.

Az enyém mindjárt 54-es. Nem rossz kari, de szerintem semmivel nem jobb vagy opabb, mint a ninja/kuno/maehwa/musa. Nem? De!
AnuluWork
Ez mikor lesz? Vagy már van?

Szerencsere a rosszcsontokrol kiderult, h a multkori eset egyedi volt, amugy sosem tragarok es faszok😄
AnuluWork
Na, 45nél már azért látszódik, hogy masszív.

AnuluWork
Miért mondja mindenki annyira erősnek? Jól össze van rakva, nem rosszak a skilljei, de valahogy nem győzött meg, bár még csak 35ig vittem el ma. Persze ha pvpre gondoltok, arról fogalmam sincs.

SzirmosSzisza
Koreában 1 hónap volt kb, tippre nálunk is. (event 29-ig tart)
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2017.03.05. 17:45:58

Tényleg. Mikor fog felébredni EU-ban a DK? Még márciusban?
A fórumot én sem nézem, a cseten tűnt fel. Néha nézem, hogy mit írnak, lehet jókat röhögni 😄
SzirmosSzisza
Ja arról nem tudok, hivatalos fórumot nem szoktam olvasni, játékban meg nem figyelem ch chatet 😊

Persze, de ezért sírni meg hisztizni kell? 😉 Sok pisis.. 😄 (jav: mielőtt félreértenéd, ez nem rád vonatkozik)
Utoljára szerkesztette: NiceScream, 2017.03.05. 17:38:42
SzirmosSzisza
Az egyértelmű, hogy jelenleg a legerősebb class awakening előtt.

Nem csalódtam a pléjerekben 😄 Már megy a sírás, hogy a DK az OP