Black Desert Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SzirmosSzisza
Több száz másik játékos próbálkozik (ha nem 1000), RNG az RNG.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

AnuluWork
Elképzelhető, hogy a pearl itemes cuccoknál a merchant skilled nézi amikor dönt, hogy kié lesz az item?
Másra már tényleg nem tudok gondolni ...

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

SzirmosSzisza
Nagyobbik része nincsen szinthez kötve ahogy nézem, szóval akár jöhetne előbb is.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Carmang
Kamehamehazni is tud? Tetszik 😊

Ebből év vége felé lesz valami EU-ban.

#4892 Szerintem nem. Sajna

AnuluWork
Age of BuDO?

Egyébként lesz nőben is? 😊

SzirmosSzisza
https://www.reddit.com/r/blackdesertonline/comments/64551v/new_content_livestream_coverage/

elég érdekes, ha jól látom jön jó pár "catch up mechanic" is, szóval új játékosok se érzik magukat lehagyva.

Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2017.04.08. 10:00:36

SzirmosSzisza
új class (Monk)

feltehetőleg gyors auto travel

nem tudom, de eléggé jól néz ki

SzirmosSzisza
Nem vagyok benne biztos, hogy úgy adja a set bónusz, szóval óvatosan.

AnuluWork
Figyuzzatok! Már nem lehet megvenni az outfiteknél külön-külön az egyes outfitdarabokat?

Edt. Közben megtaláltam, de ez viszont nem jó, mert így már nem lehet megnézni az egyes outfiteket más cipővel, mint van, vagy más fejdísszel, stb. 😞
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2017.04.07. 18:38:52

Maxtreme
Az most hirtelen nem tudom melyik (illetve nem látszik már a kép amit linkeltem) de a 15-ös éri meg a legjobban.

szerk:

De ahogy nézem a 25-össel sem jár az ember olyan rosszul.
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2017.04.07. 06:41:58

AnuluWork
Na, csakis a Shining Cherry Blossom Ornament Boxot érdemes választani. Nagyon fasza. Három dobozból kiszedtem 45 memory fragmentet és 3 fasza kristályt. Ki tudja mit dobott volna random a 75ös Fine Accessory Box? Ez így jó. Ráadásul a Memory Fragment azonnal elmegy max áron. A kristályok darabja is 11milla fölött. Teljesen oké, mert ezeket el se érdemes adni.

Maxtreme
semmire, ad sok buffot rövid ideig ...😄
Legalábbis nekem kb ennyi jött le.
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2017.04.06. 21:12:10

AnuluWork
Sok értelme nincs. Jobban örültem volna egy melyik karid a main? Melyiket töltsem be anélkül, hogy 12323434551et kelljen kattintanod startnál? 😄

AnuluWork
Mire jó a Black Spirit Flondor Goose Egg?

SzirmosSzisza
https://twitter.com/BDO_News/status/849943097907843072 DK awa jövőhéten (feltehetőleg jön vele új régió is)

SzirmosSzisza
Csak a bejelentkezéssel van valami, én nem léptem ki maintenance óta és nincs semmi probléma. Azt írt problémára egyelőre annyi a megoldás, hogy próbálkozni kell és majd jó lesz.

Na végre megvettem a játékot. 😊 3000 Ft nem pénz érte. Remélem mire lejön (1,2mb/s-el tudom csak tölteni) lehet játszani. Tipikus, hogy pont ma halnak le a szerverek 😄
Maxtreme
Miért baromság? Ha klánoddal 1 adott szerveren tartózkodtok, akkor beállítod, és nem kell keresgélned a browserbe (tény h nem egy embert próbáló feladat az sem) csak rákattintasz és oda tesz.

Maxtreme
Na megint összefosták magukat a szerverek, be sem lehet lépni a játékba (szerverválasztásnál a Now processing feliratnál nem lép tovább)
A hivatalos forum is tele van a szóban forgó problémával..

Messaged Kakao the last time this happened.
Essentially this is their reply: "The hamsters powering some of the Black Desert servers have died due to exhaustion, and are currently awaiting replacement. Please standby while our employees run to the nearest pet store to purchase more hamsters.
And please. Don't forget to support us by buying more items from the cash shop. Only then will we be able to continue providing you all with more cash items."

Hát köszi.

Mennyire érdemes megcsinálni a Suggested (talán főküldetés szál) küldiket, amik conribution pontokat adnaK?

https://www.twitch.tv/sp1gu

AnuluWork
Mit kell csinálni azzal a fekete tojással, ha megvan?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

AnuluWork
Néztem, hogy Guru, na de 3! Ahhoz már mi kell? Egyáltalán mit ad egy GURU? 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Más.

Mi ez a main szerver baromság már megint?
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2017.04.05. 18:35:50

Botal is egesz nap kell pecaznia ehhez😄
SzirmosSzisza
Master 30 után van. Vagy egész nap aktívan horgászik vagy botol.

AnuluWork
Fishing ranknél két arcnak az van írva rangra, hogy Guru3. 😊 Mit tud ez? Magától fogja ki 5 top halat egyszerre? 😄

SzirmosSzisza
Life skill > minden más 😄

Carmang
Nem azt kell nézni, hanem az akciót! 😊

a krix krax íráson nem segít a hangerőszabályzó! 😄

Hangerőszabályzót ajánlom, ha teljesen leveszed, minden problémàd megoldódik. De most valóban nem ez a lényeg... nekem is tetszik az aréna lehetõség!
Engem irritál ez a krix-krax nyelv sajnálom. 😊 Felfogtam, hogy nem ez a lényeg, de mivel még teljesen új az egész így azt látom, hogy egy 2v2 aréna szerűség van, de ennyi.

Nem lenne rossz, az elkepzeles tok jo, de addig, amig ezek a boszme elkepzelhetetlen nagy burstok vannak a jatekban, addig szerintem nem tul elvezhetoek. Fel oraig keringenek, aztan 2 sec es fight vege...Nem tudom, meddig akarjak meg a fejlesztok ezeket a jatszhatatlanul nagy dmgeket benthagyni, de jo lenne ha vmit basznanak vele.
Carmang
Nekem az a furcsa, hogy a jajongásuk, és az izgatottságuk változása nincs összhangban a képen látottal.
Vagy csak én nem értem, mi történik <#idiota>

Akarom 😄 nem új clast nem új területet nem új hülyeséget...hanem solo és corp arénát mint az aion-ban volt!Hhhhhhhhh
Latom jol megfogott a lenyeg...Most oszinten, ki a fenet erdekel az, hogy egyaltalan mondanak valamit is kozben, amikor BDO pvp arena van a videoban?!😄
Pl. ha szeretnék hamarosan kovácsolgatni (és a workerekkel már jópár száz iron és copper-t gyűjtöttem) az mennyire jó biznisz? 😊
Jelenleg lvl 52 Valkűr

Az a baj, hogy például teljesen kuka vagyok az egész játékhoz még... kb 1 hónapja játszom, de azt se tudom, hogy majd milyen szettek kellenek neki... a skillekkel már nagyjából tisztában vagyok, de még annyira kínai az egész játék.....Viszont nagyon tetszik! Főleg wow/aion/tera után és ezt csak azért írom, mert azóta semmilyen mmo nem tudott így lekötni, mint a többi.
Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2017.03.30. 16:15:19

Sajnos igen... memory fragot kizarolag boss itemre szabad (kzarka,dandelion,nouver,liverto,giath,bheg,muskan,dim,red nose ...) Hagyomásos azaz zöld itemet mindig saját magával javíts.Grunilt grunillal például.Így a legtakarékosabb.
Maxtreme
magasabb szintű enhanszolt grunilt iszonyat nehéz összekukázni az AH-ból.
Én az arany duó szettem nem kis ideig hajtottam. (igen igen tudom, ennyi idő alatt meg is csinálhattam volna magamnak, de nem érdekel 😊 )

Hülyeséget csináltam ha a memory framgenteket elhasználtam a zöld fegyver/páncél-ra? Egy guide-ot nézek ahol a szintekhez mérően ajánlja a +10-ig az enchantokat de én marketplace-en nem találtam pl. Grunil +10-et (Valkűr vagyok).

Csak engem irritál ez a nyelv? Továbbás az orosz és a török és a .... nem vagyok ra... csak na. 😊

Maxtreme
Jézus... ezt hallgatni a legjobb....<#fogmosas>

Maxtreme
a virágokról annyit hogy nem feltétlenül a 75-ös éri meg a legjobban:

Maxtreme
pont ezt akartam beírni, hogy kreatívok voltak a srácok az utolsó heti reward listnél

<#idiota>

AnuluWork
De szép.

Viszont az új rewardok! 😄

Az 5. nap 5 darab memory fragment. Majd az utolsó héten naponta 1 darab memory fragment? 😄 Legalább húsvétra esne, de nem. 😄

Egyébként is idióta event. Nekünk, Európában nem jelent semmit a cseresznyefa virága. Ez a japok szara.
Utoljára szerkesztette: NiceScream, 2017.03.29. 21:48:15
Régebben egy-két játék a magas áramfogyasztás miatt kitalálta azt, hogy nincs ilyen jutalom ha online (vagy például az L2-ben régen nem volt aukciós ház, ha árulni akartál, akkor online kellett lenned - most nem tudom mi van vele) vagy, sőt - ha minél több szünetet tartasz, annál nagyobb bónuszt kapsz. Annak idején még cikkeztek is róla. Mert ugye egy embernek esetleg nem számottevő, ha éjjel-nappal online kell, hogy legyen. De azért néhány százezer már számít - nem tudom összesen (EU, USA, Kelet) mennyien tolhatják a BDO-t, de gondolom nem kevesen.
Ahogy átgondolom jobban, szinte minden eventjük, ajándék cuccok akkor eredményes, elérhető ha folyamatosan o line vagy.. mondtam már az elején mikor találkoztam ezzel az mmo val, hogy szép képernyőkímélõ csak egy picit sok ez az 50 giga...D
AnuluWork
"Hétköznap teljesíthetetlen"

Ok, aki bekapcsolva hagyja annak nem, de én sosem hagyom.