Black Desert Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AnuluWork
Köszi. Nem voltam képes beazonosítani. Annyira meglepődtem amikor megláttam, hogy le se esett.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Maxtreme
Egészen pontosan 😊)))

SzirmosSzisza
Ja az lesz az, a sapka meg a sima.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

A wizardos az a craftolható trainer ruha. Vagy valamelyik másik mesterséges.
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2017.04.19. 20:10:27
AnuluWork
A Wizard lehet esetleg basic armor? Vagy valami beta outfit?

SzirmosSzisza
Elvileg ez az, ma jött be talán. A Wizard passz, nézz szét az oldalon.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

AnuluWork
Ez melyik ruha a wizardon?

Ezt a ruhát az event után meg lehet majd venni?

Át lehet jutni sailboattal a hidak alatt?

AnuluWork
Ameddig 49,99% vagy, és nem nyomod le az 50es bosst, addig nem kapsz XPt, viszont a Skill Point tonnaszám jön 49,99nél. 😊

Ahogy gondolod, de 6 szint alatt, míg awakeinget eléred addig is tonnaszámra fog jönni az SP, és mellé ha nem is tonnaszámra, de az XP is.

A sima boss nem nehéz.

A felszerelésed pont elég az 50re.

SzirmosSzisza
A simát le lehet, az awakenedet már nehezebb. Ha lejár akkor kuka, naponta kapsz ilyen tekercset majd (mármint a napit, a hetit hetente).

Carmang
Helló! Kaptam a Black Spirit-től egy Boss Scroll-t, ami az 50-es szint meglépéséhez kell. Ennek van egy Effective Time-ja, ha ez lejár kapok másikat? Mert inkább farmolnék még sp-t, mielőtt nekimegyek. Le lehet egyáltalán nyomni szólóban? AP 92, DP 78, a spot közelében levő halembereket könnyen aprítom, még az Energetic-et is viszonylag.
A többi boss-szal nem volt gond, mert mindig sokkal nagyobb szintű voltam, mint az.

AnuluWork
Biztos nyomi. Ott a csaj előttük, erre a macskát húzza meg ... a csaj helyett, ráadásul egy másik csaj lába között. 😊

Az a jegesmedve meghúzza épp a macskát? <#ticking><#eplus2>
AnuluWork
Holnaptól Striker Koreában. Kíváncsi leszek, hogy milyen az új class! SWGben imádtam a Teras Kasit.

AnuluWork

Maxtreme

lol...
Nem tudtam nem lefotózni <#idiota>

AnuluWork
Köszi. 😊

Most először költöttem pl. képekre. Elég borsos áruk van, de lett egyfajta feelinge a lakásnak.
Egy lakás van Calpheonban ami kétszintes, de nem beköltözhető. Kóborlásaim során találtam egy 43ks lakást. Nem normálisak egyesek. 😄

SzirmosSzisza
Uh, ez egész otthonos lett <#eljen>

Én általában csak berakok 10 főzőcskés cuccot és annyi 😄

AnuluWork
Na, hosszas válogatás után csak összehoztam egy jó kis lakást Calpheonban is. 😊 Annyira szar elosztású lakások vannak ott, hogy alig tudtam egy értelmeset választani. 😊

Először a 2nd Floor, No 3-6 Merchant S-t néztem ki, az kb. tökéletes lakás lenne, de nem lehetett nyitni az ablakait, és anélkül pedig szar a kilátás és még sötét is.

Így a 3rd Floor No 2-3 Noble District és a 2nd Floor No 2-3 Market Str megtekintése után végül a 2nd Floor No 2-3 Chapel lett.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2017.04.14. 20:32:18

AnuluWork
Eddig azt hittem minden ablakot ki lehet nyitni bármelyik ház is a rezidenciám. Nos, nem. 😊

AnuluWork
13

Kár, hogy nem megy az összes karival. Amúgy most max hány karid is lehet?
SzirmosSzisza
Csináljátok az új napi questet. Felszeditek black spirittől, el kell menni Florinban, beszélni csávóval, fel a hegyre szemben, felszedni egy aranytojást, vissza és utána még egyszer ezt naponta, cserébe ad egész jó dobozt amiből akár Kzarka is eshet.

MaskimXul
Így van. És csak pár percenként frissül.
Ez a ranking az aktuális helyzetet mutatja ami az adott chanelen van akkor ezek szerint. Online jatekosokra vonatkozoan.
A ranking-nál az is számit, hogy online van-e a kari? Ha van olyan aki mondjuk tele van lóvéval mint a délubusz de pont nem játszik akkor a rendszer nem fogja beleszámolni szerintem egyik chanelen sem...
MaskimXul
Ez a ranking minden channelen más, tehát lehet, hogy az egyiken 1 milliárddal vagy 24, a másikon meg 5.
SzirmosSzisza
Az egy before&after kép akart lenni, B a ládák eladása előtt voltam 😄

AnuluWork
De nem értem, hogy te Bvel Rank24 vagy, én meg:

AnuluWork
De ezt hol lehet kiíratni? Nekem csak a levelt sikerült.

EDT: Közben olvastam. Bár nem értem, mert neked kiírta a levelt is. 😄
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2017.04.11. 20:36:32

SzirmosSzisza
Calpheon meg Brass, de kell hozzá master 2 trading desert buff miatt. Illetve leadtam a kalóz szigeten szerzett coinokat is, az is volt 200-300 misi.

#4914: P és Ranking. Ha top 30-ban vagy akkor nem betűt ír, hanem a "helyezésed".

#4916: biztos ki lehet, ha 0/24 grindelsz vagy processinggel valami olyat ami épp megéri.

MaskimXul
Ha több pénzed van, mint amennyire szükséged van, akkor sok a rank 24. Ha nem, akkor kevés 😊
AnuluWork
Napi 250 milla volt melyet benyögött egy tag chaten (minden szar volt a feje fölött) amit szerinte naponta ki lehet hozni anyagilag. 😊

Most akkor ez a rank 24 sok vagy kevés? 😄

AnuluWork
Ezeket a munkás csinálja ugye a megfelelő épületben? Kinek lehet ezeket eladni? A marketen vagy speciális npcnak?

AnuluWork
Ezt a wealth ranket hogyan lehet előhozni?

Amikor még játszottam, akkor én a fence-ken "kék" minőségben nyomattam a növényeket és abból craftoltattam crate-eket. Még automata küldés mellett is elég szép áron el lehetett sózni. Biztos erre is van valami táblázat, hogy mi mennyit ad. Csak amiből sok megy el annak leesik az árfolyama.
Milyen ládákat csinálsz, hogy ennyi jön belőle? Kéne jó tipp 😄
A life frame pontszam nalam a beka segge alatt van 8 karim van, 50-57 kozott. Mi a fenevel lehetne novelni???
A munkások minden 10 szinten kaphatnak magasabb rangot de ez nem mindig sikeres. Lehet valamivel befolyasolni?
SzirmosSzisza
Ládákat goblinnal csináltam, de humánnal jobb lenne. Munkásból 31 van, azt hittem több 😄

#4907: ez nincs bent a játékban!

Jön hamarosan új kaszt. Mondjuk elsőre csak Koreába, de azért már a távolban feldereng nekünk is. Mire elér hozzánk a "bunyós" addigra talán lesz normális netem újra és le tudom tölteni a frissítéseket. Mobilnetről 4-7 GB havi limittel picit necces a 20 GB. Persze lehet csak 10GB lenne a frissítés, az meg meglehet másfél hónapi limitből. <#eplus2>
MaskimXul
Van bot, ami helyetted nyomogatja a bid gombot. Sokan csak beállítják és otthagyják a karijukat éjszakára az ah előtt. Így könnyen lehet, hogy hajnali 4-kor is több százan bidelnek a népszerű cuccokra.
Az meg, hogy ugyanaz az ember vesz sokat valamiből, egyáltalán nem fura. Vagy a preordert is lehet botolni, vagy csak amint megkapja, rak fel egy újat. Preordert az nyeri, aki a legtöbb pénzt rakja rá. Akinek meg van bőven pénze és hirtelen kell neki pár tucat enchant kavics, azt semmi nem tartja vissza, hogy egymás után vegye meg őket.

Vagy van nekik ilyen 😊

Utoljára szerkesztette: MaskimXul, 2017.04.10. 13:25:47
Az osszeg nagyon szep es gratula hozza!!! Mennyi melosod van amúgy? Goblinokkal vagy human workerekkel dolgoztatsz?
Bocs ezt nem Anuluwork válasznak szántam, de mobilról próbálok írni, közben a gyerek meg rugdos.... A market es a trading szerintem is mas teszta de akkor is lehetne valami kevesbe idegesito dolgot kitalalni mert ez igy borzalom...
Cron bogyóval megbiztosítva az item level-t, a fail-ek száma sem fog tovább emelkedni további sikertelen próbálkozásoknál? Két esetben ezt tapasztaltam.
SzirmosSzisza
Hát a 24. az az A felett van 😄

A trading meg teljesen más, nem számít preordernél. Ellenben simán lehet, hogy a srác kivette a cuccot és berakott rá megint kétszer annyi pénzt, mint más.

AnuluWork
Ezt mondom. Majd nézd meg a rankinget, hogy a csávó nem merchant master 24454656-e! 😄

AnuluWork
Ez baromság. Sokkal kevesebb pénzem van, mint neked és én bőven az Aban vagyok.

SzirmosSzisza
Eladtam a ládáim, picit megugrott a vagyon 😄

Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2017.04.09. 23:16:27

Pre order -t adtam le egy enchi kavicsra. Másfel oran keresztul mig grindeltem kaptam az infot ki vette meg. Majdnem mindig ua a szemely. Picit fura.
AnuluWork
Hajnali 4:15kor ne már, hogy EU szerveren ezrek onlineok akik nézik a marketet! 😊

Mert ma a F1 miatt felébredtem, bementem, és csak poénból megnéztem a marketet, mert pont előtte léptem ki Calpheonban. Egy ninja cuccot vittek el előlem, és két 30naposat. Mindezt kb. 10 percen belül úgy, hogy ott ültem a gép előtt.