Black Desert Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AnuluWork
Aki ezt a napi 5 cherry blossomot kitalálta, az kapja be! Már az óraátállítás miatt nekem szopó így is, hogy meló előtt nem tudok egyet pörgetni, meg hogy este kezd reggel az ember, nem nappal, pont reggel 8 után (ingame), de miért kell 5 órát online lenned? Nem is emlékszem olyanra, hogy napi 5 óra. 3 volt, még a Laras questeknél a cukorkánál, de ennyi. Napi 5 azért elég sok. Hétköznap teljesíthetetlen. Aztán a végén ott a 75 cherry blossom, hogy megkapd a dobozt. Ez 15 nap. De minek? Inkább lenne hosszabb a quest, csak ne napi 5 óra lenne!

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

A hajóépítés során mivel sok fát kell hasogatni és tárolni is vigyázni kell arra, hogy ez ne tartson sokáig mivel valóban előfordulhatnak fa szú -k, és csak rágnak mindent felzabálnak. 😄 Pine wood szú a legveszélyesebb az ōsszes közül!
DK-t evõ szú 😄 Amúgy ezt hirdették nem? "Embrace the shadows when both the Dark Knight and the region of Kamasylvia arrive in Black Desert Online this March as free updates." ? Akkor sokan fèlreértették...
AnuluWork
Látod, a szú megette a DK awakeninget is, nem csak az én fámat. <#vigyor>

Fasza 😄

Most egyébként mi néztük be és szó sem volt arról, hogy ma jön az aw, vagy elqrtak valamit?
Most kaptunk többek köz0ött 600 megás beszedhangféleséget, lehet megváltoztatni karakterünk hangját... Nem volt időm megnézni még, olvastam róla, hát annyira nem izgat. Eddig se foglalkoztam ilyen részletekkel.. Jövő héten ha így haladnak el tudok képzelni 500 megás szempillaszín vàlasztékának a feltelepítését....
Azt hittem, hogy ma jön a DK awaken.. de nyomát sem látom. Most akkó' mikó'?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A fiam a GW1-el sokat játszott, szerette. A GW2-t is megvette, de azt mondja alig tolta, nagy csalódás volt.
AnuluWork
A nagy fa szú. Az mindent megrág, vagy valami mást csinál. Az tüntethette el. 😊

Más.
Jaja, de ez most csak sima craft lett volna.

Carmang
Amikor ingyenes lett az alapjáték, akkor próbáltam ki. Talán egy hetet ha játszottam vele, nem érdekes a sztori, nem érdekesek a küldik, nem érdekes az adott kasztba beleélni magam.
Ami tetszik, hogy ha visszamész egy alacsonyabb szintű helyre, akkor automatikusan lejjebb veszi szintedet, így akárhol 100%-os xp-t kapsz.

Carmang
Ok, kösz.

SzirmosSzisza
Írj a supportnak, de itemek csak ritkán tűnnek el, nem valami másik karin van?

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Na megnéztem ezt a gw2-t... hát, mit mondjak? Lehet, hogy annak idején 2012-ben megállta a helyét, de igen csak eljárt felette az idő.
Szerintem qrva randa, az animációk meg nevetségesek. 😉
Maxtreme
nem tudom, szú? <#bohoc>

szerk: Csak nem az Epheria-ra hajtasz? 😄
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2017.03.28. 06:52:58

AnuluWork
És a fa? 😊

Maxtreme
Az óra átállítás miatt 7-től van bs adventures.

AnuluWork
Éjjel lehetett valami reset, mert más az idő, nem pörög (nem lehet dobni) a dobókockás baromság, és hiányzik az inventorymból maple logs kb. 1000 darab ...

<#eljen>
Nincs azzal semmi baj. Kinek a pap, kinek a sekrestyés.. vagy ki 😉
Maxtreme
Persze, nálunk is van a klánban olyan emberke akinek ez lett a main-e, annyira tetszik neki 😊

AnuluWork
Dögös necrokat lehetett kreálni. 😊

SzirmosSzisza
40-50 körül van egy quest Calpheon környékén ami elmagyarázza.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Sose' játszottam GW-t, azt a fiam kedvelte.
Carmang
Enhace-ról lesz küldetés? Mert a gem berakásról volt. Aztán erősen hiányolom, hogy az enhace mikéntjéről valaki regéljen valamit.
(nyilván megnyithatnám a Black Spiritből a lehetőséget, és eligazodnék ott, de akkor a gem-et miért mondta el?)

AnuluWork
Ma lett meg az 55. Nem volt kínszenvedés, csak a +15 fegyók miatt volt szopacs kicsit. Meg mire összeraktam a buildet ... De nem egy nagy szám. De tényleg unalmas class.

AnuluWork
Guild Wars 2?

Hát... nekem sem a szívem csücske 😄 Már az elején írtam, hogy nem egy nagy durranás. Persze ettől még másnak tetszhet!!
Én szeretnék a játékba valami nekró-félét. Na, nem teljesen olyant, mint annak idején a Diablo2-ben volt... hülyén nézne ki a néhány száz tehén a BDO-ban 😄 😄
Maxtreme
DK nálam sem világít, viszont egy kínszenvedés volt vele elérni az 55-öt, (eddig van/volt reward ugye) olyan szinten nem jön be 😊
Ahogy elnéztem a koreai gameplay videket, az awa sem fog sokat dobni a véleményemen 😊)

SzirmosSzisza
Szerintem Liverto az alap fegyver, az alá nem adunk, Kzarka meg a végcél ugye.

az ilyen spot taken szövegekre mindig visszakérdezek,h szte láttam-e a nevét kiÍrva a bejáratnál. pont hétvégén volt egy ilyen, erre meg is támadott, aminek az lett a vége ,h 5%hpval menekülés közben leesett a falról és belehalt😄

<#eljen>
Komoly? Én mondjuk amikor meglett az awaken, akkor a yuriát lecseréltem krea-ra, a két szoket miatt.
böröczk
Jaja, en is odamegyek sorcival 😄
Dkmat pedig csak egy het mulva viszem arrafele kuldizni..
Plusz mire ertelmes fegyo lesz a piacon, egy ev..
En biztosan nem fogom enchantolassal kinozni magam. 😄

Kumiho #2179

Köszi a gyors választ !
SzirmosSzisza
Sima fegyó 30%-a átmegy az awakeningére csak ez nem látszik, illetve accuracyja nincs egyáltalán az awakening fegyónak, az csak a simából jön.

Sziasztok ! A main fegyver , és az awakening fegyver AP-je van valamilyen hatással egymásra ? Ha awakening fegyvert használ az ember , számít ,hogy +10-es , vagy egy TRI main van rajta ?
SzirmosSzisza
Nyugodtan elveheted tőle, ha tudod, nincs ráírva a neve 😊

#4810: sivatagon át nem lehet szállítani, Ancado Harbor(?)-ig lehet, Valenciába már nem.

Más, tudja esetleg valaki, hogy a sivatagos területről miert nem lehet transport megoldast használni? Hiába kötöm össze a nodokat az ottani város, falu raktárából nins opcióm kiszállìtatni...
Már láttam, hogy ki van írva: spot taken, go another chanel... Amúgy undoritó számomra már ez a sok idegbajos taknyos, általában küldizni szoktam, ha a vizeletével megjelölt területére tévedek valamelyiknek rōgtön nekemjön ... A pvp sem izgat de a dumától rosszul vagyok néha. Mi az hogy az ő területe??? A legjobb, "az én mobjaim, nehogy hozzáérj!" hát komám ...
Tök várom a szerda délutánt 😄 A sok marha DK egymást fogja püfölni, hogy 23 másodperccel hamarabb legyen meg az awakeningje 😄
Az ancient ruinsnál tuti mozizás lesz részemről. Popcorn, kóla bekészítve 😄
<#eljen>
AnuluWork
A Darksunám kijevi születésű. 😊 Lehet azért.
De az is lehet, hogy a DK miatt. Azoknak van állandóan bajuk az atommal (mondjuk nem a sugárzás miatt), meg a ződeknek (nekik amiatt). 😊
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2017.03.27. 09:06:05

Én már a múltkor megvizuáltam, de az enyém nem világít... Mondcsak. Nem paksi vagy? Vagy nem jártál mostanában Pripjaty környékén?
SzirmosSzisza
Buff sorodat nézd meg nincs-e ott valami aktiválva. Pl DK-nak mintha lenne valami aktív skillje, lehet amiatt világít.

AnuluWork
A DK világításra valaki? Hasonló tapasztalat?

Nincs nála lámpa.

Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2017.03.26. 12:24:09

AnuluWork
Ez oké, csak gondoltam itt is van valami trükk, mint a Tree Spirit vs Basilisk esetében (encsire jobb értéket ad, vagy valami). 😊

SzirmosSzisza
Nincs, ugyanannyiba is kerülnek kb. Itt amúgy rá tudsz keresni az itemre és a neve mellett, ha a +-ra kattolsz akkor látni, hogy mennyi AP/DP-t kap.

AnuluWork
Tehát itt nincs különbség, mint a Tree Spirit's Belt és a Basilisk's Belt között?

SzirmosSzisza
Ugyanazt tudják csak más dobja őket (Ogre / Desert Ogre).

AnuluWork
Az Ogre Ring és a Laytenn's Power Stone között mi a különbség? Ua Apt tudja mindkettő alapból.

Más.
Miért világít halvány színnel a Darksuna a patch óta?