Black Desert Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Igazi vámpír vagy.
Én meg pár napja visszatértem exploration meg life skillezgetni. Elsejétől ótvarfos lett és mindig kivág ha nem használok VPN-t. A patch is valami 0,03 Mbit/sec-cel jött és két óra mire leért (+1,5 mert próbáltam javítani). Volt pár "furafa ikonos" kamalsyve vagy mifene 7 napra ami extra energy recoveryt ad. Alig bírom elverni az energiát ami alapból jön. Ritkán is fogyaszt már Artisan 8-on, meg sok is jön. A lucky/magic cuccok viszont igen durván adják a jobb/bőveb dropot. Minerkedésben kb alig volt olyan, hogy az alapot adta csak. Mondjuk a fém ereken előfordult, de ott is, meg a drágaköveknél is megesett, hogy fejlesztett darab esett. Csak elmegy azonnal mind ami nem hoe. Igen nehéz levadászni. A gazolgatás, vérszívás, és favágás meg elvileg gyengébben adja az XP-t. A gemek, meg az everlasting herb a király, a nemesfém meg elég jó az urban legend szerint. Esetleg a truffle gomba is jól adja? Vag ya fruit-ok is jók gatheringben? Nem tudom. Van valami tapasztalat?
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2017.05.04. 10:00:07
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Kb Karácsonyra lesz belőle normális cucc...
Jó is lesz az a sok plusz játékos, mikor hétvégeken mostanában már így is játszhatatlan a játék az iszonyatos szerverlagok miatt... (de van mikor hétköznapokon is szar)
Lehet előbb ezzel a kérdéssel kéne foglalkozni, illetve rendbe hozni a coherent ui-t...
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2017.05.03. 20:39:25
Elérhetőség: Dzseridian family név / ChidorigafuchiHU karakternév általában 20-22 között vagyok online
Pillanatokon belül baromi sokan leszünk ...
Jön Steamre
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2017.05.03. 19:13:13
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Illetve szerintem gondoljátok át biztos szükség van-e még egy magyar guildre a sok mellett 😄
HUAlliance Magyar PvX guild megnyitotta kapuit szívesen várunk mindenkit legyen akár kezdő vagy haladó tudású.Mivel nemrég alakult klán így még nem sok mindent ajálhatunk.
Szabályzat:Tilos másik magyar klán játékosaira támadni továbbá tilos nyilvános chaten káromkodni.Légy aktív mert ha nem vagy 14 nap után kirakunk a guildből! Contact: Dzseridian ChidorigafuchiHU
(Látszik, hogy nincs maidem. 😊 )
Ok.
A boszi tényleg aranyos.
Picit visszavettem a BDOval. Csak mazsolászok, gyűjtögetek, tolom fel a farmert. 😊
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2017.04.30. 10:31:06
De, csak aztán 57-en indítottam egy boszi altot, és annyira megtetszett hogy az lett a fő 😊
A pet ikon mellett AH Maid.
Nagyon nyomod. Én bámészkodom, még 56on jóval.
A dp a lóé 😊
Enyém kicsit más 😊
Mondjuk ez egy régebbi kép, azóta már összejött az 58 is. 😊
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2017.04.29. 19:56:34
Jó a DPd is! 😄
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2017.04.29. 08:24:50
A Ló skilleknél amit úgy jelöl hogy S: az mi a fene?
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2017.04.28. 17:36:02

Letöltöttem a játékot, eltöltöttem három órát az orr ferdeségének és a bajusz színének beállításaival, majd egyszerűen nem találtam meg a Invert Y a beállításokban. Így viszont állandóan a földet nézem, amikor fel akarom emelni a fejem. Tudja valaki merre van? A google lehetne a barátom, de amiket ott találtam azok sem segítettek.
Köszi.
Utoljára szerkesztette: stoppos, 2017.04.28. 08:36:21
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2017.04.27. 06:43:26
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2017.04.27. 00:39:39
😊
Ja, és a karaktertöltő képernyőt is muszáj volt visszaállítani a fix képről a tudástár mutogatására.
Elképesztő mire van idejük 😄
Utoljára szerkesztette: Carmang, 2017.04.26. 18:13:16
Ha igen kérhetek egyet? 😊
Üdvözöl a Sons Of Anarchy magyar guild!Ha van kedved egy családias és jó hangulatú társaságban időt tölteni, akkor jelentkezz bátran!Fő profilunk a Pve és a RP vonal!
Követelmény mindössze annyi hogy próbálj a közösség tagja lenni morálisan! 😊 Ha érdekel írj rám! 😊
(mármint tényleges puszta kézzel, mert az okos dizájnerek a kapálást is bare hand-nek nevezik)