Black Desert Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szépek a Tri crescentek 😄 bár a Tet kzarka is fajintos 😄
Zone Klán kitett magáért minden ok nélkül le PK-zák másik magyar guild tagját és még káromkodnak is amikor rákérdez az ember hogy miért?
Utoljára szerkesztette: Terrana, 2017.05.04. 20:35:37
SzirmosSzisza
Ha húzni akarod gatheringet akkor irány Pilgirm's Heaven aztán látástól vakulásig. Elvileg az arany/ezüst jobban adja az XP-t ja.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

you sucker. <#eplus2>
Igazi vámpír vagy.

Én meg pár napja visszatértem exploration meg life skillezgetni. Elsejétől ótvarfos lett és mindig kivág ha nem használok VPN-t. A patch is valami 0,03 Mbit/sec-cel jött és két óra mire leért (+1,5 mert próbáltam javítani). Volt pár "furafa ikonos" kamalsyve vagy mifene 7 napra ami extra energy recoveryt ad. Alig bírom elverni az energiát ami alapból jön. Ritkán is fogyaszt már Artisan 8-on, meg sok is jön. A lucky/magic cuccok viszont igen durván adják a jobb/bőveb dropot. Minerkedésben kb alig volt olyan, hogy az alapot adta csak. Mondjuk a fém ereken előfordult, de ott is, meg a drágaköveknél is megesett, hogy fejlesztett darab esett. Csak elmegy azonnal mind ami nem hoe. Igen nehéz levadászni. A gazolgatás, vérszívás, és favágás meg elvileg gyengébben adja az XP-t. A gemek, meg az everlasting herb a király, a nemesfém meg elég jó az urban legend szerint. Esetleg a truffle gomba is jól adja? Vag ya fruit-ok is jók gatheringben? Nem tudom. Van valami tapasztalat?

Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2017.05.04. 10:00:07
SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

SzirmosSzisza
Kell a 200 energia gatheringhez 😄 (amúgy észrevettelek, ugráltam is melletted!)

Tegnap láttalak Red battlefield-en 😄
Pontosan - szvsz ez a szerverösszevonás egy qrva nagy öngól volt - azóta qrva sokszor laggol ez a szutyok.
SzirmosSzisza
Én már csak processingelek, meg néha nyomok egy enchantot (mostanában egész szerencsés lettem *kopp*kopp*).

Maxtreme

Kb Karácsonyra lesz belőle normális cucc...

Jó is lesz az a sok plusz játékos, mikor hétvégeken mostanában már így is játszhatatlan a játék az iszonyatos szerverlagok miatt... (de van mikor hétköznapokon is szar)
Lehet előbb ezzel a kérdéssel kéne foglalkozni, illetve rendbe hozni a coherent ui-t...
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2017.05.03. 20:39:25

SzirmosSzisza
Adja az attendance reward. Steam reviewek viccesek lesznek 😄

HUAlliance Magyar PvX guild tagfelvételt hirdet szívesen várunk mindenkit legyen akár kezdő vagy haladó tudású.
Elérhetőség: Dzseridian family név / ChidorigafuchiHU karakternév általában 20-22 között vagyok online
Az jó ha sokan leszünk.Másrészt shakatuba lesz tudtommal.
AnuluWork
Ez az event Shataku’s Seal pontosan merre?

Pillanatokon belül baromi sokan leszünk ...
Jön Steamre

Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2017.05.03. 19:13:13

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Ui:Általában este 20-22/23 között lehet engem online találni.
Köszi beküldtem
SzirmosSzisza
Regizzetek itt is.

Illetve szerintem gondoljátok át biztos szükség van-e még egy magyar guildre a sok mellett 😄

Sziasztok
HUAlliance Magyar PvX guild megnyitotta kapuit szívesen várunk mindenkit legyen akár kezdő vagy haladó tudású.Mivel nemrég alakult klán így még nem sok mindent ajálhatunk.
Szabályzat:Tilos másik magyar klán játékosaira támadni továbbá tilos nyilvános chaten káromkodni.Légy aktív mert ha nem vagy 14 nap után kirakunk a guildből! Contact: Dzseridian ChidorigafuchiHU
AnuluWork
AHhhhh 😊

(Látszik, hogy nincs maidem. 😊 )

Ok.

A boszi tényleg aranyos.

Picit visszavettem a BDOval. Csak mazsolászok, gyűjtögetek, tolom fel a farmert. 😊
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2017.04.30. 10:31:06

Maxtreme
Jah, azt nem is figyeltem 😊)

De, csak aztán 57-en indítottam egy boszi altot, és annyira megtetszett hogy az lett a fő 😊
A pet ikon mellett AH Maid.

AnuluWork
Egyébként mi ez a haj ikon a pet ikon mellett? 😞

AnuluWork
Igen, látszódik a "my information" képernyő is. Ezért is írtam, hogy jó a dpd (260). 😊 De neked nem rangered volt? 😞

Nagyon nyomod. Én bámészkodom, még 56on jóval.

Maxtreme
vettem aha. Minden fontos skill megvan rajt.

A dp a lóé 😊
Enyém kicsit más 😊

Mondjuk ez egy régebbi kép, azóta már összejött az 58 is. 😊
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2017.04.29. 19:56:34

AnuluWork
Vettél egy 8as lovat, vagy tameltél sokat és azokból hoztál össze egy nyolcast?

Jó a DPd is! 😄
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2017.04.29. 08:24:50

Maxtreme
Közben meglett, az én esetemben S:zívást jelent sajna 😄

Maxtreme
Kéne nekem egy kis help, sehol nem találok választ 😊

A Ló skilleknél amit úgy jelöl hogy S: az mi a fene?

Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2017.04.28. 17:36:02

Szirmosszisza írtam egy Pm,-et fontos köszike 😊
Köszi. Az istennek nem bírtam tegnap megtalálni.

Helló,

Letöltöttem a játékot, eltöltöttem három órát az orr ferdeségének és a bajusz színének beállításaival, majd egyszerűen nem találtam meg a Invert Y a beállításokban. Így viszont állandóan a földet nézem, amikor fel akarom emelni a fejem. Tudja valaki merre van? A google lehetne a barátom, de amiket ott találtam azok sem segítettek.

Köszi.
Utoljára szerkesztette: stoppos, 2017.04.28. 08:36:21

Köszönöm a segítséget, a CoherentUI folyamatból mennyinek kell futni egyszerre mert megnéztem a feladatkezelő/folyamatoknál volt vagy 5 db minimum és mind elég jól terhelik a gépet... :S Java, driverek mindig frissek ropogósak nálam 😛
SzirmosSzisza
Őőő, társasjáték akkor nem jön be, ha CoherentUI összefossa magát, Javának nem sok köze van hozzá.

Carmang
Frissítsd a Java-t a gépeden, nekem úgy tűnik ez megoldotta azt, hogy a társasjáték néha nem jött be rendesen.

Azért ez már vicc! Tegnap ugye a szokásos szerdai karbantartás ami miatt nem tudok belépni a játékba mivel olyan időszakban zajlik, napközben érnék rá inkább egy keveset. Na mindegy ehhez már hozzászoktam, hogy szerda kilőve. Ma most próbáltam belépni (délelőtt), letölt 1 gigát utána kiírja, hogy sürgős karbantartás ... Jó! Akkor ööö majd hetente úgy hétvégén leszek ha esetleg nem találnak ki valami óriási projektet arra az időszakra is ... Amúgy engem ezek az event.ek nagyon nem tudnak lekötni és úgy tűnik folyton ezzel vannak elkeveredve. A "sárga kacsatájásukat" szinte naponta begyűjtöttem kíváncsiságból hátha esik valami, hát esett is 3-4 alkalommal egy kavics alapanyag 😄 A dobókocka minijátékuk legtöbbször úgy fagyik, hogy néha be sem tudja tölteni azt a nagyon bonyolult grafikus felületet. Na ott is előkerül időnként 1 cron kő vagy hasonló... :S 😞
AnuluWork
Oh basz. Tudtam, hogy ez lesz. 😊 Köszi.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2017.04.27. 06:43:26

Workerek gyártják. EZt jelenti a "workshop". Ezt épp a Siege Weapon Worrkshop lvl3-ban gyárthatják. Van pár elszórva a városokban. Pl: Heidel 1-4
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2017.04.27. 00:39:39
AnuluWork
Meg tudnátok írni, hogy mit qurok el? Flashbanget akarok készíteni, van hozzá anyag, de azt mondja nem jó a szint, viszont, elqurja az anyagot. A BDO Database azt írja, workshop level 2. Nem tudom mi ez.

AnuluWork
Ez volt az alap.

Carmang
Na, a szerverválasztós képernyőt nagyon "hasznos" volt átalakítani...
😊

Ja, és a karaktertöltő képernyőt is muszáj volt visszaállítani a fix képről a tudástár mutogatására.
Elképesztő mire van idejük 😄
Utoljára szerkesztette: Carmang, 2017.04.26. 18:13:16

Már egy jó ideje nem kell kérni kódot, 7 napig bárki kipróbálhatja a játékot.
Van még valakinek 7 napos próbakód?
Ha igen kérhetek egyet? 😊
AnuluWork
Grat!

AnuluWork
Erre valaki? 😊

SzirmosSzisza
Megöl a játék, próbáltam failstackelni, erre beadta 38 failstackkel 😄

Maxtreme
Ha esetleg érdekel valakit: (remélem nem baj)

Üdvözöl a Sons Of Anarchy magyar guild!Ha van kedved egy családias és jó hangulatú társaságban időt tölteni, akkor jelentkezz bátran!Fő profilunk a Pve és a RP vonal!
Követelmény mindössze annyi hogy próbálj a közösség tagja lenni morálisan! 😊 Ha érdekel írj rám! 😊

Carmang
Kösz. Megpróbálom úgy.

SzirmosSzisza
Szabad kézzel, kapával nem biztos, hogy jön Wild Grass.

Carmang
Wild Herb-ből Wild Grass-t hogyan hatékony nyerni? Kapával, vagy puszta kézzel?
(mármint tényleges puszta kézzel, mert az okos dizájnerek a kapálást is bare hand-nek nevezik)

AnuluWork
Én nem találom, vagy kivették a Bern armort a warriortól?

Carmang
Ok, holnap megpróbálom a sima boss-t. Tulképp hétvége óta sp-t farmolok, épp most nyomtam fel minden értelmeset maxra (49-ig, ofkórz), csak felemelés, és társai nincs meg, de az ugye boss-nál nem játszik.