Black Desert Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carmang
Hjaaaa, p2w.
(nem, nem játszottam mobilon, amikor az enyémet gyártották még csak a telefonálás, meg az sms -küldés volt a nagytruváj 😄 )

SzirmosSzisza
Különálló mobilos játék, nem tudom játszottál-e mostanában mobilon, de a p2w ott megy csak igazán, gondolom erre mennek rá 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Komoly hiba úgy tűnik nincs, a tartalmi frissítések meg elegek kéthetente. A restart is megvan, a sírás is kevesebb az öt óra kiesés miatt.
Carmang
De ennek meg mi értelme lesz?
Na mindegy, nem én vagyok a célközönség, túlteszem magam rajta 😊

SzirmosSzisza
2 hetente van, nem rég váltottak.

Érdemes amúgy calpheon napikat megcsinálni, 10-15 perc és kevés contrival akár napi 1-2 is kijöhet.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

AnuluWork
Egyébként már nem szerdánként van patch? Vagy csak a nyár miatt nem?

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

AnuluWork
Csak hétvégén játszom. Akkor is főleg vasárnap. Hétköznap minimálisan. Nem megy nálam AFKban semmi, max. talán pénteken fűnyírás közben a főzés. És ennyi. Így március óta amióta elkezdtem ezt a szar, mert lett egy kerítésem azért ez nem rossz, különösen, hogy kb. három hónapja szabadult fel először annyi contri, hogy ne az alap 1 spaces kerítéssel farmoljak, de már pár hete megint csak az alap kerítés van csak.

SzirmosSzisza
Külön játék lesz, név meg univerzum közös, de a szerverek nem.

Kb annyi kapcsolata lesz a bdo-hoz, mint a Fable Fortunenak a Fable játék első 3 részéhez. 😊
Carmang
Héló, azt nem mondták egy szóval sem, hogy lehet majd játszani is a mobilos verzióval! 😊
Szerintem csak cset funkcióra korlátozódik a mobilos app, esetleg dobókocka dobásra.

Profi9, vagy 10 vagyok a közel 2 hónapos SA szerveren most. Mondjuk sokáig nem sokat húztam csak a korlátos erőforrásokat termelgettem kiegészítőnek. Aztán a 16-20 (PRI-PEN) patch után vérszemet kaptam, mert egy nap dobálta a shardokat mint a rosseb. Energia arányosan jobban jön a shard szerintem, de a gazolás és vagdalózás sebessége farmingnál sajna nem gyorsítható. Meg ha van már Pigrin's Heaven, akkor már lehet az is elmegy energia égetésre, meg shard szedegetéshez. Ha bejön Valencia elhet lemaradok a toplistán. 😊
SRÁCOK!

Ez most komoly, hogy jön a BDO mobilra? 😊 Mire készüljön az aki esetleg ott is kiszeretné próbálni magát? A mobil cégeknek újra kell majd értelmezni azt, hogy hogyan is kell mobilt gyártani, hogy egyáltalán elinduljon majd rajtuk a game. 😄 A BDO fejlesztőinek meg iszonyat oda kell rakniuk magukat optimalizálás szempontjából. De iphone7 vagy snapdragon835 - adreno540 alá nem merek tippelni + 5.000.000mah powerbank. 😄
AnuluWork
A contributionosokat tudom, de gondoltam van még quest ami ad és nem csak 1 spaceset.

A farmot feltoltam Pos17-ig. Kell a contri, de azért rákérdeztem, hogy tudtok-e ingyért. 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

3 CP-ért a 4 helyes pici, valami feledhető közepes és a 10 CP-ért 10 helyet adó nagy fence érhető el. Heidelben a nagy Flavionál (?) érhető el (az NPC ami a napi "leveles" küldetést is adja). A kicsi Heideltől délre a farmon a node Managertől szedhető össze.
A nagy arányaiban ugyan kevésbé tűnik, hatékonynak, viszont maximum 10 kerted lehet lerakva, így ha aktívan parasztkodsz, akkor egy idő után már az adhat extra helyet. Emellé ráállítható a kertészkedésre a melós is, így ha nagyobbak a kertek kevesebb melós kellhet. Az is igaz, hogy az meg minek? Épp a shardok nem esnek nekik ami miatt igazán jó lehet a kertészkedés. Valami bug lehetett tegnap az SA régióban, vagy nagyon kifizetődő a földtúrás és gaztermelés. 6 Sharp shard esett tegnap 64 helynyi földterületen. (+2 sokszáz energia eltapsolásból gatheringen).
SzirmosSzisza
Csak bérelni tudsz utána, NPC keresőbe írd be, hogy fence.

AnuluWork
Van olyan quest, ami az egyedüli heidelin kívül még ad kerítést?

AnuluWork
Eddig 1-1 blackstone armor mindegyik gurításban. 😄

Kapják be!

Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2017.08.21. 19:01:07

Carmang
<#eljen>

Roger6
Nagyon szép képek! <#worship>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

AnuluWork
Csak úgy ...

Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2017.08.19. 22:32:08

Roger6
Köszönöm!

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

SzirmosSzisza
Ha nincs ráírva akkor nem, Epheria/Balenost pl lehet.

Roger6
Fishing Rod-ot lehet javítani? Blacksmith-nél próbáltam, de ott nem lehetett.

AnuluWork
Aha.

Maxtreme
részemről elgépelés, de amúgy a texture pop-in-t hivatott megszüntetni, vagy legalábbis minimalizálni. Viszont helyenként eléggé eszi az fps-t szal nem feltétlenül éri meg. 😄
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2017.08.19. 13:17:08

Roger6
Köszönjük szépen, Mester! <#law>

SzirmosSzisza
Nem olyan rossz a doboz, bár nekem csak energia tonikot adott ma. Ellenben napváltásnál figyeljetek, hogy a skill xp tekercs karakter bound, szóval ne alt-on legyetek (nekem sikerült a farmolós karira kiszednie...)

Minden energia számít,azt az egyet is ki kell préselni a game-ből 😄 Ám most belehúztak kakaóéknál,elég sok minden nyalánkság összejött.Ilyen event,olyan event bla bla.
SzirmosSzisza
Szerintem túl léphetének már ezen.

Ne felejtsétek el csinálni az új eventet: http://dulfy.net/2017/08/19/black-desert-rulupees-world-travel-season-2-event-guide/

MaskimXul
Pedig de.
Ha a hozzászólásom értelmezése meghaladja a szellemi képességeidet akkor én kérek elnézést,
legközelebb majd úgy fogalmazok, hogy a gyengébbek is megértsék 😊
Jaja. van 60 melósom most épp (valencia még sehol a "déli" régióban). Amit nem gambleztam jobbra alapból azok közül sok kék és 1-3 upgrade lehetősége van. Kb 2-3 hónap mire lemenne az upgrade ami taloban van most. Vagy perkálsz és megvan azonnal. Ez így picit soknak hangzik. A melós szintezése sose volt szűk keresztmetszet. Kissé leszarom az egészet már. Annyira nem zavaró, csak simán bunkóság volt belerakni a játékba. Ha nem lett volna 0 elvárásom a játék és a RedFox felé, akkor besértődtem volna megint mint egy ovis 😄
AnuluWork
Ez van. Lépjünk túl ezen.

Carmang
Azt ugye vágod, hogy nem válaszoltad meg a kérdését, hiába püffeszted nagyra az arcod ilyenekkel, hogy "használd az agyadat".

Carmang
Jajmár <#smile> Nem kell élni vele. Eddig is megvoltunk (mert muszáj volt), hogy 24 óra egy teszt. Meg azzal is, hogy esetleg nem sikerül, és akkor 10 szint múlva lehet újra próbálkozni.
Hihetetlen a hivatalos fórumon mi hisztit levágtak az emberek.

MaskimXul
Használd az agyadat és akkor nem foglak ilyen stílusban leoltani.

Szerinted ki tudja, hogy pontosan miért most raktak be egy extra login rewardot?
- a Pearl Abyss marketing emberei, esetleg a fejlesztők.
Szerinted az sg fórumot közülük hányan olvassák?
- 0.

Egy kis ésszel én pont annyira tudok találgatni, mint te;
- hamarosan itt a gamescom, PA is ott lesz reklámozni
- kamasylva már rég benne van nálunk a kliensbe, de valamire várnak az aktiválásával, emiatt sokan morognak
- tripla login reward, eventek

Tehát rámentek arra, hogy legalább még egy hónapig mindenki belépjen minden nap. Vajon miért? Mi lesz a hónap végén ami új lendületet adhat a játéknak és befogja a sok új content miatt rinyáló száját?
AnuluWork
Hogy a Jákob rabbiból idézzek.

-Jákob! Megismersz?
-Hát te? Te megismersz?
-Nem.
-Akkor meg?!

Ha te se vágod, hisz pont azért kérdeztem, hogy mi ez, akkor mifaxért is "vágsz fel"? Ráadásul ilyen stílusban?

Én is felfogtam, hogy jár, csak mire fel? Tudom, ajándék lónak, de nem szoktak duplán adni.

Azt' hogy tetszik a legújabb "Arcade Game" patch? Most már tényleg hangulatos pénzbedobós a BDO. Workshop, vagy munkás fejlesztés? Insert Coin! Aztán megvan azonnal. <#eplus2>
MaskimXul
Számít? Ingyen cucc azt kész.
Marketing, PR, Gamescon-ra készülés, hype generálás... válassz egyet 😊
Utoljára szerkesztette: MaskimXul, 2017.08.18. 15:11:50
SzirmosSzisza
Hm, te tudod miért kapjuk? Mert én se vágom 😄 Loyal/Guild az ugye okés, de erről lövésem sincs.

MaskimXul
Te fogyatékos vagy?
Az egyikre rá van írva, hogy pontosan mit csinál, ha ráviszed az egeret.
A másik meg egy extra login reward, csak máshogy hívják.
AnuluWork
Ja, és mi ez a burning reward?

AnuluWork
Ez mi?

"hifgh end mod" (aka "high end mod"😉

Maxtreme
gtx970, i7 6700k, 16gb ddr4, a játék SSD-n. (mert ugye ennél a gamenél minden számít)
Ultra, fhd, hifgh end mod off. Az előbbivel is játszható, de így stabilabb azért az fps.
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2017.08.18. 06:23:57

AnuluWork
Bekrepa a launcher?

Graf High,Text High és gtx 1050ti.Sokáig mediumon futattam de rájöttem h nincs sokkal több fps.
SzirmosSzisza
1070 és full minimum, lassan lesz új proci meg ram. Igazából ennél a játéknál minimumon és közel maxon kb ugyanannyi FPS-t produkál, de megszoktam, hogy "letisztult".

AnuluWork
Fullon minden, 1920x1080, NV980.

Monitor csere ill. VGA csere jövőre. Most az autóvásárlás prioritás nálunk.

Carmang
Csak kíváncsiságból.. milyen VGA-val nyomultok, milyen beállításokkal?

böröczk
Az biztos, feler egy atombombaval :,D

Kumiho #2179

Maxtreme
A guild titkos fegyvere 😊)))