Black Desert Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(nem, nem játszottam mobilon, amikor az enyémet gyártották még csak a telefonálás, meg az sms -küldés volt a nagytruváj 😄 )
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Érdemes amúgy calpheon napikat megcsinálni, 10-15 perc és kevés contrival akár napi 1-2 is kijöhet.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Szerintem csak cset funkcióra korlátozódik a mobilos app, esetleg dobókocka dobásra.
Ez most komoly, hogy jön a BDO mobilra? 😊 Mire készüljön az aki esetleg ott is kiszeretné próbálni magát? A mobil cégeknek újra kell majd értelmezni azt, hogy hogyan is kell mobilt gyártani, hogy egyáltalán elinduljon majd rajtuk a game. 😄 A BDO fejlesztőinek meg iszonyat oda kell rakniuk magukat optimalizálás szempontjából. De iphone7 vagy snapdragon835 - adreno540 alá nem merek tippelni + 5.000.000mah powerbank. 😄
A farmot feltoltam Pos17-ig. Kell a contri, de azért rákérdeztem, hogy tudtok-e ingyért. 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A nagy arányaiban ugyan kevésbé tűnik, hatékonynak, viszont maximum 10 kerted lehet lerakva, így ha aktívan parasztkodsz, akkor egy idő után már az adhat extra helyet. Emellé ráállítható a kertészkedésre a melós is, így ha nagyobbak a kertek kevesebb melós kellhet. Az is igaz, hogy az meg minek? Épp a shardok nem esnek nekik ami miatt igazán jó lehet a kertészkedés. Valami bug lehetett tegnap az SA régióban, vagy nagyon kifizetődő a földtúrás és gaztermelés. 6 Sharp shard esett tegnap 64 helynyi földterületen. (+2 sokszáz energia eltapsolásból gatheringen).
Kapják be!
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2017.08.21. 19:01:07
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2017.08.19. 22:32:08
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2017.08.19. 13:17:08
Ne felejtsétek el csinálni az új eventet: http://dulfy.net/2017/08/19/black-desert-rulupees-world-travel-season-2-event-guide/
Ha a hozzászólásom értelmezése meghaladja a szellemi képességeidet akkor én kérek elnézést,
legközelebb majd úgy fogalmazok, hogy a gyengébbek is megértsék 😊
Hihetetlen a hivatalos fórumon mi hisztit levágtak az emberek.
Szerinted ki tudja, hogy pontosan miért most raktak be egy extra login rewardot?
- a Pearl Abyss marketing emberei, esetleg a fejlesztők.
Szerinted az sg fórumot közülük hányan olvassák?
- 0.
Egy kis ésszel én pont annyira tudok találgatni, mint te;
- hamarosan itt a gamescom, PA is ott lesz reklámozni
- kamasylva már rég benne van nálunk a kliensbe, de valamire várnak az aktiválásával, emiatt sokan morognak
- tripla login reward, eventek
Tehát rámentek arra, hogy legalább még egy hónapig mindenki belépjen minden nap. Vajon miért? Mi lesz a hónap végén ami új lendületet adhat a játéknak és befogja a sok új content miatt rinyáló száját?
-Jákob! Megismersz?
-Hát te? Te megismersz?
-Nem.
-Akkor meg?!
Ha te se vágod, hisz pont azért kérdeztem, hogy mi ez, akkor mifaxért is "vágsz fel"? Ráadásul ilyen stílusban?
Én is felfogtam, hogy jár, csak mire fel? Tudom, ajándék lónak, de nem szoktak duplán adni.
Marketing, PR, Gamescon-ra készülés, hype generálás... válassz egyet 😊
Utoljára szerkesztette: MaskimXul, 2017.08.18. 15:11:50
Az egyikre rá van írva, hogy pontosan mit csinál, ha ráviszed az egeret.
A másik meg egy extra login reward, csak máshogy hívják.
Ultra, fhd, hifgh end mod off. Az előbbivel is játszható, de így stabilabb azért az fps.
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2017.08.18. 06:23:57
Monitor csere ill. VGA csere jövőre. Most az autóvásárlás prioritás nálunk.