Black Desert Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Melyik a jobb? A Basilisk drágább, de a TSBnek jobb statok vannak ÍRVA, de ettől persze még lehet jobb a Basilisk.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Print Screen
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Más. Picit bejön a sivatag. Kár, hogy tök üres, alig playerkedik benne valaki! Valencia is totál kihalt. 😞
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Bár elég combos helyeken esnek a darabjai 😄 (Akman,Hystria,Pila ku,Sulfur) ...

Ez még könnyű célpont amúgy. Elindulsz a szikklák fele, felmászol és elmész keletre a legközelebbi dűne tetejére. Onnan már látszik a cél.

AnuluWork: Kb belövöd az irányt és nekiiramodsz. Figyeled a környezetedet és ha van valami támpont akkor ahhoz igazítod magad. Könnyen el lehet méretezni a célt és akkor hosszú a séta, de előbbh-utóbb eléred a sivatag egyik szélét. Wizard/whitch karakterrel a hőguta nem nagy dolog 😊
Azt is csinálhatod, hogy elmész a sivatag szélén addig amíg a térkép szerint csak vízszintesen vagy függőlegesen kell menni, aztán irány Kelet, vagy épp Dél!
Ha első alkalom, akkro meg a neten nézhetsz mapot hozzá...
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2017.08.29. 21:33:38
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2017.08.29. 17:51:37
Nagy tömegű anyag, vagy pénz egyszeri mozgatására ott van még a trükközés a lóval is. Jó megpakolod sokezerszeres teherbírásra (vagy van valami korlát?), aztán átmozgatod a karaktert a célvárosba (kilépéskor választható a karakteren a transport, vagy move. Egy óra alatt jut el a célállomásra. Persze lehet gyorsan vissza kell az átmozgatás parancs után szállni a lóra hogy az is veled menjen. Ehhez nem nagyon értek). Ezzel szokták "meghackelni" a trade rendszert is.
Hmm, én eddig 3 zöldet felhúztam 15-re, úgy hogy nem gyűjtögettem előtte FS-t, és emlékeim szerint tényleg nem volt 10-nél nagyobb FS-em soha.
2x egymás után meg lett két 25össel a cipő és a sisak. 😄 (Csak a Cron kristályokat kellett bepakolgatni, de akkor még bőven kevés kellett, nem 62/fail.)
Egyébként köszi a tippeket. Soha többé enhance. 😊
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2017.08.28. 18:39:33
Ha az itemed amit nem akartál lvl14 fölé emelni felmegy lvl15-re két lehetőséged van (eladáson kívül):
1. kovácsnál kiszeded a black stonet: bukó kövekben, de gyors és egyszerű. lvl 15 item olyan 31-40 black stonet ad vissza. Az eredeti fegyver/vért darab megsemmisül.
2.egy negatív karmás karakterre felaggatod a "Nem kívánatos" itemet és besétálsz az őrök közé meghalni. Halálkor jó esélyed van arra, hogy a viselt armor és weapon szintje csökkenni fog (downgrade). Párszor meghalsz és meg is van a visszaváltás lvl14-re. Csak legyen egy biztonságos helyed ahol utána be tudod pakolni a storage-ba hogy átadd a másik karakereidnek! 😊 (ami már lvl14 azt ha berakod az inventoryba, akkor elvileg nem csökken tovább halálkor).
minőségi osztályok: eltérő a siker esélye a minőségben eltérő itemeken. Elvileg a fehér (normal) itemeken a legjobb az esély, majd a zöldeken, kékeken. A sárga itemeken a leggyérebb az esély a sikerre. (Megjegyezném, hogy az "alap" szín számít. Ha grunid van ami alapból zöld, de craftnál vagy reform stone használattal kék vagy sárga lesz, akkor ettől nem változik a minőségi osztálya enchant oldalon)
A kezdő failstackekhez lehet olcsó accessoryt használni, de az nagyon idegesítő. Olcsóbb, de elég magas a siker esélye, így meg összességében sok helyet fog foglalni, vagy mégse lesz annyira olcsó a 2-4 FS. Az egyszerűbb megoldás_
- 0-15 FS: Reblath armor. 14-es enchant szinten elég jó eséllyel eddig nem lesz meg az upgrade. Velia kovácsánál lehet venni. Normál fehér színű és korlátlan mennyiségben elérhető. Emellett nagyon olcsó.
- 15-20 FS: zöld lvl 14 fegyveren vagy armoron lehet próbálkozni
Ha van 15-ös itemed amit fejleszteni akarsz, akkor (zöld item esetén) 15FS mellett már lehet próbálkozni.
Magasabb FS-t már a 15 feletti enchantoknál a drága enchant kövekkel lehet elérni. Csak jó figyelembe venni meddig "jó üzlet" egy adott itemen a failstack. Egyrészt van az a FS amivel már hasznosabb jobb itemen próbálkozni, másrészt van egy maximális FS enchant szintenként ami feeltt már nem ad semmi előnyt a +FS.
Példa: lvl15 zöld armoron 25 FS felett már nem ad plusz esélyt a több bukta.
röviden ennyi. Bővebben ott a link... 😊
http://forum.blackdesertonline.com/index.php?/topic/122638-alexmac-enchanting-guide-update-28-dec/
TRI-TET grunilt amúgy 45 FS-től javasolja. Már a DUO-TrI is kegyetlen mázli 25 FS mellett...
Carmang: lásd a linket. Ott a FS strategy. Én mondjuk reblath-ig szoktam menni (olcsóbb javítás és "korlátlanul" elérhető aVelia kovácsánál), aztán vagy zöld lvl14-es, vagy 15-PRI próbálkozások. A zöld ugyan elvileg többet bírhat mint a Reblath (bár a jelzett FS a kénysszerített upgrade-nél nem ezt mutatja), de 15 felett már azért nem rossz az esély arra hogy elcseszi az FS-t és upgradelődik... Max 20-ig viszem zölddel. Utána PRI, vagy DUO-ra upgrade céllal meg az építkezés. Kicsit itt már költséges. A PRI még biztonságos olyan szempontból, hogy vag yDUO lesz, vagy marad PRI, de nincs minőségromlás buktánál. Csak ugye az a fránya -10% max durability itt már...
Igazából Grunilt TET-re rakni szerintem felesleges, TRI bőven elég, majd ha lesz boss armor azzal szenvedsz a TET-tel. Illetve csak akkor megy fel könnyen ha nem akarod, nekem is akkor lett 28 meg 31 FS-el TET a Grunil mikor failstackelni akartam, most meg hasonló szintű cucc TRI-re nem akar annyival felmenni. Arról nem is beszélve, hogy, ha csak grindelsz, akkor az AP-ra kéne koncentrálni, nem a DP-re.
#5410: általában 15-20-ig szokták Reblath-tal, utána PRI-DUO próbálkozás 32-35-ig, ha eddig nem megy fel akkor ezt félrerakni TRI stacknek, PRI-vel meg olyan 45-nagyon max 50-ig próbálkozni, onnantól az TET stack.
Elképesztő, semmi extra, sima zöld gruniból próbáltam értelmeset kihozni. 25+ fsnél TRIből próbáltam TETet kihozni. Addig simán ment felfelé TRIig.
Volt 400 milla értékű crone stoneom. Egy sima tri grunilból próbáltam végre TETet kihozni. Korábban két rohadt páncéldarabot simán enhanceoltam ugyanennyi fsel TETbe, most viszont minden crone stoneom megette. Ez nem kicsit fájt ...
Az a gáz, hogy ami eddig működött, az most egyáltalán nem. Ha használom a cron stonet, akkor az FS valami miatt nem megy feljebb. Vagy nem tudom kell-e feljebb mennie, de nem ment feljebb. Ez roppant nagy baromság, mármint, hogy nem megy a FS feljebb, ha failelsz és cron stone van bent. Tudom, nem kevés FS kell, de azt hinné az ember, ha 2x ment sima 25+os fsel, nem lesz ennyire debil az RNG a maradék két tri páncéldarab esetében sem. De az volt. 1xűen értelmetlen pénzkidobás az egész enhance. És ez ennek a játéknak a legnagyobb baja. Egyszerűen hányadék, hogy nem top cucc esetében IS így viselkedik a rendszer.
De annyi igaz, hogy nem sokat hagyta pihenni a gépet a kolléga.
SzirmosSzisza: Az se rossz. Elérted a világ határát. Innen már csak erős idegzetűek mehetnek tovább.😊
Mivel dél amerikai régióban nyomulok, így picit gyakoribbak a muris hibák, glitchek és késő betöltések. Ha lovagolok, akkor a települések határában majdnem mindig befagy a paci első belépéskor hosszú másodpercekre. Vagy amikor hosszabb idő után benyargalok calpheonba nem töltődik be időben pár dolog. Az emberek még sehol, elég gagyi az a pár épület is ami megjelenik, de sokszor fantasztikus rálátás nyílik a házak helyén keresztül más épületekre. Egész más ilyenkor a városkép. Vagy csak pár ablak élóg a levegőben pár másodpercig mire betölt. Szerintem ilyenkor be is lehet menni a házakba aztán majd jól a fejedre épülnek. Nem próbáltam eddig, mert nem akartam újraindítást kockáztatni. Picit lassúcska. Főként a VPN bekapcsol - loader indít és belép - program indít - program futáskor VPN kikapcsol - belép kombónál lassúcska. Meg a "latinók" számzárat is raktak a channel választás elé. vagy az bekerült az EU/NA régióba is? Ott korábban nem láttam. Mindenesetre azért megnézem legközelebb hova lehet eljutni egy kis lag és késő betöltődés idején...😊
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2017.08.25. 12:59:42
14 hónap AFK reward? 😄
AnuluWork: Mediah-ban van olyan hely is ahol "nyitott maradt a szikla. Kis szikla textúra egyik oldalról papír vékonyságban, alatta semmi és a másik fele is "Lezáratlan". Meg sok helyen ott a standard levegőben is nő a fű effekt. Az mondjuk murisabb, amikor beesel a textúra alá, vagy beúszol alá és nem tudsz kijönni a szikla textúra alól. Alulról szagolod a köveket játék. Megesik...
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2017.08.25. 10:18:57

... néha meg nem ...