Black Desert Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Honnan jöttél fiam ? - Normann vagyok uram. - Oké Normen, tehát honnan jöttél ?
Egyáltalán egy TET ultimate-re mennyi különbséggel kell rápakolni manit, hogy preorderrel elvidd?
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Utoljára szerkesztette: Normen76, 2017.09.10. 08:11:39
- Honnan jöttél fiam ? - Normann vagyok uram. - Oké Normen, tehát honnan jöttél ?
Lenne egy másik kérdésem ha esetleg tud valaki segíteni. Barátnőmnek nagyon bejön a játék, meg akartam lepni és az alapjáték mellé ajándékba elküldtem a STEAM-on a Traveler's Package csomagot. Könnyen megtehettem, mert a PUGB ládák kitermelték bőven az árát szal igazából ingyen volt 😄. De nem is ez a lényeg, meg is érkezett az ajándékom, a STEAM fiókjában a Black D-re kattintva ki is írja, hogy telepítve a csomag. Viszont a játékon belül nem jelentkeztek az extrák, se pet, se bútorok, se ló se semmi egyéb ami benne van a csomagban.
Esetleg tudja valaki, hogy lehet a játékon belül aktiválni a csomag tartalmát ? Szegény belépett nagy boldogan és sehol semmi 😞
Utoljára szerkesztette: Normen76, 2017.09.10. 08:01:15
Utoljára szerkesztette: Carmang, 2017.09.09. 11:21:01
Szerk: azt hozzá kell tenni, hogy ezt a karit jellemzően hétvégén húztam fel, mindkét Grinding Hourt ellőve, és úgy érzem elég kevés skillt szedett össze, azaz gyenge maradt.
Utoljára szerkesztette: Carmang, 2017.09.09. 11:20:44
Én tegnap vettem meg a játékot tehát nagyon kezdö vagyok és érdeklödnék hogy melyik szerveren van a legtöbb magyar?
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
A preorderre van valami leírás? 1xűen nem értem mi a lényege. Vagy az is random?
De minek?
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2017.09.08. 19:22:40
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A depth of Field cenzurázásra is jó 😄
A Depth of Field lesz a dúúrván homályosító funkció, pipát kivenni. A nagyon távoli terület homályosítója pedig a Screen Filter.
Auto Frame Optimizer-re, és Crop-ra szerintem nincs szükséged.
Graphic Card Low-power Mode sem kell, ahogy írtam.
Ha zavar a sok villódzás, és rángás, akkor pipákból a Hit Effects-et vedd ki, a csúszkáknál Screen Focus Effect in Combat-ot, All Camera Effects-et, Camera Shake Settings-et vidd le nullára.
Adjust Vision Range-el játszál kicsit (majd mozgás közben látod, hogy 45 fölött erősen "elhajlik" a képernyő széle, eldöntöd mennyire zavaró).
(Valami ilyesmi: C:\Users\XXX\Documents\Black Desert\UserCache\xxx . Megnyitod a gameVariable.xml és a fov értéket kisebbre vagy nagyobbra rakod.)
Illetve, a pipálandók alatt van egy újabb pipa, Low Power Mode (vagy mi), az alapból ha jó emlékszem bekapcsolt, azt is kapcsold ki.
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2017.09.03. 14:25:02
Utoljára szerkesztette: Normen76, 2017.09.03. 13:57:13
A Graphic Quality ugye nem Optimization mode, illetve az Optimization Options alatt ugye nincs semmi kipipálva?
Calpheonból tudok szállítatni Tarifba, Epheriából Altinovába, de minden máshonnan csak Heidelbe, majd onnan Tarifba. <#fejvakaras>#fejvakaras>