Black Desert Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Normen76
Kiszeri mér a bábatag, és ha balról mész alacsonyabb a lökhajtás. Na onnantól tuti a preorder. Nah, látod ? Értem én minden szavad 😄. Világos mint a nap 😊

- Honnan jöttél fiam ? - Normann vagyok uram. - Oké Normen, tehát honnan jöttél ?

AnuluWork
Csak a pearles cuccokra nem lehet preorderezni?

Egyáltalán egy TET ultimate-re mennyi különbséggel kell rápakolni manit, hogy preorderrel elvidd?

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Normen76
Köszi, fel is hívtam,megvan minden (sajna én melózok épp) 😊 Kölyök beagle kutya pet, 3-as ló, egy halom dolog.. Nagy az öröm. Kösz a segítséget !
Utoljára szerkesztette: Normen76, 2017.09.10. 08:11:39

- Honnan jöttél fiam ? - Normann vagyok uram. - Oké Normen, tehát honnan jöttél ?

AnuluWork
A főoldalon kell, melyet már a menüből is el tudsz érni: "redeem". Ott kiválasztod, hogy account, és onnan egyértelmű a dolog. Érdemes ki és be lépni utána, mert nem biztos, hogy egyből megkapod, ha éppen online vagy.

Normen76
Ezt speciel én sem tudtam, igaz én is nagyon kezdő vagyok,.

Lenne egy másik kérdésem ha esetleg tud valaki segíteni. Barátnőmnek nagyon bejön a játék, meg akartam lepni és az alapjáték mellé ajándékba elküldtem a STEAM-on a Traveler's Package csomagot. Könnyen megtehettem, mert a PUGB ládák kitermelték bőven az árát szal igazából ingyen volt 😄. De nem is ez a lényeg, meg is érkezett az ajándékom, a STEAM fiókjában a Black D-re kattintva ki is írja, hogy telepítve a csomag. Viszont a játékon belül nem jelentkeztek az extrák, se pet, se bútorok, se ló se semmi egyéb ami benne van a csomagban.
Esetleg tudja valaki, hogy lehet a játékon belül aktiválni a csomag tartalmát ? Szegény belépett nagy boldogan és sehol semmi 😞
Utoljára szerkesztette: Normen76, 2017.09.10. 08:01:15

szabo15
Kösszi azt nem tudtam hogy lehet ugrálni a szerverek közöt

Carmang
Feltételezem a launcher-ben alapból az EU szerver van beállítva, ennél többre ne legyen gondod. A szerverek (csatornák) közt 15 percenként ugrálhatsz, szóval nincs megkötés.
Utoljára szerkesztette: Carmang, 2017.09.09. 11:21:01

Carmang
Igen, 50-es szint meglépésétől van pvp.

Carmang
Mert kitaláltam, hogy így akarom, és kész 😄

Szerk: azt hozzá kell tenni, hogy ezt a karit jellemzően hétvégén húztam fel, mindkét Grinding Hourt ellőve, és úgy érzem elég kevés skillt szedett össze, azaz gyenge maradt.
Utoljára szerkesztette: Carmang, 2017.09.09. 11:20:44

szabo15
Sziasztok
Én tegnap vettem meg a játékot tehát nagyon kezdö vagyok és érdeklödnék hogy melyik szerveren van a legtöbb magyar?

Roger6
Olyan kérdésem lenne, hogy az 50-es szint elérése után már van aktív pvp? Tehát amíg nem lépek fel, addig nyugiban kóricálhatok?

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

AnuluWork
<#eljen>

Roger6
Áhh, új videokártya <#szeret>

Lazulás a haverokkal: Klikk

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

AnuluWork
Apropó!

A preorderre van valami leírás? 1xűen nem értem mi a lényege. Vagy az is random?

AnuluWork
Értem ... nem esett le elsőre! 😄

De minek?

Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2017.09.08. 19:22:40

Carmang
Igaz, az sp farmolás nem a legjobb kifejezés, (a Silkroadra illik), de épp ez ugrott be.

Carmang
Azt vettem a fejembe, hogy még az 50 meglépése előtt kifejlesztem az összes 50 alatti skillt 😄

AnuluWork
Mi az az sp farm?

Miért farmolsz sp-t alt karival? 😊
Carmang
Én arra szántam magam, hogy a mainemmel maradok a fejlesztésnél, az egyik altomnak meg majd veszek valami pri-t sp farmolásra. Kíváncsi leszek mi sül ki belőle 😊

böröczk
Aaaaaa 😄
Na jo, akkor a sors akarta, hogy lemaradjak rola

Kumiho #2179

SzirmosSzisza
Tegnap reggel 8-ig 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

böröczk
Ez az akcio meddig tart?

Kumiho #2179

SzirmosSzisza
Szeptember 13, maintenance után.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Roger6
Áhh... kicsit őrlődöm. Én is szeretem magam készíteni a dolgaimat, meg jó móka az Enchant, de AFK annyi pénzt össze tudok horgászni melóhelyen, hogy sokszor fáj a szívem az elpazarolt Black Stone-okért, és ilyenkor jön a kisördög, hogy csak egy kattintás Marketen a TRI cucc, nem kell nekem azt saját magam elkészítenem... De még bírom a sarat.

AnuluWork
Ha akció alatt vettél pearlt, a +2000et mikor fogják jóváírni?

Nézőpont kérdése.Én enchant párti vagyok.Hogy miért?A zöld cuccokat olcsó encsizni ... az end game cuccokhoz nem egyszerű hozzájutni ami ha kerül is fel óriási a bidelés rá.Mindenki arra vadászik.Igaz az enchantolás egy szerencse játék de jobban szeretem magamnál tudni a dolgot ami előbb vagy utóbb úgyis felmegy használható szintre.Lehet olcsón lehet drágán... változó.De az én lelkemnek jobb ha a kezemben van(tök mindegy milyen állapotban) mint az hogy folyamatosan a marketet bújjam.Persze az is kérdés kinek mennyi ideje van.A pre oder rendszer elég gáz...sok itemre sokszoros összegek vannak rakva.
Roger6
Megéri Black Stone-okkal szórakozni? Néha úgy érzem, hogy sokkal kényelmesebb, ha megveszem az eleve fejlesztett cuccokat

Carmang
Dobjál már fel némi képet a szép, és a problémás részekről, hadd ámuldozzunk/szörnyülködjünk <#wink>

Normen76
Csak sikerült 1-2 dolgot megnéznem bár játszani nemigen tudtam. Jelentősen javult a látvány a tanácsaitoknak köszönhetően. Ez még mindig nem az igazi (ill. nem az amire számítottam) , de van amin nem lehet javítani, de sokkal élvezhetőbb lett számomra a játék így. A homályos háttér sokat javult, a városok, a környezet így sokkal szebb, de a szemcsés, néha pixeles felületek, a fű, a fák lombja, a bokrok.. hát azokon nem lehet segíteni. A játék viszont eléggé megfogott egyenlőre. Úgy néz ki hosszú távra lehorgonyoztunk a Black Desertnél a barátnőmmel 😊

Normen76
Kösz a segítséget amint lesz lehetőségem kipróbállom ezeket, egyenlőre nem mostanában tudok ismét leülni játszani. Talán a hétvégén. Kösz addig is.

Egy kis érdekességnek:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A depth of Field cenzurázásra is jó 😄
Carmang
Megnéztem a beállításokat:
A Depth of Field lesz a dúúrván homályosító funkció, pipát kivenni. A nagyon távoli terület homályosítója pedig a Screen Filter.
Auto Frame Optimizer-re, és Crop-ra szerintem nincs szükséged.
Graphic Card Low-power Mode sem kell, ahogy írtam.

Ha zavar a sok villódzás, és rángás, akkor pipákból a Hit Effects-et vedd ki, a csúszkáknál Screen Focus Effect in Combat-ot, All Camera Effects-et, Camera Shake Settings-et vidd le nullára.
Adjust Vision Range-el játszál kicsit (majd mozgás közben látod, hogy 45 fölött erősen "elhajlik" a képernyő széle, eldöntöd mennyire zavaró).

Gondolom ez állítható in game is, de a fájlban is. A dokumentumok mappa, BDO-s almappájában van a vezérlő XML. Átírod a fov-ot, aztán jó lesz. 😊
(Valami ilyesmi: C:\Users\XXX\Documents\Black Desert\UserCache\xxx . Megnyitod a gameVariable.xml és a fov értéket kisebbre vagy nagyobbra rakod.)
Carmang
Fúúú, az ácsolt hídról, a fürge patakra lenézős brutáljó <#eljen>

AnuluWork

AnuluWork
Szerintem szép.

Carmang
A homályos háttér egy grafikai beállítás. Nézd át alaposan mik vannak bepipálva (fölé viszed a kurzort, kiírja), és vedd ki a pipát a megfelelő helyről (most nem jut eszembe a neve, és épp az imént léptem ki a játékból).
Illetve, a pipálandók alatt van egy újabb pipa, Low Power Mode (vagy mi), az alapból ha jó emlékszem bekapcsolt, azt is kapcsold ki.

AnuluWork
De az csak az utolsót mutatja.

SzirmosSzisza
Honlap nincs, de piacon meg tudod nézni.

AnuluWork
Van olyan honlap ahol lehet követni milyen 15+os itemek mentek el az elmúlt 24 órában?

Normen76
Kösz, megpróbálom. Kösz a segítséget.

SzirmosSzisza
Az azért ilyen, mert CTRL+U-ra rányom ilyen effekteket, hogy szép legyen a screenshot. Ha fáj a szemed/fejed akkor érdemes a screen shaket és társait levenni minimumra, az pl sokat segít. Esetleg még a FoV-val is játszadozhatsz. Illetve a high end mode kikapcsolása is lehet segít.
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2017.09.03. 14:25:02

Normen76
Kösz ! Nálad is elmosódott minden ami kb 20-30 méterre van, a víz is elég rosszul fest, a hajó is pixeles melletted pedig nincs messze, a háttérben lévő kis szigetekről nem is beszélve, pedig azok is közel vannak. Úgy néz ki ez a normális 😊 Jó nagy h vagyok 😄. Kicsit többet vártam, ez volt a baj. Maga a játék szép, de kicsi a látótávolság, és ami távolabb van erősen elmosódott és pixeles. Talán aki 4k-ban játszik annak kinéz valahogy. Sebaj ez legyen a legnagyobb gond, de meglepődtem az elején, mert a sok grafikai dicséret után nem erre számítottam. Nem nagyon fogok a tájban gyönyörködni 😄, mivel pixel és elmosódott az egész, de nem ez a lényege ennek a játéknak. Van benne tennivaló, válogathat az ember bőven mit akar kezdeni a szabadidejével 😊. Szuper kis játék ettől függetlenül, max nemtolom 5 órát egyhuzamban, többet pihentetem a szemem 😊. Kösz a segítséget !
Utoljára szerkesztette: Normen76, 2017.09.03. 13:57:13

SzirmosSzisza
Nálam ilyen minimum és ilyen közel maximumon.

A Graphic Quality ugye nem Optimization mode, illetve az Optimization Options alatt ugye nincs semmi kipipálva?

Normen76
Minden maxon van amit lehet, mindent kipipáltam amit lehet, egyszerűen nem tudom mi lehet. Lehet a szép nekem mást jelent és tényleg ennyi van a játékban, igazából a pixeles fű. bokrok ami nagyon zavar és a homályos háttér, ha elindulok a tengerpartra amíg oda nem érek közvetlen a vízhez, a víz kb olyan mintha nem full hd-ban játszanék hanem 640x480 felbontáson 😞 Valami nem stimmol nálam, de nem tudom mi. Vagy egyszerüen tényleg ennyi van a grafikában 😞.

AnuluWork
Nézd vissza a korábbi képeket. Nem mondanám csúnyának ... Szerintem valamit lebutítottál. Azzal a konfiggal nemcsak szépen kellene futnia, hanem jól is kellene kinéznie.

Normen76
Sziasztok ! 1 napja van meg a játék 😊 Egyenlőre tetszik. Viszont szeretném kérni a segítségeteket, már ha lehet ez ügyben. A játék grafikáját elég sokat dicsérték, ahhoz képest nekem nagy csalódás. Első ránézésre, messziről amikor a barátnőm játszott szépnek tűnt, de így hogy előtte ülök.. Mindent maxra állítottam, a szükséges 60+ Fps így is megvan. Viszont egyáltalán nem mondanám szépnek. A talaj, a növényzet pixeles, kb. 30 méter után vagy kicsit távolabb elmosódott a környezet, a látótávolság nagyon kicsi. 1-2 óra játék után teljesen kivan a szemem tőle, pedig én aztán simán tudok más játék előtt ülni egyhuzamban 12 órát is 😛 gond nélkül. Ebben a játékban viszont kivégződik a szemem gyakorlatilag annyira szemcsés, pixeles a kép. Full HD-ban játszom, mindent maxra állítottam amit lehet (GTX 1070, I5 6600k, 16 Gb DDR4 3000 mhz). Elvileg a konfigom bírná a strapát, de igazából ha a textúrákat low-ra vagy hight-re állítom pl, kb. semmi különbséget nem látok. Esetleg tudtok ebben segíteni ? Azt sem bánom ha nem fullon van a grafika, de ne legyen ennyire pixeles a fű, a bokrok, a növényzet, és legyen normális látótávolság. Van esetleg valami beállítás trükk ? Tetszik a játék, de így tuti nem fogok vele hosszútávon játszani, mert iszonyúan fárasztja a szemem. NEm tudom esetleg valamit lehet buherálni az .ini fájlban valahol, sajnos ehhez annyira nem értek, de jó lenne szép, éles kontúrokat, alakzatokat, tereptárgyakat látni így 2017-ben 😊, Mert ennél amit most látok a Ghotic3 is mérföldekkel szebb volt anno vagy 10 éve.

Carmang
Arra valaki már rájött, hogy miért ilyen nyomorékül oldották meg az ide-oda szállítmányozást?
Calpheonból tudok szállítatni Tarifba, Epheriából Altinovába, de minden máshonnan csak Heidelbe, majd onnan Tarifba. <#fejvakaras>

SzirmosSzisza
Gahazok/Bashimok annyira nem erősek Valenciában, picit csalóka, hogy Centaurok/Basiliskek vannak legközelebb. Amúgy PvE-re annyira nem kell DP csak legyen sok AP. Ha nincsenek értelmes ékszerezi akkor érdemes kiszedni az új Asula(?) set-et, elég jó AP/accuracy/hp kombót ad. Van egy ilyen úgy ahogy szépen leírja a szinteket.