Black Desert Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagyjából megfejtettük, de a legtöbbször azt írja hogy nincs elég endurance, és nem engedi pároztatni. Fel kell futtatni őket magasabb lvl. szintre ? Mikortól elég az endurance ? Az ebéden túl vagyok szerencsére 😊 Irdatlan jó rakottkrumpli volt 😄
Utoljára szerkesztette: Normen76, 2017.09.26. 16:36:25
- Honnan jöttél fiam ? - Normann vagyok uram. - Oké Normen, tehát honnan jöttél ?
Tenyésztés:
https://www.blackd.de/horse/ Itt szépen betudod állítani milyen lovaid vannak és ő kiírja mennyi az esélyed bizonyos tier szintekhez.
Ha felhúzod level30ra a lovakat nagyobbak az esélyek a jobb lóra.
A 2 paci legyen az istálóban.A csődör lóra kattintasz és ott "Regiszter at Breeding" majd a következő ablakban bepipálod a "show only Me" részt majd confirm. Ezután kiválasztod a kancát és breeding market majd my registrations és rányomsz az apply gombra.A többit majd a pacik tudják 😄
Lehetőség van az exchange horse résznél 2 pacit becserélni egyre de akkor a 2 paci elveszik és 1 lesz belőle tehát ez nem a legjobb,főleg magas tier szinten😊
Remélem tudtam segíteni és nem azóta várod az ebédet! 😄
Barátnőm szeretne lovat tenyészteni. Fogott már mindenféle lovat, kancát, csődört ahogy illik. Hiába azonos pl. a tier szint, az istennek nem lehet őket pároztatni. Elvileg, ha jól tudom pl. két tier 1 szintű ló, eséllyel tier 2 szintű utódot fog nemzeni, de valami oknál fogva se a tier 1, se a tier 3-4-5 szintű lovat nem tudja összepároztatni. Van ennek valami külön trükkje, van valami igény, követelmény még azon felül, hogy azonos tierben legyenek ? Esetleg valaki le tudná írni pár mondatban, hogy zajlik ez tulajdonképpen ? 😊 A haját tépi már, és nekem jobban tetszik ha van szőke haj a fején mint kopaszon 😄 😊 Jól jönne a segítségetek ! Az ebéd is lassabban készül emiatt 😄
- Honnan jöttél fiam ? - Normann vagyok uram. - Oké Normen, tehát honnan jöttél ?
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Egyáltalán, ha leteszem egy városba, fel lehet őket venni és máshol letenni?
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2017.09.23. 11:23:19
Levitték az achemy stoneok leveljét? Vagy csak én képzelődtem, hogy szint kellett bizonyos kövekhez?
Vagy főzz sört, nyomd az alchemyt és még questelned se kell. 😊
Contribution Point Range Exp per Level Increase
0 - 14 100 -
15 - 29 150 50%
30 - 44 200 33%
45 - 59 250 25%
60 - 74 300 20%
75 - 89 450 50%
90 - 99 600 33%
100 - 119 800 33%
120 - 149 1000 25%
150 - 249 1200 20%
250 - 254 1205 0,4%
255 - 259 4820 300%
260 - 274 5302 10%
275 - 289 6362 20%
290 - 299 8907 40%
300 - 314 16033 80%
315 - 324 24050 50%
325 - 349 28860 20%
350 - 399 101009 320%
400+ 606057 500%
Jut eszembe, accuracy: Egyes itemeken pontérték van jelölve (+8 Accuracy), máson %. Mennyi az "alap"? Hog ymegy a számítás? Az alaphoz hozzáadjuk a statikus (pont jellegű) itemek értékeit és ezt szorozza (1+accuracyy%/100)-zal?
Valahol lehet látni a profilban mennyi accuracy, evasion, parry van?

Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2017.09.13. 18:27:38
Kb. napi negyed óra futással lehet szerezni 1 CPt ha mondjuk összes CPd 250 alatt van. Esetleg többet is (én ált. 14-et csináltam és sokáig kb. napi 1 CPt kaptam). Némelyik Questhez az szükséges hogy a Gathering Apprentice 10 legyen.
Lehet pl. azt is csinálni hogy egy altot ami 40es szintű Calpheonban tartasz így nem kell minden nap visszamenni.
Sajnos... illetve lofszt.. nem sajnos 😊 Ez a játék tipikusan az amit egyrészt piszok nehéz abbahagyni, másrészt irdatlan sok időt ígényel. Szal az én tempómban valsz 1-2 évig kitart, hogy legyen valamim ami számít. Köszönöm a tanácsokat, az már biztos, ha nem gyúrok a contri pontokra, nem lesz értelme se termelni, se szállítani, se pecázni semmit.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
A node aktiválásához contribution pontot kell "befektetned" az adott node Node Manager -énél. (meg kell venni a node-ot. Nem kell külön energiát befektetni). Lehetőség van távolról is kezelni a már felfedezett node-okat. Az eladás ingyenes, de a vétel/aktiválás távolról 10-10 energia pontba kerül. A távadminisztráció előfeltétele az aktív Valor Pack buff. Vagy caplatsz a Node Managerekhez és leboltolod ingyen helyben a dolgot 😊
Lehet a node-okba külön energiát is fektetni és emelni a node szintet felhasználói oldalon, de ez leginkább csak a szörnyfarmolásban ad előnyt az adott területen. Minden egyéb állítólagos buff vagy előny nehezen bizonyítható, és/vagy babona/urban legend szintű dolog.
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2017.09.11. 14:07:43
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2017.09.11. 13:24:26
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Tegnap beszereztem egy szekeret, 18 férőhelyes. LEhet nagyon láma vagyok, de valamit nagyon nem értek. Gondoltam megyek vele egy fuvart, mivel még nem nagyon termelek, állítok elő semmit, ezért asszem az Olviában odamentem a kereskedőhöz. MEgnéztem mit lehet nála venni. Valami könyv félét 8 csomaggal és vettem kopasztott csirkét 10 pakkal. Be is tette szépen a szekérbe automatikusan. Egy videoban láttam, hogy 1 energi pontért meg lehet nézni, hogy az általam felfedezett helyeken mennyiért lehet eladni, Kiírta az egyik farmot, hogy ott mindkét termék 120 %. Ahol vettem 80 %. Elmentem a szekérrel és kemény 30%-ért vették át a cuccot. Szal nem értem, hogy kell nézni az árfolyamot, honnan tudom hova érdemes elvinni a pakkot. Persze tudom, minél messzebbre, annál jobb, de ha 120 %-ot ír ki a játék, miért 30% ba veszik át. Tetszik a Horgászat is, elég sokat időzök a tengeren, de a halakat amit fogtam azt is eddig bárhol adtam el 30% áron vették. Nyilván én nem csinálok jól valamit, de nem értem mit 😊 Sajnos nagyon gyenge az angolom (inkább 0, mint 0,1 😊 ) és jó magyar videót nem találtam a témában.
Utoljára szerkesztette: Normen76, 2017.09.11. 13:22:29
kék pri 20fs duo 30fs
arany pri 25fs duo 35 fs
Én így saccolnám.De lehet kékre is jobb lenne a 25/35 ha biztosra akarsz menni.
De ír a duo grunilra pl. 8fst az szerintem hülyeség 15fsről 24re sokszor lehet vele húzni fst.
Az a baj hogy rng az egész biztosat nem lehet mondani😊
Mit szeretnél húzni amúgy?
A legtöbben rárakó ember viszi el preorderben.
Ha notice után raksz rá preodert azt nem viszed el,kell valamennyi idő míg a preoder érvényesül(mi 15 percre saccoljuk).
A notice után 5 percen belül van preoder és a 10-15. percben kerül be bidre.
Simán elképzelhető hogy egy jó cuccra az ár x1.75-2 árat is ráraknak preoderben ha nem többet.
Páran azt is vittatuk hogy hely függő is a dolog hogy melyik városban raksz rá preodert és az eladó melyik városban rakja be.
Ezért próbáltuk már párszor hogy valenciában rakunk be boss cuccot hát ha a guild társ viszi el amiatt mert ott talán nem marketoznak annyit.Preoder majd 15 perc múlva berakja az illető az itemet.
Eddig 3 alkalomból 1x jött be tehát ez vagy csak feltevés vagy más is rakott valenciában preordert😊
Sajnos sok itt az ismeretlen dolog a játékban.
Utoljára szerkesztette: colkerx, 2017.09.10. 14:56:18