Black Desert Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
https://www.twitch.tv/sp1gu
A játék jól van. Rengeteg új lehetőséged van előnyt vásárolni a bótban valós pénzért. A játék minden apró részletében ott a fizetős "kiegészítő", csak hogy picit jobban érezze magát aki hajlandó párszáz eurót beleölni a játékba. Pozitív oldalon ott a gyakori(bb) frissítés. Elég sok tartalmi frissítés érkezett. Kezdve az új területektől, az új bossokig bezárólag. MOst már benne van a legtöbb PvP lehetőség is, aminek a nagyja mondjuk értelmetlen, de nem mindegyik veszi el a felszerelésedet miután lecsapsz 3-4 tahó játékost a farming területen és meghalsz. A fejlesztések nagyon jók, kivéve ha hosszú távra tervezel. Az ékszer upgrade és a TRi-PEn enchant mondjuk ótvarfos rendszer már, de legalább kötelező ha vesenyképes akarsz lenni. Sokhavi monoton PvE farm, aztán felrobbantod az erőforrásaidat és a felszerelésedet a francba és talán lesz egy jobb itemed. Vagy nem.
https://www.twitch.tv/sp1gu
Mindegy, afk pecázni jóvan az úgy 😄
Maxtreme: Ezek szerint, itt mindenki SSD-ről játszik?
ASROCK B75 Pro3 INTEL Core i5-3570K 3.40GHz 16 GB 1333MHz DDR3 ASUS ROG GeForce GTX 1660 Ti 6GB Windows 10 Pro X64 LG IPS LED 27" XBOX ONE X Gamepad steam/origin/uplay: invalidfrequency
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Más:
Olvasom, hogy zerkernek az Agerian ajánlott a +2 Attack Speed miatt. Most Zereth cuccom van a +2 Damage (kesztyű), és +5 Damage (3-as szet) miatt. Melyik sebez mégis nagyobbat?
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2017.09.30. 17:25:16
Szóval a Skillek. Tanulom őket, de nem jelennek meg úgy mint más MMO-ban vagy mondjuk Diablo III-ban.
Ezeket automatikusan hozzárendeli az alap támadásokhoz. Jobb klikk, bal klikk és az F. Ezekre alapból hozzárendeli a legújabb, legjobb skilleket?
ASROCK B75 Pro3 INTEL Core i5-3570K 3.40GHz 16 GB 1333MHz DDR3 ASUS ROG GeForce GTX 1660 Ti 6GB Windows 10 Pro X64 LG IPS LED 27" XBOX ONE X Gamepad steam/origin/uplay: invalidfrequency
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
De tökéletes úgy sem lesz.
Majd megszokod. 😊 Nekem már fel sem tűnik
Most vettem meg a játékot, de már a free trial alatt is nagyon tetszett. Viszont most tűnt fel, hogy iszonyatos pop-up van a játékban. Nagyon zavaró. Van erre bármi megoldás?
Előre is köszi a válaszokat. 😊
Próbálom felfogni, de az ékezetek hiánya miatt félúton kikapcsol az agyam.<#zavart2>#zavart2>
Hogy mi van? Slotok a ruhákban?
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2017.09.28. 20:17:04
Utoljára szerkesztette: Vicodine, 2017.09.28. 17:14:15
Utoljára szerkesztette: Vicodine, 2017.09.28. 14:17:28
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ezek szépek lettek:
A satyek csúnya! 😄
A Black Leopard Armorról nem találtam nagyobb képet (középen). Többek közt kamasylva black leopard hide kell hozzá, meg jópár speckó. Mivel nem vagyok L58, így még nem igazán tartom jó ötletnek a magam részéről, hogy odamenjek csak a hide miatt.

Az a baj, hogy szept. 27et ír, hogy dobálni kezdik a monsterek a sealt, de leöltem többször 10es nodeon arcokat, és egy k. seal nem esett. Nem lehet, hogy elírták, és holnaptól indul a buli?
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2017.09.27. 21:43:17
Patch notes:
https://community.blackdesertonline.com/index.php?threads/patch-notes-27th-september-2017.64436/
BDDatabase (ez épp a Griffon sipka):
http://bddatabase.net/us/item/11101/
Google translate (koreairól angolra használható lehet. Ez kicsit jobban érthető mint a magyarosítás):
https://translate.google.hu
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2017.09.27. 21:09:04
Nektek a monsterek ma este dobtak bármilyen sealt?
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2017.09.27. 20:40:09
Ha viszont "emberi" idő alatt el lehet érni a felsőbb gear szintet (pl TRI korlát), akkor több időt lehet murizni és kevesebbet kell a PvP-seknek nemszeretem dolgokkal molyolni. A "carebearek" is elérhetik és onnan nem csapják le őket olyan gyorsan. Talán még maradnak is és bemerészkednek a húzósabb helyekre is. 😊
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2017.09.27. 20:37:23
Én tényleg nem tudom mi lehetne értelmes endgame tartalom egy mmo-ban a grindelésen kívül (de bevallom, én elég fantáziátlan gyerek vagyok).
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2017.09.27. 14:45:51
Röviden: köszi az infót
És ne hagyd a negatív energiámtól magad elbizonytalanítani! Korántse biztos, hogy a kőagy hozzáállásom hasznos. 😊
De mint írtam feljebb ez a sok bónusz nem fog azon változtatni, hogy a fejlesztők rohadt lusta és fantáziatlan népség lett (vag yelfogyott a kezdeti lelkesedésük és lendületük) és nem tudtak valami érdemleges hosszú távú fejlesztési és farmolási módszert kitalálni, csak ezt a gerinctelen kényszerített szerencsejátékot.
Nekem is a TRI utáni patch volt a határ. Amikor már TET-PEN is farmolható, onnan már rohadtul nem érdekel. Szétcsúszik a nép és nincs érdemi egyensúly már a PvP-ben (nekem legalábbis). Mondjuk az nagyobb súllyal esett latba, hogy a life skillezgetés is nagyon uncsi lett. Egyre kisebb fejlődés, egyre kevesebb látszatja van és emellé minden "noob" tudja már ugyanazt mint én, vagy a másik "top100" nolifer. Minek gürizni akkor? A végső csapás a value pack lett. Ha van, akkor kényelmes, de rohadt macera anélkül nyomulni. Lehet fizetni, de nem vagyok túl elhivatott. Így meg lejár a VP, hirtelen megáll minden munka mert tele vannak a storagek és macera lenne kidobálni a készletet egy kis ehlyért. Egyszerűbb be se lépni. 😄 (mondjuk nem tduom minek a smiley, mert ez szomorú inkább... de lett sok időm)