Black Desert Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tamer karakteremel támadtam egy witchet egy olyan skillel ami +100% crit tehát kb. azonos értékek jönnek ki.
198/192 apval annyit sebeztem mint 141/135 apval de +108 all accuracyval.Tehát nem minden az ap érték😊
Én amúgy érzésre régebben mikor még full grunil set volt a bheg-et éreztem nagyon nagy ugrásnak,sokat dobott pveben,kzarkánál nem volt olyan nagy érezhető változás.
Nézegettem az accuracy értekeket/item. Ha +10től +25ig stb. valamit ír, az %, vagy van egy összaccuracy, mondjuk 100(%), és ezek +pontokat(%) adnak ehhez hozzá, vagy a 100at igyekeznek összehozni. Mi most a legjobb accessory accuracy kapcsán amire érdemes rámenni, ha már a fentiek miatt az AP és DP nem felt. tükrözi a valóságot?
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2017.10.15. 14:57:43
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
... itt Európában hová bújt el? 😊
Vagy kivették mindenhonnan?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Annyi biztos, hogy ennél a nulla pontos cégnél most vettem pénzért utoljára bármit is, kicsit vicces, hogy én akarok nekik fizetni de ha kártyával akarok mint minden normális helyen akkor lassan már anyakönyvi kivonat másolatot kérnek....
Utoljára szerkesztette: Signon, 2017.10.08. 17:54:52
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2017.10.08. 09:41:17
Az alábbi problémában kérnék segítséget:
Akartam ma venni pearlt, bankkártyával terveztem fizetni azonban egy ponton valamilyen oknál fogva kérte a rendszerük a személyim fényképét. Mivel erre korábban nem volt szükség soha ha vettem náluk valamit ezért hagytam is az egészet a fenébe mert azt hittem valami scam, meghát egyébként is úgy gondolom semmi közük hozzá.
A probléma , hogy ennek ellenére a pénzt levonták a pearlöket nem kaptam meg és zárolták a BDOs accountom vásárlási jogát.
Találkozott már bárki hasonlóval?
Kérdések:
1. Mit érdemes? Gyúrni a Shiny Kamasylve Boxra, vagy sima Kamasylve box nyitogatás? Melyik éri meg inkább? 7 simám van ...
2. Mire érdemes jelenleg menni amiben a legtöbb pénz van gyorsan? Nem akarok utazgatni vízen, így a kalózok szigete nálam felejtős. Mi van még amihez nem kell túl kemény gear, de gyors mani?
3. Mennyire igaz az, hogy ua crafthoz zöld ill. kék anyagból kevesebb kell? (Esetleg többet csinál?)
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2017.10.06. 06:11:49
Kitartónak kell lenni, meg inkább hétköznap délelőtt lehet vásárolgatni (hál isten melóhelyen a másik gépen állandóan látom az AH-t, ez az én mákom <#idiota>#idiota> )
Egy ékszert szereztem preorderrel (serap) a többi bid volt 😊
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2017.10.06. 05:52:00
#5606 érdemes szerválni egy Kutumot, jobb a mobok ellen meg PvP-ben is :p
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A promotion alatt van, de sehol se látom őket. Se ár, se semmi. (Musa és Maewa)
Mind a három fegyó boss? Enhanceoltad vagy vetted?
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2017.10.04. 19:07:46
https://www.twitch.tv/sp1gu
https://www.twitch.tv/sp1gu