Black Desert Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carmang
Kivették?

Volt egyáltalán benne?????? 😊 Én nem láttam soha.

Persze, hogy sokat dob az accu, mivel bdoban a skillek ugy vannak megcsinalva, hogy egy skill sebez neha 10X is, es nem mindegy, hogy abbol a 10-bol mennyi talal be. Ha accus vagy akkor lehet, hogy betalal mind a 10, ellenkezo esetben lehet csak a fele. PvPben ezert nelkulozhetetlen a full evasionos szett a leheto legtobb accuval. Mert ha en full evaban vagyok, te full apban, akkor cseszheted, lehet neked 300as apd is, ha nem talalsz el, viszont nem lesz evasionod, es en meg betalalok 😄 Mondjuk most tettek be nagyobb statokkal biro kavicsokat evara is meg accura is, nem tudom most mik a vegletek, mit lehet kihozni a dologbol
Végeztünk egy acc. tesztet nem rég,megosztom hát ha ebből leszűrsz valamit:
Tamer karakteremel támadtam egy witchet egy olyan skillel ami +100% crit tehát kb. azonos értékek jönnek ki.
198/192 apval annyit sebeztem mint 141/135 apval de +108 all accuracyval.Tehát nem minden az ap érték😊
Én amúgy érzésre régebben mikor még full grunil set volt a bheg-et éreztem nagyon nagy ugrásnak,sokat dobott pveben,kzarkánál nem volt olyan nagy érezhető változás.
AnuluWork
Akkor tul. tök mindegy az AP-DP érték? Mi a történet a Liverto vs Kzarka esetében? Ok, Kzarka más statra ad, és gondolom itt is van hidden damage. De mégis, nagy a különbség, vagy max. PvPben jön ki? (A best crafted armor vs boss armort már nem is merem kérdezni ...)

Nézegettem az accuracy értekeket/item. Ha +10től +25ig stb. valamit ír, az %, vagy van egy összaccuracy, mondjuk 100(%), és ezek +pontokat(%) adnak ehhez hozzá, vagy a 100at igyekeznek összehozni. Mi most a legjobb accessory accuracy kapcsán amire érdemes rámenni, ha már a fentiek miatt az AP és DP nem felt. tükrözi a valóságot?
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2017.10.15. 14:57:43

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

SzirmosSzisza
PvP-ben többet ér az extra DP és a minimális accuracy amit ad, PvE-ben állítólag van hidden damage rajta szörnyek ellen ami egy elég nagy állítólag de sokan letesztelték és olcsóbb hinni nekik, mint venni Nouvert 😄 Illetve a rossz nyelvek szerint a Steel Dagger az extra damage modifier miatt kb annyit sebez, mint egy Nouver.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

AnuluWork
Ő (a dye árus) ...

... itt Európában hová bújt el? 😊

Vagy kivették mindenhonnan?

AnuluWork
Miért Kutum és nem Nouver? Egyik sincs, de érdekelne. Elvileg sokkal több az APje a Nouvernek, a Kutum pedig inkább a védelemhez ad hozzá. Csak mert korábban azt írtátok, hogy inkább AP, mint DP.

Nekem ma adott egy Sicil's nyakast.Eddig nekem is olcsóbb ékszerek jöttek Witch/Mos/Ancient és egy kis cron stone.
AnuluWork
Jött már valakinek bármi értelmes (5 milla feletti cuccos) a napi 5 órás aranykulcsos ládákból?

AnuluWork
Ma dobott valami mob egy Pure Forest Breathet. Meg is lepődtem, mert még nem volt ilyenem. Néztem mire jó, és ha tényleg igaz, hogy 1% a droprateje, akkor sose lesz Granverre Horse Gearem ... 😄 Ott egy-egy itemhez kell 10 darab.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Paypalon keresztül már nem tudtam mert zárolták az accomnak ezt a jogát. Mind1 megoldottam azóta, elküldtem a buzi paymentwallnak a fényképeket - persze kitakartam CVC kódot a kártyán és hasonlókat - .

Annyi biztos, hogy ennél a nulla pontos cégnél most vettem pénzért utoljára bármit is, kicsit vicces, hogy én akarok nekik fizetni de ha kártyával akarok mint minden normális helyen akkor lassan már anyakönyvi kivonat másolatot kérnek....
Utoljára szerkesztette: Signon, 2017.10.08. 17:54:52
SzirmosSzisza
BDO-nál (mármint paymentwall-nál amit használ) szoktak kérni, ha valami gyanús. Írni kell supportnak vagy Paypalozni.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Én is kizárólag Paypalon oldom meg.Ennél biztonságosabb módot nem ismerek.
Mégis hol pőróbálkoztál vásárlással? Csak mert "Normális" oldalon nem kérnek másolatot személyes okmányról. EGyesetről tudok ahol elkérték, de az account helyreállítás volt (battle net) és nem vásárlás. PayPal-nál nincs gond, bankkártyánál pedig a bank oldalán kell beírni a bankkártya adatokat és ennyi. Esetleg nem alkalmas a bankkártyád webes használatra/vásárlásra? Korábban voltak olcsó fos kártyák amik nem "dombornyomott" darabok volotak és vagy korlátosak voltak online használatban (belföld? x Ft feltöltés és használat csak?) vagy nem lehetet online vásárlásra használni. Ettől függetlenül személyes okmány nem kell. Valamit félrenézhettél. Nem valami "feltörték a fiókomat és mentsetek meg!" jellegű gombot nyomtál? Vagy külsö/goldseller oldal? Utóbbinál ez tipikus lopásnak tűnik. Fizetsz, lenyúlják az adataidat, másik lopott kártya adatokkal fizetnek és baszhatod. Az eredeti tulaj zárolja a kártyát, charge back és feketelistára is került az accountod. A tolvajok meg szereztek újab lefosztható bankkártyát-bankszámlát (a tiedet). GG! 😊
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2017.10.08. 09:41:17
Carmang
Minden ilyen jellegű vásárlásomat PayPal-en keresztül intézem. Ki van zárva, hogy mindenféle oldalakon megadjam a bankkártyaszámomat.

AnuluWork
Szerencsére eddig még nem.

Sziasztok!

Az alábbi problémában kérnék segítséget:

Akartam ma venni pearlt, bankkártyával terveztem fizetni azonban egy ponton valamilyen oknál fogva kérte a rendszerük a személyim fényképét. Mivel erre korábban nem volt szükség soha ha vettem náluk valamit ezért hagytam is az egészet a fenébe mert azt hittem valami scam, meghát egyébként is úgy gondolom semmi közük hozzá.

A probléma , hogy ennek ellenére a pénzt levonták a pearlöket nem kaptam meg és zárolták a BDOs accountom vásárlási jogát.

Találkozott már bárki hasonlóval?
Carmang
3. Zöld megfelel 2-3 fehér alapanyagnak, kék 4-5 fehérnek (illetve 2 zöldnek). Az, hogy mennyit sikerül előállítani (felteszem ételről beszélünk) a cooking skilledtől függ, de egyébként random 😊

AnuluWork
Ezért szerettem az SWGt. Lementem a Dathomirra, és megöltem 200ezer rancort úgy, hogy össze se futottam más playerrel, annyi volt belőlük, és akkora volt a bolygó. Ez a BDO azért elég kicsi és túlzottan kijön, ha sokan grindelnek egy helyen. 😞

SzirmosSzisza
Nem fogsz jó helyet találni ami üres is 😊

AnuluWork
Ott van mindig tömegnyomor, ugye?

SzirmosSzisza
Sausan elég jó pénz, ha gyorsan tudod ölni és van sok/magas peted.

AnuluWork
Szóval ez is random. Faxa. 😊

AnuluWork
Más nincs ami normális és nem kalóz? 😊

AnuluWork
Lustrous Keyt honnan lehet szedni?

SzirmosSzisza
Zöld elvileg 2-t, kék meg 4-et helyettesít, de pl tea with fince scenthez 4 gyümölcs kell, de 1 zöld is elég, szóval eléggé változó.

2.Rift easy 7m/óra,igaz uncsi de biztos! 😊
AnuluWork
Ez van.

Kérdések:
1. Mit érdemes? Gyúrni a Shiny Kamasylve Boxra, vagy sima Kamasylve box nyitogatás? Melyik éri meg inkább? 7 simám van ...

2. Mire érdemes jelenleg menni amiben a legtöbb pénz van gyorsan? Nem akarok utazgatni vízen, így a kalózok szigete nálam felejtős. Mi van még amihez nem kell túl kemény gear, de gyors mani?

3. Mennyire igaz az, hogy ua crafthoz zöld ill. kék anyagból kevesebb kell? (Esetleg többet csinál?)
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2017.10.06. 06:11:49

AnuluWork
Nekem ez felejtős. Vasárnap és szombat du kivételével nálam sajna minden afk ... 😞

AnuluWork
Bakker. Délelőtt 😄

Maxtreme
igen, minden. 😊
Kitartónak kell lenni, meg inkább hétköznap délelőtt lehet vásárolgatni (hál isten melóhelyen a másik gépen állandóan látom az AH-t, ez az én mákom <#idiota> )

Egy ékszert szereztem preorderrel (serap) a többi bid volt 😊
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2017.10.06. 05:52:00

SzirmosSzisza

AnuluWork
Vagy preorder volt?

AnuluWork
Hogy a fenébe lehet ezt kifogni? Nálam mindent elvisznek az orrom elől. 😊 Az ékszerek is bazárból?

Maxtreme
tudom, vadászom. 😊
#5607: Igen, mind3, és vettem 😊

AnuluWork
Az utolsó kamasylve tree egy 200ks potion adott. 😄 És vége az eventnek, minden fa megnőtt.

AnuluWork
Ez az előbb nekem nem jelent meg. 😊

SzirmosSzisza
F3, katt rá és oda visz. Nouse's Shard és Peach Blossom amúgy.

#5606 érdemes szerválni egy Kutumot, jobb a mobok ellen meg PvP-ben is :p

AnuluWork
Mi ez a két ruha?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A promotion alatt van, de sehol se látom őket. Se ár, se semmi. (Musa és Maewa)

AnuluWork
Feltörtél. 😊

Mind a három fegyó boss? Enhanceoltad vagy vetted?
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2017.10.04. 19:07:46

Maxtreme
alakulgat:

AnuluWork
Hogy állsz a gearrel?

Maxtreme
3 kép tőlem csak úgy 😊

SzirmosSzisza
Szerintem érdemes hivatalosan kezdeni, most úgyis le van árazva, elég olcsón meg lehet venni. Ha meg eljutsz oda, hogy soknak érzed a farmolást megnézheted a törtet.

Ez ez . Amugy meg manus, nem annyira high, csak az elejen. Kesobb is erezheto nyilvan, de kesobb eppen beall normalisba, de ha neked az offos a normalis, akkor gratulalok hozza 😄
Az lehet amit lejjebb írt. Az a 15x-sokxszeres mindenxps meg dropos privát szerver.
Melyik lenne ez a szerver? És írtad, hogy nem off, tehát nem is kellene hozzá a megvett BDO?

https://www.twitch.tv/sp1gu

Mert az officialt sokan azert hagytuk abba, mert olyan elkepeszto mennyisegu farmolas kell ahhoz, hogy az elvonalban maradjunk, hogy az mar nekunk sok. Itt egy fasza szero, amin jobbak a ratek, konnyu utolerni az elvonalat, illetve nem kell fizetni real manit semmiert sem, ha nem akarsz, mert folyamatosan kapod a pearlt, igy mig off szeron, ha csak nem vagy nagyon makos, vagy nem allsz heteket a marketplace elott, kb. 60-70.000ft egy karira amit ra kell kolteni a kenyelemhez(inv., weight l., kosztumok stb..), arrol nem is beszelve, hogy szepen lassan kezdenek becsurogni a p2w cuccokat tartalmazo npck...Roviden ennyi, ergo: sok farm, keves fun. Ellentetben itt: Keves farm, sok fun. Hat ezert. De lentebb at lett beszelve a dolog, nem szeretnek errol tobbet irni, aki akar jojjon, aki meg offon tolja, szive joga.
Miért lenne "jó" újrakezdeni valahol? Ahogy tapasztaltam elég sok munka kell egyetlen egy karakterbe is.

https://www.twitch.tv/sp1gu

PvP beallitottsagu emberek jelentkezeset varom , egy teljesen ujonnan frissen indult szerveren, hosszutavra. Discord alap a kommunkacio miatt(nyilvan nem napi 24h-ben..) tobbit megdumaljuk.