Black Desert Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SzirmosSzisza
Nincs ilyen, arra érdemes figyelni, hogy a quest ablakban alul be legyen kapcsolva az 'All' és akkor látsz mindent.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Carmang
Létezik olyan, hogy bizonyos küldetések csak bizonyos szint alatt elérhetők? Nem tudom már a net melyik bugyrában olvastam ezt, de elég kamunak tűnik.
Azért kérdem, mert hétvégén az exp boost miatt nem merek grindolni 😄 Inkább arra használom a hétvégéket, hogy gyűjtöm az amity-t az npc-kkel, a tudás, és a küldik végett. De eddig minden alacsony szintű küldit megkaptam Olviából, Veliából.

SzirmosSzisza
A sok XP-vel az a baj, hogy nem lesz elég skillpontja az embernek. Amúgy 61-re már könnyebb menni most is mint előtte.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Ezt sietve betehetnek hozzank is....Bar ha gyorsabban felakarjak tolni a szinteket, akkor valoszinuleg a kozeljovoben terveznek majd valamit ujabb nagyobbszintu dolgokkal.
Utoljára szerkesztette: Vicodine, 2017.10.28. 08:16:31
Ezt a reszet en is vagom, csak ez miatt nem ertem, hogy bizonyos melosokat miert nem tudok promora kuldeni. Nincsen naive workerem sem. Na mind1, most azt csinalom, van jopar karim jo sok energivel, es az osszes olyat, ami csak kek grades, azt kitorlmo a pecsaba es npctol probalok minimum sargakat venni, mert ezek a kekek amibol van meg jopar semmire sem jok artisanokhoz kepest, es a sargakat csak feltudom mar majd huzni 3 probabol artira.
AnuluWork
Ez azért akkora pazarlás! 😊

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

SzirmosSzisza
Ha elsőre beadta a PRI-t és DUO-t akkor igen, de erre kicsi az esély.

AnuluWork
9.re? Az 36 ogre ring? 😊

SzirmosSzisza
Teljesen mindegy mennyi a failstack egy idő után, nem segít a dolgokon. Ismerek olyat akinek 9.-re adta be a TRI ogrét, úgy, hogy 50-es fs-sel kezdte.

AnuluWork
Nem biztos, hogy túl sok volt, mivel nem jött össze. 😊

SzirmosSzisza
Felesleges túl sok stacket használni rá, attól nem lesz nagyobb az esély.

AnuluWork
Közben a PRIre is failelt +41FSel egy Basilisk ...

Igazából tanácstalan vagyok, hogy minél érdemes megpróbálni? Mert páncél és fegyó az csak kavics, visszaesik, nem tűnik el, de azért a sárga ékszereknél, pl. egy Ogrenél ez már cirka 270 milla kuka, a két Basilisk pedig úgy 80. Mindegyik ingyen volt, de akkor is: ha eladom, ennyivel több a lóvé amiből lehet gazdálkodni. 😞

MaskimXul
Azt nem írta a táblázat, hogy nincs garantált enchant? Max failstack esetén is csak x% esély van rá.
Duo esetében ez állítólag 33.75%. Persze ez sem azt jelenti, hogy 3 próbából 1 biztos sikerül.
Carmang
Én olvastam a kommentedet elsőre is, meg is értettem 😊 de válaszolni nem tudok rá. Én folyamatosan figyelem a munkásokat, és egyből végrehajtom a tesztet. Ha sikerül, akkor eggyel "erősebb színű" lesz (zöld - kék - sárga - narancs), de lv 1, és kezdheti a fejlődést, skill felvételt előröl.
Szerk: tehát 10 szintenként megint tudsz promótálni.

Nem lehet, hogy naive worker-t vettél fel? Azokat nem lehet promótálni.
Utoljára szerkesztette: Carmang, 2017.10.27. 18:02:39

AnuluWork
Ha az enchancenál tényleg az lenne, mint amit a táblázatok írnak, akkor ez egy tökéletes játék lenne, de, hogy a PRI-ből DUO Ogre Ringet +47 FSel SEM húztam be, az nem kicsit cseszett most fel ... (A PRIt +30al indítottam, sikeres lett. A DUOhoz a legnagyobb FSes karimat hoztam, és failelt.)
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2017.10.27. 17:59:58

MaskimXul
AnuluWork
Van arról stat valahol, hogy mondjuk egy 6os nodeon egy-egy goblin, human, giant, stb. bizonyos szinteken mennyit termel/nap (ha közel, és ha távolabb a node a várostól ahol dolgoznak)?

Nem rewardos, es nem hinnem, hogy mind a husznal amit nem enged fejleszteni a 3 probat letoltam volna faillel. Amugy a proba az gradenkent van nem? Tehat ha sarga lesz, de sargaig failelt 1 szer, amikor atment, utana ujra kezdodik a 3 proba, vagy az az egy fail megmarad es a kesobbiekhez is beszamit?
SzirmosSzisza
Tippre vagy rewardból jöttek a munkások és azért nem lehet vagy már próbálkoztál 3-szor.

Megprobalom megegyszer hatha 😊 Vannak a munkasok, elviekben tizszintenkent tudnam oket kuldeni promora, hogy gradet lepjenek, tizszintenkent az ikonoknal balrol a masodik, egy nyil ilyenkor beszinezodik, hogy azzal tudom kuldeni. De van egy csomo munkasom, aminel nem szinezodik be az ikon, pedig mar 30asok ezer eve, es nem tudom oket kuldeni promora. Tudja vki mi lehet az ok?
<#falbav>

https://www.twitch.tv/sp1gu

SzirmosSzisza
Ott külön kell megvenni.

Év elején még az oldalukon vettem meg a játékot. Ez a kód felhasználható steam-en is? Vagy ott megint megkéne venni?

https://www.twitch.tv/sp1gu

Carmang
Ha már melósók... A mások által regisztráltakról honnan tudom, hogy lehet-e még fejleszteni? Illetve a tulajdonságainál a Promotion1/2/3 mit jelent?

Van egy csomo melosom, amik 30asok, es nem engedi hogy kuldjem oket promora, Ez miert van? Ha kihagyom az elozo 10 szintenkenti promorakuldest akkor mar nem fogja engedni vagy mi a fene..
SzirmosSzisza
Teszteld ki, hogy látsz-e változást. Pl Witch/Wizardnál awakening spellekre nem nagyon hat a casting a speed, szóval nekem az csak 4-esen van (bár a healnél jól jönne néha, ha gyorsabb lenne). Illetve kajával vagy nagyon végső esetben elixirrel mindig ki lehet pótolni.

AnuluWork
Köszi szépen. Eddig balanceos statjaim voltak, most kicsit megkeveredtem egy újonnan vásárolt item miatt.

Még 1x, tapasztalatotok szerint a +4 és a +5 (buffok nélkül) között van különbség, ill. a casting speed kapcsán nem CSt használó kariknak kell-e ez, akár buffként is?

Ill. kaptam egy red orc armort. Minden máshoz (kesztyű, cipő, stb.) volt item amivel még jobb cuccot ki lehetett belőle hozni, de a red orc armorhoz nem adtak. Véletlen, vagy később egy küldi odaadja? (altnak akarom adni a 4 armor darabot.)

Kovezesnel nem szamit. Pl van egy ko, ami luckot ad, az betudod tenni akarmilyen ruhaba-fegyoba, de hiaba teszed mindegyikbe, ott nem fogja 5 folott a tobbi novelni a luckot tovabb. Amit a ruha-fegyo ad, az sem noveli, az ugyanaz, mintha kovel raktad volna ki az 5ot. Ha 6 van, akkor erdemes atgondolni, hogyan tudod azt a +1-et kivenni, es helyettesiteni olyannal, ami hasznos is, hiszen van +1 haszontalan statod.
AnuluWork
De ha kövezéssel jön ki +6 (a bdoplanner jól mutatja), az számít vagy sem?

És a +4 az már jó, vagy érdemes eröltetni a +5öt? (Most a buffokat nem számítom.)

Ha felviszed gearrel meg kovezessel 5re, utana meg lehet novelni. Self buffal, vagy egyeb, mondjuk alchemy stoneos buffal lehet meg feljebb vinni.
AnuluWork
Még egy kérdés: ha az értékeket növelem, pl. +5AS és +5CRIT, akkor ha +5 fölé viszem az értéket, akkor az számít, vagy +5 a max?

A P megnyomására a basic informationnál +5nek tűnik a max mindenből. De van-e bármi plusz, ha több, mint +5 egy-egy érték?

Ja, és ugyanitt azt írja, hogy AS és CS bizonyos castoknak, ennek ellenére látni emberkéknél, hogy hiába vagy egyik vagy másik a class, mégis van AS és CS értéke is. CS csak a socri, valk, wiz, witch, az AS meg a többi, és hanyagolni kell az adott classnál egyiket vagy másikat, ill. esetleg az AS számíthat az egyik classnál, a CS meg a másiknál annak ellenére, hogy igazából a P szerint vagy egyik kell, vagy másik. (Remélem érthetően fogalmaztam! 😊 )

Egyáltalán, kell a +5 (max), vagy a +4 is tökéletes?
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2017.10.22. 10:47:26

Carmang
Feltételezem ugyan úgy egy bizonyos mennyiségű sebzést be kell vinni, mint a többi world boss-nál. Ami meglepő, hogy a 49,999-es Ranger-emmel sikerült elsőre kapnom. Igaz van egy TRI Liverto-ja. Pedig az elején nem is láttam hol van, eltakarta a sok név 😄 Aztán csak nyomattam bele távolról a sorozatlövéseket.

AnuluWork
Na, ma végre megadta.

AnuluWork
Nem adott semmit ez a qurva boszi amit beválthatnék ... Nevetséges ...
Kiléptem-beléptem, áh, szopjanak le. Másfél órás faszkodás és egy tonna ember ...
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2017.10.20. 23:07:46

AnuluWork
Mit patchelt ma?

Sok classnal sokfelekeppen alakulhat az eroegyensuly az tuti, ez meg lehet jo is akar, hiszen igy 1-1 kariban tobb lehetoseg lesz, mivel mas lesz a skillek felhasznalasa. Csak most azt nem vagom, hogy elkezdtek a masodlagos awakeninget, amikor par skillt osszevonva lehetett erositeni a cuccost, alig 2-3 karihoz jott info, hogy meg van, erre meg mar ezt toljak...? En azt nem ertem ezeknel az idiota fejlesztoknel, hogy ebben mit elveznek, hogy allandoan csinaljak a fesztivalt, hogy soha nem egyszerre adjak ki ezeket a valtozasokat az osszes karihoz, hanem van akinek az elsokhoz kepest akar egy evet is varnia kell. Addig mig mindegyikkel nincsenek keszen, csinaljanak mas contentet, az end game full fos ami a group reszet illeti, hiszen soloban szinte majdnem mindent meglehet csinalni, nem eri meg ptzni, ugyanazok a gearek vannak mar ezer eve, az encsizessel egetik az embereket ki ezerrel, es ezt azert nem ertem, mert arrol szamolnak be, hogy mekkora hatalmas osszegeket kaszalnak rajtunk, de kozben meg, akikbol szerzik a milliardjaikat, nagyivben leszarnak...Erdekes hozzaallas. Most megint mire az utolso class is megkap mindent, lesz 2019 tel. Utana meg kitalalnak megint valamit es kezdodik elorol 😄
SzirmosSzisza
Wtichnél picit para lesz, mert a régi skilleken nem nagyon volt super armor meg blokk, bár ha a meteort buffolják akkor lehet lesz sírás megint.

Ertem en , hogy a regi skilleket is hasznossa akarjak tenni, de szerintem ez elegge felfogja boritani a rendszert, mondjuk egy ranger, aki a regi ranged skilljeivel ugyanugy sebez mint meele awakeningben. Az biztos, hogy ezzel minden classnak a dpse tovabbi booston megy at, ergo kivancsi leszek mi lesz ezekutan a defensive statokkal, hogyan fogunk ezek ellen jol tudni vedekezni, az tuti, hogy erdekesnek igerkezik....
SzirmosSzisza
Ja tegnap este lefekvés előtt pont spawnolt 😄 Voltak páran ...

AnuluWork
Köszönöm.

AnuluWork
Megcsinálta már vki a boszit?

https://discord.gg/MnruptX Black_witch_event szoba
Last Spawn: Fr. 00:26 CEST
Next estimated Spawn: Fr. 09:26 - Fr. 12:26 CEST
9-12 óránként spawnol random channeleken,itt a discordon majd írják hol.
Úgy hallotam tán 5 perc alatt megölték tegnap tehát igyekezni kell.
AnuluWork
Hogy van ez a fehér boszi spawn? Fél du vártam és semmi.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2017.10.19. 22:47:49

AnuluWork
A kamasylve pot decoból kikel valami, vagy csak szobadísz?

SzirmosSzisza
A sapkásakat szerintem már lehet, a napi reward meg a forest furys küldi az ami nem kezdődik még. http://dulfy.net/2017/10/18/black-desert-halloween-2017-event-guide/

AnuluWork
Október 18at ír a patch notes, azért kérdeztem, és már láttam olyan kis kalapot is valaki fején, bár lehetett tavalyi is.

Megj. az új időszakos páncél marha jól néz ki.

SzirmosSzisza
Eddig mindig patch utáni nap kezdődtek az eventek.

AnuluWork
Magyarul mikor kezdődik. Okt. 18at ír.

AnuluWork
Az event questek csak holnaptól érhetőek el?

AnuluWork
Ennél nagyobb képet nem tudok beszúrni. 😊