Black Desert Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Koreaban mar ezer eve kint vannak a masodik awakening skillek, sot, par classnal mar az ujabbak is. Van valakinek infoja arrol, hozzank mikorra tervezik betenni ezeket a mar lassan oskovuletnek szamito contentet hozzank?
SzirmosSzisza
Hm? Attól még, hogy mágikus a sebzésed lehet, hogy attack speed kell (pl Tamernél is így van).

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Carmang
Kerestem Tamer guide-okat, azt írja, hogy statok fejlesztésénél első az attack speed, második a crit./casting speed.
Fene se érti ezt. Amúgy lehetne mindkettő, mert a jobbklikkes skillek közben erőteljes pengecsapkodás hangok vannak, a heilang skillek pedig egyértelműen valami "mágikus csóvát" hagynak maguk után.

SzirmosSzisza
Úgy tudom mágikus.

#5739: ha nem akarsz komolyan PvP-zni boss armor kb felesleges, max a Bheg jó accuracy miatt.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Carmang
Tamer-nek fizikai, vagy mágikus támadása van? Gugli keresés alapján nem vagyok meggyőzve.

AnuluWork
😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

AnuluWork
Más.

Ebbe be kell menni, mint a sivatagban, vagy kijön valami belőle?

AnuluWork
Én sajnos nagyon messze vagyok még a tökéletestől ... 😞

SzirmosSzisza
Full TET ékszer nagyon messze van még, a maradék meg már több mint 1 hónapja TET-en van 😄

AnuluWork
Értem. Azért lassan minden TET nálad is.

SzirmosSzisza
Faileltem előtte, 3.-nak beadta, bár így is elég nagy szerencse.

AnuluWork
Adtak pár tucat SPt is. 😊

AnuluWork
Eladtál két TRI Whale fülest és ezt vetted érte?

AnuluWork
Pont jókor? 😄 Meddig érdemes elmenni? 61 felett már új skill sincs. Mit ad egy 62-63? Van ilyen köztetek? 90es skill amit láttam, mint utolsó, de az már zombi kategória.

SzirmosSzisza

SzirmosSzisza
https://www.blackdesertonline.com/news/view/501

"The amount of Combat EXP gained between Lv. 56 and 60 has been dramatically increased." hajrá 😄

AnuluWork
Van dutyi? Mindig látom kiírva, de mivel sosem érdekelt, azt hittem ez a sablom kiírás ha az qurják meg, aki provokált. Pvpben (ált mindig csak jóval erősebb támad be grindelés közben) esélyem sincs olyanra, hogy én támadok rá és dutyesz. 😊 Van értelme? Mennyi ideig vagy kivonva a forgalomból?
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2017.11.01. 08:48:37

Maxtreme
Aha de mikor odajön pofátlanul mikor már te ott grindeolsz és Ő spot takenezik az milyen? 😄 Nem 1 ilyennel találkoztam 😄
Tegnap előtt meg nagáknál xpztem vagy 45 perce, odajött 1 tag ugyanarra a potra, 3x megkértem tök normálisan h menjen másikra, van ott elég. hát csak nem. Kinyírtam...
A gond csak az volt hogy utána jött egy (feltehetőleg) elég magas szintű emberkékből álló 2 fős party (berz, dk) és engem öltek le...
Eredmény = Go böri 😄 Hangulatos kis hely, 1x mindenkinek látnia kell xD
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2017.10.31. 19:45:26

Szerintem az a korrekt, amit te irtal le, hogy duel a spotert, vagy inv ptbe, helytol fuggoen. De ez az arrogans nagykepu duma, hogy o foglalja a helyet mikozben az ujonnan erkezokkel meg sem kuzdott erte, kicsit eros...Tehat egy ilyen beszolasnal teljesen alap, hogy valakinek a vere mindenkeppen folyni fog 😊
SzirmosSzisza
Mert nem bír el a spot 2 embert. (pirates jungle)

Carmang
De egy MMO-ban miért nem közösen nyomjátok? 😄DDDD

SzirmosSzisza
Szerintem teljesen korrekt, ha valaki ott van és odajönnek ölni a mobokat hogy beírja. Nálam ez úgy néz ki, hogy ha odamegyek valahova, akkor körülnézek van-e ott valaki és ha van akkor megkérdezem, hogy "duel for spot?" és nem az, hogy el kezdem ölni a mobokat random és csodálkozom, hogy jön a pk 😄

Annak az embernek aki spot takenezik es erosebb nalam es lever, annak tuti visszamegyek bombingolni, ha meg jobb vagyok akkor leverem, de a leggusztustalanabb duma ami egybol kiveri a biztositekot az a spot taken...Nem is ertem amugy, jatszottam mar jopar mmoval, ahol a jo farmolohelyeket foglaltak nyilvanvalo okok miatt, de ezt a spot takenezest meg nem lattam csak itt bdoban. Leszokhatnanak rola az idiotak...
SzirmosSzisza
Spot taken az spot taken 😄

Fury-val úgy vagyok, hogy van már 2 de 0 BMC kristály szóval sokra nem megyek.

Maxtreme
kama farkasok nem jó buli. A manshauomoknál 6-8 milla jön óránként nyilván sebességtől AP-től meg classtól függően 😊
..és ugye eshet fury is.. 😊

szerk: ..ja és nincs sok gyökér aki spot takenezik már akkor is ha meglát 9000 méterről 😊 (konkrétan eddig egybe sem futott bele itt)

Igaz ami igaz, xpben viszont nagyon nem jó.
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2017.10.31. 15:01:01

AnuluWork
Mennyire pvp jelenleg az a környék?

SzirmosSzisza
Nem futott semmi extra, még lootolni is csak petek lootoltak mert XP-re mentem.

#5718: ha van szabad spot elég jó hely az pénzre is, XP-re meg talán a legjobb. (bár állítólag a Kama farkasokokból is kijön 15 millió 1 óra alatt de akárhányszor oda néztem tele volt szóval hagytam inkább)

Attol fuggetlenul kalozoknal nagyon jo penzt lehet farmolni, tehat mindenkeppen jo ott farmolni
Köszi!Akkor nem nagyon éri meg kifarmolni a fülest encsihez 😊 Inkább farmolok máshol pénzt és megveszem abból.
Maxtreme
a blessel vagy anélkül? 😊

SzirmosSzisza
Úha, most legutóbb 60-61-et farmoltam ott, kb 5-ös node volt, 4-es luck és szerintem így esett 4-5 összesen (pl 40%-ig nem esett egy se, aztán volt, hogy 1 óra alatt 2 😄)

Maxtreme
hát meg ugye luck, meg node szint (ha ettől bármi is függ egyáltalán, sztem kb szart nem ér 😄) függvénye is ugyebár 😊
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2017.10.31. 09:27:19

Sokat farmolsz kalózoknál?Tudsz mondani valami átlagot milyen sűrűn jön red coral füles? Tudom rng de sok 10-100 óra grind után már vehető egy átlag.
Maxtreme
a denevér ott a leglazább. (bár most hogy a manshaumon gyengítettek, 230 körüli ap-vel az is elég jól solozható)
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2017.10.31. 09:22:31

AnuluWork
Ja onnan (gondolom) nyilván nehezebb már bármit is ölni. A Kama erdőben azok a repkedő denevérek? 😄 Masszívnak néznek ki.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2017.10.31. 09:19:09

Maxtreme
60.52

AnuluWork
Hányas vagy?

Maxtreme
attól függ hogy hányas szinten és hol. Nekem pl a sivatagi nagákból ad 1 csoport kiirtása buffok nélkül 0.001% xp-t.. 😊
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2017.10.31. 08:44:43

SzirmosSzisza
Kalózok elég jók, 3 coint dobnak 1 fajta beválthatót, lovadat felviszed magaddal és kb 1-2 óránként kell lemenni pénzt váltani/elrakni coinokat. XP-t meg általában órákra lebontva mérik nem szörnyekre 😄

AnuluWork
Tök jó. Nem követtem, mivel nem érdekeltek a szintek.

De igazából 0.001/emberke eddig is volt, nem? Csak mintha a sűrűség változott volna.

De ha pvpzni kell, messze a város, cipelni kell, mert betelik az inv esetekkel szemben én a baromi 1xű helyeket szeretem: jön az xp, ugyan kevesebb az értékes loot, de legalább pörögsz, nincsenek zavaró tényezők, főleg ha 1-2 órád van naponta.

Maxtreme
Mivel emeltek a softcapen nem is olyan rég.. 😊 (kb 30-33%al kevesebb xp kell 56-60 közt mint anno)
..és ha minden igaz a közeljövőben újabb emelés jön, de ezúttal 50%al.
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2017.10.31. 05:14:44

AnuluWork
Nemrég - másfél hete - kezdtem el hosszú - éves - lustálkodás után (mert már az Altinovától keletre fekvő részből vannak foltok, és ott erős npck éldegélnek) 56.5ről feltolni a szintem, hogy mehessek az új területre (Kama) is. Most vagyok 58.2. Az új területhez már oké a szint, de még gyenge vagyok gearben. Ehhez viszont pénz és idő kell.

Nem hittem volna, de sokkal szarabb fejlődésre számítottam, elég korrektül jön az XP 58 után is.

Közben nő a mani is. Ha van mani, van cucc (páncél, fegyó) is. A enhance atom összevissza, abból nekem nem lesznek gyűrűim, fülbevalóim, így is 1 milliárd érték ment a kukába, viszont kaviccsal simán lehet FSt gyűjteni úgy, hogy közben manit kipréselhetsz a craftból, eladásra.

Javaslom pl. az új ékszer setek (pl. Asula) gyűjtögetését, több, mint semmi alapon.

Carmang
A main-el azért nem, mert jó lenne a grunil/taritas kifarmolása, és pri-re alakítása előtt nem meglépni az 57-et. Valószínűleg ez nem lesz meg 😊
Az altokkal pedig azért nem, mert ultragyorsan fejlődnek 49-re, kevés SP nélkül. Azaz gyengék maradnak a skillek, aztán meg farmolhatok a rhutum/mansha/cron területen.
De legalább így is van cél, bár harcolni élvezetesebb, mint az Amity játékkal szórakozni.

Mr_no_NaMe
köszönöm 😞
AnuluWork
Miért nem mersz? Ahogy nézem jól jön az XP hétvégente. Pont akkor kellene grindelni és hétköznap a többi, nem? 😊

AnuluWork
Innen: 레인저 프리미엄 무기 상자

😊

Ahogy nézem még csak Koreában van ilyen.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2017.10.29. 00:44:34

Carmang
Nincs választási lehetőség, genrerlock van.

Mr_no_NaMe
arra van valami lehetőség, hogy férfi karakterrel legyek abban a kasztban amit én akarok? Vagy bizonyos kasztokat csak női karakterrel lehet idnítani?
Ilyen , meg ilyen fegyokat hol lehet beszerezni vagja valaki?
Azert annyi lesz, amennyi kell alapvetoen, a tobbi meg raer, csak a szint legyen meg, hogy bizonyos skilleket jobban kilehessen maxolni. Meg lehet a skill expn is huztak, mivel az absolute skillek igen sokba fajnak majd, meg masodik awa...,igy nem tartom kizartnak hogy azon is emeltek.
Utoljára szerkesztette: Vicodine, 2017.10.28. 10:36:36