Black Desert Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
ááá, köszönöm! Elképzelésem nem volt, hogy mi a bánat az a lakat... 😄 Köszi!!
A Traveler/Explorer pakkból minden olyan dolog közös, ami egyébként is közös a családnak, pl ló, bútorok. Az inventory bővítőt csak egy karaktered használhatja fel, de nyilván te döntöd el, hogy melyiknek adod.
Tipp: szerintem elég elsőre a legkisebb pakkot megvenni, és valami akció keretében (pl most volt decemberben) a legnagyobbra féláron upgrade-elni.
Ettől a lagg miatt bufftól minden nap agyfaszt kapok.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2018.01.14. 09:37:47
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Azt értem hogyan működik csak az nem teljesen egyértelmű, ha odaadom valakinek ezt a kódot, akkor ő ezzel megkapja a teljes 10 eurós alapjátékot?
https://www.blackdesertonline.com/shop/GamePass.html
A skillfán lakatold le a skillt, így csak billentyűre kirakva tudod azt ellőni.
Ez mit befolyásol? Sebesség? HP? Vagy semmi lényeges?
Azt nem lehet beállítani, hogy awakenről ténylegesen csak akkor váltson át normál fegyverre ha megnyomom a C-t? Marha idegesítő, amikor véletlenül olyan kombót használok, aminél átvált... :/
Vannak single target buffok. Azok kb sehogy se működnek éles helyzetben. Ki kellene jelölnöd a célt és ellőni a single target skillt. Csak ez ugye éles harcban nem nagyon megy baráti célpontra. Ez nem valami ősrégi tab target rendszer. A feltámasztás és a single target heal picit macera. Kivéve ha magadra nyomod. De ugye nem fogod saját magad feltámasztani. A többi buffra ez van.
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2018.01.14. 01:01:20
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
https://www.twitch.tv/sp1gu
Még egy kérdés. A PEN cuccos event, az időhöz kötött, vagy meg lehet csinálni mondjuk egy hónap múlva is? Folytatni a küldiket.
Kasztoknak vannak skillek ami támadáskor változó mennyiségű hpt add vissza.Wizzard/witchnek van saját heal és party heal képessége.+vannak a potik ugye.
Itt nincs olyan nagy szerepe a healer kasztoknak mint más játékokban.Nincs dungeon,world bossokon mindenki maga öli a bosst.
Pörgős tömeg pvpnél meg szerintem a witch inkább támad a nagy sebzésével mint csak healelne.De ebben nincs tapasztalatom.
Persze nem zárja ki sehol hogy healer legyen a witch de én úgy vettem észre annyira nem jellemző.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2018.01.13. 10:42:46
Az utolsó quest annyi lesz hogy bazaar felett kell megidézni scrollal a cadry gatekeepert,nem sebez,kicsit sok a hpja de ennyi.
Azért belevágok, bár rühellem a grindet, de mi jön majd a 3 után? Ölj meg minden játékban található mobból egyet? 😄 Ha megcsinálom, meg is van a 61 😄
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2018.01.12. 21:46:46
4marni stone desert fogan/cadry/bashim/naga
Ez az Unstoppable Thirst for Power #3 küldi. Van még #4 is?
Vásárlás: az 5 pet a lootszedésre kötelező. Value Pack javasolt. A többit nyugodtan felejtheted.
Mennyire van rákényszerítve a játékos a mikrotranzakciós vásárlásokra?
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2018.01.12. 09:22:31
De mi van a bossokkal? Az nem lehet ezentúl csak npc-től megszerezni? Bár nem ezt írja:
- For monster knowledge with grades, higher-grade knowledge will now replace the current knowledge without having it deleted by the player.
- This excludes knowledge of monsters like the world boss monsters which require a certain level of Amity with an NPC to acquire.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ezt viccnek szánták?
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2018.01.10. 20:57:16
Valaki berak 1 itemet marketra pl. 10órakor.
10:00-10:05 között eldől hogy preoderes viszi-e el,ez random.
Ha nem preoderes viszi 10:10-10:15 között kerül be bidre a termék a marketra.