Black Desert Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát igen, eléggé katasztrófa... qrva szarul van megcsinálva.
SzirmosSzisza
Halloween környékén minden évben van pet csomag leárazva ami eléggé megéri, de azok a petek nem sima macskák hanem eventes petek és nem lehet őket összerakni, illetve nem life skill xp-t adnak, hanem skill xp-t. Nekem meg volt 2 macska is, mindkettő processing xp-vel de beolvasztottam őket és most van 1 macska, 2 eventes pet amik nem adnak life skill xp ami ANNYIRA nem fontos, de azért örülnék neki.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Szóval akkor ha nem akarom tenyésuteni, akkor nyugodtan meg lehet venni egy ilyen élőhalott lovat is? 😊

ááá, köszönöm! Elképzelésem nem volt, hogy mi a bánat az a lakat... 😄 Köszi!!
Carmang
Ja, Gift Pakk... azt nem tudom, és tényleg nem írja egyértelműen.

A Traveler/Explorer pakkból minden olyan dolog közös, ami egyébként is közös a családnak, pl ló, bútorok. Az inventory bővítőt csak egy karaktered használhatja fel, de nyilván te döntöd el, hogy melyiknek adod.
Tipp: szerintem elég elsőre a legkisebb pakkot megvenni, és valami akció keretében (pl most volt decemberben) a legnagyobbra féláron upgrade-elni.

Ha Traveler vagy Explorer packet veszek, akkor a bónusz cuccokat az összes karakterem (és a később létrehozott karaktereim) megkapja? (ló, síp, pet, + inventory slot stb.)
Valóban, a guest pass ezt ad. De én a 10 eurós Gift packet kérdeztem.
Carmang
Aha, akkor még gyúrnom kell dps-re...

Carmang
Szerintem felejstd el a bidelést 😊 Sőt, mindenki felejtse el, egyszerűen élhetetlen ez a rendszer.

Carmang
Ahogy írva vagyon, egy hétnapos trial lehetőséget ad a guest pass. Annak akinek átadod.

AnuluWork
Be van 5x áron preordezve cucc, bideltem rá, egérrel szerintem elég gyorsan, a karival az utolsó 11 bidet buktam, és még így se vittem el. Qurvára nem tudom kit kell megdugni ahhoz, hogy elvigyek bármilyen komolyabb cuccot ...

Ettől a lagg miatt bufftól minden nap agyfaszt kapok.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2018.01.14. 09:37:47

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

A 10 eurós Gift pack mit tartalmaz?
Azt értem hogyan működik csak az nem teljesen egyértelmű, ha odaadom valakinek ezt a kódot, akkor ő ezzel megkapja a teljes 10 eurós alapjátékot?

https://www.blackdesertonline.com/shop/GamePass.html
Carmang
Ha tenyészteni akarod, akkor kisebb eséllyel lesz magasabb tier-ű utód.

A skillfán lakatold le a skillt, így csak billentyűre kirakva tudod azt ellőni.

AnuluWork
Beszoptad az eventeseket? Mi történt? 😊

Bevizuáltam a lóboltba, és láttam oylant, ami már 11* megdöglött.
Ez mit befolyásol? Sebesség? HP? Vagy semmi lényeges?

Azt nem lehet beállítani, hogy awakenről ténylegesen csak akkor váltson át normál fegyverre ha megnyomom a C-t? Marha idegesítő, amikor véletlenül olyan kombót használok, aminél átvált... :/
Wizardnak/witch-nek van területalapú gyógyítása. Az mindenkire hat a közelben. Kis hiba (volt régen), hogy a wizard nem szereti közel engedni azért az ellent, más kasztok meg belemásznak a monsterek arcába. Valaki mindig kilóg.

Vannak single target buffok. Azok kb sehogy se működnek éles helyzetben. Ki kellene jelölnöd a célt és ellőni a single target skillt. Csak ez ugye éles harcban nem nagyon megy baráti célpontra. Ez nem valami ősrégi tab target rendszer. A feltámasztás és a single target heal picit macera. Kivéve ha magadra nyomod. De ugye nem fogod saját magad feltámasztani. A többi buffra ez van.
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2018.01.14. 01:01:20
SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

SzirmosSzisza
Kb mindegy, én pl macskákat szeretem mert life skill bónuszt adnak (bár most csak 1 van, mert beszoptam az eventeseket).

És az nembaj ha másfajta petjeid vannak?

https://www.twitch.tv/sp1gu

MaskimXul
Nagy DPS. És szerencse.
Carmang
A szerencsén kívül mi kell ahhoz, hogy aurát dobjon a world boss? Mindig kapok 2 kristályt, némi hunter's seal-t, és black stone-t. De aurát ritkán. Mármint nagyon ritkán.

AnuluWork
Le vagyok maradva. 😊

Még egy kérdés. A PEN cuccos event, az időhöz kötött, vagy meg lehet csinálni mondjuk egy hónap múlva is? Folytatni a küldiket.

SzirmosSzisza
1 hónapja kb már 5 lehet kint.

AnuluWork
5? Nem 4?

SzirmosSzisza
Tömeges harcban Witch/Wizard elnyomja a protected areat aztán damage, esetleg ha nincs sok ellenfél akkor heal. Túléléshez ott van a hp poti, bálna poti, reaper elixir (hitenként +3hp) meg a critenként hp-t adó elixir.

1 pet kb. 10euró így számolj.5 peted lehet kint egyszerre. Ha türelmes az ember rewardokból is lehet néha kapni.Most pl. ha guildban vagy 1 hónap alatt kapsz 1 ingyen petet.
Kasztoknak vannak skillek ami támadáskor változó mennyiségű hpt add vissza.Wizzard/witchnek van saját heal és party heal képessége.+vannak a potik ugye.
Itt nincs olyan nagy szerepe a healer kasztoknak mint más játékokban.Nincs dungeon,world bossokon mindenki maga öli a bosst.
Pörgős tömeg pvpnél meg szerintem a witch inkább támad a nagy sebzésével mint csak healelne.De ebben nincs tapasztalatom.
Persze nem zárja ki sehol hogy healer legyen a witch de én úgy vettem észre annyira nem jellemző.
AnuluWork
1100

AnuluWork
Hogy a koreai anyjába annak, aki az 50 energiáért vehető, egyáltalán az energiáért vehető fiszfaszokat olyan felületre tette, ahol a lagg miatt folyamatosan rá tud kattintatni az ember, és még rá se kérdez ...
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2018.01.13. 10:42:46

Mennyibe kerülnek most a cucc felszedegető petek? Pontos összeget tudna valaki mondani?
Hogy megy a gyógyitás a játékban (ahogy nézem nincs healer class)?
Jó ideje én se grindeltem sokat de ezt most lenyomtam lett belőle 5%,de még messze a level61😊
Az utolsó quest annyi lesz hogy bazaar felett kell megidézni scrollal a cadry gatekeepert,nem sebez,kicsit sok a hpja de ennyi.
AnuluWork
Oh baz. Sima o val persze nem írja, csak a kisablakos változatban. Köszi.

Azért belevágok, bár rühellem a grindet, de mi jön majd a 3 után? Ölj meg minden játékban található mobból egyet? 😄 Ha megcsinálom, meg is van a 61 😄
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2018.01.12. 21:46:46

Nézd meg a questeket. 0/4 tehát 4 Marni stone kell /terület.
4marni stone desert fogan/cadry/bashim/naga
AnuluWork
Várjál! Még mindig nem értem a 16x500at. 1 marni=500. Kell 1 Desert Fogan, 1 Desert Naga, 1 Cadry, 1 Bashim.
Ez az Unstoppable Thirst for Power #3 küldi. Van még #4 is?

4 db marni stonet(500mobos) kell feltölteni 1 helyen tehát 16x(4területx4db kő)500=8000mobot kell megölni összesen 😊
Carmang
Partiban közel kell lennetek egymáshoz, és kaptok bónusz exp-et. Ezt a parti-panelen a wifi-jel mutatja.

Vásárlás: az 5 pet a lootszedésre kötelező. Value Pack javasolt. A többit nyugodtan felejtheted.

AnuluWork
16x? 😊

Lehet, vagy érdemes groupban játszani? Hogy megy a gyógyitás a játékban (ahogy nézem nincs healer class)?
Mennyire van rákényszerítve a játékos a mikrotranzakciós vásárlásokra?
Nocsak. Idővel javítják az ilyen alapfunkciókat is? Az "eredeti" újrarollolósdi kissé játékosellenes-antiszociális megoldás volt... Úgy látszik van az a pénz amiből már erre a fejlesztésre is futja. 😄
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2018.01.12. 09:22:31
Carmang
Az új peccs óta update-elődhet a szörnyek knowledge-e, kaptam is egy Farm Boar S-t 😊
De mi van a bossokkal? Az nem lehet ezentúl csak npc-től megszerezni? Bár nem ezt írja:

- For monster knowledge with grades, higher-grade knowledge will now replace the current knowledge without having it deleted by the player.
- This excludes knowledge of monsters like the world boss monsters which require a certain level of Amity with an NPC to acquire.

MaskimXul
16*500. Sok sikert 😄
SzirmosSzisza
13 AP mobok ellen, annyira nem rossz az 😊

AnuluWork
Csak mert a reward a general ékszerhez (a PEN) ilyet ad? 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ezt viccnek szánták?
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2018.01.10. 20:57:16

AnuluWork
Na mindegy.

AnuluWork
Most ezek tényleg azt akarják a Unstoppable Thirst for Power 3ban, hogy öljek meg 4*500 különböző típus enemyt? Ha akarom őket ölni, ha nem? Nem a számokkal van bajom, hanem hogy desert nagát és desert fogant is ölni kell. Miért?

Így zajlik a dolog:
Valaki berak 1 itemet marketra pl. 10órakor.
10:00-10:05 között eldől hogy preoderes viszi-e el,ez random.
Ha nem preoderes viszi 10:10-10:15 között kerül be bidre a termék a marketra.
A "kézi" vásárlás és a preorder közül melyik élvez elsőbbséget egy adott cuccnál? Szóval ha bekerül a piacra egy bigyula és én rányomok a bidre, és van egy peorderes is, akkor ki viszi el a motyót?
Carmang
Megmondom őszintén még nem tudom mi lesz az altokkal, előbb utóbb biztosan 50-es lesz mind. Aztán majd meglátom, hogy ki lesz a main 😊

AnuluWork
Ne már, hogy az altoknak is top fegyót adtok?! 😊

Maxtreme
Pár kép tőlem ismét, kicsit színesítve a topikot 😊 (takarítottam a sotis mappában <#idiota>)

Carmang
Tényleg...
Amúgy Bares-t, Yuria-t, hasonlókat meddig érdemes felencsizni?
Utoljára szerkesztette: Carmang, 2018.01.06. 19:23:34