Black Desert Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AnuluWork
Valenciába nem lehet közvetlenül szállítani (se oda, se onnan el)? <#merges2>

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

AnuluWork
Muiquunba csak negatív karmával lehet bejutni? 😄

AnuluWork
Mindig azután van szopacs, amikor bent hagyom a karim, és hirtelen ötlettől vezérelve baszkurálják a játékot valami hotfixel és akkor ugye kivág. Na már most gyors a netem, de minden alkalommal az egész szar újra letölteni és még akkor sem bizti, hogy jó lesz, hát, elég kiábrándító. 😊

Carmang
Nálam tegnap kb 3 óra játék után lefagyott, csak úgy. Régebben is csinált ilyet, meg sem lepődöm.

AnuluWork
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

AnuluWork
Ilyenkor 20 sec után kidob.

AnuluWork
Megint elkezdte a file corrupted baromságát ez a mocsok játék.

Carmang
Eszembe' se jutott, hogy le kéne venni a sub-ot 😊 Hát ja... a Kutum-ot nézegettem előtte is, szép bónusza van.

Carmang
Ez nagyon korrekt!

Erről valamiért XXXParody jut az eszembe. xD

https://www.twitch.tv/sp1gu

SzirmosSzisza
Ha csak a rewardok kellenek inkább nem pazarolnék erre 1 napot 😊

ruszkik tudnak trailert csinálni

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

AnuluWork
Én mindig végignyomom az összes questet Veliáig az új karival, utána Orcok, Bigaghi, Khuruto, Refugee 40ig, majd Craftisman vagy máshol Calpheonban szintezek. 50 után Manék 56ig. Nem egy óra, egy nap, de legalább nem rohanás az egész. Rohanás alatt biztos fun, hogy valaki 56os 1 óra alatt, de ha a nap végére lesz 56os valaki, nem történik semmi.

SzirmosSzisza
Miért ne menne? Csak kell keresned egy olyan embert aki 30 napig nem játszott 😄

Amúgy guild chaten nézni elég fun mikor percenként lépi valaki a szinteket!

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Azért a sebesség és a mennyiség kárpótolja a csicska karaktert a "kevesebb" XP-ért. Meg kb csak szaladnia kell a fő karakter után. A húzás nem tudom mennyire fontos. Egy nap alatt elvileg meglehet soloban is lvl 56 (és ez majd egy éves leírás. Mondjuk legelső karakteren ez több lehet). Nekem épp nem jött össze, de elég alapon nyomtam. Most lvl 50 5 óra játékkal. Lehet ez gyorsabb is. A leírás egy órájával (lvl1-50) azért vitatkoznék. 😄 Innen lehet kellene jobb fegyver, vagy költhetnék pár skill pontot, mert néha már 2 ütés is kell a killekre. Persze többnyire az a 1-2 rúgás nem egy hanem 3-5 szörnyet ér, így gyorsabb.
A húzás még annyiban "kevesebb", hogy az nem megy Olvia szerveren. Így még kevesebb az XP.
SzirmosSzisza
Pedig mostanában az a divat, hogy Sausannál húzzák fel a karikat lvl 1-ről 55-re 1 óra alatt, bár ott gondolom a nagyobb kari szintje miatt jön az XP.

Ha leveszed a sub-fegyvered látod hogy csökken az awa apd tehát beleszámít. A +kutumot pedig azért írják mert a kutumnak van +pve monster dmg item effectje amivel gyorsabban megy a grind.
Carmang
Közben rájöttem a válaszra, nyilván számít a sub-weapon is, különben a cseten nem LFG-znének Gyfin területre "220AP + kutum" szöveggel.

Nagyon murisnak tűnik bedobni az audi árát a játékba.:

https://www.reddit.com/r/blackdesertonline/comments/7r6vp7/five_t4_owls_is_100_knowledge_gain_chance_and_20/

Mondjuk az egyik youtube videós se rossz ösztönző: 150-192 hely az összes városában storage házak használata nélkül. No igen.... ez ilyen játék. <#eplus2>

A SEA régiót sasoltam mostanság hírekben, mert "új" volt. Lekéstem a headstartot, de nem is baj, mert sokkal p2w-ebbnek tűnik mint a többi. Pl: nincs eladási limit, mint az EU/NA verzióban. Meg ha jól értem egy napja érik el azok akik nem nagy pakkot vettek és már feloldották Mediah régiót. Meg gondolom ezzel együtt a level limit is felment 55-56-ra, esetleg az enchant is lvl15-ről TRi re. Elég erősen nyomják a valós pénz supportot.

Tegnap/ma benéztem egy boxos punkkal (striker) az EU-ba. Elég muris volt így minden kötöttség és elvárás nélkül visszanézni. Az új knowledge rendszerben meg csak úgy repkednek a jobb "osztályzatok" a szörnyekre. Az viszont fura, hogy ha túl magas a szörnyek szintje, akkor nem hogy nehezebb lecsapni őket, de még kevesebb XP-t is adnak. Olyan +5 szintig jó az XP. Afelett 2/3 jött csak. Meg a kuruto barlang előtti szörnyek 0 XP-t adnak. EZek dobják valami questhez a "pajzs" itemeket, így gondolom emiatt: Mindenesetre fura, mert ugyanannyi macera leütni őket. (azaz nem sok, de mégis idő).
AnuluWork
A berserkernek is más lett. Neki különbözött a többiekétől (kőszerű volt), most ez is olyan, mint a GR Wildlandsből átemelték volna a bolíviai halálábrázolást, a Fallen Angel szobrot.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2018.01.17. 21:25:46

Carmang
Ti is megkaptátok újra a Black Spirit ajándékait? (teljes páncélzat, némi ékszer, Delphad Castillion fegyó, illetve megfelelő szint esetén ezek upgrade lehetőségei). Olyan karijaim is megkapták, akiknél eddig ez nem volt jelen. Patchnotes-ben nem találtam semmit erről.

Bár ugye egyszer előfordult, hogy néhány teljesítmény rewardot kaptunk meg újra, véletlenül...

Szerk: az új kis-spirit milyen gagyi lett. Mint egy buborék. Nekem jobban tetszett a pamacsszerű kinézet.
Utoljára szerkesztette: Carmang, 2018.01.17. 21:10:19

Carmang
A sub-weapon mennyire befolyásolja az awa sebzését? Olvastam, hogy a main-hand enhance szintjének a fele hozzáadódik az awa sebzéshez, illetve a passzív tulajdonságai, és kristályai is. Na de a sub-weapon-nal mi a helyzet?

Nyilván OP mert nem lenne vonzó rerollolni.De erősen eltúlozzák páran.Kalkuláljuk bele hogy szinte bármelyik classról találhatunk hihetetlennek tűnő videót illetve egy ismeretlen class ellen még megkell tanulni játszani.

Kedvencem az arsha arénás video ahol egy 260ap-os witch alig sebez egy mysticet....azt viszont elfelejtette közölni hogy olyan zónában áll(a kijáratnál) ahol minden classra ilyen védelmi mehanizmus hat.Óriási felháborodás terjedt el gyorsan mire kiderült a turpisság.
A warrioron és a zerken kívül az összeset kipróbáltam, illetve a valkkyrie-t nem vittem el még 56-ig sem.
A misztik és a sztrájker ami nekem tetszik, illetve még a kunoichi. 😊
Én egyébként is utálom más játékokban is, amikor piszkálják a kurva karaktereket.
SzirmosSzisza
Régi classt kell választani, azokhoz ritkán nyúlnak 😊

Mondjuk pont ezért nem költök hatalmas pénzeket erre a játékra.
Gondolom majd szarrá nerfelik, de addig élvezem
SzirmosSzisza

Igen, a sztrájker olyant üt, mint az ipari áram.
Bevallom nekem is jobban tetszik a misztik.
Egyrészt inkább lesem egy csaj karakter seggét, mint egy pasiét. Másrészt meg a misztik olyan kis agilis.
A striker egy vitathatatlan burst class hatalmas dmg-vel.Kevesebb kombinációval.Több megragadással(Grapple).
A mystic kevesebb kárt képes okozni de mobilisabb,több debuff védelmi képesség jellemzi.Egy megragadása van csak.

Egy szó mint száz! 😄 a striker támadásban erős a mystic védekezésben.(Persze nem kell gyengének elképzelni ettől).

Én mysticel játszom...
Akkor inkább nem kezdem el encsizni,marad a muskan! 😊
Egy kérdést szeretnék feltenni megint. Vagy inkább a véleményetekre vagyok kíváncsi.
Van egy misztikem és van egy sztrájkerem.
Szerintetek melyik az "erősebb"? Próbáltam utánajárni, néztem néhány videót. De ugye az, hogy ki nyer 1 v 1-ben erősen függ attól, hogy aki felteszi a videót az milyen karival játszik.

Nekem a sztrájker tűnik a "jobb" karinak, de persze lehet, hogy ez csak placebo..
Ez mondjuk igaz.
SzirmosSzisza
Nem sok, elkezdték az emberek a DR-t nyomni Evasiont helyett. Aztán lehet 1 hónap és kiderül hülyeség 😄

AnuluWork
A=Atom 😊

Carmang
S = Super 😊

Ilyen sok egy urugonra?Sok utána olvasás után nagyon megosztott a vélemény a muskan vs urugon-ról.Birtokodban van esetleg valami tudás a témával kapcsolatban? 😄
Igen S a legjobb.
S/A+/A/B/C
AnuluWork
Hirtelen mindenem S lett pár mobnál, azért hittem a resetet, de ezek szerint az S a legjobb? 😊

AnuluWork
Ooo. S a legjobb? Miért lett S? Mindig a Smallra gondolok ha látom S.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2018.01.14. 10:41:02

"Item drop chance based on Knowledge grade has changed.
- You get 10 points for S-grade Knowledge, 5 points for A+, 2 points for A, and 1 point for B and below. "

Ez is érkezik hozzánk nemsokára így érdemes gyűjtögetni a minél nagyobb tudásokat mindenhol.
AnuluWork
Ja hogy USA ... ÁÁÁAAAA ! 😄

SzirmosSzisza
Minél többet ölsz belőlük annál nagyobb lesz a szint (múlt hét óta), A a második legnagyobb 😊

AnuluWork
Miért resetelték szintben a mobokat? Vagy én nyomtam rá valamire? Megint Aról indulok felfelé ...

AnuluWork
TET Shultz öv.

SzirmosSzisza
Milyen cucc? Mert pl a 90 milliós Urgon cipőnek 800 millió körül van a preorder ára, a 2.3 milliárdos TRI Ogrének 4 milliárd körül, de pl le merném fogadni, hogy a life skilles ruhák preorderje is alsó hangon 10-20 szoros áron kezdődnek.

AnuluWork
Pedig reméltem, hogy minimális "lógiga" van benne. Veszek egy akváriumot ...

Ez egyenértékű a 10 eurós alap csomaggal tehát valakinek adsz 1 teljes játékot.Viszont te jobban jársz vele mert kapsz 1 süni petet ami gatheringnél nagyon hasznos.
Teljesen random hogy preorderes lesz-e vagy megy bidre. Ha preorderes ott számít a minél nagyobb összeg.Ha meg bidre megy ott megint random hogy neked sorsolja-e vagy sem.Nem az számít ki nyomja meg gyorsabban a bid gombot😊
Attól hogy te sok pénzt raksz preordere még nem lesz jobb esélyed bidnél.
Utoljára szerkesztette: colkerx, 2018.01.14. 10:12:46
AnuluWork
Na jó de egy 30 millás cuccra ráígértem 444444444 millát, leszarta a rendszer, majd ua karival mint egy polip bideltem a cuccra, és nem én vittem el. Ezért kérdezem mi kell ahhoz, hogy vigye a cuccot az ember. Előtte 11x nem tudtam elvinni a TRI változatát ...

SzirmosSzisza
Sokkal jobb mint régen amikor egyből lehet vásárolni és elvitték a botok 😊

#6083: a halál tenyésztésnél fontos, itt írj be két adatot és növeld a halál számát, lehet látni, hogy kisebb eséllyel lesz jobb ló.