Black Desert Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
https://www.twitch.tv/sp1gu
ruszkik tudnak trailert csinálni
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Amúgy guild chaten nézni elég fun mikor percenként lépi valaki a szinteket!
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
A húzás még annyiban "kevesebb", hogy az nem megy Olvia szerveren. Így még kevesebb az XP.
https://www.reddit.com/r/blackdesertonline/comments/7r6vp7/five_t4_owls_is_100_knowledge_gain_chance_and_20/
Mondjuk az egyik youtube videós se rossz ösztönző: 150-192 hely az összes városában storage házak használata nélkül. No igen.... ez ilyen játék. <#eplus2>#eplus2>
A SEA régiót sasoltam mostanság hírekben, mert "új" volt. Lekéstem a headstartot, de nem is baj, mert sokkal p2w-ebbnek tűnik mint a többi. Pl: nincs eladási limit, mint az EU/NA verzióban. Meg ha jól értem egy napja érik el azok akik nem nagy pakkot vettek és már feloldották Mediah régiót. Meg gondolom ezzel együtt a level limit is felment 55-56-ra, esetleg az enchant is lvl15-ről TRi re. Elég erősen nyomják a valós pénz supportot.
Tegnap/ma benéztem egy boxos punkkal (striker) az EU-ba. Elég muris volt így minden kötöttség és elvárás nélkül visszanézni. Az új knowledge rendszerben meg csak úgy repkednek a jobb "osztályzatok" a szörnyekre. Az viszont fura, hogy ha túl magas a szörnyek szintje, akkor nem hogy nehezebb lecsapni őket, de még kevesebb XP-t is adnak. Olyan +5 szintig jó az XP. Afelett 2/3 jött csak. Meg a kuruto barlang előtti szörnyek 0 XP-t adnak. EZek dobják valami questhez a "pajzs" itemeket, így gondolom emiatt: Mindenesetre fura, mert ugyanannyi macera leütni őket. (azaz nem sok, de mégis idő).
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2018.01.17. 21:25:46
Bár ugye egyszer előfordult, hogy néhány teljesítmény rewardot kaptunk meg újra, véletlenül...
Szerk: az új kis-spirit milyen gagyi lett. Mint egy buborék. Nekem jobban tetszett a pamacsszerű kinézet.
Utoljára szerkesztette: Carmang, 2018.01.17. 21:10:19
Kedvencem az arsha arénás video ahol egy 260ap-os witch alig sebez egy mysticet....azt viszont elfelejtette közölni hogy olyan zónában áll(a kijáratnál) ahol minden classra ilyen védelmi mehanizmus hat.Óriási felháborodás terjedt el gyorsan mire kiderült a turpisság.
A misztik és a sztrájker ami nekem tetszik, illetve még a kunoichi. 😊
Én egyébként is utálom más játékokban is, amikor piszkálják a kurva karaktereket.
Bevallom nekem is jobban tetszik a misztik.
Egyrészt inkább lesem egy csaj karakter seggét, mint egy pasiét. Másrészt meg a misztik olyan kis agilis.
A mystic kevesebb kárt képes okozni de mobilisabb,több debuff védelmi képesség jellemzi.Egy megragadása van csak.
Egy szó mint száz! 😄 a striker támadásban erős a mystic védekezésben.(Persze nem kell gyengének elképzelni ettől).
Én mysticel játszom...
Van egy misztikem és van egy sztrájkerem.
Szerintetek melyik az "erősebb"? Próbáltam utánajárni, néztem néhány videót. De ugye az, hogy ki nyer 1 v 1-ben erősen függ attól, hogy aki felteszi a videót az milyen karival játszik.
Nekem a sztrájker tűnik a "jobb" karinak, de persze lehet, hogy ez csak placebo..
S/A+/A/B/C
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2018.01.14. 10:41:02
- You get 10 points for S-grade Knowledge, 5 points for A+, 2 points for A, and 1 point for B and below. "
Ez is érkezik hozzánk nemsokára így érdemes gyűjtögetni a minél nagyobb tudásokat mindenhol.
Attól hogy te sok pénzt raksz preordere még nem lesz jobb esélyed bidnél.
Utoljára szerkesztette: colkerx, 2018.01.14. 10:12:46
#6083: a halál tenyésztésnél fontos, itt írj be két adatot és növeld a halál számát, lehet látni, hogy kisebb eséllyel lesz jobb ló.