Black Desert Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezt mindig megteheted, amikor lvl30 fölött összejön neki 50% xp.
Ez a sörös bugon nem segít, de borzasztó így látni az összes munkásodat, hatalmas pazarlás 😄
A linkelt topicban viszont arról van szó, hogy ezután (eddig) még lehetett kézzel rátölteni, hogy max legyen. Most viszont hibát dob.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egyébként nem:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2018.01.27. 10:59:28
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2018.01.26. 06:55:52
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2018.01.25. 09:48:02
Intel Core-i5 4690 3,5Ghz, R9 280x 3gb, 16GB RAM
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
A jó viszonylagos. A Wheel helyett (ami nem szokott normál módban esni) Wild grass esik, amiből kevesebb kell a receptekbe. Normál droőp random egy herb szokott lenni a 4-5-ből. Itt a Wild grass mellett esik 2-4 különböző. Mondjuk ettől még ez alulárazott a marketplace-ben, de mégis jobb mint az eredeti. Minden gatheringre emellé random esik még valami sárga por, amit a vendor 10k silver/kupac áron felszippant. Meg az aranykutya is esik, de az mindenhol esik...
Edt.
Néztem mit ad a pen. Nos, ez most olyan mix lett. AP/DPt ad, meg némi moster elleni apt. 😞
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2018.01.24. 19:38:38
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
"The maximum Durability recovered from using Artisan’s Memory has been increased from triple(x3) to quadruple(x4) the durability amount recovered."
Ez jó.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2018.01.24. 18:59:13
Nagyon benne vagytok ebben a játékban. El nem tudnék dobni artisan workert. 😊 Egyébként mi a jó skill amiért nem dobod el őket?
- új kajához kellenek, illetve ha ölöd a gombákat és gatheringeled őket kis eséllyel esik truffle
- szokásos steel/brass/calpheon láda, növény ládákkal már nem nagyon foglalkoznak, sap meg ugye elixirekhez kell igazából. Nodeokat én most arra használom, hogy a munkásokat szintezzem és várom a jó skilleket, ha meg nem lesz akkor kuka
- Sailboat szerintem elég, tradinghez úgyis az kell, fregatt kb ugyanaz csak +2 ágyú és kisebb inventory, de olyan sokat úgyse vadászik senki (nincs kontent konkrétan), ha meg később lenne valami (pl a ma vasárnapi Vell) akkor guild hajó.
- az "pubblikus", hogy mennyire más a gathering drop Kamasylvia régióban. A Wild herb dobja a szart mint a rosseb. Alapból Wild grass és egy gaz még elmenne talán másjol is, de itt 2-4 különféle gaz esik egyszerre, meg a Wild grass (ami "erősebb" mint a wheeds ) mindig esik.
- pár "új" növénynek és gombának van bármi funkciója, vagy valaminek ezek az alapanyagai? A white umbrella mushroom ha a többi "ernyőssel" együtt esik , akkor elmegy még trash dropnak. A mimosa egy questnél szerepel, de felhasználhatóságát nem látok. Az Audria és a blue flower felhasználható valahol? A violet flower, meg a sky blue flower az knowledge buff italokon ott van, de ezekre semmit se találok.
- mostanság mi az ami eladható a passive worker termelősdiben? lead (sosenemvoltjó), iron, tin, zinc, copper? A black stone megy még, vagy annak leáldozott? Elég sok van a piacon. logokból az ash, birch, mapple, pine, cedar megy-e? Sap fronton ugyanezek? Az új anyagokból mi a jó? Tippre ami benne van a Kama "furgonban" és upgradejeiben, meg a knowledge buffokban. Loopy log, noc ore, violet, meg sky blue virágok, moss sap? más eladható? Érdemes hasznáélni a node-okat worker termelésre?
- epheria sailboat, vag yfregatt? Mifene, van fregatt is, Épp befejeztem a sailboat-ot. (aztán felszabadítottam kapásból 30-40 CPt és szélnek eresztettem 20-30 alkalmi melóst) .Melyik a jobb? Mi kell a fregatt anyagok beszerzéséhez? Halászat, vagy tengeri "vadászat"? Valami pearl oyster szárítgatást klátok egyiken, de nagyon nem látom nyomát eladható formában a marketplacen... Furik ezek.
Esetleg odaadni valami kis altnak...
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2018.01.22. 11:48:31
Egyébként meg Sand Grain Bazaarból átfutni Valencia Citybe kb 5 perc egy gyors karival, vagy tevével.
A negatív karmás várost meg bármilyen karakterrel fel tudod fedezni, csak az npc-k nagy része nem fog veled beszélni ha + karmád van.
Bár sok minden nincs ott, csak az energy miatt érdemes.
Meg is lepődtem, hogy csak 1x mészároltak le a Cadryknál. Éppen öltem őket amikor jött egy wizzard és baromi gyorsan megölt. Ultrabéna vagyok pvpben. Ha ezt leszámítjuk, a quest során a felfedezésekkel kaptam +6 energyt, így már megérte. De messze vagyok még a 8000 pont Ecologytól.
Ami furcsa, hogy Valenciába nem lehet semmit szállítani. Se árut, se karaktert. De még Ancadoba se. Ezzel kb. az összes várost ki is nyírták a sivatag miatt Keleten, és délen meg magát nyírta ki a game. Ott meg negatív karma kell. Pedig jó lett volna felfedezni a teljes térképet, de ha nem, hát nem.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2018.01.21. 20:55:19
Próbálta valaki komolyabban monsterek ellen? Már akinek volt legalább 11APs öve. Tud annyit? Jobb? Kuka? (12md az kb mennyi? 10 ap?)
Át kellene dolgozniuk egész Valencia desertet, mert ez így nagyon kihalt és koncepciótlan. Pontosabban ha az volt a koncepció, hogy legyen egy nagy város, ahol nincsenek playerek, és mindenki Heidelben van, akkor összehozták.