Black Desert Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És akkor még ott van az, ha nem buffolod magad, nekem jobban dobálja farmerkedés és gathering közben a köveket, mint ha igen. 😊
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
(25 mem frag, mint a többségnek a guild-ben, szerencsésebbek(!) hard/shapr kristályt kaptak)
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Dulfyt ajánlom!
Amúgy érdemes vagy altokra pakolni vagy 1-1 várost kinevezni főzős/enhanceolós/alkímiásnak városnak és ott csinálni a dolgokat. Bár Heidel nekem is mindig közel maxos 😄
Elefántot lehet venni? Hol?
Aztán van a 10 cp-s láda, ami csak egy "portál" a raktárhoz. Ha lerakod a ládát a házadba, akkor onnan is eléred a storage tartalmát, nem kell odamenni a storage keeper npc-hez.
Vigyél át pár cuccot másik városba, a 10 cp-s ládát meg add el, és a kapott pontokból a másik város raktárát bővítsd.
Ezen kívül még tudsz venni szekeret, 18 vagy 20 slotosat (merchant v. noble wagon), ezeket is tudod tárolásra használni.
Elefántot/epheria hajót szintén, bár ez egy kicsit költséges. Altok is jók erre a célra.
Utoljára szerkesztette: MaskimXul, 2018.02.23. 19:31:32
Ládát lehet többet is bérelni egy városban, vagy csak egy lehet? Nem tudom tovább bóvítani és hát kellene még a hely... 😊

És akkor még egy kérdés. Rangernek bronze dagger az accuracy miatt vagy steel az ap miatt?
Egyáltalán a BDO-ban mennyire számít az accuracy?
Ha olyan lovam van, ami lv30-as, tehát már nem lép szintet, akkor a trainingem nem nő? Kell egy alacsonyabb szintű ló?
S3GA1L7-TQCDEB0-TBIS3EJ-T1NBD Unused
CM16LQP-74CN9B0-SI62UES-RJF6P Unused
SU36BCV-UENN97N-0QUPB8T-TQ3CK Unused
UNB9D88-21KN8CL-GEEEPVM-P580L Unused
RC8DAVF-IJUVJKG-4GL2GB7-6J4HS Unused
HT5PNG9-QNQF2M3-GPINR7Q-ITC5 Unused
CHRKLST-PIIUIPB-BVCQ1OI-PVE90 Unused
TR3G79C-2GA96IH-P38LBLH-72H2P Unused
BTUBUBB-U85TOT9-E36F9MA-P9ST0 Unused
H7R27MT-OVHQT61-I376BF3-R7E9M Unused
EO4UO7F-9C6NHU6-3B65P9V-CBFA5 Unused
P2B4DSV-DDRDHM4-43M6FKI-LP759 Unused
KOELMNR-O4GK8DR-L33K2RS-DAT2K Unused
VB1AGB9-KUFLC8L-AQMOK8M-GPLBP Unused
KV1261C-B9R9GJC-QTJ8GLP-5BNRQ Unused
DS3AUD9-OVCLFUO-HE6HT6D-VG7NH Unused
LA8A7C5-5I4N3DL-59RF3KI-NSE88 Unused
MC4K00R-UKHG2TP-P978OVK-9JK8Q Unused
Q0NHNMM-HUPV7KG-6P05NVV-SSARJ Unused
2FQ18OC-STG24II-8A5PAOM-FVA6J Unused
Most 55-ös, 166AP, 249DP.
100%, hogy én vagyok hozzá fakezű, de ez egy kész kinlódás... egyik másik kasztnál sem éreztem ezt (igaz zerkem sincs, szóval az még versenyben lehet nálam a kinlódási dobogón)..
Mondjuk a fregatt is hasonlóan "aktív" munka igényes, meg az epheria hajó alkatrészek is.
Viszont a bid sem egyszerű, mert az is bidel rá akinek már 20 van.
Szal akinek már nagyjából mindene megvan, és nincs ami vigye a pénzt, (ergo nem nagyon tud vele mit kezdeni) annál megértem a 23 milliárdot.
szerk: Amit egyébként kb lehetetlen venni, azok a jin kristályok (pl a viper) azt sajna csinálni kell.
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2018.02.13. 12:02:53
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2018.02.13. 09:59:19
Egyébként honnan vágjátok, hogy 23 milliárd? Rákérdeztetek?
These accessories are suitable for beginning Adventurers and have a higher Enhancement success rate compared that of other accessories. You can enhance Asula’s Crimson Eye accessories with Weakened Magic Asula accessories.
Weakened Magic Asula Accessories will be dropped in certain specific Monster Zones in Valencia. Please refer to the item tooltips for more specific information. ""
Az azonos necklace helyett az a Weakened lesz az "upgrade kő".
1 DP & 1 monsters AP per level.