Black Desert Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lehet te leszel az egyik kivétel, aki erősíti a szabályt 😊
AnuluWork
Sebaj, a KCD megmutatta, hogy lehet fantasy nélkül is jó játékot csinálni, lehúzások nélkül. Engem már csak ez vigasztal. Ha az EU kitiltaná a pénzes megtévesztéseket, ezek a koreai típusú átverések is visszaszorulnának. Ez a Shakatu ugyan nem fizetős (bár tegye fel a kezét aki nem vett ruhát vagy value packet soha ...), de a minimonster pl. igen.

És akkor még ott van az, ha nem buffolod magad, nekem jobban dobálja farmerkedés és gathering közben a köveket, mint ha igen. 😊

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

AnuluWork
Az a baj, hogy beharangoznak nesze paraszt itt a tet cimkével valamit, és kapsz helyette lópéniszt. A golden key boxok jó ha a doboz árát visszahozzák. Néha eladni is érdemesebb őket. Ez a Shakatu is egy ilyen baromság. Én ugyan az enyémet még nem nyitottam ki, de gondolom sok jóra nem számíthatok majd. 😊

AnuluWork
A marketen látok jópár el nem adott DUO Tree Spiritet. Gondolom a kisebbségnek, akinek nem az alábbiakat dobta, valami hasonló dobott. 😊

<#wow1>
Ugyan úgy el van fuserálva ez az egész, mint annak idején az armorral - az esettek döntőt többségéban mem fraget dobott ez a szutyok- Jó, persze, ez is több, mint a semmi, de akkor is, na..
Carmang
Persze 😊
(25 mem frag, mint a többségnek a guild-ben, szerencsésebbek(!) hard/shapr kristályt kaptak)

AnuluWork
Na, mindenkinek dobott tegnap tet ogrét a hülye kis bizbasz? 😄

SzirmosSzisza
Sprint/instan accel skillekkel egész jól megy.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Hát nem egy kapkodó idegbeteg ez az elefánt (sebességileg), viszont marha jó, hogy ennyi cuccot lehet pakolni rá.
Ez érdekes. Semmi quest nem volt. Körbeszaladtam a villát, bementem és adta a questet... Isten bizony!
SzirmosSzisza
Nem adott semmi questet? Én még a Villa rework előtt nála csináltam meg.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Eccerűen nem értem... Elcsettegtem a vilagebe, vettem ilyen izét, hogy beengedjenek. Ott áll bent ez a csávó, de nincs ez az elefántos qust? Van nálam 30milla, aranyrudakban. És?
SzirmosSzisza
http://dulfy.net/2016/08/31/black-desert-miniature-elephant-mount-guide/

Dulfyt ajánlom!

Amúgy érdemes vagy altokra pakolni vagy 1-1 várost kinevezni főzős/enhanceolós/alkímiásnak városnak és ott csinálni a dolgokat. Bár Heidel nekem is mindig közel maxos 😄

Hálám örökké... 😉 <#worship>
MaskimXul
https://bdocodex.com/us/quest/5712/4/
Utoljára szerkesztette: MaskimXul, 2018.02.24. 06:28:32
Áááááá, basszus! Köszi! Ilyenekre nem is gondoltam, hogy zsekér... pedig van kettő is. 😄

Elefántot lehet venni? Hol?
MaskimXul
Ez nem így működik. Minden városban van raktár (storage), ez max 192-ig bővíthető cp-vel vagy pearl shopból.
Aztán van a 10 cp-s láda, ami csak egy "portál" a raktárhoz. Ha lerakod a ládát a házadba, akkor onnan is eléred a storage tartalmát, nem kell odamenni a storage keeper npc-hez.

Vigyél át pár cuccot másik városba, a 10 cp-s ládát meg add el, és a kapott pontokból a másik város raktárát bővítsd.
Ezen kívül még tudsz venni szekeret, 18 vagy 20 slotosat (merchant v. noble wagon), ezeket is tudod tárolásra használni.
Elefántot/epheria hajót szintén, bár ez egy kicsit költséges. Altok is jók erre a célra.
Utoljára szerkesztette: MaskimXul, 2018.02.23. 19:31:32
Bérelni másikat ugyanabban a városban. Van egy, ami 192/192 - tele van.
Carmang
Ládát bérelni? Mármint NPC-től 10 cp-ért bérelni egy ládát, amit lerakhatsz a házadba? Vagy raktárt bővíteni, amit a térképről, a városra kattintva, a rendelkezésre álló (kék) épületek bérlésével tudsz Storage-é alakítani?

SzirmosSzisza
190 környékén van a maximum.

Még valami 😊

Ládát lehet többet is bérelni egy városban, vagy csak egy lehet? Nem tudom tovább bóvítani és hát kellene még a hely... 😊
Köszönöm szépen! <#worship>
Jol belelik magukat...
SzirmosSzisza
próbálom feldolgozni 😄

Carmang
Accuracy csak pvp-ben számít igazán, pve-ben csak ha nagyon nagy a szintkülönbség közted és a mob között. Szóval pve-re gyúrsz, akkor Steel az AP miatt.

Köszi. Mondjuk nyilvánvaló, de inkább gondoltam megkérdezem 😊

És akkor még egy kérdés. Rangernek bronze dagger az accuracy miatt vagy steel az ap miatt?
Egyáltalán a BDO-ban mennyire számít az accuracy?
Carmang
Nem nő utána. Kell egy friss ló a tréning fejlesztéséhez. Ellenben lv30-on ajánlott a breed.

Srácok, megint egy kérdés 😊

Ha olyan lovam van, ami lv30-as, tehát már nem lép szintet, akkor a trainingem nem nő? Kell egy alacsonyabb szintű ló?
Ha esetleg valakinek szüksége van rájuk:
S3GA1L7-TQCDEB0-TBIS3EJ-T1NBD Unused
CM16LQP-74CN9B0-SI62UES-RJF6P Unused
SU36BCV-UENN97N-0QUPB8T-TQ3CK Unused
UNB9D88-21KN8CL-GEEEPVM-P580L Unused
RC8DAVF-IJUVJKG-4GL2GB7-6J4HS Unused
HT5PNG9-QNQF2M3-GPINR7Q-ITC5 Unused
CHRKLST-PIIUIPB-BVCQ1OI-PVE90 Unused
TR3G79C-2GA96IH-P38LBLH-72H2P Unused
BTUBUBB-U85TOT9-E36F9MA-P9ST0 Unused
H7R27MT-OVHQT61-I376BF3-R7E9M Unused
EO4UO7F-9C6NHU6-3B65P9V-CBFA5 Unused
P2B4DSV-DDRDHM4-43M6FKI-LP759 Unused
KOELMNR-O4GK8DR-L33K2RS-DAT2K Unused
VB1AGB9-KUFLC8L-AQMOK8M-GPLBP Unused
KV1261C-B9R9GJC-QTJ8GLP-5BNRQ Unused
DS3AUD9-OVCLFUO-HE6HT6D-VG7NH Unused
LA8A7C5-5I4N3DL-59RF3KI-NSE88 Unused
MC4K00R-UKHG2TP-P978OVK-9JK8Q Unused
Q0NHNMM-HUPV7KG-6P05NVV-SSARJ Unused
2FQ18OC-STG24II-8A5PAOM-FVA6J Unused
Kölyökszöcskegear szinten nagyon OP volt. Igazi troll. Amíg 15-TRI volt a mag gear level, addig kb sebezhetetlen volt hosszú ideig. Beugrott a tömegbe, benyomott valami teknős-védekező állást, aztán kb mindenre immunis lett. Grape ellen nem talán, de semmivel nem lehetett sebezni (vagy eleget sebezni). Vicces volt RBF-ben hogy 6-10 ember ütötte 10-30 másodpercig és simán túlélte.
SzirmosSzisza
Warrrior nem volt a legjobb PvE-ben, de awakeninggel már 1-2 fokkal jobb a helyzet.

De utálom ezt a gender lockot... nem nagyon szeretek pasi karakterrel játszani :/
Mondjuk ezzel a marhanagy péklapáttal már más a helyzet - egészen hatékonyan csapkod vele. De a sima karddal... tri liverto pedig azért az elég a manesek szétcsapkodásához.
Valahogy olyan lassan vagy nehézkesen öl.
Most 55-ös, 166AP, 249DP.
AnuluWork
Mert miért? 😊

Ládát, amibe pakolni lehet többet is bérelhetek egy vásrosban?
Sohasem volt harcosom egyik játékban sem (illetve "komolyabban" nem volt). Gondoltam kipróbálom itt.
100%, hogy én vagyok hozzá fakezű, de ez egy kész kinlódás... egyik másik kasztnál sem éreztem ezt (igaz zerkem sincs, szóval az még versenyben lehet nálam a kinlódási dobogón)..
Új patch - új p2w elem: pénzért vehető a book of combat és a kama buff 15-15 napra. Tripla energy és folyamatos 50% xp buff. Meg a pet pakkok is le lesznek árazva. Hog ymilyen jó is újabbnál újabb tartalmakat kapni. <#taps>
Amit nem éri meg eladni az ilyen. Az kemény falat. Epheria Frigate se nagyon volt eddig piacon. Talán 1, vagy 2 volt eladva. A sailboat még termelhet jövedelmet, mert a nagyja node-ból is összeszedhető, meg bármilyen favágásból hozzá. A peridot wagon se nagyon lesz eladásra tervezve. Ott a lapis lazuli a necces rész, meg az eladási ár se magas. Ami szerintem sokkal nehezebb lesz megvenni, az a kék horse gear. A forest breath nem nagyon megy piacra és ritkán esik. Meg emellé is van némi munkaigény a sok extra anyaghoz.
Mondjuk a fregatt is hasonlóan "aktív" munka igényes, meg az epheria hajó alkatrészek is.
Maxtreme
Na igen.
Viszont a bid sem egyszerű, mert az is bidel rá akinek már 20 van.
Szal akinek már nagyjából mindene megvan, és nincs ami vigye a pénzt, (ergo nem nagyon tud vele mit kezdeni) annál megértem a 23 milliárdot.

szerk: Amit egyébként kb lehetetlen venni, azok a jin kristályok (pl a viper) azt sajna csinálni kell.
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2018.02.13. 12:02:53

Ez boss drop. Az meg nem pénz kérdése és nem legyártandó. Ha sok energyt ölsz bele, akkor talán esik paritgo-nál, de ez is random. Meg ha esik akkor is sokszoros áron és az alap verzió enchant nélkül. Az enchant valamennyire kezelhető elég silverrel, de a tárgy megszerzése boss armornál mindig macera. Emellé jön, hogy minden kasztnak jó és tényleg hasznos extrákat kap szintenként (jó kis accuracy). Kb mindenki ezt akarja kinek még nincs meg.
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2018.02.13. 09:59:19
Akar 1000 milliard is lehet, hiszen rng, ha nem adja, akkor nem adja...
Maxtreme

AnuluWork
Ha valakinek preorderben van ennyi pénze rá, akkor miért nem csinálja meg? Kizárt, hogy 23 milliárdból jött volna ki egy. 😊 Meg vsz akinek ennyi manija van, az veszi a pearlt, tehát vehetne minden anyagot. 23 milliárdból egy full set kijönne, még ha cron stoneozik is az ember darabonként. 😊

Egyébként honnan vágjátok, hogy 23 milliárd? Rákérdeztetek?

PEN Bheg gloves a kirakható max 3,25 milliárd helyett 23 milliárdért ment el. Ehem. Ammár goldsink. <#taps>
"Weakened Magic Asula Accessories have been added.
These accessories are suitable for beginning Adventurers and have a higher Enhancement success rate compared that of other accessories. You can enhance Asula’s Crimson Eye accessories with Weakened Magic Asula accessories.
Weakened Magic Asula Accessories will be dropped in certain specific Monster Zones in Valencia. Please refer to the item tooltips for more specific information. ""

Az azonos necklace helyett az a Weakened lesz az "upgrade kő".
1 DP & 1 monsters AP per level.
SzirmosSzisza
Nekem az rémlik olyannal lehet amilyennel a generals cuccokat.

Tuti én csinálok valamit rosszul, de miért nem műxik? Két egyforma nyaklánc és mégsem.. De van vagy 6 gyűrűm is és azokat sem.