Black Desert Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AnuluWork
Khm, miért cserélték le Larától, a törpéken át mindenki hangját? 😄

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Hát... rondább, mint szegény Quasimodo, pedig azért az sem kutya 😄 Az a helyzet, hogy én alapból nem szeretek férfi karakterrel játszani.
Egyébként 56 lett és hát tényleg brutálisat üt.
Carmang
Mi baj a zerkkel? 😊 Olyat csap, hogy...
Ami baj: lassú. Még Attack Speed +5 mellett is. Boss-nál oda kell rá erősen figyelni, hogy mikor mit lősz el, hiába van egy halom Super Armor-od. Ha vége a skill-nek sebezhető vagy, megcsap, aztán már dőlsz is el. Mobok ellen viszont csodálatos.

Na, 2 óra pihi...
Csak ki akarom próbálni a berzerkert - már nem is tudom hanyadszor állok neki 😄 nekem valahogy rohadtul nem jön be. A szkillek sem, meg hát bűn ronda szegény 😄 Szóval csak mihamarabb 56 akarok lenni, megnézem és el is küldöm a ... oda 😉

MaskimXul
Nincs xp buff korlát, de nem mindent lehet stackelni. Pl combat book + loyalty scroll nem megy együtt, de rá is van írva.
Aztán ha majd lvl60-as leszel 1k skillponttal, akkor lesz anyázás rendesen 😄

Ezért inkább skill xp-t érdemes stackelni.
Srácok. Vannak ezek a +xp-t adó italok, ételek, akármik. Meddig lehet őket stackelni? Van valami korlát, vagy a határ a csillagos ég?
Mondjuk a fos verziót IS megcsinálhatták volna választhatóra - nekem semmi bajom nem volt vele. Mondjuk nem is lesegetem 2 percenként, hogy vajon hány százalákon áll az akármi... 😉
talán mert az új "fos" verzió keveseknek tetszett? Elég átláthatatlan és haszontalan lett. A %-os és számértékek valahogy jobban érdekelnek mint a haszontalan profil kép...
AnuluWork
Hogyhogy visszatették a régi P menűt?

CP rushra jók. 3 perc naponta karakterenként, azt' szarásig lesz CP pontokkal a kolléga. 😊
Maxtreme
10-15 karaktert HASZNÁL is? (energián és az említett transporton kívül) Részvétem.
10-15 karit felgearelni, egészségére 😊

Maxtreme
pedig simán jó a trasport. A lóból átstackelgetve iszonyat mennyiségű nyersanyagot szoktam áthozni gáránába, kb bárhonnan 😊
Napikból én csak a kamásakat csinálom a fő karimmal.
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2018.03.13. 11:52:16

A tarnszport nem tudom számít-e érdemben. Ha trade pakk van a lovon (crate), akkor már nem nagyon megy veled ha jól tudom. Így meg azt cipeled át ami épp a karakteren van. Ha nem költesz rá, akkor az nem túl sok. (weight limit és inventory space elég szűkös "normál" módban).
Amire jó a sok csicska most is az az energiatermelés passzívan, meg lvl 40-en a kéményseprő hadművelet (Calpheonban van 3 kéménytisztító küldetés. Ezeknek lvl 40 a szintkövetelménye és karakterfüggőek. Azaz karakterenként el lehet nyomni 22 óránként 3-3 küldetést és nem csak accountonként egyet. Ez elég sok CXP elég hamar).
Jó lehet az alt esetleg World boss killre és speciális tevékenységre (pl lvl 49,99-es karakter biztonságos trade crate szállításra): nekem a boss gear még karcsú, így ami van az jó boss farmra is. Egy kellemes TRi gunil-liverto-steel dagger-kék awakening elég PvE-re. Mostanra olcsó kék kavicsok vannak benne, mert fáradtan a boss néha lecsap, az meg ártalmas a kavicsokra... 70-80k bukta eseti elhullásonként még bőven jövedelmező összesítésben a dropból. 😊 Akik "komolyan" veszik, azoknak az én mostani "fő" gearem lehet sima sokadik karis cucc a bossokhoz.
Az altok még jók lehetnek quest farmra is. Calpheon és Heidel napi küldetések, hajó design küldetés Port Epheriában. Kamasylvia küldetések is jók lennének, csak arra még enme elég jók az altjaim. Ott a peridot vagonos küldetések hasznosak lehetnek, meg van pár napi is "fejlett" anyag rewardokkal (100-150k vagy több marketplace-en eladva questenként, vagy jó a fregatthoz).
Meg persze a kisebb karakter jó horgészatra is. Amilyen elcseszett a rendszer minden helyen biztonságos az 50 alattiaknak az élet. Legalábbis más játékosok nem tudják eltenni őket láb alól. Mondjuk engem nem érint, mert nem horgászok elvből se és mindent a "Fő" karakteremen nyomok. De nag ya sírás-rívás a bónusz utaztatások miatt. Nme hogy örülne a pórnép, hogy világot láthat... 😄
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2018.03.13. 09:50:39
Roger6
Hát... itt azért vannak 10-15 karakteres emberek is, a 2 nagyon karcsú.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Maxtreme
Amit még hozzátennék, hogy viszont nyilván érdemes minél több karit csinálni ha más nem a transport, és az energia miatt.

SzirmosSzisza
Mialatt pörög már meg lehet nyitni a leveles ládát és megnézni mit kapsz 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Maxtreme
Ki van ez találva.
De ha mákod van, AH-ról is tudsz venni.
Amúgy véleményem szerint max 2 karakter az amit érdemes "fenntartani". Ha csak nem időmilliomos az ember.
Nálam pl úgy van hogy van 1 elég brutál távolsági, meg egy fejlődésben levő közelharci 😄 Mindkettő teljesen saját gear-el. Bőven elég. (az utóbbit nem rég kezdtem)
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2018.03.13. 08:56:04

Steam-es szokott lenni akcióban. Traveler's Package 15 euro
Explorer's Package 25euro most nem annyi egyik sem!

Áruházi oldalról lehet elérni. Dlc menü alatt nincs mert ez nem az.

Más: a karakter már visít ha kap valamit, pedig még pörgetsz....
SzirmosSzisza
Utólag is lehet csomagot upgradelni, talán még a Steamest is aztán akkor kapsz sípot.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

A sípok többsége aktiválás után character bound lesz, azaz nem tudod átadni utána már. csak az a karakter használhatja, ami "kinyitotta". Aktiválás előtt átadható elvileg más karakternek (pl storage-ba rakható).

Azért az a 500m-ről paci hívás elég hasznos. Mondjuk nekem nem f2p accountom van, így a "fő" karakteremnek örökös síp jutott...
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2018.03.12. 17:01:23
Akkor azért az marhára nem éri meg, ha az embernek van néhány karija...
Maxtreme
karakter

Srácok. Van ez a "lósíp" 😄 ami örökké+1 nap van. Nem teljesen világos, hogy ez "családi" vagy csak egy karakter használhatja...?
MOndjuk arról kb semmi értelmes infó nincs, hogy van-e bármi értelme a különböző lehetőségeknek, vagy ugyanazokból kapod ugyanazt a szart jó eséllyel. Tegnap nyomtam "harcot" kis semmi szörnyek ellen. 3-3-3 roll két -két kockával. Akkor jóvan. <#ticking>
SzirmosSzisza
Pörgetés mindig csak az effekt miatt van ott, az összes boxnál ugyanez van.

Az azért mindenképpen érdekes, hogy a pörgetés még el sem indult, már megjött a mail a pörgetés eredményéval... komolyan.
Carmang
Szerintem a mostani játék sokkal élvezetesebb. Csak azért, mert én irányítom a bábut. Nem pedig kattintok egyet, az ad egy számot, és a bábu meg lép valamit.

Az ékszeres event-ből a kicsiket felejtsd el. A legnagyobbra gyűjts az event utolsó napjáig.

AnuluWork
Ez a lavienta event az elmúlt évek legnagyobb barom eventjeinek egyike. Konkrétan: sok helyet foglal az inventoryban a cucc, a végén ad egy nagyot, de ami a kicsiket illeti hiába van odaírva, hogy ogre ring, vagy kék-piros nagy kő, stb., a legjobb esetben is Cron stone, de többnyire fostalicska potionok. Emellett a térképes baromság csak black stonet dobál MAX, semmi extra. A régi játékban legalább volt 3-5 millás szobor amit biztosan elvihettél ha ráléptél, loyality és más értelmes dolgok. Itt SEMMI. Csak szart kaptam eddig. A laventiában dettó. Más meg TET ogrekat lootol.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2018.03.11. 12:30:09

Egy két értelmeset nyertem már de még a kirakott térképre sem dobott semmi extrát, ellenben tegnap összegyűlt a zseton a kzarka weapon-re 😊
Carmang
Ne Grass Beetle-re használd el 😄

Carmang
Én sem találom.

AnuluWork
Hogy a mini potiont nyerjem vagy a cron stonet? 😄 Remek. 😄

SzirmosSzisza
Oda van írva, hogy 3-mal csökkenti az ellenfél erejét.

AnuluWork
Ha a társasban nyertem egy kzarka weapon box kártyát, az mire jó, hogyan lehet a boxot begyűjteni?

AnuluWork
Én úgy látom, hogy a napi "ledolgozott" óra részt eltüntették. Ti megtaláltátok?

AnuluWork
Mi a különbség a gather vagy ha harcolok között? Ha explorera nyomok, akkor keresi a térképet?
Hogyan érdemes haladni?
(Az új BDO társasjátékra gondolok.)

AnuluWork
Bravó. Eddig ránéztem, tudtam mennyi egy-egy szakmának a %os aránya, most nem. És nem írja, hogy mennyi ideje vagyok enap online. Nice.

UPD: Pontosabban az utóbbi egyelőre nem egyértelmű, hogy napok mellett a mai napnyi idő van kiírva, vagy a napok + órák?
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2018.03.07. 19:05:06

Koszonom, ezt probtaltam de azt hittem csak a chaten kapcsolja ki, de akkor ezek szerint en voltam a bena. <#worship>
Köszönöm szépen! <#worship>
Sziasztok,

Tudnatok abban segiteni hogyan tudom kikapcsolni a keprenyo kozepen felugro uzeneteket, ilyen pl maerketplace,enchant stb..

Valaszotokat elore is koszonom.

Utoljára szerkesztette: Raffbe, 2018.03.06. 01:52:20
Carmang
Nem nehéz kiismerni, van a pörgése, ami szétkap egyből, néha ide oda ugrál a teremben, néha lehív add-okat (elég sok hp-juk van), néha féltérdre ereszkedik, és megpihen(?), néha ilyenkor valami burok is körbeveszi. De mindez csak animáció lenne, és csak ütni kell ész nélkül?
YT-on nem láttam magyarázós videót, kb mindenki feltöltötte az első summon-t, és amikor elkezdett pörögni 3 másodperc múlva, akkor ment a csodálkozás, hogy mennyire dúrva 😊

Jaja. Este nagyon nem kéne félálomban postolgatnom. 😉

Muskant nem ismerem guild méretben. Az se lehet fogos. Esetleg keressen rá a youtube -on a kolléga!
SzirmosSzisza
Szerintem kevered Mudsterrel 😊

Kb minden bossra azonos taktika lehet, bár mindnek más a "halálos" fegyvere. Alapból lehetőleg hátulról püföld. Ha beássa magát és átmegy föld alatti centrifugába, akkor iszkolj messzebb. Ez az aljas, specó skillje. Olyan mint a zerg lurker a starcraftban. A föld alól veszett nagyot sebző tövisekkel támad. A többi kezelhető. Persze ettől még a (szerver) lag megölhet bármikor.
Carmang
Guild Muskan-ra van taktika? Pl az add-ok csak zargatni vannak? Amikor körbeveszi valami buborék, akkor mi történik... ilyesmik.

MaskimXul
Összesen 7 vagy 8 skillje lehet ha jól emlékszem, de csak a quick run (sprint) meg a joyride (instant accel) érdekes.
Ha lvl15-ig nem kapja meg legalább a sprintet, akkor érdemes venni másikat és újra próbálni.

A következőhöz már nem kell a villás quest, csak amit ez az npc ad: https://bdocodex.com/us/npc/45120/
Az első 4 közül random kapsz egyet. Ha másikat akarsz, akkor napi reset után változik. Ebből jön egy elültethető elefánt, amihez 10 slotos kert kell. Ha kinő akkor leszüreteled és lesz belőle elefánt regisztráció amit stable managernél kell beváltani elefántra.
Srácok. Ennek a büdös elefántnak csak három skillje van? Mert "már" lv10-es és 3 skillje van, az sem a legjobb... (force chop, quick halt, rampage)
AnuluWork
A 2. papíruszon elég durva adatok vannak, főleg ha az ember beszorozza rl manival ...