Black Desert Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Egyébként 56 lett és hát tényleg brutálisat üt.
Ami baj: lassú. Még Attack Speed +5 mellett is. Boss-nál oda kell rá erősen figyelni, hogy mikor mit lősz el, hiába van egy halom Super Armor-od. Ha vége a skill-nek sebezhető vagy, megcsap, aztán már dőlsz is el. Mobok ellen viszont csodálatos.
Aztán ha majd lvl60-as leszel 1k skillponttal, akkor lesz anyázás rendesen 😄
Ezért inkább skill xp-t érdemes stackelni.
10-15 karit felgearelni, egészségére 😊
Napikból én csak a kamásakat csinálom a fő karimmal.
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2018.03.13. 11:52:16
Amire jó a sok csicska most is az az energiatermelés passzívan, meg lvl 40-en a kéményseprő hadművelet (Calpheonban van 3 kéménytisztító küldetés. Ezeknek lvl 40 a szintkövetelménye és karakterfüggőek. Azaz karakterenként el lehet nyomni 22 óránként 3-3 küldetést és nem csak accountonként egyet. Ez elég sok CXP elég hamar).
Jó lehet az alt esetleg World boss killre és speciális tevékenységre (pl lvl 49,99-es karakter biztonságos trade crate szállításra): nekem a boss gear még karcsú, így ami van az jó boss farmra is. Egy kellemes TRi gunil-liverto-steel dagger-kék awakening elég PvE-re. Mostanra olcsó kék kavicsok vannak benne, mert fáradtan a boss néha lecsap, az meg ártalmas a kavicsokra... 70-80k bukta eseti elhullásonként még bőven jövedelmező összesítésben a dropból. 😊 Akik "komolyan" veszik, azoknak az én mostani "fő" gearem lehet sima sokadik karis cucc a bossokhoz.
Az altok még jók lehetnek quest farmra is. Calpheon és Heidel napi küldetések, hajó design küldetés Port Epheriában. Kamasylvia küldetések is jók lennének, csak arra még enme elég jók az altjaim. Ott a peridot vagonos küldetések hasznosak lehetnek, meg van pár napi is "fejlett" anyag rewardokkal (100-150k vagy több marketplace-en eladva questenként, vagy jó a fregatthoz).
Meg persze a kisebb karakter jó horgészatra is. Amilyen elcseszett a rendszer minden helyen biztonságos az 50 alattiaknak az élet. Legalábbis más játékosok nem tudják eltenni őket láb alól. Mondjuk engem nem érint, mert nem horgászok elvből se és mindent a "Fő" karakteremen nyomok. De nag ya sírás-rívás a bónusz utaztatások miatt. Nme hogy örülne a pórnép, hogy világot láthat... 😄
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2018.03.13. 09:50:39
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
De ha mákod van, AH-ról is tudsz venni.
Amúgy véleményem szerint max 2 karakter az amit érdemes "fenntartani". Ha csak nem időmilliomos az ember.
Nálam pl úgy van hogy van 1 elég brutál távolsági, meg egy fejlődésben levő közelharci 😄 Mindkettő teljesen saját gear-el. Bőven elég. (az utóbbit nem rég kezdtem)
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2018.03.13. 08:56:04
Explorer's Package 25euro most nem annyi egyik sem!
Áruházi oldalról lehet elérni. Dlc menü alatt nincs mert ez nem az.
Más: a karakter már visít ha kap valamit, pedig még pörgetsz....
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Azért az a 500m-ről paci hívás elég hasznos. Mondjuk nekem nem f2p accountom van, így a "fő" karakteremnek örökös síp jutott...
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2018.03.12. 17:01:23
Az ékszeres event-ből a kicsiket felejtsd el. A legnagyobbra gyűjts az event utolsó napjáig.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2018.03.11. 12:30:09
Hogyan érdemes haladni?
(Az új BDO társasjátékra gondolok.)
UPD: Pontosabban az utóbbi egyelőre nem egyértelmű, hogy napok mellett a mai napnyi idő van kiírva, vagy a napok + órák?
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2018.03.07. 19:05:06

Tudnatok abban segiteni hogyan tudom kikapcsolni a keprenyo kozepen felugro uzeneteket, ilyen pl maerketplace,enchant stb..
Valaszotokat elore is koszonom.
Utoljára szerkesztette: Raffbe, 2018.03.06. 01:52:20
YT-on nem láttam magyarázós videót, kb mindenki feltöltötte az első summon-t, és amikor elkezdett pörögni 3 másodperc múlva, akkor ment a csodálkozás, hogy mennyire dúrva 😊
Muskant nem ismerem guild méretben. Az se lehet fogos. Esetleg keressen rá a youtube -on a kolléga!
Ha lvl15-ig nem kapja meg legalább a sprintet, akkor érdemes venni másikat és újra próbálni.
A következőhöz már nem kell a villás quest, csak amit ez az npc ad: https://bdocodex.com/us/npc/45120/
Az első 4 közül random kapsz egyet. Ha másikat akarsz, akkor napi reset után változik. Ebből jön egy elültethető elefánt, amihez 10 slotos kert kell. Ha kinő akkor leszüreteled és lesz belőle elefánt regisztráció amit stable managernél kell beváltani elefántra.